مرکز مشاوره

مرکز مشاوره اردبیل

مرکز مشاوره اردبیل

مشورت گرفتن از یک مشاور خوب در یک مرکز مشاوره معتبر به راستی نقش به سزایی در موفقیت و رسیدن به یک زندگی شیرین تر دارد. بعضا دیده شده مراجعه به یک مشاور خوب  زندگی فرد را دگرگون کرده و از حالت سردرگمی و نگرانی در آورده و آرامش ذهن را برای فرد به ارمغان آورده است.

مشکلاتی از قبیل مشکلات خانوادگی ، زناشویی ، کودکان و نوجوانان و بسیاری مشکلات دیگر  میتوانند به راحتی قابل حل باشند. در همین راستا مشاوران و روانشناسان مجرب و سرشناس ما در مرکز مشاوره اردبیل و در شعب آن مانند مرکز مشاوره دانش، مرکز مشاوره قدس ، مرکز مشاوره راه دانشگاه آماده ارائه هرگونه خدمات مشاوره ای هستند.

شما میتوانید با مراجعه به مشاوره خانواده قدس، مشاوره خانواده راه دانشگاه، مشاوره خانواده دانش، مشاوره ازدواج دانش ، مشاوره ازدواج قدس و سایر نمایندگی های مرکز مشاوره اردبیل حلال مشکلات خود باشید.

شماره های تماس 01

۵ساله مبتلا به بیماری پانیک هستم

سلام و خسته نباشید من ۲۳سالمه حدود ۵ساله مبتلا به بیماری پانیک هستم پیش یه روانپزشک رفتم برام داروی سرترالین و هالوپریدول تجویز کردن حدود یه ماه مرتب مصرف کردم ولی نتیجه نگرفتم می خواستم بدونم پیش یه روانشناس برای روان درمانی و هیپنوتیزم درمانی برم بهترم نتیجه میگیرم یا دارو مصرف کنم اخه شنیدم پانیک به دارو جواب نمیده ودمم طوریم که به محیط درمانی خوب جواب میدم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید باتشکر

پاسخ

با سلام این مشکل به دارو پاسخ می دهد منتهی برای اثر بخشی داروها باید بیش از چنددهفته مصرف کنید و از دارو انتظار معجزه نداشته باشید.

منتهی می توانید با استفاده از روانشناس و خدمات روانشناختی درمان را تسریع کنید چون اکنون برای این اختلال پکیج های درمانی وجود دارد و تقریبا ۷۸ درصد بیماران پاسخ گرفتند و درمان شدند کم کم بعد از مراجعه به روانشناس اگر البته صبور باشید و به درمان متعهد خواهید دید که دوز دارو کاهش و حتی قطع خواهددشد .

منتهی زمان باید سپری شود.

امیدوارم به زودی بهبود پیدا کنید .
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
دفتر قیطریه:
۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸
موفق باشید

نحوه گرفتن وقت مشاوره

سلام خسته نباشید
من چطور میتونم به وقت مشاوره بگیرم؟
ممنون میشم هرچى زودتر جوابمو بدید

پاسخ

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
دفتر سعادت آباد:
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه

مشاوره ازدواج

سلام خسته نباشید…برای مشاوره گرفتن در مورد ازدواج به کدوم مرکز باید مراجعه کنم میشه ادرس و شماره رو لطف کنین بدین؟؟

پاسخ

با سلام دوست عزیز شما تماس بگیرید راهنمایی خواهید شد که به کدام مرکز در کجا مراجعه کنید
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید

دفتر سعادت آباد:
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه

پسر خالم یک سال و هشت ما ازم کوچیک تره و ابراز علاقه می کنه

سلام من ۱۹سالمه و حدود ۸ماه پیش پسرخالم که از من یک سال و هشت ماه کوچیک توه ابراز علاقه کرد ولی من کلی براش توضیح دادم که این علاقه اشتباهه ولی قبول نکردو یه جورایی منم قانع کردو ماتاالان باهم حرف میزنیم اون واقعا خیلی منو دوست داره و یه جورایی وابستم شده البته ناگفته نمونه که منم دوسش دارم…

تازگیا من ازین رابطه میترسم چون مطمعنم خالم با سن من مشکل دارد و اگر من و پسر خالم هم بخواییم به هم برسیم باید جلوی خالم وایسته….

اون قصد داره سه سال دیگه به همه بگه منو میخواد من واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی از عاقبتمون میترسم خواهش میکنم راهنماییم کنید که چه کاری بهتراست؟؟

پاسخ

با سلام دوست گرامی چون فامیل هستید و از قبل با عقاید خالتون اشنا هستید و حساسیت های ایشون رو می دونید بهتره با وجود علاقه ای وجود دارد این ارتباط قطع شود تا سه سال دیگر که ایشون فرصت مطرح کردن رو پیدا کنند.
ممکنه فقط وابستگی عاطفی شدت پیدا کنه ولی شرایط هر دو به نحوی تغییر کنه که دیگر ازدواجی در کار نباشد.
و لی صرف رابطه عاطفی فرصت های پیش رو رو از دست بدهید و اگر هم هنوز تمایل به ازدواج باشد روابط خانوادگی به گونه ای باشد که رضایتی به این ازدواج صورت نگیرد .
بهترین کار عدم ارتباط است و همه چیز را به زمان بسپارید هر چند برای هر دو دلبستگی ایجاد شده است و ممکن است جدا بودن سخت باشد ولی این مساله انقدر اهمیت دارد که بدانید پسران از سنی به بعد منطقی تر از قبل قضاوت می کنند و احساس و شرایط روحی و ملاک هاشون حتی تغییر می کند .
امیدوارم تصمیم منطقی بگیرید

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵
موفق باشید

بحث سنی در موردش زیاد صحبت شده و وقتی هم اکنون بخواهید در مو ردی تصمیم بگیرید مساله ساز نخواهد شد اگر در همه جوانب و شرایط توافق و تفاهم دارید .
ولی اینکه برای فردی با توجه به داستن خواستگار و دو سال بزرگ تر بودن منتظر باشید تا اون فرد شرایط ازدواج پیدا کند این اشتباه است و ممکنه بعدا از اینکه فرصت های بهتر رو از دست دادید ناراحت شوید .
پس ریسک بالایی دارد و یادتان باشد زنان بیش از همه چیز در ازدواج حمایت عاطفی و داشتن پشتیبان و بعد حمایت مالی می خواهند .
چون پسران دیرتر به بلوغ فکری می رسند شاید و البته در برخی موارد دو مورد اول توسط پسری کوچکتر درست تامین نشود چون خودش هم حمایتی مدنظرش بوده که با دختر بزرگتر برای ازدواج توافق کرده است .
پس نیازهایب که ممکنه وجود داشته باشد و در صورت عدم تامین بعدا زن را دچار یاس از زندگی و دلزدگی کند توجه فرمایید امیدوارم تصمیم درست رو بگیرید و خوشبخت باشید .

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشید

خواستگار با سن کم تر

سلام دوستان من یک دخترمتولد۶۲/۸ هستم قبلااگر خواستگاری داشتم که ازمن کوجکتر بود یا هم سن ثبول نمیکردم چون از چهره هم کوجکتر نشون میدم همیشه خدا خواستکارام کوجکتر بود.

خلاصه من به اسرا خانوادم با پسری عقد کرم که ۶ماه ازمن بزرگتر بود اما بعداز یک هفته بهم خودیم چون پسر مستقلی نبود(مامانی بود)وخیلی هم بی ادب چون به صورت سنتی بود.

بعداز عقد متوجه شدمالان حدودا۷ سال پیش این اتفاق افتاده بود که دراین مدت خیلی من اذیت شدم بیماری پدرم فوت پدرم وخیلی از مساله حالا کمی روحیم بهتر شده حالا سرتون درد نیارم الان دوتا خواستگار دارم که یکی اش متولد۶۳ هست ودیگری متولد۶۴ حالا نمیدونم چیکار کنم.

همه بهم میگن چون از چهره سن نم نشون نمیدم و اون خواستکارها این مساله براشون مهم نیست خیلی گیر ندم واینکه بصورت سنتی انجام شده خواهش میکنم کمک ام کنید نمیتونم تصمیم بگیرم واینکه خانواده های اونا هیچ مشکلی نداره وخیلی خانواده منطقی هستند وبا طلاق من هم هیچ مشکلی ندارن

دوست از تصورات کوچیک نشون دادن چهره بیرون بیایت چون شما رو دچار وسواس خواهد کرد و نمیتونید انتخاب درستی انجام بدید
برای ازدواج از همه مهمتر اینه که به دل هم نشسته باشید و بتونید از نظر تفاهم تا هفتاد درصد با هم هماهنگ باشید و همدیگرو درک کنید
در ضمن باید مدت شش ماه تا نه ماه در دوره نامزدی باشید تا با مراوده و معاشرت کردن از هم شناخت کافی بدست بیارید
در این صورت میتونید ادعا کنید انتخاب درستی در ازدواج خواهید داشت
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

با دختر همکلاسم در دانشگاه آشنا شدم و رابطه ما به دوستی کشیده شد

من یکسال پیش به طور اتفاقی با دختری همکلاس خودم در دانشگاه آشنا شدم و رابطه ما به دوستی کشیده شد. تقریبا ۵ ماه باهم بودیم و از روی احساسات و عواطف عاشق هم شدیم و بهم قول و قرار ازدواج دادیم یه جورایی رابطمون سرسری و از روی احساسات بود.

تا اینکه برای دختره خواستگار اومد و منو ول کرد رفت با خواستگارش صحبت کنه تا ببینه باهاش جور در میاد یا نه.

به خاطر همین ۵ ماه تنها موندم دچار افسردگی شدید شدم.

حالا بعد تقریبا ۹ ماه دوباره باهم رابطه داریم اما این بار کاملا جدی.
ما تو خیلی چیزا باهم تفاهم داریم و راجب خیلی چیزا به نتیجه رسیدیم.

من برای خودم هدف مشخص کردم و دارم تلاش میکنم.

برای خودم کار پیدا کردم همزمان هم کار میکنم هم درس میخونم و این یکی از شروط فرد مورد نظر من هست.
اینو میدونم که این بار رابطه ما جدی هست.

اما وقتی به بعضی چیزا فکر میکنم ته دلم خالی میشه.

مثلا همین الان یه ویس گوش دادم که توش گفته شده رابطه هایی که آشنایی و اینا تو چت اتفاق بیفته آخر و عاقبت نداره.
خب مگه وقتی قراره یه پسر از یه دختر شناخت داشته باشه چند جلسه حضوری باهم حرف میزنند؟

مگر غیر از این هست که سه الی چهار جلسه باهم حرف میزنند و میفهمند که بدرد هم میخورند و شرایطشون باهم جور در میاد یا نه؟

البته دوران نامزدی بماند چون برای همه با هر جور شرایط آشنایی هست.من قبول دارم چند ساعت ملاقات حضوری برای شناخت یک آدم کافی نیست اما خب رسم و رسومات ما هم همینه خب.
اما سوال دقیق من اینه.
من همکلاسی خودم رو یکسال تمام هست تو دانشگاه میشناسم.

همه زندگیشو برام تعریف کرده از سیر تا پیاز.

بارها هم ملاقات حضوری داشتیم. خیلی از اون معیارهایی که من میخوام اون داره و خیلی از معیار هایی هم که اون میخواد من دارم.
تنها چیزی که نسبت بهش دودل شدم اینه که طریقه آشنایی ما درسته؟

میتونیم موفق باشیم؟
اینم یاد آوری میکنم که بنده ۲۱ سال دارم و شخص مورد نظرم یک و نیم سال از من بزرگتر هست.
ممنون از پاسختون

پاسخ

با سلام دوست گرامی درسته امروزه بحث اشنایی های اینترنتی و قبل ازدواج را در بسیاری از سخنرانی ها و سایر منابع این اشنایی ها را با داشتن شرطهایی مشکل ساز می دانند .

اینکه این دوستی ها و اشنایی ها بدون داشتن تعهد و مسئولیت پذیری مشکلاتی ایجاد می کند و منجر به سو استفاده هایی از طرفین می شود به خصوص خانم ها و امروزه اکثر این ارتباطات نه به قصد ازدواج بلکه رفع نیازهای عاطفی و جنسی افراد است.

اینها مشکل افرین هستند .

اگر شما به این خانم برای ازدواج علاقه پیدا کردید چهارچوب و قواعد ارتباطی رعایت شده است .

شناختتون در این مدت نسبت به هم کامل شده و بزرگتر بودن ایشون برای شما و خانوادتون مساله ساز نیست و فکر می کنید با هم خوشبخت می شوید ایرادی نداره.

ولی خب بهتره زودتر به صورت رسمی مطرح شود یک مشکل ارتباطات اینچنینی وابستگی عاطفی طرفین است که اجازع تصمیم گیری منطقی را نمی دهد و شرایط را برای هردو نفر سخت می کند .

دوست عزیز اگر ارتباط شما این مسائل را در نظر گرفته و همه چیز درست و منطقی پیش رفته نگران نباشید و قرار نیست به عدم خوشبختی بینجامد مگر اینکه نسنجیده اقدام شود و جوانب امر را در نظر نگیرید .

موفق باشید

در حد شدید دچار وسواس فکری شدم

سلام من سه ساله در حد شدید دچار وسواس فکری شدم خیلیی اذیتم میکنه اصلن نمیتونم فعالیت های معمولی رو انجام بدم

دیگه اصلن نمیتونم درس بخونم خیلی داغونم توروخدا بگین چیکار کنم کدوم دکتر میتونه بطور کامل منو درمان کنه دیگه واقعن خسته شدم اگه بگین کدوم دکتر کارش عالیه ممنون میشم

پاسخ

تجارب نشان داده است آن هایی که در زندگی شخصی حساس ترند امکان ابتلای شان به بیماری وسواس بیشتر است.

هم چنین در بین فرزندانی که والدین شان معمولا محکوم شان می کنند این بیماری بیشتر دیده می شود.

حتی گاه وسواس افراد در بزرگسالی نشأت گرفته از منع های شدید دوران کودکی و حتی نوجوانی و جوانی آنان است.

گام اول برای درمان

برای این که بتوانید با وسواس خود مقابله کنید ابتدا باید بدانید که اختلال وسواس فکری- عملی چگونه به وجود می آید؟

بیشتر اوقات افکاری که باعث نگرانی افراد مبتلا به وسواس می شود با باورها و ارزش های آنها در تقابل است . مثلاً یک مادر دلسوز می ترسد که مبادا به فرزندش آسیبی برساند .

به طور کلی هرچه بیشتر سعی کنید در باره چیزی فکر نکنید، در نهایت بیشتر به آن فکر خواهید کرد.

می توانید همین حالا این را امتحان کنید: سعی کنید به مدت ۶۰ ثانیه به یک فیل صورتی فکر نکنید!

به احتمال زیاد اولین چیزی که به ذهن شما می آید آن چیزی است که سعی می کنید به آن فکر نکنید؛ یعنی یک فیل صورتی .

زمانی که آدم ها در می یابند که نمی توانند از افکار ناراحت کننده اجتناب کنند، به فکر راه حل های دیگری برای کاهش اضطراب می افتند و ممکن است کارهایی مانند شستن زیاد دست ها را انجام دهند.

این کارها معمولاً اضطراب آنها را کاهش می دهد.

فقط مشکل این جاست که رهایی از اضطراب موقتی است . خیلی زود شرایط به گونه ای می شود که آنها باید آن عمل را بیشتر و بیشتر انجام دهند تا حال شان بهتر شود و این عمل خیلی زود به یک رفتار وسواسی تبدیل می شود.

درمان رفتار شناختی؛ روشی برای درمان وسواس

یکی از روش های درمان وسواس، درمان رفتاری شناختی است.

هدف این روش درمانی این است که فرد یاد بگیرد اضطراب خود را بدون انجام رفتارهای وسواسی کنترل کند . در این درمان شما راهبردهایی نظیر تمرین های آرام سازی و شیوه های تفکر را که باعث کاهش اضطراب می شوند یاد خواهید گرفت .

هم چنین در این نوع درمان می آموزید که اگر به جای اجتناب از افکارتان با آنها مواجه شوید، آن ها کنار می روند. درمان گرتان به شما کمک می کند با چیزهایی که بیشتر از همه از آن ها می ترسید به تدریج روبه رو شوید تا بالاخره زمانی فرا برسد که بتوانید ترس تان را بدون انجام رفتارهای وسواسی مهار کنید .

این درمان معمولاً حدود ۲۰ جلسه طول می کشد. حتی برای افرادی که علائم وسواس شدیدتری دارند ممکن است تعداد جلسات درمانی افزایش یابد.

آیا دارو راه حل خوبی است؟

داروهایی که بیشترین اثربخشی را در درمان اختلال وسواس فکری – عملی دارد، در واقع سطح شیمیایی سروتونین را در مغز افزایش می دهد.

هرچند بسیاری از بیماران با دارو بهبود قابل ملاحظه ای پیدا می کنند، اما در اغلب موارد علایم بیماری با قطع دارو، عود می کند.

به همین دلیل بهتر است همیشه درمان شناختی – رفتاری با دارودرمانی همراه باشد. برای برخی بیماران ترکیب دارودرمانی و شناخت درمانی بهترین نتایج را به بار می آورد.

البته همانطور که می دانید در یک رابطه درمانی موثر، بخش عظیمی از اثربخشی درمان منوط به همکاری بیمار است.

معمولاً در اوایل درمان، اضطراب درمان جو به شدت افزایش می یابد و مدام به این فکر می کند که آیا درمان اثربخش خواهد بود یاخیر؟

درمانگر راه های جدیدی برای مقابله با اضطراب به فرد می آموزد و به او یاد می دهد چطور با چیزهایی که از آن ها می ترسد روبه رو شود .

از او خواسته می شود مهارت هایی را که در جلسات می آموزد، بین جلسات تمرین کند .

اگر تمرین هایی را که درمان گر توصیه می کند بین جلسات انجام بدهد و درمان را تکمیل کند، به نتیجه مطلوب خواهد رسید.

چند راهکار سرپایی برای مقابله با وسواس

هرچند همان طور که گفته شد درمان اثربخش برای مقابله با وسواس شناخت درمانی و دارودرمانی زیر نظر پزشک است اما با این حال به خصوص اگر وسواس در مراحل اولیه باشد برخی راهکارها تا حدودی می تواند به فرد وسواسی کمک کند.

۱ – تا می توانید خودتان را مشغول و سرگرم کنید: اعمال وسواسی زمانی بیشتر بروز می کند که فرد زمان های زیادی بیکار است.

بنابراین سعی کنید زمان های بیکاری خود را با فعالیت هایی که ذهنتان را درگیر می کند پر کنید.

بهتر است این فعالیت ها عملی و به گونه ای باشدکه دستان شما نیز درگیر آن شود. الان فصل مناسبی برای یادگرفتن بافتنی است.

۲ – از تنهایی اجتناب کنید: زندگی در جمع و ارتباط با کسانی که دوست شان داریم یکی از راه هایی است که می تواند به حل این موضوع کمک کند. علاوه بر این نزدیکان شما در کنترل رفتارهای وسواسی تان به شما کمک خواهند کرد.

۳- اراده تان را تقویت کنید: اجازه ندهید افکارتان، اختیار شما را به دست گیرد. برای این کار با تکنیک های افزایش تمرکز و اراده به خودتان کمک کنید.

۴ – خود را “ملزم ” کنید که “به طور مداوم” دست های تان یا چیزهایی را که فکر می کنید آلوده هستند بشویید!

در این مورد حتما ” با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
دفتر سعادت آباد:
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه

کسانی که درگیر فکرهای مزاحم و تکرارشونده هستند از نظر ظاهر با سایر افراد هیچ تفاوتی ندارند، اما مشکل روحی‌شان کارکرد آنها را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود نتوانند مسئولیت‌هایشان را بدرستی انجام دهند، چون یک فکر چنان آنها را درگیر می‌کند که خسته می‌شوند و توانایی انجام کارهای روزمره خود را ندارند.

شاید کسی که با شما کار می‌کند دچار این بیماری باشد، او با شما صحبت می‌کند و در کنار شماست، اما ذهن او درگیر کار دیگری است و درصدد فرصتی است تا آن را انجام دهد، برای همین تمرکز ندارد و به‌خوبی از عهده کاری که به او واگذار شده بخوبی بر نمی‌آید.

آنها از زندگی لذت نمی‌برند و نمی‌توانند ارتباط خوبی با دیگران برقرار کنند.
وی با بیان این که این افراد در اطراف ما زیاد هستند، می‌افزاید: البته این بیماری درجه دارد و اگر شدت یابد می‌تواند آسیب‌زا باشد.
برای درمان این بیماری، روان‌شناسان دارودرمانی را هم تجویز می‌کنند، اما بهترین شیوه مراجعه به مشاوری است که با صحبت بتواند فرد را از شر وسواس فکری نجات دهد.

این بیماری زمانی بهتر درمان می‌شود که فرد نسبت به وسواس فکری خود آگاهی داشته باشد و بداند در آینده این موضوع برای او خطرناک می‌شود.
همچنین کاهش گوشه‌نشینی و اجتماعی‌بودن، افزایش اعتماد به نفس، اندیشیدن به زمان حال و فعالیت‌های بدنی و ورزش منظم می‌تواند چند راه پیشگیری این بیماری باشد.

البته خانواده هم بی‌تاثیر نیست و اعمال حمایت بیش از حد، توقعات و حساسیت زیاد سبب می‌شود کودکان در این خانواده‌ها دچار اضطراب و وسواس فکری شوند.
روان‌شناسان توصیه می‌کنند برای مقابله با این افکار خود را مشغول به کاری کنید مثلا وقتی این افکار وسواسی به سراغ شما می‌آید ذهن خود را به چیز دیگری معطوف کنید، مطالعه کنید یا این که فیلم ببینید که این کار نیاز به مهارت فراوانی دارد تا فرد دچار اضطراب نشود.
راه‌حل‌هایی هم که صفی پیشنهاد می‌کند، می‌تواند برای درمان این بیماری موثر باشد: برنامه‌‏ریزی کنید که زمان فکرکردن درباره موضوع وسواس، ساعت خاصی باشد و در طول روز هرگاه افکار وسواسی به ذهنتان آمد.

به خودتان بگویید زمان فکرکردن فلان ساعت مقرر است، به مرور از زمان فکر کردن به آن افکار بکاهید تا این که این زمان به صفر برسد و همچنین هر روز به خود تلقین کنید «من قادرم افکار وسواسی‌ام را کنار بگذارم.

زیرا تلقین یکی از راه‏های مبارزه با افکار منفی است و وسواس فکری نیز چیزی جز تکرار فکرهای منفی و مزاحم نیست.
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
دفتر سعادت آباد:
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۴۴۰۳۴۴۹۰
موفق باشید

این بیماری دوره درمان دارد هم باید ارو مصرف کنید و هم زیر نظر رواشناس باشید تا بیمای کنترل شود و کم کم شرایط متعادل را پیدا کنید.

