مشاوره روانپزشکی- مرکز مشاوره آنلاین

لطفا چند لحظه منتظر بمانید

برای نمایش بهتر فیلم از مرورگر گوگل کروم و یا فایرفاکس استفاده نمایید
دانلود فایل تصویری

2374 نظر جدید برای مشاوره روانپزشکی- مرکز مشاوره آنلاین

  • Ehsan Shariat   میگوید:

    سلام ببخشید سوالی داشتم،یکی از برادران من یه خاطر اینکه مدام به یک موضوع خاص علاقمند میشد و انزوای شدید داشت،هذیان دوره ای و عاطفه نامتناسب به یک روانپزشک مراجعه کرد،روانپزشک تشخیص اسکیزوفرنی پارانوئید دادند و داروهای والپروات سدیم و کوئتیاپین تجویز کردند و یک سری علائم مثل افسردگی و اوهام قطع شد اما چون بیکاری طولانی مدت و نداشتن انگیزه بی ارادگی که برای کار و زندگی لازم است قطع نشد به روانپزشک دیگری مراجعه کرد و ایشون تشخیص اختلال هذیانی بهمراه وسواس دادند و نوع قرصها را عوض کردند اما در اصل همان داروی ضد سایکوزش را تغئیر دادند و ضد جنون دیگری تجویز کردند که اینها هم‌ زیاد موثر نبود،میخواستم بدانم‌ باتوجه به اینکه اختلال هذیانی و اسکیزوفرنی کلا دو بیماری مجزائی هستند و گویا علائم خاصی دارند که فرد مطلع میتواند براحتی آنها را تفکیک کند(مثلا شنیده ام که ممکن است اختلال دوقطبی و اسکیزوفرنی پارانوئید بدلیل همپوشانی یکسری علائم با هم اشتباه گرفته شوند اما گویا اختلال هذیانی را براحتی از اسکیزوفرنی تفکیک میکنند)،باتوجه به علائمی که در ابتدا عرض کردم میشود حدس بزنید تشخیص کدام بنظر دقیقتر بوده یا بهتر نیست به نفر سومی هم مراجعه کرد یا تشخیص در اختلالات سایکوز که‌کدام‌نوع است زیاد مهم‌نیست چون درمان مشابهی دارند و قرصهای مشابهی برای درمانشان تجویز میشود مثل داروهای مربوط به نوسانلت خلقی و ضدجنونها و در این بیماریها بیشتر درمان با کی از قرصهای ضد سایکوتیک است و تشخیص دقیق چندان اهمیتی ندارد یا برعکس باید دقیق تشخیص داد تا درمان صحیح اتهاذ شود؟ممنون.

    • مشاور   میگوید:

      با سلام
      دوست گرامی در مواردی که واقعا چنین مساله ای پیش می اید و هر نفر یک تشخیص با داروی متفاوت می دهد بهتره است و منطقی تر است که به نفر سومی مراجعه شود چرا که این گونه اطمینان از تشخصی اولیه و ثانویه بیشتر خواهد شد .انزوای شدید و داشتن هذیان دوره ای البته اگر هذیان مرتبط با خلق بوده باشد مثلا اگر افسرده است هذیانش این است که صدایی می شوند که می خواهد او را نابود کند و اینکه توهماتی هم در دوره های نوسان خلق داشته است و خوب این توهمات وقتی به ذهن او رسیده کاملا برای او واقعیت محسوب می شده مثل دیدن فردی که دیگران نمی دیدند و ترس از اینکه دوربینی در گوشه خانه مدام در حال ضط رفتارهای اوست همه و همه تششخیص افسردگی را بیشتر مطرح می کند تا اخالال هذیانی مخصوصا که در اختلال هذیانی یک ماه به صورت مدام ما با هذیان هایی روبه رو می شویم .و اینکه داروهای نفر اول توانسته بوده علائم وهمی و افسردگی را مرتفع کند فکر می کنم شواهد به نفع تشخیص ابتدایی است چرا که کار نکردن و نداشتن انگیزه عوارض جانبی بیماری هاست که زمان می خواهد تا کاملا مرتفع شود و همه مسائل حل شود .در عین حال چون ایشون دارو مصرف می کنند ویزیت توسط نفر سوم بهتر است البته حالا که به نفر دومی مراجعه داشتید ولی به طور کل باید بدانید وقتی تا حدی از فردی جواب گرفتید بهتره درمانگر عوض نشود و با هم فرد ادامه بدهید و خوب انتظار معجره هم نداشته باشید کمی صبوری کم کم علائم را برطرف خواهد کرد و داروها بیشتر علائم مثبت بیماری را تغییر می دهند و حتی داروهای نسل جدید خیلی کم علائم منفی مثل بی انگیزیگی را تغییر می دهند و باید همزمان زیر نظر روانشناس بالینی هم باشند در هر صورت نگران نباشید امیدوارم به زودی مساله مرتفع شود
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
      موفق باشید

