مرکز مشاوره

مرکز مشاوره خرم آباد

مرکز مشاوره خرم آباد

مشاو

مشاوره نقش بسیار مهم و اساسی در زندگى مادى و معنوى انسان و مخصوصا در بهبود رابطه خود با اطرافیان، کاهش رفتارهاى دوگانه ، نامناسب و پیش گرفتن بهترین راه و شیوه زندگى دارد. یک مشاوره خوب می تواند تاثیر به سزایی بر روی اخلاق فردی و در ادامه آن بر روی  فرهنگ یک اجتماع بگذارد. البته باید به این نکته اشاره کنیم که یک مشاوره خوب با یک مشاوره بد بسیار متفاوت است.

با توجه به نکات بالا و به هدف کمک به مردم عزیز خرم آباد وافزایش و بالا بردن سطح فرهنگ و بهبود زندگی برای آنان، برآن شدیم تا مرکز مشاوره خرم آباد را راه اندازی کنیم. این مرکز با همکاری مشاوران خوب و با تجربه کشور و به صورت مداوم در مرکز مشاوره شریعتی ، مرکز مشاوره آزادی ، مرکز مشاوره انقلاب ،مرکز مشاوره کیو و دیگر مراکز مشاوره آماده ارائه خدمات خود است.

 مراکز مشاوره ازدواج انقلاب ، مشاوره خانواده انقلاب ، مشاوره خانواده شریعتی ، مشاوره ازدواج شریعتی، مشاوره خانواده آزادی و سایر شعب زیر نظر مرکز مشاوره خرم آباد بهترین مشاوران را به شما معرفی خواهند کرد. امیدواریم که بتوانیم بهترین خدمات را به شما ارائه دهیم.

برادرم ازنظرذهنی مشکل داره ودرمدرسه استثنایی درس میخونه

سلام وقتتون بخیر.من یه برادر۲۱ساله دارم که ازنظرذهنی مشکل داره ودرمدرسه استثنایی درس میخونه وخیلی پرخاشگروعصبانیه وقابل کنترل نیست وهرکی میبینش سربه سرش میذاره و کفر زیاد میگه وهرکاری میکنیم ترک نمیده واصلاآروم وقرارنداره و همش بیرون میره حتی بیشتروقتاساعت۵ صبح ازخونه میزنه بیرون و وقتی بهش تذکرمیدیم پرخاشگری میکنه و حتی میفته به جونمون ازنظر هوشی خیلی باهوشه و بعضی وقتاکه بهش وعده وعید میدیم آرومه ولی باز شروع میکنه واقعا نمیدونیم چیکارش کنیم وکجاببریمش که درمان شه.ساکن خرم آبادیم.ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ

در وهله اول با یک روانشناس مجرب مشورت کنید

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

مشاوره تحصیلی

سلام خسته نباشید مشاوره تحصیلی هم دارید؟
بیشتر مشاوره انگیزشی میخوام
لطفا راهنمایی کنید مرسی

پاسخ

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

عاشقه یه دختر شدم که تو شهره دیگست

باعرض سلام و خسته نباشید،من عاشقه یه دختر شدم که تو شهره دیگست خیلی میخوامش به حدی که میمیرم.

براش حاضرم تمامه زندگیم رو هم ببرم اونجا ،حالا به نظر شما چیکار کنم،الانم اون گفته که با مشاوره صحبت کنم لطفا ج بدید

پاسخ

بهتره دوست عزیز از مشاوره شروع کنید و بدونید افرادی زیادی رو دیدیدم که مثل شما بودن ولی بسیار زود به راهروهای دادگاه رسیدن
پس منطقی برخورد کنید و تابع احساسات خودتون نباشید

مشاوره رفتار پسر نوجوان

ممنون میشم منو جهت مشاوره رفتار پسر نوجوانم راهنمایی کنید که به کجا مراجعه کنم.

پاسخ

با سازمان بهزیستی شهرتون تماس بگیرید

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

فوبیای خون تزریق

سلام ببخشید من فوبیای خون تزریق دارم ب حدی ک با دیدن صحنه خون گیری یا جراحت و …دچار سرگیجه و درنهایت غش میشوم .
اگر میشه کمکم کنید من واقعا اذیتم چون رشتم پزشکی هست و تحت فشارم میترسم باعث بشه رشتمو انصراف بدم .ایا قابل درمان هست؟
و اگر هست کسی در خرم اباد میشناسید ک مشاوره پیشش برم؟
پاسخ
ببینید کاملا قابل درکه برای شما که رشته پزشکی می خونید برخورد با خون اجتناب ناپذیر است ..خب طبیعتا شرایط دشواری است منتهی نگران نباشید چون فوبی خون کاملا قابل درمان است منتهی باید حتما مراجعه حضوری کنید به درمانگری که در این رابطه است و خب با پرس و جو متوجه می شوید اینکه دقیقا در شهر شما هست یا نه را مطلع نیستم ولس به هر حال گاهی برای برطرف کردن یک مساله نیاز باشد که حضورا مراجعه داشته باشید ..حالا هر جایی که متخصص این کار وجود دارد

به هر حال جای نگرانی وجود ندارد امیدولرم با مراجعه به زدری مرتفع شود
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۵۸

روش درمان خون هراسی

روش کار به این صورت است که ابتدا درباره خون و آثار آن مطالعاتی داشته باشید و در ضمن آن عکس ها و تصاویری که از افراد مجروح گرفته شده و در حد معمولی است، را مشاهده کنید.

این کار آنقدر باید ادامه پیدا کند تا کاملا ترس و اضطراب احتمالی به وجود آمده از دیدن تصاویر از بین برود.

وقتی توانستید کاملا به اعصابتان مسلط شوید باید سعی کنید کم کم با مشاهده صحنه های واقعی تمرین کنید. برای این کار وجود مددکار یا فرد دیگری که شما را کمک کند لازم است، به این ترتیب که فرد مذکور سعی می کند خون ریزی های معمولی مثل یک زخم سطحی در بدن یا مثلا شکستگی های معمولی را در بیمارستان ها و یا صحنه هایی چون ذبح حیوانات کوچک مثل مرغ را به شما نشان دهد.
باید صحنه های ترس انگیز را به ترتیب از کمترین ترس تا بیشترین ترس ابتدا در ذهن و خیال خود تصور کنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که موقعیت برایتان عادی شود، سپس همین ترتیب را در صحنه واقعی به تنهایی یا با کمک مددکار انجام دهید.

این برنامه باید همواره با آرامش بخشی، و تلقین دهی از طرف خود یا مددکار صورت گیرد. در ابتدا هم اگر توان روبرویی مستقیم را ندارید، می توانید از طریق تماشای فیلم یا تجسم ذهنی و خیالی صحنه های خونین این کار را بکنید و بعدا از صحنه های واقعی استفاده کنید.

این کار آنقدر باید ادامه پیدا کند تا شما کاملا بتوانید هیجان های خود را کنترل کنید و در دیدن خون به صورت عادی واکنش نشان دهید.

نکته ای که لازم است به آن دقت داشته باشید این است که هرگز نباید برای پنهان کردن ترس و اضطراب خود هنگام دیدن خون تلاش کنید، زیرا این کار سبب بدتر شدن وضعیت شما خواهد شد.

نکته دیگر اینکه در مواجهه با صحنه های ترس آور، باید به ترتیب از موقعیت هایی که کمترین ترس را ایجاد می کند شروع کنید و تا به موقعیت هایی که بیشترین ترس را دارد ادامه دهید.

در هر موقعیت هم مواجهه را باید آنقدر ادامه دهید تا کاملا دیدن آن صحنه برایتان عادی شود. رعایت این ترتیب هم در مواجهه واقعی لازم است و هم در مواجهه خیالی و ذهنی.

یعنی شما باید صحنه های ترس انگیز را به ترتیب از کمترین ترس تا بیشترین ترس ابتدا در ذهن و خیال خود تصور کنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که موقعیت برایتان عادی شود، سپس همین ترتیب را در صحنه واقعی به تنهایی یا با کمک مددکار انجام دهید.
هرگز نباید برای پنهان کردن ترس و اضطراب خود هنگام دیدن خون تلاش کنید، زیرا این کار سبب بدتر شدن وضعیت شما خواهد شد..

تفاوت فوبیای خون با فوبیاهای دیگر

افرادی که دچار فوبیای ارتفاع، آب، تاریکی و… هستند هنگامی که در شرایط هراس آور قرار می‌گیرند به صورت معمول با افزایش ضربان قلب و فشار روبرو می‌شوند. این حالتها ناشی از اضطراب شدید آنها است اما در فوبیای خون اوضاع به صورت کامل متفاوت است.

افرادی که به فوبیای خون، آمپول یا جراحت مبتلا هستند، وقتی از موقعیت موجود می‌ترسند، با افت شدید فشار خون و افت فاحش ضربان قلب مواجه می‌شوند.

این پیامد فیزیولوژکی تنها مختص فوبیای خون، آمپول و جراحت است و در انواع دیگر فوبیا مشاهده نمی‌شود. درمان فوبیای خون نیز، با توجه به وجود این تفاوت در نشانه ها ، با روشهای درمانی فوبیاهای دیگر متفاوت است.

روش های درمان فوبیا

یکی از روشهای درمان فوبیا حساسیت زدایی منظم است؛ یعنی مواجه کردن تدریجی فرد با موقعیت هراس آور. در این روش هم سعی میکنیم به فرد آموزش دهیم هربار با انجام تکنیک‌هایی، از افت فشار و ضربان قلب خود جلوگیری کند.
سرمشق گیری، روش درمانی دیگری است.

در این روش یک نفر، با انجام کاری که از فرد مبتلا به فوبیا برنمی‌آید، به او نشان می‌دهد که مواجهه با آن موقعیت هراس آور امکان پذیر است؛ برای مثال پانسمان یک زخم را مقابل چشمان او عوض می‌کنند.
روش‌های دوم و سوم، برای درمان فوبیاهای دیگر هم کاربرد دارد اما همانگونه که اشاره شد روش اختصاصی برای درمان فوبیای خون ، روش (تنش کاربردی) است.

در فوبیاهای دیگر، نشانه های فیزیولوژیک در فرد نمایان می‌شوند؛ یعنی او دچار اضطراب می‌شود و افزایش فشار و ضربان قلب پیدا می‌کند؛ سپس متخصص تلاش می‌کند این عوارض را از بین ببرد اما در فوبیای خون سعی می‌شود قبل از بروز نشانه ها، با اقداماتی از ایجاد آنها جلوگیری شود.
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵
موفق باشید

منبع: com.مرکزمشاوره


صفحه اصلی سایت مرکز مشاوره