و خوب قطعا به یک باره معجزه اتفاق نخواهد افتاد یک طرف جریان خود شما هستید که چقدر تلاش کنید تا شرایطتتون بهبود پیدا کند.

و این که از دستورات درمان پیروی کنید نگران نباشید وسواس جز دسته از بیماری هایی است که امروزه کاملا قابل درمان است

دوبار به مشاور مراجعه کردم و حتی یک ذره حالم بهتر نشد

من دانشجوی پزشکی هستم و مشکلات زیادی دارم.دوبار به مشاور مراجعه کردم و حتی یک ذره حالم بهتر نشد.از مشکلات خانوادگی،احساسی و اخلاقی گرفته تا مشکلات درسی.

از وقتی دانشگاه قبول شدم وضع درسیم خیلی بد شده به طودطکه اکثر درسا رو فقط پاس میکنم و نمره امم کم میشه و بعدا متوجه میشم که اصلا یاد نگرفتم.

و الان که سال پنجم پزشکیم داره تموم میشه از نظر اطلاعات حتی در حد یک دانشجوی ترم اول هم نیستم.
خواهش میکنم کمکم کنید
اگه الان شروع کنم میتونم این دو سال و نیم باقی مانده رو خوب بخونم و پزشک خوبی بشم؟
من اهل اردبیلم.به کدوم مشاور مراجعه کنم که بتونه کمکم کنه؟
همه قبل دانشگاه مشاوره میدن و کسی نیس به دانشجوها مشاوره درسی بده.
حالم بده و حس میکنم به بن بست رسیدم

پاسخ

با سلام مرکز مشاوره دانشگاه می توانند کمک کنند .
و اتفاقا در تمام حوزه هایی که مایل باشید این اتفاق خواهد افتاد .

وقتی می بینید تا این حد مشکلات و مسائلی دارید که اتفاقا به انها واقف هستید پس بهتر هم از دستورات برای لهبودی حالتون پیروی خ اهد کرد این حالت شما ممکنه افسر گی باشد و البته افسردگیهم انواعی دارد که بهتر است حضورا بررسی شود .

امیدوارم موفق باشید

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۴۴۰۳۴۴۹۰
موفق باشید

نمی خواهیم مراسم عروسی بگیریم

اون اوایل دوست نداشتم عروسی بگیرم(بخاطر ولخرجی و هزینه های گزاف)با شوهرم قرار بر همین گذاشتیم،اما الان که دوران عقدم،وقتی به بقیه میگم قراره یه شام دهی بزرگ کنم،و یه سوری بپا بشه و کادو جمع بشه،میگن:فقط نمیخوای لباس عروس بپوشی؟
و این منو دودل کرده،و همین باعث اختلاف نظرم با شوهرم شده،نه اینکه حرفمو پس بگیرم،اما حس اینکه فک میکنه وظیفه ای در مورد عروسیم نداره حرصم میگیره،نکنه پر توقع بشه،عقلم میگه برای ایندمون خوبه،ولی از طرفی مادرم قبول نداره،برادرا و خواهرام ناراحت میشن از این مسئله.چی کار کنم،اصلا اگه قرار بر عروسی نباشه چه کاری کنم که دلم کاملا راضی باشه،میترسم پشیمون بشم میترسم بعدها برای عروسی نگرفتن از خودم ناراحت باشم،با تجربه ای که دارین چه پیشنهادی بهم میدین،اونم نسبت به تجربتون،نه اینکه به فکر باب میل من باشین،واقعا موندم،نمیدونم کدوم راه درسته،نیت اون ،اینه که اون پول عروسی بره برای مسائل مهمتر زندگی.
پاسخ

بحث عروسی و لباس پوشیدن نیست .

بحث اینه که در ادامه همان لباس عروس آتلیه و باغ و عکس و فیلم برداری وارد میشه که هزینه های شما رو افزایش میده
و گرنه تاثیری روی شام دادن شما نخواهد داشت …

پس اگر در کنار همین شام بزرگی که میخوایت بدید لباس عروس بپوشید و عکسهای یادگاری بندازید مسلما هزینه ای برشما تحمیل نمیشه …
چون در غیر اینصورت تا اخر عمرتون دایما حسرت این رو خواهید داشت که ایکاش چنین کاری میکردید …. شوهر شما هم بهتره گوش به واقعیت ها بده چون ارامش زندگی خودش در غیر اینصورت برهم میخوره
پس واقعبینانه از همین روز اول زندگی باید با مسایل برخورد کنید

مشاوره شغلی و کاری

با سلام آیا در مورد شغل هم باید در این صفحه سوالمونو مطرح کنیم؟یا آدرس دیگه ی داره

پاسخ

میتونید براساس عنوان مشاوره صفحه مورد نظرتون رو اجاد کنید .
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

منبع: com.مرکزمشاوره


صفحه اصلی سایت مرکز مشاوره

administrator

مقالات مرتبط

336 نظرات

  • ناشناس , سپتامبر 23, 2015 @ 11:45 ق.ظ

    من به شوهرم شکاک هستم؟

    • ◄Responder► , سپتامبر 25, 2015 @ 5:10 ب.ظ

      پس بهتره خودتون رو از شر این شک وتردید رها کنید چون سم واقعی برای یک زندگی مشترک شک وتردید در زندگی زناشوییه
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲
      ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸

  • Neda , اکتبر 14, 2015 @ 2:02 ق.ظ

    سلام من حدود ۵ساله ازدواج کردم وبا خانواده ی شوهرم تویه خونه زندگی میکنم وهر چی به شوهرم میگم خونه بگیریم وخودمون مستققل باشیم بهحرفم گوش نمیده که هیچ بدتر از اون اینکه تا من میایم یه چیزی بگم زود میگه من اینم میخوای بمون نمیخوای خوش اومدی بهم میگه من به خاطر تو نمیتونم دست از خانوادم بکشم یه پسره ۲ساله هم دارم چیکار کنم تورو خدا یه راه حلی بهم نشون بدین واقعا خسته شدم مرسی

    • ◄Responder► , اکتبر 15, 2015 @ 3:45 ب.ظ

      خب بهتره روشتون رو عوض کنید و تمام انرژی و محبتتون رو برای خانواده شوهرتون بذارید تا محبتشون رو جلب کرده و بتونید اعتمادشون رو بدست بیارید وقتی این اتفاق بیفته مسلما” شما میتونید از این طریق بطور غیرمستقیم روی رفتارهای شوهرتون تاثیرگذار باشید
      سخته ولی روشی تضمینی به حساب میاد

  • محمد , اکتبر 18, 2015 @ 2:37 ب.ظ

    ایا قیافه در ازدواج مهم هست؟اگر زنی باشد که فقط در ارایش کردن زیبا دیده میشود. ازدواج به صلاح است؟

    • ◄Responder► , اکتبر 19, 2015 @ 12:03 ق.ظ

      به خود شما بستگی داره … چون قدم اول در ازدواج به دل هم نشستنه
      پس به این موضوع خوب توجه داشته باشید

  • سحر , اکتبر 30, 2015 @ 7:41 ب.ظ

    سلام من دوساله که طلاق گرفتم یعنی نامزده بودم و طلاق گرفتم و بخاطره نداشتن بکارت خیلی ناراحت هستم چون کسی قبول نمیکنه اینجوری و این باعث شده که من افسرده بشم چیکارکنم من

    • ◄Responder► , اکتبر 31, 2015 @ 12:22 ب.ظ

      در دوران نامزدی رابطه جنسی اشتباه محض هست ولی میتونید در این مورد از ترمیم کمک بگیرید
      هر چند بستگی داره طرف شما چقدر درک داشته باشه که بکارت شما برای اون مهم نباشه
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲
      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
      ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸

    • ناشناس , مارس 9, 2016 @ 1:25 ق.ظ

      هرکی قبول نمیکنه بیجا میکنه..همه ادمیم..کی میخاد ازدواج کنه جدا بشه مگه.طرف که درست از اب درنمیاد .از ناچاری جدا میشی..تازه کسی که تجربه نکنه درک نمیکنه چون بعضی از ادما انسایتو فراموش کردن

  • چجحخه عغفقصض , نوامبر 7, 2015 @ 6:14 ب.ظ

    من دختر بیستوشش ساله ام وساکن اردبیل. میخواستیم درسم که تموم شدبریم شهری که خواهرم ازدواج کرده تا دور از هم نباشیم پدزم فوت کرده وتنها مامانم بامن هس،حالا ی خواستگار نسبتا خوب دارم ولی ی شهر دیگس نمیدونم باهاش ازدواج کنم یابریم پیش خوااهرم باهاش تو آرایشگاه کار کنم واونجا بعدا ازدواج کنم؟
    اگه بااین خواستگارم ازدواج کنم خانوادمون از هم جدا میشه

    • ◄Responder► , نوامبر 8, 2015 @ 12:42 ق.ظ

      دوست عزیز شما باید پی زندگی خودتون رو بگیرید نه اینکه وبال گردن خواهرتون باشید … درسته امروز احساس آرامش خواهید کرد ولی در آینده به این بی فکری خودتون حسرت خواهید خورد

  • جهانبخش , نوامبر 10, 2015 @ 8:57 ق.ظ

    سلام خسته نباشید
    دختری دارم کلاس چهارم هستش امسال رغبتی به مدرسه رفتن نداره الان هم دو هفته هم هستش اصلا نمیره . بعد از ظهرها میگه فردا میرم وقتی صبح بیدار میشه میگه ولم کنین من مدرسه نمیرم . توی خونه همه درسهاشم نگاه میکنه . هر کاری کردیم نتونستیم راضی کنیم حتی برای مدرسه دیگر .لطفا راهنمایی بفرمایید برای حل مشکل چیکار باید بکنم یا کجا مراجعه کنم . با تشکر

  • تدیتیبع , دسامبر 22, 2015 @ 8:31 ب.ظ

    سلام من کلاس هفتم رو می خونم یه معلم دارم مشاور مدرسمون خیلی دوستش دارم وقتی نیست گریه ام میگیره اینقدر دوستش دارم که هرپی میگه انجام میدم دیگه خسته شدم از اینکه فقط دوشنبه سه شنبه ها میاد من بثیه روز ها هیچم

  • مجتبی س , دسامبر 23, 2015 @ 11:56 ب.ظ

    سلام.من پسری ۲۴ساله هستم.با تمایلات همجنسگرایانه…..چیکار کنم؟

    • ◄Responder► , دسامبر 24, 2015 @ 6:29 ب.ظ

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      دفتر قیطریه:
      ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸ خط ویژه
      دفتر سعادت آباد:
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه
      دفتر شریعتی:
      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵ خط ویژه

      در رابطه با سوال مطرح شده توجه شما را به مطالب زیر جلب می کنم:

      ۱_ هموسکشوالیتی یا همجنس گرایی که در زمره انحرافات جنسی است به این معنا است که فردی دچار گرایش عاطفی، روانی و بویژه جنسی به جنس موافق خود باشد در حالی که فاقد چنین تمایلی به جنس مخالف است. بنابراین به صرف علاقه به جنس موافق در حالی که به جنس مخالف نیز گرایش وجود داشته باشد همجنس گرایی گفته نمی شود.

      ۲_ همجنس گرایی ممکن است ژنتیک و یا اکتسابی ( متاثر از محیط و تربیت) باشد. که درمان و برطرف کردن نوع دوم یعنی اکتسابی ساده تر است.

      ۳_ همجنس گرایی اگر تمایلی غیر ارادی باشد و منجر به رفتار و ارتباط نامشروع نگردد، از لحاظ شرعی فاقد اشکال است

      ۴_ اگر فردی همجنس گرا باشد نیازمند است تحت مراقبت درمانی یک سکس تراپیست متعهد قرار بگیرد، در عین حال تا فراهم شدن زمینه مراجعه، لازم است:

      – از تخیل و خیال پردازی در ارتباط با افراد همجنس خودداری شود و ذهن به سایر امور منصرف شود.
      – مدیریت حضور و تماس چشمی با افراد همجنس و حذف ارتباطهای تحریک آمیز
      – خودداری از یاس و نامیدی و پرهیز از تلقین منفی از قبیل ناتوان یا ضعیف دانستن خود در برطرف کردن این خصیصه
      – تکرار تصویر ذهنی و تخیل نقشهایی از قبیل پدر بودن، همسر موفق بودن و نیز بال و پر دادن به این نقش تا جایی که از داشتن چنین نقشهایی لذت ببرد
      -اجتناب از حضور در موقعیت ها و مکانهایی که تمایل به همجنس گرایی را تحریک یا تشدید می کند
      -افزایش سطح برنامه های متنوع ورزشی، هنری، مهارتی و…
      – تقویت ارتباط با خدای متعال با انجام واجبات و ترک محرمات و استعانت و یاری جستن از حضرتش

  • وحید , دسامبر 29, 2015 @ 9:12 ب.ظ

    با سلام
    من چهار ساله ازدواج کردم و از زندگی خودم و همسرم راضی هستم تنها مشکل من این هست که هرکاری برای همسرم میکنم وقتب یک مشکل کوچیک و جزی پیش میاد منکر همه چیز میشه و میگه من خوشبخت نیستم و میگه از زندگیم راضی نیستم ومن واقعا از این موضوع اذاب میکشم که چرا چنین رفتاری رو داره لطفا راهنمایی کنید منو

    • ◄Responder► , دسامبر 30, 2015 @ 9:43 ق.ظ

      خب دوست شرایط دعوا و ناراحتی رو هم در نظر بگیرید
      به قول معروف وسط دعوا که حلوا خیرات نمیکنن
      بهتره حرفهای موقع دعوا رو نادیده بگیرید و بیشتر با گفتگو کردن مشکلات خودتون رو حل و فصل کنید

  • انیا , ژانویه 15, 2016 @ 5:48 ب.ظ

    من چهار سال که ازدواج کردم باوجود مشکلات مالی همیشه همدیگه رو درک کردیم وزندگی خوبی داریم اما یه مشکل خیلی خیلی بزرگ داریم اونم دوستای همسرمه.هیج وقت باهم هیج مشکلی نداریم اما همسرم به شدت رفیق باز.نمیدونم چیکار کنم زندگیم داره از هم می پاشه کمکم کنید

    • ◄Responder► , ژانویه 17, 2016 @ 10:38 ق.ظ

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲
      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
      ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸

      شاید شما مقصر رفیق بازی همسرتانید
      فردی که در زندگی مشترک در انجام وظایف زناشویی و همسرداری کوتاهی می‌کند خواسته یا ناخواسته باعث می‌شود که همسرش بیشتر از گذشته اوقات فراغت خود را با دوستانش سپری کند. در این حالت ممکن است مرد یا زن رشد یافته باشند اما چون همسرشان در ایفای نقش همسری ضعف‌هایی دارد، فرد با بودن بین دوستانش احساس می‌کند آرامش بیش تری دارد. در واقع وقتی یک مرد یا زن نتواند نقش آفرینی صحیحی در خانه داشته باشند، کانون خانواده سرد می‌شود و یکی از زوجین ترجیح می‌دهد نیاز عاطفی‌اش را در جمع دوستانش و‌گاه متاسفانه با نشاط‌های کاذب تامین کند.

      البته کوتاهی همسر تنها یکی از دلایل رفیق بازی است به عبارت دیگر این رفتار نادرست می‌تواند دلایل دیگری هم داشته باشد.

      رفیق بازی مساوی با طلاق عاطفی
      بد‌ترین پیامد داشتن رابطه بیش از اندازه با دوستان یا به اصطلاح عامیانه‌تر «رفیق بازی» این است که فاصله بین افراد بیشتر و بیشتر می‌شود و هر یک از زوجین ترجیح می‌دهند کمترین ارتباط را با یکدیگر داشته باشند.
      در پی این نوع رفتار‌ها به مرور زمان آن عاطفه و احساسی که اوایل ازدواج وجود داشته است از بین می‌رود و در ‌‌نهایت ممکن است به طلاق عاطفی منجر شود.

      /اصلاح اساسی شوهر رفیق باز!

      دوران مجردی پایان یافته است
      بهتر است بدانید بعد از ازدواج دوران مجردی پایان یافته است و خیلی چیز‌ها در زندگی شما با ازدواج تغییر می‌کند. روابط دوستانه یکی از مواردی است که با این دوران تغییر می‌کند و‌‌ همان طور که گفته شد وقت آزاد و اولویت بندی افراد با این تغییر شرایط عوض خواهد شد، اما یک راهکار دیگر هم وجود دارد؛ شما دیگر مثل گذشته زمان آزاد زیادی نخواهید داشت اما حذف کلی و قطع رابطه با دوستان هم درست نیست.

      به همین دلیل یکی از راهکار‌ها این است که در مورد روابط خود خوب فکر کنید. آنهایی که برایتان مهم‌تر است را در ذهن مشخص و برای تمدید روابط با آن‌ها برنامه ریزی کنید. شما می‌توانید دوستان جدیدی هم پیدا کنید. دوستانی که زوج باشند و شما بتوانید همراه با همسرتان در کنار آن‌ها وقت بگذرانید، اما تمام این شرایط زمانی امکان پذیر است که زوجین با یکدیگر به نتیجه و تفاهم رسیده باشند و قبل از هر تصمیم گیری با یکدیگر گفتگو کنند.

      اولین قدم: اصلاح رابطه خود
      همسری که تلاش می‌کند عادت ناپسند رفیق بازی را از سر همسرش بیندازد ولی موفق نمی‌شود، به این دلیل است که ارتباط بین آن‌ها کمرنگ شده است. در این مواقع ممکن است زن یا شوهر به دلیل دلسوزی‌های زیادی که به هم دارند با شریک زندگیشان، با جملات امری یا دستوری برخورد کنند. این نوع صحبت کردن به طور خاص با روحیات جنس مذکر به هیچ وجه سازگار نیست. خانم‌ها باید بدانند در صورتی که به خاطر عمل اشتباه شوهرشان، مرتب به او دستور بدهند، نه تنها مشکل حل نمی‌شود بلکه فاصله عاطفی آن‌ها از هم زیاد می‌شود.

      استفاده از جملات محبت آمیز را فراموش نکنید
      فرض کنید مردی به خانه دیر می‌آید. همسرش هم نگران شده و به خاطر دلسوزی می‌گوید «باز که دیر آمدی و خبر ندادی؟» یا «تو همیشه دیر می‌آیی». این گونه جمله‌ها با اینکه توهین نیست ولی به مرد شوک وارد می‌کند و ممکن است مرد هم در جواب بگوید «اصلا خوب کاری کردم، که دیر آمدم» یا «از این به بعد دیر‌تر هم خواهم آمد!» همین طور که می‌بینید استفاده از جملاتی نظیر این جمله‌ها، ممکن است باعث قطع ارتباط عاطفی زوجین شود. حالا اگر خانم به همسرش بگوید «نگرانت بودم» یا «دلتنگت شده بودم». این جملات برای مرد‌ها یک بار عاطفی دارد و باعث می‌شود آن‌ها درباره این عملشان بیشتر فکر کنند و درباره آن تصمیم جدیدی بگیرند. استفاده از جملات مثبت، یکی از مهارت‌های ارتباط مطلوب است. این را هم بدانید که اگر این مشکل برطرف شد، باید خاطرات آن را در زباله‌دان تاریخ زندگیتان بیندازید و هیچ وقت نه به آن‌ها فکر و نه آن روز‌ها را یادآوری کنید.

  • ساناز , فوریه 8, 2016 @ 5:50 ق.ظ

    سلام و عرض ادب. نمیدونم از کجا شروع کنم به حرف زدن. لطفا کمکم کنید احساس میکنم زندگیم در خطره. دختر ۲۵ دختساله ام مزاحمتون میشم. حدود ۸ ماهه که نامزد کردم. عقد دایم هستیم. خودم کارشناس ارشد معماری هستم و فعلا بیکار و مشغول مطالعه برا آزمون نظام مهندسی و همسرم وکیل هستن. ازدواج ما سنتی بوده. یعنی خونواده همسرم خواستگار اومدن حدود یک ماه ارتباط تلفنی داشتیم و بعد ازدواج کردیم. ما تو این ۸ ماه خیلی با هم جر و بحث داشتیم و هنوزم داریم. ایشون به من شک دارن و من به ایشون. البته این شک از اونجایی نشأت میگیره که یه روز حدود یک ماه بعد از عقدمون همسرم خیره شده بود به گوشیش من شک کردم و گوشی همسرم رو گرفتم… دیدم با خانم منشی سابقش که ایشون ازدواج کردن و شوهرشون دندانپزشکه تو تلگرام پیام میدادن به هم. البته شوهرم خواستگار ایشون بودن اما ایشون به آقای دندانپزشک جواب مثبت داده بودن و دیگه برا شوهرم منشی گری نمیکردن. وقتی پی ام و دیدم خیلی ناراحت شدم همسرم خیلی تلاش کرد منو قانع کنه. درسته من به ظاهر قانع شدم اما همیشه فکرم درگیر اون موضوعه. شوهرم هم در قبال اون موضوع یک انگی به من چسبوند که من با پسر دایی مامانم که حدود ۸سال کوچکتر از منه ارتباط دوستی دارم. من همه تلاشی کردم تا ثابت کنم که فکرش اشتباهه. بعدها اعتراف کرد که در قبال جریان اون منشی اش میخواست منو اذیت کنه. البته در جریان این جنجال ها و دعواها فحاشی و کتک کاری هم شد. ما بعد اون جریانات تصمیمای زیادی با هم گرفتیم. چون ما وسط دعوا خیلی به هم فحش میدادیم تصمیم گرفتیم حتی در بدترین دعواها به هم فحش ندیم. و تصمیم گرفتیم راجع به هر مساله ای سریع قضاوت نکنیم. تقریبا دو ماهی میشد که رابطه مون خوب بود. اما حدود ۲ هفته پیش من تو گوشی ایشون شماره دختری به نام سایه دیدم از همسرم پرسیدم با سایه چه نسبتی داره و آیا از موکل هاش هست؟ ایشون گفتن من نمیشناسمش و من چون بهش اعتماد کرده بودم پاپیج نشدم و بیخیال شدم. در مقابل حدود یک هفته پیش شب بود با هم بودیم تو تلگرام از یه کانال مهندسی از طرف یه آقا برام پی ام اومد با این مضمون ” خوشحالی یعنی داشتن دوستانی مثل شما “. نامزدم این پی ام و دید. اولش عکس العملی نشون نداد اما فردا شبش کلی اس ام اس با حرفای رکیک و زشت و فحاشی برام فرستاد. اولش خیلی ناراحت شدم چون ما به هم شدیدا قول داده بودیم که اصلا فحش ندیم. ناراحت از این شدم که این شخص رو قولش پایبند نیست. بدون اینکه ماجرا رو بدونه سریع تصمیم گیری کرد و شروع کرد به فحاشی. و باز کتک کاری شد. این بار فحاشی به خوانواده ها هم کشیده شد به پدر و مادرم فحش داد. منم خیلی عصبانی شدم و به مادرش فحش دادم که رفته به مادرش گفته. حالا من واقعا موندم چه کنم با این شرایط . لطفا کمکم کنید. من به ایشون طلاق بی مهریه پیشنهاد دادم. چون فکر میکنم دیگه این رابطه نمیتونه ترمیم بشه. لطفا کمکم کنید. ممنونم یک دنیا.

    • راهنما , فوریه 8, 2016 @ 12:18 ب.ظ

      وقتی در دوران طلایی شناخت اینطور به هم شک دارید پس در آینده هم چنین مشکلاتی وجود خواهد داشت
      دوست عزیز نداشتن اعتماد و شک یعنی مرگ یک زندگی مشترک ..بهتره کمی واقع بین باشید و با مشاوره راه درست رو انتخاب کنید
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵

      ۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴

      ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸

  • آرزو , فوریه 27, 2016 @ 9:26 ق.ظ

    سلام.من تقریبا ۶ ماهه که عقد کردم.تو این ۶ ماه رابطه جنسی کامل برقرار نکردیم اما دیروز از دست جفتمون هم در رفت و من بکارت رو از دست دادم.سوالم پزشکیه. میخواستم ببینم بعد از این اگه از قرص استفاده کنم ضرری داره یا نداره.کی شروع کنم به مصرف و چطوری? ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.ممنون.

    • راهنما , فوریه 27, 2016 @ 6:16 ب.ظ

      اگر از ترس بارداری میخوایت روش اورژانسی رو انجام بدید مطلب زیرو بخونید و تست خون بارداری انجام بدید
      روش اورژانس پیشگیری از بارداری، روشی است که خانم ها با استفاده از آن می توانند در صورت استفاده نکردن از روشهای مطمئن پیشگیری از بارداری و یا هر موردی که احتمال بارداری نا خواسته پس از تماس جنسی را داشته باشد، از آن استفاده کنند.قرص لوونورجسترول یکی از روشهای جدید اورژانسی پیشگیری از بارداری است که به صورت بسته های ۲ تایی در مراکز بهداشتی- درمانی و خانه های بهداشت بصورت رایگان ارائه می گردد. استفاده از این روش نسبت به روشهای دیگر اورژانسی راحت تر بوده و اثربخشی بیشتری خواهد داشت.

      اثر بخشی :
      اثر بخشی روش پیشگیری اورژانس از بارداری با قرصهای لوونور جسترول حدود ۹۹% و با استفاده از قرصهای ترکیبی، حدود ۹۷% میباشدومهم است بدانید که هر چقدر فاصله زمانی تماس جنسی تا آغاز استفاده از روش کوتاه تر باشد، اثر بخشی آن بیشتر خواهد بود.

      عارضه ها و چگونگی برخورد با آن :
      ۱- تهوع و استفراغ حین مصرف : میزان تهوع واستفراغ با استفاده از قرصهای ترکیبی به ترتیب حدود۵۰% و ۲۰% بوده که این عوارض با استفاده از قرصهای لوونورجسترول به حدود۲۰% و ۶% کاهش می یابدبهتر است جهت پیشگیری از حالت تهوع و استفراغ شدید ۴تا۶ ساعت قبل از استفاده از روش اورئانس یک داروی ضد استفراغ استفاده شود…

      ۲- اختلال قاعدگی : ممکن است که قاعدگی بعدی چند روز زودتر یا دیرتر آغاز شود، طول مدت آن تغییر یافته و تغییر در مقدار خونریزی ایجاد شود .این تغییر موقتی و بی خطر است.
      ۳- سر درد و سر گیجه : این عارضه نیز در صورت بروز موقتی است .

      موارد منع مصرف :
      تقریبا همه افراد می توانند از این روش استفاده کنند.توجه : در صورت وجود بیماریهای حاد کبدی و یا خونریزیهای نا مشخص دستگاه تناسلی از این روش استفاده نکنید .افرادی که می توانند از این روش استفاده کنند:

      استفاده نکردن یا استفاده نا درست از وسایل مطمئن پیشگیری از بارداری تجاوز پارگی و یا خارج شدن کاندوم فراموشی خوردن قرص ترکیبی برای سه نوبت فراموشی خوردن قرص شیردهی بیش از سه ساعت
      تاخیر بیش از دو هفته در تزریق آمپولDMPA تاخیر بیش از یک هفته در تزریق آمپولهای ترکیبی استفاده نادرست از روش طبیعی خروج IUD در زمانی بجز دوران قاعدگی استفاده از روش طبیعی یا منقطع با شک به تماس جنسی که می تواند منجر به بارداری گردد.

      زمان شروع و چگونگی استفاده :

      اگر بیش از ۷۲ساعت از زمان نزدیکی مشکوک نگذشته باشد (مصرف اولین دوز این روش باید حداکثر در فاصله زمانی ۷۲ ساعت از تماس مشکوک صورت گیرد) جلوگیری از حاملگی نا خواسته با مصرف دو عدد قرص یک جا در اولین فرصت

      توجه : در صورت عدم دسترسی به قرص لوونورجسترول میتوانید به یکی از روشهای زیر به ترتیب اولویت عمل کنید:

      در اولین فرصت ۲ عدد قرص اچ دی و ۱۲ ساعت بعد ۲ عدد دیگر میل نمایید. در اولین فرصت ۴ عدد قرص ال دی و ۱۲ ساعت بعد ۴ عدد دیگر میل نمایید.

      تذکر های حین مصرف :
      ۱٫ بهتر است که قرص ها با شکم خالی خورده نشود.
      ۲٫ در صورت استفراغ تا دو ساعت پس از استفاده از روش، خوردن مجدد قرص ها ضروری است.
      ۳٫ اثر بخشی این روش با استفاده از فنی توئین و ریفامپین کاهش می یابد.

      نکته: در صورت استفاده همزمان از داروهای فوق، تعداد قرص مصرفی لونورجسترول باید دو برابر گردد.
      توجه خاص:
      تآکید میگردد که هر خانم در طول یک دوره قاعدگی تنها یکبار ودر طول سال حد اکثر ۲تا ۳ بار مجاز به استفاده از روش پیشگیری اورژانسی میباشد و هر چه دفعات استفاده از این روش بیشتر باشد میزان اثر بخشی آن کم خواهد شد و احتمال حاملگی را افزایش میدهد.

      این روش می تواند باعث تغییر در زمان قاعدگی بعدی شود. معمولاً این تغییرات کم بوده و قاعدگی چند روز زودتر یا دیرتر اتفاق می افتد. اگر تاخیر قاعدگی بیش از ۷ روز شود، باید احتمال بارداری را در نظر داشت. در این صورت بررسی وانجام تست بارداری ضرورت دارد.