  • مهسا   میگوید:

    برای داشتن خواب راحت باید چیکار کرد؟؟

    • مشاور   میگوید:

      با سلام
      ابتدا باید دید ایافرد دچار کمی خوابی است یا مدت زمان خواب مناسب است منتهی فرد دچار کابوس شبانه و سایر ناهنجاری ها می شود اگر مورد دوم باشد باید حتما با مراجعه حضوری و مشخص شدن نوع اختلال اقدام شود .ولی اگر صرفا برای خواب راحت در حالت طبیعی راهکار بخواهید خوردن غذای سبک هنگام خواب کاهش خوب روزانه تا مدت زمان خواب شبانه که به لحاظ رشدی و ..بسیار تاثیر گذار است کافی باشد قبل از خواب از خوردن غذاهاو نوشیدنی های کافئین دار مثل چای و قهوه پرهیز شود اصلا قبل از خواب غذاهای پر کالری مصرف نشود .بهتره محیط خواب شرایط راحت و ساکتی داشته باشد و تقریبا بهتر است محیط ثابتی باشد .خوردن دم نوش های طبیعی برای خواب راحت می تواند موثر باشد و البته پرهیز از محرک های استرس زا که باز اگر فرد دچر تنش و اضطراب است و یا دچارمشکل د ر زمینه های روحی است باید با مراجعه ان مساله برطرف شود تا روند خواب هم طبیعی شود .بهتره لباس راحتی در هنگام خواب داشته باشید به هیچ وجه جوراب نداشته باشید چون اختلال در سیستم گردش خون و خواب ایجاد می کند اگر فردی به خوردن داروی خواب اعتیاد داشته باشد ممکن است در به خئاب رفتن مشکل داشته باشد .داشتن ارامش روحی مهمترین عامل خواب راحت است در برخی مسافرت ها . تغییر وضعیت ها ممکن است در خواب اختلا ل ایاد شود البته بعد از مدت کوتاهی مرتفع خواهد شد

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲

      موفق باشید

  • هادی   میگوید:

    با سلام

    ۲۹سال دارم وچندین سال است که اعتیاد اوردم به خودارضایی ۸ماه است که ترکش کردم از وقتی که ترکش کردم خیلی تحت فشارم دوباره شروع کردم یه هفته خود ارضایی کردم من مشکل افکار جنسی دارم چطوری از افکار جنسی نجات یابم آیا قابل درمان هستم می تونم با مشاوره از افکار جنسی نجات یابم

    • مشاور   میگوید:

