مرکز مشاوره
  • September 24, 2024
  • اخرین بروزرسانی ژوئن 21, 2022 2:41 ب.ظ
  • تهران

تست احساس مثبت به همسر

گسترش علم آموزی و تغییر سبک زندگی زناشویی، با وجود مزایای فراوان آن گاه با منفی اندیشی زوجین، موج فزایندهای از سوءظن و نگرانی را در بین آنها به جای گذاشته است. در چنین شرایطی ، آموزش مهارتهای مثبت اندیشی برای همسران به منظور تقویت رابطه ها و اعتماد سازی در بین آنها میتواند موثر باشد. ازدواج یک امر اجتماعی است که پایـه و اسـاس ارتبـاط و سبب ساز ایجاد کانون خانواده می باشد. این کـانون بـه عنـوان اصلیترین و بنیادیترین تشکل اجتماع بیشترین تـاثیر را در سلامت هر جامعهای ایجاد میکند؛ که این مهـم مشـروط بـه برخورداری افراد از سلامت روانی و داشتن ارتباطات مطلوب با یکدیگر است. بنابراین نیاز است ارتباطات میان فـردی بـه عنوان شالوده هویت و کمال انسان و مبنای اولیه پیوند فرد بـا دیگران به خصوص در روابط زناشویی همواره مورد توجه قـرار گیرد. چرا که ارتباطات موثر موجب شکوفایی و بهبود کیفیـت روابط افراد و ارتباطات غیر موثر مانع شکوفایی انسان میشـود و روابط را تخریب میکند. در این راستا به نظـر مـیرسـد خیلی از روابط مخـرب بـدلیل تعارضـات و بـدنبال آن منفـی نگریهای زوجین که برگرفته از آرایش ذهنی، روانی و سـبک اندیشه آنهاست نشات میگیرد. چراکه شیوه تفکر اسـت کـه کیفیت زندگی را تعیین میکند. مثلا خوشبینی میتوانـد به شادکامی، سلامتی و حتـی عـزت نفـس منجـر شـود. بسـیاری از افکار منفی که به ذهن افراد هجـوم مـیآورنـد، در حقیقـت باورهایی هستند که افراد دربـاره خودشـان، دیگـران یـا دنیـا دارند. بخشی از کمک به افراد برای آنکه احسـاس و عملکـرد بهتری در زندگی روزانه داشته باشند. در واقع هدف تفکر مثبـت ایـن اسـت کـه بـر جنبـههـای خـوب رویدادها تکیه شود و حتی از بدترین شـرایط بهتـرین نتیجـه کسب شود که این امر نیازمند ممارست بر مهارتهـای مثبـت اندیشی همچون تصویرسازی مثبت ذهن، بخشـش و سـخاوت و… میباشد. بنابراین هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر بخشی مثبت اندیشی بر کاهش مشاجرات زناشویی میباشد. تست روانشناسی مثبت اندیشی به همسر می تواند میزان آن را در شما بسنجد. با استفاده از تست حس مثبت به همسر و تنها با پاسخ دادن به چند تست راهکار مناسب برای اینده را دریافت می کنید.

در زیر پرسش هایی درباره احساس های گوناگون زن و شوهرها (و نامزدها) نسبت به هم آمده است. به هر یک از آن ها با توجه به احساس کلی خود طی چندماه گذشته پاسخ دهید . رتبه یا نمره ای که انتخاب می کنید باید نشان دهنده احساس واقعی شما باشد، نه احساسی که باید نسبت به همسر خود داشته باشید و یا دلتان می خواهد نسبت به او داشته باشید .
لطفا به هر سوال با انتخاب بهترین گزینه ای که نشان دهنده احساس کلی شما در چندماه گذشته است ، پاسخ دهید .



















جهت کسب نتیجه می بایست به تمامی سئوالات پاسخ دهید.
تعداد سئوالات پاسخ داده شده

۰
۰%

تفسیر آزمون: دامنه نمرات بین ۱۷ تا ۱۱۹ که نمره بیشتر نشان دهنده احساس مثبت تر نسبت به همسر می باشد.

توجه: انجام این تست ها صرفا جهت پیش آگهی بوده و برای قابل اطمینان بودن حتما میبایست زیرنظر متخصص روانشناس انجام و تفسیر شود و تصمیم گیری صرفا بر اساس نتایج آن و بدون تحلیل روانسنج بسیار خطرناک می باشد.

11 نظرات

  • رویا , آوریل 30, 2018 @ 11:26 ب.ظ

    واسه اینکه شوهرمون توکارخونه کمکمون کنه وفک نکنه داره بهش سواستفاده میشه چه باید کرد؟

    • مشاور , می 1, 2018 @ 5:36 ب.ظ

      با سلام دوست عزیز توجه داشته باشید که دقیقا باید دید شما از همسرتون چه انتظاری دارید و چه می خواهید ؟؟اگر می خواهید که در کارهای خونه با شما همکاری کنند باید خود شما همراهی داشته باشند ..
      باید شما هم انتظارات ایشون رو براورده کنید و به هر حال ابتدا کوچکترین کار حتی اینکه در چیدن میز شما و یا هر چیزی کمک کردند قدردانی کنید و به هر حال در مورد انتظارب که دارید که طبیعتا این است که به هر حال ایشون در کارهای خونه گاها همکاری داشته وباشند صحبت کنید و خب ایشون
      نمی توانید که انتظار داشته باشید که ایشون همراهی داشته باشند ولی
      در زندگی بحث سو استفاده نیست هر دو نفر باید با هم همکاری و تفاهم داشته باشند و باید بتوانند همکاری لازم را با هم داشته باشتد و اصلا همه کارهای خانه فقط برای یک نفر نیست ..
      در هر حال امیدوارم خوشبخت باشید و موفق باشید
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵
      موفق باشید

  • بانو , جولای 3, 2018 @ 10:17 ق.ظ

    سلام.خسته نباشید.من ۸ماهه عقد کردم واین ازدواج بیشتر با تاکیید خانوادم بود و همسرم هم بسیار جوان موجه و بااخلاقیه و من تا حالا ازشون بدی ندیدم.اما با اینکه دختر عاطفی هستم از همون ابتدا هم وابستگی عاطفی نسبت بهشون نداشتم و انتخابم کاملا عقلانی بود.احساس عذاب وجدان دارم از اینکه این جوون رو درگیر خودم کردم ولی خودم از نظر عاطفی درگیرش نیستم.خیلی هم تلاش کردم تا به ظاهر علاقمند باشم که ضربه عاطفی نخوره .اطافیانم هم منو به شک میندازن اما واقعا از لحاظ منطقی من مشکلی ندارم باهاشون ولی این اقا باتصوری که همیشه از ظاهر همسرم داشتم فرق میکنه.به مرور زمان از نظر احساسی بهتر میشم؟این مسئله خیلی ازارم میده اما میدونم که کنار این اقا واقعا امنیت خواهم داشت .از نظر شخصیتی و سلایق بیشتر شبیه همیم تا مکمل همدیگه.باتشکر از شما

    • مشاور , جولای 3, 2018 @ 6:27 ب.ظ

      با سلام
      دوست عزیز
      ببینید اگر واقعا مساله اصلی و مهم در رابطه بین شما دو نفر بحث مربوط به این مساله است که به هر حال ارتباط بین شما دو نفر ارتباط خوبی خواهد بود ولی هنوز به لحاظ عاطفی رابطه ای نبوده و ظاهرایشون به دل شما ننشسته اصطلاحا
      خب باید بدونید که این مساله بسبار مهمیه که دو نفر با هم توافق و تفاهم داشته باشند البته که ظاهر هم رو هم قبول کنند و مورد قبولشون باشه
      چرا که اگر قرار باشه که ظاهر ایشون مورد قبول شما نباشه منکنه در رابطه جنسی با مشکل مواحه شوید و اصلا حواستون به این مساله نباشد …
      شما باید قبل عقد خب این موارد رو در نظرمی گرفتید منتهی اگر منطقا واقعا فکر می کنید ایشون فرد مناسبی هستند دیگه نگران نباشید به هیچ عنوان و تلاش کنید که به هر حال
      زندگی خودتون رو بسازید ..
      و نگران این مساله نباشید که حالا ممکنه چه شرایطی ایجاد شود و حرف دیگران نباید تاثیر گذار باشد و الا تا اخر عمر باید پیرو صحبت های دیگران باشید و طببعتا این مساله مشکلات بسباری را ایجاد خواهددکرد
      به هر حال امیدوارم شرایط و جوانب را به درستی در نظر بگیرید و موفق باشید و زندگی خوبی داشته باشید اگر فکر کردید ممکنه با مساله ای رو به رو شوید بهتره حضورا مراجعه داشته باشید
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۹۸۲۱۲۲۳۵۴۷۸۳
      موفق باشید

    • مشاور , جولای 3, 2018 @ 6:39 ب.ظ

      اینکه همسرم همه شرایط مطلوب مرا دارد اما از چهره ایشان زیاد خوشم نمی آید؟راهنمایی شما چیست؟خواهر گرامی، ازدواج خطیرترین حادثه و رویداد زندگی انسانی است وا ین رویداد بدون اراده شخص آدمی رخ نمیدهد و مانند تمام رفتارهای ارادی انسان بر شناخت و آگاهی تکیه دارد و از اهداف و اصول خاص خود پیروی میکند و آنچه هم اکنون به آن نظر داریم شرایط ازدواج است و از بین شرایط هم به شرایط درجه دوم میپردازیم. چه زیبایی و تناسب اندام گرچه از شرایط ازدواج است ولی از شرایط اساسی ازدواج نیست. یعنی از شرایطی نیست که رعایت نکردن آن به آدمی آسیب برساند و یا ضرری را متوجه انسان نماید و یا بدون آن نتوان زندگی مشترک را بنا نهاد.

      البته تا قبل از ازدواج میتوان به این شرایط همتراز، به شرایط اساسی اهمیت داد وبه بهانه زشتی و یا نداشتن جایگاه اجتماعی و… به یک خواستگار مناسب پاسخ منفی داد و یا این که شرایط اساسی مانند ایمان و اخلاق را تا به حد شرایط درجه دوم تنزل داد. اما هم اکنون از این مراحل عبور کرده و پا به گردونه زندگی گذارده اید و لذا به اندک بهانه که هیچ بلکه برای تأمین خواسته های اساسی و مشروع خود نمیتوانید زندگی مشترک را سست سازید و به تعهدات زندگی مشترک پشت کنید، بنابراین شما هم نمیتوانید به دلیل خوش صورت نبودن همسرتان بنیان زندگی مشترک را متزلزل نمایید و یا با بداخلاقی و حرف های نامناسب و رفتارهای بیمورد فضای یک زندگی سالم و رو به رشد را آلوده ساخت و اندک اندک سرمایه اعتماد و ایمان را از یکدیگر ربود. اما در کنار این توصیه اکید باید به منظور پاسخگویی به ذهن خود و تأمین روحیه مناسب جهت زندگی سالم به راهکارهای زیر به صورت دقیق و کامل عمل کنید:

      ۱) دیگر زشتی و یا ناموزون بودن صورت و قیافه همسرتان را بر زبان نیاورید و حتی باید به صفات ظاهری ساختگی بپردازید.

      ۲) به تلقین و تکرار اوصاف خوب و پسندیده همسرتان بپردازید و در کنار ناموزون بودن ظاهر خصائل اخلاقی و روحی خوب او را برجسته سازید و به عنوان پاسخ ذهنی خود آنها را ارائه کنید.

      ۳) به عنوان یک واقعیت و روشنگری ذهنی توجه داشته باشید زیبایی؛

      – یک پدیده نسبی است و هر شخصی از درصدی زیبایی برخوردار است.

      – آنچه ارزش انسان را شکل میدهد کمال های معنوی است، لذا باید توجه و وجهه همت شما بیشتر به کمالات معنوی معطوف گردد و به این امور همانند ایمان، صداقت، پاکی، خوش اخلاقی و سیرت نیکو اهمیت دهید و در کنار این برجستگیها نقاط ضعف ظاهری را کوچک و کم اهمیت سازید.

      ۴) از مقایسه کردن صفات ظاهری همسرتان با دیگران سخت بپرهیزید حتی در صفات معنوی و روحی نیز مقایسه کردن ناپسند است ولی رقابت سالم و سازنده پسندیده است و سعی کنیم سمت و سوی زندگی خود را در جهت خصائص نیک اخلاقی قرار دهید.

      ۵) بعد از آغاز زندگی به تمام اموری که به برخورداری از زندگی پرنشاط آسیب میرساند پرهیز کنید چه این امور ظاهری و صوری باشد و چه اختلاف باطنی. شما باید به نقاط مشترک پایفشارید و به مشترکات زندگی خود توسعه دهید تا زندگی مشترکی که نتیجه آن پرورش نسل سالم و پاک است بهبود یابد.
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۹۸۲۱۲۲۳۵۴۷۸۳
      موفق باشید

    • ناشناس , مارس 4, 2020 @ 5:39 ب.ظ

      چرا نتیجه تست نیومد

      • مشاور , مارس 4, 2020 @ 5:45 ب.ظ

        سلام مجدد تکرار کنید و همه گزینه ها را پر کنید

  • الهام , اکتبر 30, 2019 @ 1:43 ق.ظ

    شوهر من خیلییییی خوب و عالیه و از همه نظر ٢٠ خیلی دوسش دارم ولی زن شکاکی هستم خودم میدونم ک شک های الکی و بی دلیل دارم. این شک ها داره خودم و همسرم آزار میده. چه کنم؟

    • مشاور , اکتبر 30, 2019 @ 10:48 ق.ظ

      با سلام خدمت شما دوست عزیز
      با توجه به اینکه شما بیان می کنید برای شک و سوء ظن های خود دلیل قانع کننده ای ندارید و خودتان نسبت به این مشکلاتان بیشنر دارید نیاز است که به صورت حضوری به طرحواره درمانگر مراجعه کنید و همچنین تست شخصیتی نیز بدهید تا در این مسیر طی چند جلسه مشاوره بتوانیم بعد از بررسی لازم به شما کمک کنیم.
      درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۷۹۰

  • سامان , آگوست 21, 2021 @ 4:57 ب.ظ

    سلام ، من حدودا یک سال هست که ازدواج کردم ، همسرم بسیار آدم منفی بینی هستند و روابط اجتماعی مناسبی ندارند و بسیار سخت گیر هستند از حرفهای من و دیگران برداشت های بسیار غلط و منفی میکنن و همین برداشت ها باعث شده که ارتباط خوبی با دیگران نداشته باشه و این موضوع بسیار من رو آزرده و نگران کرده و نسبت به من به غلط شکاک هستند و کنترل هایی غیر مستقیم انجام میده که من نفهمم که بسیار عصبانی ام میکنه، از آدمها دوری میکنه و سخت ارتباط برقرار میکنه ، خلاصه اینکه با این رفتارهایی که داره اصلا تو دل من جا وا نکرده و وقتهایی که نیست من بیشتر احساس آرامش میکنم
    چندین بار مشاوره رفتیم که همه متوجه بدبینی خانمم شدن و حتی نطر اونها رو هم قبول نداره و خیلی اهل بحث کردن و مخالفت کردن هستند
    احساس خوشایندی به این زندگی ندارم چکار باید کنم لطفا راهنماییم کنید خوشحال نیستم از این زندگی😔

    • مشاور , آگوست 22, 2021 @ 8:47 ق.ظ

      سلام به شما آقا سامان
      درک میکنم که این شرایط برای شما نیز با فشار روحی زیادی همراه شده است اما در این مسیر با توجه به توضیحات شما احتمال اختلال پارانوئید برای همسر شما وجود دارد و در این مورد برای بهبود نیاز است که ایشان دارو درمانی و روان درمانی را در کنار هم دریافت کنند هرچند که برای تشخیص دقیق بازهم نیاز به بررسی می باشد .
      بیماری اختلال شخصیت پارانوئید با یک بدگمانی شدید همراه است. این بدگمانی در حقیقت بی‌اساس بوده و هیچ دلیل منطقی ندارد. فرد مبتلا در همه زمینه‌های زندگی خود از کاری تا خانوادگی دچار بی‌قراری است. دید او نسبت به همه اطرافیان، حتی نزدیکانش این است که می‌خواهند به کمک هم به او آسیب برسانند.مثلاً در محیط خانواده فرد تصور می‌کند که همسرش در حال خیانت به اوست یا در محیط کار بر این باور است که عده‌ای در حال جمع‌آوری پرونده برای خراب کردن موقعیت شغلی او و زمینه سازی اخراجش هستند.
      او دائما اضطراب دارد، تمایلی ندارد با دیگران ارتباط برقرار کند و خودش را تنها آدم قابل اعتماد می‌داند. ترس از خیانت گاهی آنقدر ادامه پیدا می‌کند که فرد تصمیم می‌گیرد پیش از آنکه دیگران به او آسیبی بزنند، دست به خودکشی بزند.
      • این اختلال با علایم زیر می تواند نمایش داده شود :
      • نسبت به تعهد، وفاداری و اعتماد دیگران شک دارند و معقدند که آن ها را فریب می دهند. مدام در ذهنش در مورد وفادار بودن یا قابل اعتماد بودن نزدیکان، دوستان و آشنایانش تردید دارد، به‌گونه‌ای که به یک مشغولیت ذهنی تبدیل می‌شود.وست ندارد به دیگران اعتماد کند، چون می‌ترسد، اگر فردی اطلاعاتی از او داشته باشد، روزی علیه او و به شکل کاملا مغرضانه‌ای استفاده می‌کند.
      • اگر فردی بدون هیچ قصد و نیت بدی، صحبتی کند یا نظری دهد، او بلافاصله آن را یک تهدید یا یک رفتار تحقیرآمیز تلقی می‌کند.
      • تمایلی به در میان گذاشتن راز خود با دیگران ندارند، چرا که می ترسند از این اطلاعات بر علیه خودشان استفاده شود
      • به شدت حساس هستند و روحیه انتقاد پذیری پایینی دارند
      • حملاتی را که به شخصیت آن ها می شود به خوبی درک می کنند
      • شک و بدگمانی های تکراری دارند، با این که دلیلی برای شک وجود ندارد. فرد مبتلا به بیماری پارانوئید خود را همیشه برتر از دیگران می‌بیند. به همین دلیل است که اغلب با لحنی تحقیرآمیز با اطرافیانش صحبت می‌کند. علاوه بر آن کینه‌توز و حساس است. او توانایی این را دارد که با یک برخورد ناچیز مانند افتادن نمکدان از دست شما هنگام خوردن غذا یا یک تصادف بسیار کوچک و بدون خسارت رانندگی، چنان از کوره در برود که تا به حال مانند آن را ندیده‌اید. روحیه خشن و کینه‌توزانه این فرد باعث می‌شود که هر رفتار و اتفاق کوچک را تلافی کند و قادر به کنترل رفتار خود نباشد.
      • در روابط خود سرد هستند و فاصله را با دیگران رعایت می کنند

      نمی توانند خود را در بروز مشکلی دخیل بدانند و معمولا بر این باورند که حق با آن هاست و به سختی آرام می شوند
      در این مسیر روند دارو درمانی و روان درمانی در کنار هم نیاز می باشد در کنار اینکه شما نیز با کمک روانشناس و روان پزشک او بتوانید مسیر ارتباطی خودتان را بهبود ببخشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *