مرکز مشاوره

مرکز مشاور خوب در تهران

مرکز مشاوره خوب در تهران

خیلی وقت‌ها به سهولت بدنمان را به به دست تیغ جراحان می سپاریم .

ولی برای سپردن قسمت کوچکی از ذهن و روح مانده روانشناس .

و همینطور روانپزشک به مقاومت کردن می‌پردازیم.

اهمیت مشاوره خوب

به دلیل اینکه تا هنگامی که به هر علتی اندکی به عقب‌نشینی می‌پردازیم .

و رودررویی روانشناسی و روانپزشکی می‌نشینیم کوشش می کنیم .

که حقیقت را به صورت دیگری نشان دهیم.

برخی از ما هنگامی که در اتاق روانشناس قرار می‌گیریم .

و رو به روی آن می‌نشینیم از اول در مقابل او به جبهه گرفتن می‌پردازیم.

به چه علت ما تا این اندازه از تاریکی های درون خود می ترسیم .

علت آن شامل موارد زیر می شود:

  • یکی از علت‌های آن این می باشد که پیش از پیدایش روانشناسی .
  • به صورت علمی و دانشگاهیان در طول تاریخ بعضی از اشخاص .
  • برای معالجه بیماران روانی به جادوگران  گرایش پیدا می‌کردند.
  • این عامل در قسمت ناخودآگاه ذهن و شهر موثر میباشد.
  • در آن زمان یکی از تبعات بیماری روانی.
  • یا همینطور اصلی بهتر شدن از جامعه بود.
  • یکی از عواملی که انسان همواره از آن و گریز می باشد.

رجوع به مرکز مشاوره 

یکی دیگر از دلیل‌های رجوع کردن مردم به روانشناس .

از ایده‌های عجیبی می باشدکه به موجود می باشد.

عقیده های مانند اینکه روانشناسی با نگاه کردن به شهر می‌تواند .

همه ی راز ها و همینطور مشکلات را متوجه شود و از این قبیل اعتقاد ها.

هنگامی که برخوردهای شهر بازی و نرم عادی و آن چیزی که در جامعه شایع می باشد.

و تمام افراد از آن به تبعیت کردن می‌پردازند دارای فرق باشد.

تقریباً همه متوجه این فرقه‌ها خواهند شد.

شماره های تماس 01

درمان افسردگی با مشاوره خوب

به طور مثال شخصی که افسردگی و پرخاشگری بیش از اندازه دارند .

میتوانند برخورد خود را مدیریت کنند.

برای هر شخصی که در پیرامون آن قرار دارد برخوردهای آن خطرناک می شود.

کمک هایی که یک متخصص به برطرف کردن مشکلات روانی خواهد کرد .

بسیار صحیح و اصولی می باشد و می تواند به درستی شخص بیمار را یاری دهد.

که به چه فردی رجوع کنند و چه خدمت هایی را کسب کنند.

منبع: com.مرکزمشاوره


صفحه اصلی سایت مرکز مشاوره

administrator

مقالات مرتبط

3 نظرات

  • نسرین , می 26, 2018 @ 9:29 ق.ظ

    سلام روزبخیر
    دختر بیست ساله ای دارم که خیلی زود عصبانی می شود و اشیائ را پرت می کند و کنترل خشم ندارد و ابراز ناامیدی هم می کند و کلا هیچ چیزی(تفریح-خرید-مسافرت) راضی اش نمی کند در رشته مورد علاقه اش قبول نشد و رشته دیگری را انتخاب کرد البته همه سعی اش را کرده بود ولی نشد .شاید هم علتش این باشد لطفا راهنمایی بفرمایید

    • مشاور , می 26, 2018 @ 10:02 ق.ظ

      با سلام
      مادر گرامی بله طبیعتا این عدم قبولی در رشته دلخواه می تواند مساله موثری باشد برای اینکه دچار ناامیدی شود منتهی بهتره زودتر او را به روانشناس ارجاع بدهید چون این خشم و پرخاشگری در سن ۲۰ سالگی بعدا می تواند تبعات نامطلوبی را برای جای بگذارد ومشکلات زیادی را ایجاد کند که باید در نظر بگیرید و دقت داشته باشید .ضمن اینکه باید توجه کنید که به هر حال یک مساله مهم تر شاید این مساله باشد که او دیگر به چیزی علاقه مند نیست
      همه شرایطی که قبلا برای او جذاب بوده است و اشتیاق زیادی هم نسبت به ان داشته است .به هر حال بهتره توجه کنید که مساله مهم این است تشخیص این شرایط چیست و یاید حضورا این تشخیص گذاری صورت گیرد خب طبیعتا بحرانی را پشت سر گذاشته و علی رغم تلاش در رشته مورد علاقه که شاید تمام ارزوهایش در مورد این رشته بوده محقق نشده است و خب طبیعتا این خودش مساله بسیار مهمی است ..
      نکته دیگر اینکه اگر تشخیص افسردگی باشد و بسته به شدت شاید حتی نیاز به مصرف دارو داشته باشد البته جای نگرانی وجود ندارد چون در هر صورت و هر تشخیصی این مسائل به خوبی قابل رفع است و نباید نگران باشید …
      منتهی مراجعه زودتر مهم است چون مساله مهمی است اینکه چه مدت این شکلی رفتار می کنتد و فیدبک ها و برخوردهای اطرافیان چیست و قبل از این مساله به لحاظ رفتاری و شخصیتی ایشون چگونه بوده اند بسیار اهمیت دارد
      در هر صورت موفق باشید

    • مشاور , می 26, 2018 @ 10:03 ق.ظ

      صبانیت می تواند عوامل گوناگونی داشته باشد از جمله:
      ۱٫ کم حوصلگی و کم ظرفیتی. ۲٫ ضعف و ناتوانی مزاج. ۳٫ عدم اعتماد به نفس و خود کم بینی. ۴٫ حساسیت های افراطی. ۵٫ منفی بافی و سوء ظن به دیگران. ۶٫ همانند سازی و تقلید از والدین، همسالان و همکلاسان و … اما دلیل آن هر چه که باشد، با راه کارهائی که ارائه می شود، تا حدود زیادی می توان از آن پیشگیری نمود.

      ۱٫ برای اوقات شبانه روزی خود برنامه ریزی کنید و هر کاری را در موقع خویش انجام دهید.

      ۲٫ ممکن است گاهی عوامل خارجی و محیطی که در کنترل شما نیست، بعضی از برنامه های شما را به هم بزند؛ شما باید در برنامه خود چنین اتفاقاتی را پیش بینی کنید و از قبل خودتان را برای رفتاری مناسب آماده کنید.

      ۳٫ هنگامی که عصبانی می شوید در خودتان یک تغییر حالت فیزیکی ایجاد کنید.

      ۴٫ چند لحظه دراز بکشید و چشمان خود را ببندید و همه ماهیچه های خود را شل کنید تا آرامش عضلانی پیدا کنید و فکر خود را از آنچه موجب عصبانیت شما شده است منصرف کنید و به عضلات بدن خود تمرکز یابید.

      ۵٫ به خودتان تلقین کنید که اتفاق خاصی نیفتاده است؛ مثلاً اگر کاری باید می شده و نشده اشکالی ندارد، مگر آسمان به زمین آمده؟ بقیه در چنین مواردی چه می کنند؟ آیا همه عزا می گیرند؟ هر کسی به کار خویش مشغول می شود و اعتنائی به این موارد نمی کند.

      ۶٫ همیشه فضای ذهنی و روانی خود را برای شنیدن و دریافت رفتارهای نابجا آماده سازید و به این معنا که همیشه این انتظار را داشته باشید تا دیگران با شما به بدترین شکل برخورد داشته باشند و خود را برای تحمل آن آماده کنید.

      ۷٫ اگر برخی موارد سریع سخن گفتید و عجولانه تصمیم گرفتید و رفتار نابجا از شما سر زد سریع خود را سرزنش و حتی در لفظ اظهار پشیمانی نمائید و وعده ها و قولی که با خود داشتید را در ذهن خویش حاضر سازید.

      ذکر (لا حول و لا قوه الا با الله) را زیاد بر زبان جاری سازید و سوره والعصر را زیاد بخوانید و تکرار اذکار استغفر الله ربی وأتوب الیه و اعوذ من الشیطان الرجیم

      ۸٫ از خود ارزندگی های نابجا و شخصیت قائل شدن بیش از اندازه برای خود اجتناب ورزید و تنها هنجارها را رعایت کنید و لذا به سراغ رفتار های متواضعانه همانند تقدم در سلام، همنشینی مناسب با افراد پائین تر، ابراز ارادت به کوچکتر ها، مصافحه و احوالپرسی با دیگران به خصوص طبقه پائین تر، تفریح و صحبت با دیگران اقدام نمائید.

      ۹٫ ذکر (لا حول و لا قوه الا با الله) را زیاد بر زبان جاری سازید و سوره والعصر را زیاد بخوانید و تکرار اذکار استغفر الله ربی وأتوب الیه و اعوذ من الشیطان الرجیم.

      ۱۰٫ به هنگام احساس عصبانیت، سریع تغییر وضعیت و موقعیت دهید و از آن محیط دور شوید. در هنگام عصبانیت اگر ایستاده اید بنشینید و اگر نشسته اید بخوابید. وقتی که با امور عصبانیت آفرین مواجه هستید، برای مدتی (۱۰ تا ۱۵ دقیقه) راه دریافت های حسی خود را سد سازید. مثلاً جلوی گوش خود را بگیرید و چشمان خود را ببندید و سر خود را پائین اندازید تا دریافت های عصبانیت تحت کنترل شما درآیند و موجب تحریک بیشتر شما نشوند.

      ۱۲٫ اگر رفتار و یا صفتی که در شخصی هست موجب عصبانیت شما شده است، آن رفتار را شوخی تلقی کرده و به شکلی خود را از تیررس آنها دور در نظر بگیرید، یعنی به گونه ای از مخاطب در نظر گرفتن خویش در برابر رفتارهای دیگران پرهیز کنید. مثلاً از مشاهده کسی که فحش می دهد با خود بگوئید، مخاطب او من نیستم و در این هنگام از صحنه دور شده و راه دریافت های حسی را سد سازید، تا بیشتر مورد هجوم قرار نگیرید.

      اگر برخی موارد سریع سخن گفتید و عجولانه تصمیم گرفتید و رفتار نا بجا از شما سر زد سریع خود را سرزنش وحتی در لفظ اظهار پشیمانی نمائید و وعده ها و قولی که با خود داشتید را در ذهن خویش حاضر سازید

      ۱۳٫ برای توجیه رفتارهای خلاف انتظاری که از دیگران سر می زند، توجیه مناسب داشته باشید و آنها را مقصر تلقی نکنید تا موجب شود به خود اجازه عکس العمل بدهید مثلاً بگوئید خودم از این فرد بدتر رفتار می کنم او اشتباه گرفته، مقصر نیست اشتباه من باعث رفتار نامناسب او شده است؛

      ۱۴٫ به نظرات و عقاید دیگران احترام قائل شوید و به دیده احترام به آنها بنگرید و حتی محترمانه با آنها رفتار کنید.

      ۱۵٫ به منظور تقویت اراده و حفظ سعه صدر از تفریحاتی همانند صحرا نوردی، کوه نوردی، شنا و پیاده روی در صبح زود بهره گیرید.

      ۱۶٫ در برخی کارهای مهم با مشورت خواستن از دیگران، تصمیمات خود را استحکام بخشید و از اقدامات عجولانه و خام بپرهیزید.

      ۱۷٫ بیشتر با افراد صبور و غیر عصبی معاشرت کنید و از دوستی و حرف شنوی افراد تند مزاج پرهیز کنید.

      ۱۸٫ همیشه خودتان و رفتارتان را درست و صحیح تلقی نکنید و احتمال خطا در کارهای خود را بدهید.

      ۱۹٫سعی کنید به عنوان تمرین گاه گاهی با افرادی که سلیقه آنها را نمی پسندید برخورد کوتاه مدت داشته باشید و با صاحبان دیگر انتظار مراوده کوتاه مدت داشته باشید.

      ۲۰٫ موارد فوق را در برنامه ای منظم با درج موارد آن در یک جدول و نمره دادن به عملکرد خود و رعایت این امور، سعی در تقلیل موارد تخلف داشته و همت خود را به افزایش صبر و تحصیل سعه صدر معطوف بدارید
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱۲۲۶۸۹۵۵۸
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.