      با سلام وقتی افکار جنسی به شما فشار می اورد و سابقه خودارضایی دارید و امکان ازدواج نیست باید حتما مراجعه کنید به روانشناسی که در حوزه مسائل شناختی و وسواس کار می کند چون ویواس فکری کم کم فرد را مجبور به انجام اعمالی برای کاهش اضطراب می کند و همین مشکل ساز می شود .که باید دقت داشته باشید .افکار وسواسی می تواند خودش بنا به شرایطی ایجاد شود مثلا اینکه وقتی فرد تصاویری می بیند جملاتی را می شنود و حتی داستان هایی می خواند بهتره فرد شرایط و محرک های محیطی ایجاد کننده را شناسایی کنید تا متوجه شود دقیقا مشکل کجاست .در هر حال امیدوارم به زودی با نراجعه رفع شود و نکته مهم انگیره و اراده خود شماست که کمک شایانی برای رفع مساله خواهد کرد
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۹۸۲۱۲۲۳۵۴۳۰۴
      موفق باشید

  • سوسن   میگوید:

    با سلام. اگر با مصرف قرص لاموتریژین خارش پوستی ایجاد بشه
    باید مصرف قرص رو ادامه داد یا قطع کرد؟ ممنون

    • مشاور   میگوید:

      با سلام هیچ وقت بدون مشورت پزشک این کار رو نکنید بهتره با پزشکتدن صحبتی داشته باشید و بفرمایید مشکل خارش ایجاد شده اگر صلاح دونست قطع تغییر دوز و یا جایگزینی بگذارد چون طبیعتا مدتی مصرف کردید اگر خودتون سر خود قطع کنید دچار عوارض خواهید شد .پس بهتره حتما با مشورت پزشک اقدام گنید امیدوارم سلامت باشید.

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید

      ۹۸۲۱۲۲۳۵۴۷۹۰

      موفق باشید

  • حدیث امامی   میگوید:

    باسلام و ممنون،اصطلاح عاطفه نامتناسب یا وقتی که خلق فرد معکوس محتوای هذیان باشد،مختص بیماران اسکیزوفرنی است و علامت افتراقی اسکیزوفرنی با انواع دیگر سایکوز است یا در انواع دیگر سایکوز مانند اختلال هذیانی هم ممکن است باشد؟

    • مشاور   میگوید:

      با سلام
      دوست عزیز اگر منظورتون عاطفه نامتناسب است ممکنه در اختلال هذیانی به اون شکل پاتولوژیک وجود نداشته باشد .ولی در اسکیزوفرنی وجود دارد
      و افراد در موضوعی که ناراحت کننده است لبخند می زند و بالعکس .اسکیزوفرنی خودش چند نوع است پارانوئید اشفته نامعین و ….این طور نیست که بگوییم انواع سایکوز و اسکیزوفرنی متفاوت است .باید برای هر تشخیصی به روانشناس و روانپزشک مراجعه کنید و تشخیص درست گذاشته شود افراد دارای اختلال هذیانی فقط هذیان دارند در غیاب توهم .فرد به مدت یک ماه باید صرفا هذیان هایی داشته باشد که باز شرایط خاص دارد .
      امیدوارم اگر مساله ای هست حل شود

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
      موفق باشید

  • معصومه   میگوید:

    با سلام و خسته نباشید من ۹ ماه ایمی پرامین ۱۰ و سرنرالین ۱۰۰ پیخورم بخاطر پانیک. بخاطر ایمی پرامین ۱۰ پنج کیلو چاق شدم. دکترم گفته ایمی پرامین ۱۰ رو قطع کنم دو تا سوال داشتم یکی اینکع با قطع اون حالم بد نمیشه. و اینکه دوباره وزنم کم میشه چون ناراحتم وزنم بالا رفته. ممنونم از پاسختون.