  • ناشناس , مارس 27, 2016 @ 10:15 ب.ظ

    ادرس سکس تراپیست تو اردبیل میخواستم

    • راهنما , مارس 27, 2016 @ 10:34 ب.ظ

      میتونید از اداره بهزیستی شهرتون سوال کنید

  • سمیرا , آوریل 5, 2016 @ 9:12 ب.ظ

    سلام باهمسرم حدود هشت ماهه نامزدوعقد کردیم باعشق و به زور به هم رسیدیم . قبل من یک زن دیگر طلاق دادن اوایل خوب بود اما متاسفانه الان ایشون میگن از اندام من راضی نیستن وایده آل گران و من نمیخوام این زندگی رو از دست بدم ومیخوام واقعا همسرم برگرده من راضیم کلا اندامم عوض کنم ولی زندگیم مهمتره

    • راهنما , آوریل 6, 2016 @ 10:56 ق.ظ

      در دوره طلایی نامزدی هستید پس خوب ببینید و خوب انتخاب کنید
      امیدوارم بتونید بدون وابستگی عاطفی تصمیم گیری کنید …
      امروز هر رفتاری از ایشون میبنید در آینده هم خواهید دید پس به نشانه های زندگی خودتون دقت کنید
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

  • مهدیس , آوریل 16, 2016 @ 9:42 ب.ظ

    سلام پدرم داره به مادرم خیانت میکنه و من متوجه شدم باید چی کار کنم
    باید چه عکس العملی نشان بدم …
    نمیدونید چه حسی داره خورد شدن همه تصوراتی که از پدرت داری …داغونم کمکم کنید

    • راهنما , آوریل 19, 2016 @ 9:05 ق.ظ

      احساس آرامش، امنیت، سلامت اخلاقی، احساس رضایت از زندگی خانوادگی و شادمانی، از حقوق اصلی و اولیه هر فرزندی در خانواده است.
      هر خانواده یک حالت یا وضعیت منحصر به فرد دارد که ما آن را “فضای خانوادگی” می نامیم. بزرگسالان هر خانواده هم برای خود دارای ارزشهایی هستند. ترکیب فضای خانواده و ارزشها پیامی به فرزند منتقل می کند و آن اینکه چه چیزی در خانواده مهم است. این والدین هستند که دیدگاه فرزندان را در مورد اینکه چه چیزهایی مهم باشند، شکل می دهند. مثلا در یک خانواده امانت داری و درست کاری مهم است، زیرا خود والدین چنین ویژگی دارند و آن را می پسندند و آنها را به فرزندشان نیز منتقل می کنند.بعضی از ارزشها هم بیان نمی شوند ولی برای فرزندان ملموس هستند(مثل عشق، تعهد، وفاداری و ..)
      مثلا یک فرزند می بیند که والدینش در هنگام بروز مشکلات صحبت می کنند بنابراین یاد میگیرد که به همکاری و برخورد منطقی با مسایل اهمیت دهد. فرزند دیگر می بیند که والدینش درمورد مسایل جر و بحث می کنند و از سازش کردن اجتناب می کنند پس می آموزد از راههای غیر منطقی مثل دعوا کردن، بی وفایی و .. نیز می توان مشکل را رفع کرد.
      اما در اینجا یک تبصره مهم وجود دارد. درست است که برخی از خانواده ها ارزشهای اخلاقی شایسته ای را به فرزندان منتقل نمی کنند اما واقعیت این است که فرزندان راه خودشان را می روند. یعنی فرزندان درباره چگونگی برخورد با هر یک از ارزشهای خانوادگی، خودشان تصمیم می گیرندو ممکن است فرزندی یک ارزش را بپذیرد و فرزندی دیگر آن را اصلا مورد توجه قرار ندهد. به هر حال هر کس خودش تصمیم می گیرد که چه چیزخانواده برای او مهم است.
      مخلص کلام اینکه اگر می بینید وفاداری در خانه شما پایمال شده است پس شما به عنوان فرزند خانواده، تصمیم بگیرید این ضد ارزش را نیاموزید و با آن مقابله کنید.
      ضمن اینکه همیشه به خاطر داشته باشید که یکی از خصوصی ترین و محرمانه ترین روابط، رابطه زن و شوهری است که هیچکس نباید در آن دخالت داشته باشد مگر با اجازه خود زوجین.
      لذا شما فرزندان گرامی که از روی تجسس و یا بدون اراده متوجه بی وفایی یکی از والدین خود شده اید ضرورت دارد که از کنار این مساله بگذرید.
      به ترتیب زندگی والدین خود دست نزنید و به طور مستقیم والد دیگر را متوجه این امر ننمایید. در اکثریت غریب به اتفاق خیانتها وبی وفایی ها هر دو طرف متوجه اتفاق روی داده هستند اما بنا به برخی از مصلحتهای درست یا نادرست، برخورد جدی با آن نمی کنند لذا شما هم بهتر است در روابط خصوصی والدین خود تجسس نکنید.
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      دفتر قیطریه:
      ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸ خط ویژه
      دفتر سعادت آباد:
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه
      دفتر شریعتی:
      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵ خط ویژه

  • مریم , آوریل 30, 2016 @ 8:00 ق.ظ

    سلام خسته نباشید
    من دختر ۲۲ ساله ام دانشجوم، پا پسر عمه ام دوست بودیم و الان ۲ ساله نامزدیم
    خیلی همدیگرو دوس داریم ولی ایشون شدیدا نگران اند، من تو شهر دیگه اس درس میخونم، هر روز از من میپرسن چه لباسی پوشیدم کجا رفتم، با کی حرف زدم، پسری مزاحم نشد؟ همکلاسی پسر بهت سلام داد؟!
    چرا با مادرت رفتی ختم؟
    و یه مشکل دیگه هم اینکه ایشون مغازه دارن و درآمد ناچیز، همش میگن شغلش رو عوض میکنن دنبال شغل تازه میرن، یه مغازه بهتر باز میکنن ولی الان ۲ ساله که میگن از ماه بعد این کار رو میکنن
    لطفا راهنماییم کنید واقعا در شرف دیوانه شدن هستم

    • راهنما , آوریل 30, 2016 @ 12:12 ب.ظ

      اگر ایشون شکاک باشه نباید از زندگی آینده انتظار معجزه ای برای آرامش داشته باشید
      تا در دوران طلایی شناخت و نامزدی هستید در این مورد مشاوره و مشورت بگیرید
      در مورد سوال دوم هم باید خوب فکر کنید تا بتونید انتخاب درست و مناسب رو انجام بدید
      در این مورد حتما ” با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

      ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸

  • ل , می 15, 2016 @ 11:15 ب.ظ

    من۲۴سالمه قیافم خاصه هرجامیرم قیافم یادشون میمونه وهرجامیرم منومیشناسن واذیتم میکنن میترسم به همین دلیل ک خیلیامنومیشناسن کسی باهام ازدواج نکنه چیکارکنم

    • راهنما , می 16, 2016 @ 9:15 ب.ظ

      امیدوارم از این وسواس فکری خودتون رو خلاص کنید … خب دوست عزیز این حرف شما چه ربطی به ازدواج داره ؟
      خیلی ها کار میکنن

      • شکیبا , می 16, 2016 @ 11:19 ب.ظ

        ممنون،ولی اخه واسه ازدواج پسرربطی نداره من که دخترهستم چی؟واسه ازدواج منم ربط نداره

  • abcd , می 31, 2016 @ 11:22 ب.ظ

    سلام من یه پسر ٢٣ ساله هستم ک الان اخرین سال کارشناسی عمرانم..درسم داره تموم میشه.ولی هیچ برنامه باسه آینده ندارم نمیدونم باید چیکار کنم!
    اینکه ادامه تحصیل بدم؟ ولی حس خوبی با اینکار ندارم..
    یا اینکه برم خدمت؟ ک ٢ سال وقت ادم میره.
    یا اینکه برم سرکار پیش پدرم.؟

    • راهنما , ژوئن 2, 2016 @ 7:21 ق.ظ

      فعلا” به جای این پشگوییها درستون رو تمام کنید
      و در چیزی که علاقه دارید ادامه بدید

  • ودود , ژوئن 5, 2016 @ 11:16 ب.ظ

    باسلام.شغل ندارم ومیخواهم ازدواج کنم.اما دودلم که اگه کارگیرنیاوردم زندگیم بامشکل روبرو شه.نظرتون رو لطفا بگید

    • راهنما , ژوئن 6, 2016 @ 8:42 ب.ظ

      خوتون جواب خودتون رو دادید
      بدون استقلال مالی نمیتونید زندگی موفقی داشته باشید

  • مونا , ژوئن 10, 2016 @ 2:05 ق.ظ

    من فکرمیکنم که بختمو بستن این موضوع زجرم میده لطفاکمکم کنین

    • راهنما , ژوئن 10, 2016 @ 11:16 ق.ظ

      در این مورد راه حلی نداریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.