مرکز مشاوره

مشاوره خانواده چیست؟ پاسخ به تمامی سوالات شما

مشاوره خانواده

مشاوره خانواده چیست؟ پاسخ به تمامی سوالات شما

هزینه مشاوره خانواده چقدر می باشد؟

هزینه های مشاوره خانواده و ازدواج کاملا متغیر می باشند.

هزینه های این مشاوره از ۹۲ تا ۱۲۰ هزار تومان در هر ساعت متغیر می باشد، ولی اکثر درمانگران بر مبنای درآمد موجود، وجه کمتری را درخواست می کنند؛

این در حالی است که برخی بیمه ها هزینه این مشاوره را پوشش می دهند و سایر بیمه ها چنین خدماتی را ارائه نمی دهند.

هزینه متوسط مشاوره ازدواج و خانواده در حدود ۱۱۰ هزار تومان در هر ساعت می باشد.

یک مشاور خانواده چه کاری انجام می دهد؟

وظیفه درمانگران خانواده و ازدواج عبارتند از: مشاهده نحوه تعامل افراد در داخل واحد ها، ارزیابی و حل مشکلات رابطه ای، تخصیص و درمان اختلال های روان شناختی در خانواده.

در مشاوره خانواده چه چیزی صورت می گیرد؟

همانطور که از عنوان مشاوره خانواده مشخص است، این روش یک نوع روش درمانی می باشد که شامل کل خانواده است.

در برخی مواقع خانواده ها تحت تاثیر اتفاقات یا تغییرات خاصی قرار می گیرند – یک سوگورای، یک طلاق، جابجایی به یک مکان جدید یا از دست دادن شغل – و برای پذیرفتن مورد اتفاق افتاده، به زمان نیاز دارند.

آیا بیمه من هزینه های مشاوره را پوشش می دهد؟

تمامی برنامه های سلامت ایالات متحده این مشاوره یا درمان را تحت پوشش قرار نمی دهند.

این شرکت ها فقط مراقبت سلامت روانی واقعی را تحت پوشش قرار می دهند.

در حالیکه ACA برخی از برنامه ها را مجاب کرده است که مشاوره، درمان و سایر مراقبت های مربوط به سلامت روانی را تحت پوشش قرار دهند، ولی هیچ الزامی برای پوشش دادن این هزینه ها توسط تمامی شرکت های بیمه وجود ندارد.

آیا شما باید هزینه ای را برای مشاوره پرداخت کنید؟

شما برای استفاده از این خدمات هیچ نیازی به ارجاع داده شدن توسط GP (پزشک خانوادگی) تان ندارید، ولی ممکن است که برای این دوره ها، یک سری هزینه هایی را پرداخت کنید.

موسسات خیریه ای که مشاوره ارائه می دهند، شامل موسسات مربوط به مشورت های رابطه ای و مشاوره می باشند.

من به چه نحوی می توانم یک مشاوره خانواده خوبی پیدا کنم؟

۱۰ روش مربوط به پیدا کردن یک درمانگر خوب عبارتند از:

  1. صفحه های زرد را فراموش کنید. صفحه های زرد موارد پرهزینه ای می باشند، بنابراین اکثر افراد نمی توانند از آن استفاده کنند. من هم نمی توانم از آن استفاده کنم. همچنین هیچ نوع اطلاعات یا مقرراتی در مورد فردی که می تواند این لیست را تهیه کند، وجود ندارد.
  2. از یک درمانگری درخواست کمک کنید که سابقه کار با وی را داشته اید و قابل اعتماد می باشد. حسابدار، وکیل، دندان پزشک یا پزشک خودتان – هر متخصصی که شما با وی رابطه دارید و قابل اعتماد می باشد، یک منبع خوبی است. همه این افراد یک سری تجارت هایی دارد و همچنین خدماتی را ارائه می دهند؛ همان کاری که روان درمانگران به صورت شخصی انجام می دهند.
  3. در صورتی که دوستان یا اعضای خانواده شما بتوانند شخصی را توصیه کنند، از آنها بخواهید که این فرد را معرفی کنند. معمولا این افراد، اولین منابع موجود در دسترستان می باشند. فقط مطمئن شوید که آنها از شما حمایت خواهند کرد و دخالتی در کارتان انجام نخواهند داد.
  4. از یک درمانگر شناخته شده به عنوان یک منبع استفاده کنید. در صورتی که یک دوست یا یک از دوستان دوست شما درمانگر می باشد، از آنها بخواهید که شما را به یک فردی ارجاع بدهند. درمانگران در اغلب مواقع درمانجوهایشان را به یکدیگر ارجاع می دهند. آنها متوجه خواهند شد که شما نمی خواهید با آنها ملاقات داشته باشید، بلکه یک پیشنهاد از آنها می خواهید.
  5. از منابع موجود در محل کارتان استفاده کنید. اکثر محل های اشتغال یک چیزی به اسم برنامه کمک به کارکنان (EAP) دارند. این خدمات می توانند درون خانه ای یا دارای منبع خارجی باشند، ولی هدف از EAP ها فراهم کردن یک حمایت عاطفی و مشاوره دادن به کارکنان در یک حریم ایمن و کمک کردن به آنها می باشد.
  6. مدارس و دانشگاه ها منابعی می باشند که در اختیارتان قرار دارند. مدرسه کودک شما احتمالا دارای یک مشاور مدرسه یا پرستار مدرسه می باشد که درمانگران موجود در منطقه شما را می شناسد و در صورت نیاز شما را به آنها ارجاع خواهد داد. دانشگاه ها و کالج ها در خدمات سلامت روانی شان سرمایه گذاری مناسبی انجام می دهند. مراکز مشاوره در دانشگاه ها دارای روان شناسان و مددکاران اجتماعی با کیفیتی هستند که می توانند در موقعیت های مختلف دانشجویان به آنها کمک کنند.
  7. از شرکت بیمه خودتان استفاده کنید. شاید شما خوش شانس باشید و دارای یک شرکت بیمه ای باشید که بخش خدمات مشتری مناسبی دارد. در صورتی که آنها کارشان را به صورت مناسبی انجام دهند، باید یک سری درمانگرانی را پیشنهاد بدهند که در حوزه خاص مربوط به نیاز شما متخصص می باشند.
  8. از اینترنت استفاده کنید. تفاوت مابین وب و صفحه های زرد برای یک درمانگر در این است که وب یک سری سایت های قابل اطمینانی را لیست می کند که هزینه زیادی در بر ندارند و حداقل الزام مربوط به آنها عبارت از لیست کردن صلاحیت متخصصانشان می باشد.
  9. جستجوی مناسبی  انجام دهید. با پیدا کردن یک سری اسم های، آنها را در گوگل جستجو کنید. در صورتی که آنها وبلاگ یا سایتی داشته باشند، آنها را بررسی کنید. در اغلب مواقع شما از طریق مطالعه نوشته آنها یا نوشته هایی که در مورد آنها وجود دارد، می توانید به شناخت بهتری در مورد آنها دست پیدا کنید. همچنین این نکته را مد نظر داشته باشید که اطلاعات مربوط به تعدادی از درمانگران دارای کیفیت مناسب، در وب وجود ندارد. پیدا نکردن آنها در اینترنت نمی تواند دلیلی در مورد مناسب نبودنشان باشد.
  10. خودتان را محدود نکنید. از طریق عنوان یا نماد، هیچ محدودیتی را برای خودتان مشخص نکنید. تعداد مددکارانی که من به آنها مراجعه کردم برابر با تعداد روان شناسانی می باشد که به آنها مراجعه کرده ام.

من به چه نحوی باید یک مشاور خانواده را انتخاب کنم؟

یک درمانگر ازدواج و خانواده در اغلب مواقع بهترین منبع برای مقابله باچالش های عاطفی خانواده به صورت سالم می باشد.

۵ مرحله مربوط به انتخاب یک درمانگر خانواده و ازدواج

در اغلب مواقع، به دست آوردن انگیزه برای مراجعه به پزشک، سخت ترین بخش از شروع درمان می باشد.

به همین دلیل، در صورتیکه شما به یک درمانگری مراجعه کنید که برای شما مناسب نباشد، این شرایط ناامید کننده خواهد بود.

خوشبختانه یک سری روش های موثری برای پیدا کردن درمانگر مناسب وجود دارند که عبارتند از:

۱٫ درمانگران موجود در منطقه خودتان را پیدا کنید

معمولا هر ناحیه و منطقه ای دارای یک سری درمانگران ازدواج و خانواده می باشند.

با این وجود، در دسترس بودن فردی که شما نیاز دارید، سخت می باشد.

۲٫ یک درمانگری پیدا کنید که توانایی پرداخت هزینه هایش را داشته باشید

زمانی که مشکلات خانوادگی ایجاد می شوند، آخرین چیزی که شما می خواهید، نگران شدن در مورد پول می باشد.

صرفا به دلیل اینکه یک درمانگر پرهزینه می باشد، به این معنا نیست که وی نسبت به سایر درمانگران بهتر است.

مهمترین ویژگی درمانگر عبارت از توانمند بودن برای داشتن یک رابطه سالم با درمانجوهای خودش می باشد، نه توانایی وی برای کسب پول بیشتر.

۳٫ برنامه درمان خودتان را درک کنید

زمانی که به ملاقات درمانگر خودتان می روید، باید برنامه درمان خودتان را با دقت بخوانید.

نسبت به شناخت برنامه درمان موجود برای خودتان و خانواده تان اطمینان کسب کنید.

در صورتی که فکر می کنید این برنامه مفید نخواهد بود، باید آنها را مشخص کنید و در مورد موضوع یک مطالعه ای داشته باشید.

ممکن است مشاور به شما نگوید که چه برنامه ای برای شما در نظر دارد، چرا که ممکن است آنها برای ارزیابی شما به زمان نیاز داشته باشند.

صبور باشید و به آنها اجازه بدهید که یک تشخیص دقیقی در مورد پیشرفت شما داشته باشند.

۴٫ نسبت به درمان صریح باشید

در صورتی که شما و خانواده تان نسبت به برنامه درمانی پیشنهاده شده مقاومت کنید، با انجام دادن یک سری تغییرات کوچک می توانید آن برنامه را به یک برنامه درمانی موثری تبدیل کنید.

این بدان معنا نیست که باید تمامی دوره های درمان باید کورکورانه در نظر گرفته شوند، ولی ارائه مزایای شک به درمانگر در مرحله اول، مفید خواهد بود.

در صورتی که به این نتیجه برسید درمانگر به اندازه کافی موثر و مفید نمی باشد، اقدام ۵ را بخوانید.

مشاوره خانواده
مشاوره خانواده

۵٫ درمانگران متفاوتی را امتحان کنید

شما هیچ تعهدی برای ادامه دادن درمان با یک درمانگر ندارید.

هدف از درمان مفید بودن آن برای شما و خانواده تان می باشد، نه باقی ماندن در درمان صرفا به این علت که درمانگرتان فکر کند این درمان به شما کمک می کند.

شما مرجع قدرت در سلامت ذهنی خانواده می باشید و هر موقع که بخواهید می توانید درمانگر را تغییر دهید.

آیا درمانگران درآمد خوبی دارند؟

آیا بیمه ها هزینه های خانواده درمانی را پوشش می دهند؟

برنامه های بیمه ای موجود در برخی از کشورها به این صورت می باشد که خانواده یا زوج درمانی زمانی می تواند تحت پوشش قرار بگیرد که شناسایی و درمان تشخیص صورت گرفته در یکی از اعضای خانواده ضروری باشد.

در ایران مشاوره خانواده تحت پوشش بیمه قرار نمی گیرد و فقط برخی بیمه های تکمیلی هزینه این مشاوره را تحت پوشش قرار می دهند.

آیا ملاقات با یک درمانگر در سابقه پزشکی شما ثبت می شود؟

سابقه های بالینی و سابقه های سلامت روانی

این موارد می توانند باعث شوند که درمانگر به سمت یک تشخیص راهنمایی شود، ولی خود این موارد یک نوع تشخیص نمی باشند.

بر اساس قوانین HIPAA، یک درمانگر به صورت قانونی هیچ الزامی برای انجام دادن آن ندارد.

در نهایت، در صورتی که درمانگر بر این عقیده باشد که یکی از موارد موجود در یادداشت های موجود می تواند منجر به آسیب رساندن به شما شود، وی این حق را خواهد داشت که درمان را متوقف کند.

چرا خانواده درمانی اهمیت دارد؟

خانواده نقش مهمی در رشد عاطفی، فیزیکی و روحی ما دارد، چرا که هر یک از افراد موجود در سیستم خانوادگی بر روی سایر افراد تاثیر می گذارد و تحت تاثیر آنها قرار می گیرد.

خانواده درمانی می تواند برای حل یک مسئله خاص و آماده کردن خانواده برای یک تغییر قابل توجه در زندگی، همانند طلاق و ازدواج مجدد، مفید باشد.

  پنج روش درمان چه مواردی می باشند؟

رهیافت های مربوط به روان درمانی، در پنج گروه قرار می گیرند:

رهیافت های روان درمانی، در پنج گروه گسترده قرار می گیرند که عبارتند از:

روش های درمان روان کاوی و روان پویشی

این روش عبارت از ورژن کودکانه “گفتار درمانی” کلاسیک می باشد که در آن روان پزشک کمک می کند مشکلی که بر روی تفکر یا اقدام کودک تاثیر می گذارد، مشخص شوند.

این روش درمان بر مبنای این نظریه می باشد که رفتار کودک زمانی بهبود خواهد یافت که چالش های درونی وی مشخص شوند.

این روش می تواند برای کودک دچار شده به اضطراب یا افسردگی، کودکی که با اختلال تغذیه ای مواجه است، یا دارای اختلال ارتباطی می باشد، مفید و موثر باشد.

رفتار درمانی

این روش درمان برای کودکان، نسبت به روش درمان شناختی رفتاری در این مورد متفاوت است که بر روی اصلاح رفتاری متمرکز می شود.

رفتار های که ناامید کننده یا دلسرد کننده می باشند، شناسایی می شوند، و بعد از آن زوجین تلاش می کنند تا آن دسته از عوامل محیطی را تغییر دهند که منجر به این رفتار ها می شوند و همچنین منجر به ایجاد پیامدهایی برای این رفتار مطلوب یا نامطلوب می شوند.

این روش برای کودکان مبتلا به ADHD و همچنین سایر کودکانی که به اصلاح رفتاری نیاز دارند، مفید می باشد.

شناخت درمانی

در این روش مشاوره، به کودکان آموزش داده می شود که تفکرات آنها به چه نحوی می تواند بر روی وضعیت روانی و رفتارشان تاثیرگذار باشد.

نحوه شناسایی الگوهای تفکرات منفی و منحرف و همچنین نحوه مقابل با آنها به کودکان آموزش داده می شود.

این روش درمان در شناسایی اختلال های روانی، همانند اضطراب و افسردگی، مفید می باشد.

روش درمان بشر دوستانه. …

روش درمان ترکیبی یا کل نگر.

چهار روش گفتار درمانی چه مواردی می باشند؟

انواع روش های گفتار درمانی چه مواردی هستند؟

  • روش های درمان شناختی رفتاری (CBT)
  • روش درمان رفتاری مناظره ای (DBT)
  • روش های درمان روان پویشی
  • روش های درمان بشر دوستانه
  • سایر روش های گفتار درمانی
  • حمایت و اطلاعات

منبع: مرکز مشاوره

زن و مرد نابالغ

۶ نشانه زن و مرد نابالغ

بلوغ همه بزرگسالان یکسان نیست و زندگی با شریک عاطفی توسعه نیافته روابط پر رونق را دشوار می کند. یاد بگیرید که چگونه این ویژگی …
علائم و هشدار بروز بیماری روانی

علائم و هشدار بروز بیماری روانی

علائم و هشدار بروز بیماری روانی: تلاش برای بیان تفاوت بین رفتارهای مورد انتظار و آنچه ممکن است علائم بیماری روحی باشد، همیشه آسان نیست. …

فوت همسر و نحوه مقابله با آن

تجربه ی سوگ و از دست دادن همسر بدون شک یکی از سخت ترین مراحل زندگی هر فرد است. مواجه شدن با چنین تجربه ای می تواند …

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.