    • مشاور   میگوید:

      با سلام
      دوست عزیز با قطع دارو وزن به حالت طبیعی بر می گرد در صورتی که چاقی نه به خاطر سبک زندگی و تغذیه بلکه صرفا به خاطر این باشد که دارو مصرف می کردید .در هر صورت بهتره بدونید که اگر پزشکی که ویزیت کرده چنین نظری داشته یعنب همه شرایط رو در نظرگرفته و کاملا اگاه دستور قطع دارو داده است یعنی از عوارض احتمالی ترک و .مطلع بوده است ….در هر صورت امیدوارم به زودی بهبودی حاصل شود .
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
      موفق باشید

  • hhhhhh   میگوید:

    باسلام. یک سوال دارویی داشتم. اینکه مصرف تحقیقاتی ولبان شامل درمان اختلال دوقطبی هست یعنی چی ؟ بعد اگر این داروبربرای درمان دوقطبی استفاده میشه پس چرا احتمال مانیک شدن رو افزایش میده؟

    • مشاور   میگوید:

      با سلام
      دوست گرامی در مورد اینکه این دارو برای دو قطبی استفادع می شود یا خیر باید بدونید داروی اول لیتیوم است منتهی داروهای دیگری هم استفاده می شوند و کاملا بسته به تشخیص پزشک دارد و امکان ندارد دارویی داده شود که اثر معکوس داشته باشد منتهی می توانید به خود پزشک معالج مراجعه کرده و در صورتی که متوجه شدید که این دارو اثرات سویی دارد با مشورت پزشک قطع شود و جایگزینی پیدا شود .در هر صورت امیدوارم به زودی مساله رفع شود ..و البته جای نگرانی وجود ندارد ..منتهی فکر نکنید اگر در دستور دارویی در اینترنت و ..دیده اید که اثری دارد فارماکولوژیک دارو هم همان اثر را داشته باشد
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۹۸۲۱۲۲۳۵۴۳۰۴
      موفق باشید

  • مهدی   میگوید:

    سلام همسرم ۶ ماه سرترالین ۱۰۰ به دستور پزشک میخوره ولی یه چند کیلو وزنش زیاد شده نمیدونم از قرصه یا نه. میخاستم بدونم این قرص چاق کننده ست؟ اشتهای همسرم خیلی فرق نکروه ولی همسرم از این وضعیت خیلی ناراحته و میترسم داروشو نخوره. ممنونم از پاسختون.

    • راهنما   میگوید:

      عوارض جانبی سرترالین:
      اختلالات جنسی، خواب آلودگی، گیجی، خستگی یا ضعف، مشکلات گوارشی از جمله بی اشتهایی، اسهال،
      خشکی دهان، اختلال در هضم غذا، تهوع، دردشکمی، نفخ، کاهش وزن، سردرد، افزایش تعریق، اختلالات خواب،لرزش
      و در برخی موارد اختلالات انعقادی وخونریزی غیرعادی،واکنشهای تهاجمی، حالتهای جنونی، سندرم استیونس جانسون،
      زیادی فشارخون ریوی، واکنشهای الرژیک، تاکیکاردی بطنی، تاری دید، برافروختگی، سینوزیت، عفونت ادراری و خمیازه از عوارض جانبی این دارو میباشند.

    • مشاور   میگوید:

      با سلام
      دوست عزیز بله سرترالین تا حدی باعث افزایش وزن می شود و مشکلاتی را ایجاد می کند …..و باید در نظر داشته باشید که حتما باید زیر نظر پزشک معالج خودتون باشید که بت اند برای رفع مساله اقدام کند و شرایط را مرتفع کند …در هر حال امیدوارم بدون تجویز پزشک دارو قطع یا تعویض نشود اگر بنا داشتید اقدامی کنید بهتره حتما از طریق خود پزشک عمل کنید …چون ترک خودسرانه عوارضی ایجاد می کند ..در هر صورت امیدوارم حال ایشون به زودی مرتفع شود ..در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید

      ۹۸۲۱۲۲۳۵۴۷۹۰
      موفق باشید

سوالات شما:


مرکز مشاوره قیطریه
۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸ خط ویژه
۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۳۴ خط ویژه

مرکز مشاوره شریعتی
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵ خط ویژه

مرکز مشاوره سعادت آباد
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه