مرکز مشاوره

مرکز مشاوره بندرعباس

مرکز مشاوره بندرعباس

خانواده و نقش مرکز مشاوره

خانواده از مهم ترین و قدیمی ترین نهاد ها میباشد که نقش مهمی در تعلیم  و تربیت فرزندان ، روابط اجتماعی ، موفقیت  در زندگی مشترک آینده و سربلندی آنها دارد.ما باید نهایت سعی خود را بکنیم تا محیط خانواده را برای خود ، همسر و فرزندانمان محیطی امن ، صمیمی ، آرامش بخش و به دور از هرگونه تشویش و اضطراب سازیم. البته نمیتوان منکر این شد که هر خانواده و هر شخصی ممکن است در یک یا چند برهه زمانی خاص دچار مشکلات و نگرانی هایی شود اما باید برای مقابله با این مشکلات به دنبال راه چاره بود.

مرکز مشاوره بندرعباس به منظور کمک به هموطنان عزیز ساکن این شهر و با هدف تقویت و بالا بردن سطح دانش  و کمک به فرهنگ کشور ایجاد شده است. این مرکزمشاوره با داشتن شعب متعدد مشاوره ازدواج سورو، مشاوره خانواده سورو ، ،مشاوره ازدواج پاسداران و مشاوره خانواده صدر در راه رضایت هرچه بیشتر شما عزیزان گام برمیدارد.

شماره های تماس 01

مراکز مشاوره سورو و امام خمینی

مشاوران و روانشناسان ما در نمایندگی های مرکز مشاوره بندرعباس در مرکز مشاوره سورو ،مرکز مشاوره امام خمینی ، مرکز مشاوره  پاسداران و مرکز مشاوره صدر پذیرای مردم عزیز خواهند بود

خواهر مذهبی ام از طریق فضای مجازی با کسی ارتباط دارد

خواهری دارم ۲۵ساله،دختر خوب و با نمازیه،حدود دو سال پیش با پسری از شهر دیگه از طریق دنیای مجازی اشنا شد و عشقشون باعث شد از خواستگاری که عاشقانه دوسش داشت و اونم اوایل دوسش داشت خیلی راحت، بگذره،هرچند بعد از نا امید شدن خواستگار،و عقد اقا پسر،خواهرم دچار پشیمانی کوتاه مدتی شده یود،اما دوباره به سمت همون اقا کشیده شد،این اقا تحصیلات خوبی داره،اما در حال حاضر ۶سال زنی به عقدشه که به گقته خودش برای اینکه این خانم از مهریش بگذره،طلاقش نمیدن. اخه میگه،خرج سرویس طلایی که تویدوره عقد کردن،هزینه بالایی داشته و دختره باید از مهریه تعیین شدش بگذره،البته دختزه هنوز دوشیزس و اینا هم چون طلاق نمیدن دارن نفقه میدن و یخاطر خزج های دادگاه و اذیت و ازارای دختره،قصد ندارن مهریع بدن و میخوان ذختره خسته بشه. از طرفی پسر مذهبی هسش و از خانواده مذهبی.

حالا با همین شرایظ به خواستگاری خواهرم اومده،بابامم بخاطر سادگیش بابت موقعیت شغلی و علاقه ای که به خواهرم داره دوست داره رضایتش جلب بشه،تقریبا داره راضی میشه که خواهرم به عنوان همسر دوم وارد این زندگی بشه که شاید حالا بعدها اینا بخوان طلاقش بدن(پدر پسره گفته،فعلاشرایط همینه و قصد ندارن دختره رو طلاق بدن)پسره میگه:دختره بدونه یکی وارد زندگیم شده میره.
البته این اقا پسره قبل این خانم هم با دختر دیگری هفت ماه صیغه بود و بعد ماجراشون بهم خورد،دوتا شکست توی زندگیش،الانم انتخاب خواهرم،البته پدر پسره هم خیلی موافق خواسته پسرش نبوده اما با گفتن همین شرایط که فعلا دختره رو طلاق نمیدیم از خواهرم خواستگاری کرد(پدره قاضی هسش)خواهرم به شدت علاقمند ایشونن ،هرچند از طرفی نمیخوان موقعیت ازدواج رو از دست بده،اقع پسر هم خیلییی ابراز علاقه میکنه و ….
پدرمم در بهت و ناباوری ما داره با شرایط کنار میاد و من واقعا نمیدونم ما داریم اشتباه میکنیم و با مخالفت داریم بخت خواهرمو میخوابونیم یا بابام سادگی میکنه و خواهرم عاشقی کورش کرده،خیلییی توضیح دادم،اما دلم یه جوابی میخواد،نگاه شما به این شرایط چیه؟

خواهرم این اقا رو دوستدداره،اما گاهی هم دودل هسش،گاهی فک میکنم اگه خواستگار بهتر بیاد ،راحتتر از این اقا میکذره،و گاهی میگم بخاطر عمری که پاش گذاشته واقعا عاشق و کور شده،خواهرم زیاد ار احساسش نمیگه و این باعث سخت دانستن احساسشه،دلم براش میسوزه ،دوست دارم کمش کنم، دوست دارم بابامو قانع کنم ،اما میترسم اشتباه از نگاه من باشه،بابام قصدداره بره تحقیق به اون شهر،اگه اوکی بود،قبول کنه.

توروخدا نظرتونو بنویسین

با سلام دوست گرامی خواهر شما سن بالایی ندارند که بخواهند با این شرایط کنار بیایند.

چون هر چند این اقا موقعیت خوبی داشته باشند با یک تجربه شکست قطعی و یک طلاق ناموفق مشخص نیست شرایط خواهر شما چگونه پیش خواهد رفت ایشون هر چقدر هم ابراز علاقه کنند و موقعیت بالایی داشته باشند باید دقت کنید همسران قبلی هم همین ظواهر را دیدند و خب هیچ کس به بهای طلاق ازدواج نمی کند پس جه می شود شرایط به این نحو پیش می رود.

شاید ایشون مشکلی دارند که باید تحقیق صورت گیرد ضمن اینکه شاید خواهر شما متوجه نباشد که همسر دوم بودن به فرض اینکه اون خانم هیچ وقت سر مهریه کوتاه نیاید در شرایط فعلی سخت است هر چند عشق وجود داشته باشد بهتره بیشتر فکر کند چون ایشون هنوز فرصت های زیادی برای ازدواج خواهد داشت که باید توجه داشته باشید.

در هر حال امیدوارم خوشبخت باشند تصمیم درستی بگیرند .

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵
موفق باشید

همسرم هر چی تلاش میکنم با خانواده ام (مادرم و خواهرم) اصلا خوب نیست

من همسرم هر چی تلاش میکنم با خانواده ام (مادرم و خواهرم) اصلا خوب نیست

البته اونا هم دخالت های جزیی داشتند ولی نه در این حد که دیگه باهاشون صحبت هم نمیکنه ولی الان جوری شده که تقریبا یک سمت رو بگیرم که این خیلی عذابم میده
به نظر شما من چکار کنم؟

روابط بین عروس و مادرشوهر

دوست عزیز گاهی لازمه برای حفظ آرامش زندگیتون روابط رو کاهش بدید .
کسی این نوع برخورد و تایید نمیکنه .
ولی وقتی قرار باشه در هر رابطه و برخوردی تنش و بحث به وجود بیاد .
بهتره مدتی رو به همین روال ادامه بدید.
وقتی مدتی از این شرایط گذشت و تب و تاب موضوع کم شد .
میتونید با صحبت کردن با همسرتون و خانواده دوباره زمینه ای رو برای برقراری رابطه انجام بدید.
در این مدت همسرتون باید متوجه علاقه شما بشه .
اینکه شما پشتوانه اون در زندگی هستید .
مادر شما هم باید متوجه قدردانی شما باشه و به همین سبک ادامه بدید تا زمان مناسب فرا برسه.
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید

۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸

پاسخ
ببینید به هر حال در همه زندگی ها اختلاف نظرهایی وجود دارد مخصوصا بین عروس و مادر شوهر اگر در مورد شما و رابطه همسر فکر می کنید واقعا حق با همسر شماست خب بهتره با ایشون همراهی کنید و دلگرمش کنید و بف مایید درکش می کنید ولی ایشونم باید منصف باشند و بدانند وقتی شما می فهمید مقصر کیست نباید در این بین شما را در شرایطی قرار دهند که حتما تصمیم بگیرید و سریع نتیجه را اعلام کنید.

که خب با کدام طرف می توانید و یا راحت خانواده را کنار بگذارید .
چنین چیزی امکان پذیر نیست و فقط شرایط را بدت می کند ایشون باید سیاست رفتاری داشته باشند در عین ارنباط جنبه های دخالت را ندید بگیرند وقتی شما درکشون کنید این مساله خیلی راحت حل می شود .
در هر حال امیدوارم موفق باشید و مساله به درستی حل شوددر این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید

۹۸۲۱۲۲۳۵۴۷۹۰
موفق باشید

بعد از ازدواج فهمیدم اهل نماز نیست و مشروب خور هست

سلام من خانم ۲۹ ساله یک ساله با شوهرم ازدواج کردم قبلا ازدواج سه ماهه داشتم به علت بی آبرویی انها ازش جدا شدم و با شوهرم جدیدم مشکلاتی داریم از قبیل اینکه بعد از ازدواج فهمیدم اهل نماز نیست و مشروب خور هست و به هیچ کس احترام نمیذاره و حرف من هم براش پوچه با زنهای مردم دوست میشه و صیغه میکنه چندین بار بخشیدمش اما فایده ای نداشت و همچنین معتاد به سیگاره که نمیدانستم. اهل کار نیست و خیلی زود از کوره در میره.
میگه تو برو دنبال زندگی خودت لطفا راهنمایی ام کنید

پاسخ

دوست عزیز توجه داشته باشید که به هر حال تجربه شکست قبلی شاید باعث زود تصمیم گرفتن در مور ازدواج فعلی شما شده است که البته نمی توانید هم ان را نفی و انکار کنید و نمی شود قضاوتی هم داشت چون زندگی شماست و شاید هر فرد دیگری هم بود این گونه رفتار می کرد.

با همه این وجود در شرایط فعلی شما فعلا بچه ندارید و راحت تر می توانید تصمیم بگیرید
شرایطی که فرمودید را یا خود شما توانایی تحمل ان را دارید یا خیر ؟؟

باید بپذیرید که به هر حال ایشون با زنان در ارتباطند مشروبات استفاده می کنند و ظاهرا اصلا بود و نبود شما دررزندگی برای ایشوت هیچ اهمیتی ندارد که به این راحتی می گویند دنبال زندگی خودتان باشید پس اگر با شناختی که کسب کردید فکر می کنید می توانید ادامه بدهید و با ایشون زندگی کنید خب یک مساله است ولی چنانچه نمی توانید شرایطی را تحمل کنید و نمی تواتید بپذیرد خب طلاق و جدایی شاید بهترین راهکار باشد
البنه ممکنه شما به لحاظ مالی به ایشون وابستگی هایی داشته باشید که خب طبیعی است که در این حالت باید به دنبال حفظ زندگی باشید در صورتی که همسر شما بخواهند رفتارها را تغییر دهد در غیر این صورت ماندن در این زندگی فقط اسیب های زیادی را به شما خواهد زد و مشکلات ایجاد می کند .
در هر صورت امیدوارم خوشبخت باشید و به درستی مساله خل شود ولی د این مواقع بحث اهم و مهم کردم مهم است .
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۴۴۰۳۴۴۹۰
موفق باشید

منو ول کرده و رفته

الان چها روزه رفته و من رو تنها گذاشته و کارش را ول کرده هرچی ازش خواهش کردم که نره گوش نکرد

سلام دختر خوبم!
مقاومت شما را برای ساختن یک زندگی خوب و تغییر همسرتان در طی ۱۱ سال ازدواج تحسین می کنم.

به نظر من شما دوست داشتن را به معنای واقعی به همسرتان ثابت کرده اید.

قرار نیست ما در خوشیهای یکدیگر با هم شریک باشیم اما نوبت به دردسر و مشکلات که شد همسرمان را تنها بگذاریم. دختر خوبم! خیلی به حرفهای مردم در مورد جدایی و طلاق توجه نکنید.

همین آدمها بعد از جدایی شما تنهایتان خواهند گذاشت و شما در آن لحظه از عمل خود یعنی جدایی سخت پشیمان خواهید شد. چون شوهر شما به نظر مرد خوب و کاملی است اما متاسفانه اسیر اعتیاد شده است که باید کمکش کرد تا از این دام سخت نجات یابد و این امری شدنی است. نمونه بارز آن آقای “مهدی اولیایی” است که الان مدت ۲۶ سال است که اعتیاد خود را کنار گذاشته و با راه اندازی جلسات NA و یا معتادان گمنام (Narcotics Anonymous) و همینطور جلسات AA و یا الکلیهای گمنام (Alcoholics Anonymous ) در ایران و سراسر جهان هزاران نفر را از دام اعتیاد نجات داده است.

بقول آنتونی رابینز: اگر یک آشپز حرفه ای در نقطه ای از دنیا بتواند غذای خوشمزه ای را درست کند, شما هم که دارای همان سیستم مغز و اعصاب هستید می توانید همان غذای خوشمزه را درست کنید به شرط آنکه شما هم دقیقا همان کاری را بکنید که آن آشپز حرفه ای انجام داده است.

پس اگر مهدی اولیایی و هزاران نفر ایرانی دیگر توانسته اند اعتیاد خود را کنار بگذارند شما هم که دارای همان سیستم مغز و اعصاب هستید می توانید اعتیاد خود را کنار بگذارید.

به شرط آنکه شما هم دقیقا همان کاری را بکنید که مهدی اولیایی و هزاران فرد موفق دیگر انجام داده اند. بنابر این در این شرایط سخت همسرتان را تنها نگذارید و با انجام اقدامات زیر گام به گام او را یاری کنید:

۱- پیوستن به سازمانهای خودیاری

تحقیقات نشان داده است که سازمان‌های خودیاری همچون الکلی های بی نام (Alcoholics Anonymous “AA) ) اغلب بسیار مفید می باشد. لذا با توجه به اینکه گفتید همسرم به زبان انگلیسی تسلط دارد او را با همین گروه در مالزی آشنا کنید. شما می توانید به سایت این گروه:
http://www.aamalaysia.org/ ((ALCOHOLICS ANONYMOUS MALAYSIA مراجعه کنید و همسرتان را با این گروه آشنا کنید.

۲- دوست داشتن غیر مشروط

بدن هیچ قید و شرطی همسرتان را دوست بدارید.

همانطور که خدا شما را بدون هیچ قید و شرطی دوست دارد.

خدا شما را عاشقانه دوست دارد چه شما مشروب بخورید و چه نخورید.

خدا هیچ قید و شرطی برای دوست داشتن شما ندارد.

پس شما هم او را همانطور که هست بپذیرید و مثل گذشته عاشقانه دوستش بدارید. دست از انتقاد و سرزنش و توبیخ او بردارید. بخاطر الکل با او قهر و خانه را ترک نکنید.

قهر کردن یک رفتار ناپخته اجتماعی است. همسر شما خودش به اندازه کافی در درون, خودش را سرزنش میکند اما واقعا درمانده شده است و نمیداند چکار باید بکند.

از نقش مادری برای او دست بردارید و نقش یک دوست خوب را بازی کنید.
مشکل او دانستن نیست مشکل او توانستن است. او تمام نصیحتهایی را که شما به او می گویید می داند اما نمیداند که چگونه باید از این جهنم خود ساخته بیرون بیاید.

اگر می خواهید همسرتان را برای ترک الکل متقاعد کنید ابتدا باید او را با خود همراه سازید و قلب او را بدست بیاورید. راه تسخیر ذهن همسرتان تسخیر قلب اوست. آدمها وقتی کسی را دوست دارند نه تنها حرف او را گوش می کنند بلکه جانشان را هم برای او می دهند.

آدمها بخاطر عشق هر ساله هزاران داستان, فیلم, رمان و قصه های کوتاه و بلند می سازند. میلیونها دلار هزینه خرید رمانهای عاشقانه و یا تماشای فیلمهای عاشقانه می کنند.
انسانها بخاطر عشق حتی قتل و جنایت می کنند و گاه در برابر عزیزترین کسان خود مثل پدر و مادر هم می ایستند. پس قدرت عشق را دست کم نگیرید. قدرت عشق طبق تحقیقات هلن فیشر (۲۰۰۸) بیش از نیاز جنسی, وابستگی و تشکیل خانواده است. پس برای اینکه همسرتان مشروب نخورد دل او را نشکنید. او را از خود نرانید و با او تندی نکنید.

اول عشق و محبت بین شما مهم است بعد مشروب, اول ارتباط بین شما مهم است بعد الکل, اول وجود همسرتان مهم است بعدا اعتیاد او. اگر خدای نکرده همین امروز خبر فوت و یا خودکشی همسرتان را بیاورند آنوقت حاضرید فقط یکبار دیگر او در کنار شما باشد و شما هر کاری از دستتان برمی آید برایش بکنید تا از الکل نجات پیدا کند پس بیش از هر چیز دیگری به وجود او, ارتباطتتان و عشق و محبتی که به یکدیگر دارید اهمیت بدهید و آنها را در اولویت قرار دهید.

۳- عزت نفس همسرتان را تقویت کنید

تحقیقات نشان می دهد که بین عزت نفس و میزان مصرف مشروبات الکلی ارتباط معنا داری وجود دارد. بین عزت نفس و اعتیاد به مواد مخدر هم رابطه معناداری وجود دارد همینطور بین عزت نفس و تقلب کردن در امتحانات در دانشجویان و دانش آموزان.

بنابراین, یکی از دلایل افراط همسر شما در مصرف مشروبات الکلی ناشی از کمبود عزت نفس ایشان است. افرادیکه در درون احساس لیاقت و ارزشمندی کنند در مصرف مشروب زیاده روی نمی کنند.

بنابر این, دستورالعمل بعدی اینست که عزت نفس همسر خود را تقویت کنید و یا لااقل دست از تحقیر او بخاطر مصرف مشروبات الکلی بردارید.

چون طبق تحقیقات جان گاتمن (۲۰۰۸) تاثیر و قدرت یک رفتار منفی ۵ برابر رفتار مثبت است. برای تقویت رفتارهای همسرتان شروع کنید به شکار رفتارهای مثبت او در طول روز.

مثل شیری که در کمین آهوست در کمین همسرتان باشید تا به محض مشاهده کوچکترین رفتار مثبتی او را مورد توجه قرار دهید. همانطور که گفتید ایشان با وجود شرایط نامناسب جسمی و روحی حامی شماست اما شما ممکن است بخاطر اعتیاد او به الکل توجهی به این رفتارهای خوب نمی کنید و آنها را نادیده می گیرید.

فهرستی از ویژگیهای خوب و مثبت او تهیه کنید و بصورت یک تابلو در منزل نصب کنید و یا از این صفات همراه با عکسها و فیلمهایی که از او دارید برایش یک کلیپ بسازید و صفات خوب او را در نظرش برجسته و Highlight کنید تا او خودش را آدم بی لیاقت و بی ارزشی نبیند. بلکه احساس کند انسان خوب, مفید و باارزشی است.

۴- از تکنیکهای شنونده- گوینده (Listener- Speaker) استفاده کنید

با همسرتان مثل یک دوست رفتار کنید نه مثل یک بازپرس یا کاراآگاه, دانشمند, معلم اخلاق و…. به او فرصت حرف زدن بدهید فرصتی را فراهم کنید تا او با شما صحبت کند. قطعا او احساس تنهایی می کند که به مشروبات الکلی بعنوان یک همدم روی میاورد. به او فرصت حرف زدن بدهید. وقتی با او صحبت می کنید از تکنیکهای شنونده- گوینده (Listener- Speaker) استفاده کنید. بنابراین از این ۱۴ رفتار اجتناب کنید تا او با شما راحت باشد:
۱- فرمان دادن، دستور العمل صادر کردن، تعیین تکلیف = نقش یک فرمانده را بازی میکنید.
۲- تهدید کردن، خط نشان کشیدن: نقش یک سلطه گر
۳- پیشنهاد کردن، نصیحت کردن، راه حل نشان دادن: نقش مادر بزرگ
۴- تذکرات اخلاقی نطق کردن، موعظه کردن: نقش یک کشیش و روحانی
۵- بحث های منطقی نقش بمب اتم در روابط: نقش یک آدم فهمیده و باهوش
۶- انتفاد، مخالفت، سرزنش، توبیخ: نقش مهاجم را بازی میکنید. انتقاد سازنده نداریم. تمام انتقادها آزارنده و تحقیر کننده اند.
۷- موافقت و تایید و تشویق :نقش یک مادر مهربان
۸- تحقیر ،فحش،ناسزا،شرمنده و خجالت زده کردن، تبعیض: نقش یک آدم مغرور
۹- تجزیه و تحلیل: نقش یک دانشمند
۱۰- اطمینان دادن و دلگرم کردن : نقش یک حامی قدرتمند
۱۱- سوال کردن و بازجویی :نقش آقای پوآرو و یا خانم مارپل ( نقش یک کارآگاه پلیس)
۱۲- طرد کردن ،کنار کشیدن ،پس زدن ،مسخره کردن
۱۳- مظلوم نمایی: نقش شهید و قربانی
۱۴- پرخاشگری انفعالی: نقش موذی
قطعا ایشان خودش هم از این شرایط ناراحت است. من با الکلیهای زیادی صحبت کرده ام حتی یک الکلی نیست که از اعتیاد خودش خوشحال و راضی باشد همه آنها از وضعیت خود ناراضی و مساصل هستند و واقعا نمی دانند با مشکل خود چه کنند. شوهر شما نیاز به کمک دارد اما باید صبور باشید و برای کمک به او اصلا عجله نکنید.
۵- اعضای خانواده یا دوستانی را که از قطع مصرف الکل حمایت می‌کنند، شناسایی کنید:
اکر در اطراف و همسایگی شما هستند دوستانی که زندگی سالمتری دارند و طرفدار قطع مصرف مواد هستند با آنها ارتباط برقرار کنید و از حمایت آنها برای کمک به همسرتان بهره بگیرید. گاه یک فردی که اعتقادی به مشروبات الکلی ندارد اما انسان شاد, ورزشکار و فرهیخته ای است می تواند کمک شایانی به بهبودی یک الکلی نماید چون فرد الکلی می بیند که میتوان بدون الکل و صرف مشروبات الکلی هم از زندگی لذت برد
۶- تغییر افکار غیر منطقی در باره مصرف مشروبات الکلی:
یکی از دلایل گرایش همسر شما به الکل افکار غیر منطقی در بار مصرف مشروبات الکلی است. بعنوان نثال اگر ما در جمعی قرار بگیریم که همگی مشروب می خورند فکر می کنیم که اگر ما هم با آنها همراه شویم نشاندهنده کلاس و فهم و شعور و اعتبار ماست در حالیکه رفتار کردن با اعتماد به نفسو انجام ندادن کاریکه می دانید اشتباه است نشاندهنده بزرگی, استقلال و شخصیت شماست. البته بهتر است این موارد را روانشناس با او کار کند بنابر این دستورالعمل بعدی آشنا کردن همسرتان با یک روانشناس است. همچنین افکار غلط و عامیانه در باره فواید مشروب باید تغییر کند. مثلا میگویند شراب قرمز برای قلب خوب است. شما میتوانید با استناد به تحقیقات انجمن قلب امریکا به ایشان بگویید که این توصیه پزشکی شرط و شروطی دارد اول اینکه پزشک باید تجویز کند و هر کسی نمی تواند خوددرمانی کند و این فقط یک توجیه است. دوم اینکه برای مردان فقط دو شات یا پیک و برای زنان فقط یک شات و آنهم نه برای هر کسی. فقط برای کسانی که کبد و کلیه سالم دارند و از نوجوانی مشروب مصرف کرده اند نه افرادیکه در جوانی یا بزرگسالی شروع به مشروب خوردن کرده اند. آنهم نه هر مشروبی بلکه مشروبهایی که به شیوه تخمیری و با استفاده از مخمرها و قارچها تهیه شده اند. مشروبهایی که بصورت تخدیری تهیه شده اند مثل وتکا و عرق. همچنین مشروبهایی که بصورت سنتز شده تهیه می شوند مثل ویسکی و کونیاک فوق العاده خطرناک هستند.
در واقع وقتی فرمول مشروب تغییر می کند و از الکل اتیلیک به الکل متیلیک یا صنعتی تبدیل می شود باعث چشم درد, سفتی عضلات و دردهای عضلانی و دهها مشکل جسمی می شود. یکی از دوستان تماس گرفته بود می گفت بعد از مصرف مشروب چشمهایم شدید درد می کند. به او گفتم سریع خودش را به پزشک برساند چون اگر خدای نکرده الکل متیلیک مصرف کرده باشد احتمال سکته قلبی هم هست. مخصوصا در ایران که مشروبهای خانگی و خود ساخته بدون هیچگونه نظارتی و هیچ مسئول علمی و بهداشتی ساخته می شود و بسیار خطرناک هستند. مشروب حتما باید تحت نظارت یک سازمان علمی و معتبر تهیه شود تا از فرمول اصلی آن تخطی نشود. در حال حاضر سالانه ۸۰ میلیون لیتر مشروبات الکلی معادل ۷۳۰ میلیون دلار وارد ایران میشود (ایسنا) که ۲۰% کشف و ضبط و ۶۰% مصرف میشود. ۵۰ % از دانشجویان بصورت تفننی از الکل استفاده میکنند و سن مصرف کنندگان به ۲۰ سال کاهش یافته است.
۷- رواندرمانی:
همسرتان را با یک روانشناس خبره و میانسال که از خودش بزرگتر باشد آشنا کنید. رواندرمانی و ریشه یابی ریشه های الکلیسم در همسرتان کمک بزرگی به مدیریت این مشکل در همسرتان خواهد کرد.
۸- شناسایی و پر کردن اوقات حساس:
هر فرد الکلی در لحظات خاصی گرایش شدیدتری به مصرف پیدا می کند. ببینید همسرتان در چه مواقعی (مثلا شبها یا غروبها) گرایش بیشتری به مصرف دارد. چنین لحظاتی را با فعالیتهای جسمی مثل ورزش کردن یا فعالیتهای لذتبخش مثل دعوت دوستان مورد علاقه اش, فیلم وسریالهای مورد علاقه, رابطه جنسی, تئاتر و سینما, بازی تخته نرد, شطرنج, پاسپورت, دبرنا و حتی بازیهای کامپیوتری و …پر کنید.
۹- ورزش:
قطعا ورزش ضد اعتیاد است. اگر با هم بتوانید ورزش کنید تاثیر بیشتری خواهد گذاشت. چون شما را بعنوان حامی خود در کمار خویش می بیند و در هدف خود برای ترک الکل بیشتر تلاش میکند و مصمم تر می گردد.
۱۰- دارو درمانی:
از سوی اداره نظارت بر غذا و داروی آمریکا، سه دارو به عنوان درمان اصلی الکلیسم پیشنهاد شده‌اند: دی‌سولفیرام، نالترکسون و آکامپروسات. ولی برای دارو حتما باید نزد روانپزشک بروید تا داروی مناسب همسرتان را تجویز کند.
موفق باشید
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۴۴۰۳۴۴۹۰
موفق باشید

علاقه زیادی به رشته ی خلبانی دارم اما اینو مطمئن هستم که نباید در این رشته هزینه کرد

سلام وقت بخیر
من‌۱۸سالمه
علاقه زیادی به رشته ی خلبانی دارم اما اینو مطمئن هستم که توی ایران هرچقدر درس بخونم و هزینه کنم بخاطر اینکه دختر هستم هیچ‌فایده ای نداره.از طرفی خیلی دلم میخواد برم کشورای دیگه برای ادامه تحصیل.

خانوادم راضی نمیشن و این شده فکر هرلحظه ی من
استرس دارم دلشوره دارم
پدرمن‌حتی راضی نمیشه من تنها برم کلاس
خانوادم به شدت تعصبی هستن و من کاملا در این موارد با اخلاق اونا فرق دارم.

میخواستم اگر بشه کمکم‌کنین چطوری خانوادمو‌راضی کنم
پاسخ

دوست عزیز ببیتید اولا اینکه ما در ایران هم افراد موفقی در زمینه خلبانی دارین که خانم هساند و بارها تلویزیون نشون داده پس این طور نیست که در ایران اصلا نتونید موفق باشید و نتونید موفق عمل کنید.

از طرف دیگه یک مساله ای که وجود داره اینه که خانواده شما کلا طبق گفته خودتون بسیار حساس هستند و حتی اجازه کلاس رفتن به تنهایی رو هم به شما نمیدن چه برسه به اینکه بخواهید به خارج از کشور برید
پس بهتره واقع بین باشید و بتواتید درست عمل کنید ..اینکه بدونید که اگر شما د ایران تلاش کنید و بخ اهید خودتون رو اثبات کنید قطعا می توانید در اینده موفق باشید و حتی به شما اجازه سفر خارج از کشور هم بدهند وقتی سطح استقلال شما و موفقیت شما را بیینتد
پس موفق باشید …و امیدوارم موفق باشید ..هیچ خانواده ای بد فرزندشون رو نمی خواهند .. و قطعا اگر موفق باشید اجازه کسب تجربیات جدید رو خواهند داد متهی مهم اینه که شما بتونید با رفتار و کردارتون اونها رو قانع کنید
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۵۸
موفق باشید

خلبانی

در همه دنیا شغل خلبانی با وجود همه خطراتی که دارد از وجهه بسیار بالای برخوردار است.

بسیاری از افراد از کودکی رویای خلبان شدن را در سر می‌پرورانند، اما شرایط سخت ورود به این حرفه، آن را از سایر مشاغل جدا و تا حدی آن را به شغلی دست‌نیافتنی تبدیل کرده است.
در تعریف شغل خلبانی می‌توان گفت خلبان کسی است که مدیریت و کنترل یک هواپیما، بالگرد یا هر وسیله پروازی دیگر را از لحظه برخواستن از زمین و گذشتن از مسیر پروازی تا فرود و رساندن مسافران به مقصد را برعهده دارد.
خلبان در طول پرواز مسئولیت جان صدها مسافر را که هزاران چشم به راه دارند بر دوش می‌کشد.

داشتن توانایی مدیریت بحران و حفظ قوه تعقل و تفکر و خونسردی حتی تا دم مرگ توانایی‌هایی است که یک خلبان به آن نیاز دارد. گرفتن بهترین تصمیم در کوتاه‌ترین زمان با حفظ خونسردی، همان مدیریت عالی بحران است.
یک خلبان موظف است یک تا دو ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حضور یابد و فرم تحویل هواپیما و تعداد مسافران را به همراه نقشه پرواز دریافت کند.

سپس سوخت مورد نیاز طبق نقشه پرواز را بررسی و تامین کند.

یک خلبان به خاطر مسئولیت سنگینی که بر دوش دارد، نیازمند حداکثر رفاه و حداقل درگیری و اغتشاش فکری در ساعات غیرکاری خود است و در صورت نداشتن آرامش کافی در حین پرواز با مشکل روبه‌رو خواهد شد.

شرایط ورود به دانشکده

برای ورود به دانشکده پرواز شرکت هواپیمایی کشور، فرد باید دارای مدرک دیپلم متوسطه و مدرک پیش‌دانشگاهی در رشته ریاضی و حدکثر دارای سن هم ۲۲ سال باشد.

فرد متقاضی باید در کنکور سراسری شرکت کند.

در صورت کسب نمره علمی لازم و انتخاب کد رشته خلبانی در انتخاب رشته خود می‌تواند وارد مرحله معاینه پزشکی، مصاحبه و گزینش شرکت هواپیمای کشور شود.

همچنین فرد می‌تواند در مدارس خصوصی خلبانی که حدود ۳۰ میلیون تومان هزینه دارد ثبت‌نام کند. پس از تحصیل در رشته خلبانی مدارک و گواهینامه‌های رشته خلبانی شامل «پی پی ال» یا گواهینامه خلبانی و «ای آر» یا گواهینامه آلات‌پروازی یا پرواز کورو و در نهایت «پی ال ای» یا گواهینامه خلبانی مسافربری ارائه می‌شود. یک خلبان علاوه بر استخدام در ارتش گزینه‌های دیگری پیش رو دارد: از جمله استخدام در شرکت‌های هواپیمایی خصوصی یا سازمان‌هایی که هواپیمای خصوصی در اختیار دارند. همانطور که گفته شد خلبان باید زندگی کاملا بی‌دغدغه و آرامی داشته باشد و نباید هزینه‌‌های زیادی که بیش از دیگران باید صرف حفظ سلامتی‌اش کند، فکر او را مشغول و نگران کند.

درآمد خلبان‌ها در دنیا

حداقل حقوق خلبانان در دنیا ۵۰۰۰ دلار یعنی چیزی حدود چهار و نیم میلیون تومان است. البته در کشور ما این مبلغ حدود ۳۰۰۰ دلار است. با این همه هنوز هم خلبانانی دیده می‌شوند که با اضافه کار و حقوق استادخلبانی و با وجود ۲۰ سال سابقه فقط یک میلیون و هشتصد هزار ریال در ماه حقوق می‌گیرند.
زندگی یک خلبان یک زندگی خاص است که هر کسی توانایی زندگی در چنین شرایطی را ندارد. سفرهای پی در پی، خطرات پرواز، استرس مسئولیت حفظ جان مردم، پروازهای غیرمنتظره، دوری از خانواده و… مشکلاتی است که اگر فرد بدون آگاهی از آن‌ها وارد این حرفه شود بدون شک با مشکل مواجه خواهد شد. اولین شرط خلبانی، سلامتی کامل جسمی، روحی و روانی است. شخصی که می‌خواهد خلبان بشود باید از نظر جسمانی در حد استانداردهایی باشد که هواپیمایی کشوری تعیین کرده است. داوطلب خلبانی، در ابتدا آزمایش‌های متعددی را پشت سرخواهد گذاشت. این آزمایش‌ها شامل آزمایش کامل خون، معاینه قلب، نوار مغزی، سنجش شنوایی، تشخیص بینایی، کوررنگی و تشخیص عمق و سلامتی داندان‌ها می‌شود. داوطلب خلبانی نباید نقص عضو داشته باشد. همچنین تشخیص صلاحیت پزشکی، روحی و روانی داوطلب خلبانی به عهده پزشکان هوایی است.
البته شرکت‌های هوایی که برای تامین کادر پروازی خود هزینه آموزش خلبانی داوطلب را تامین می‌کنند می‌توانند استانداردهای پزشکی خود را بالاتر از آنچه سازمان هواپیمایی کشوری مشخص کرده است تعیین کنند.

شرط لازم، تسلط به زبان انگلیسی

از آنجایی که کلیه کتاب‌های هوانوردی و درس‌هایی که در هواپیمایی داده می‌شوند به زبان انگلیسی است و زبان انگلیسی به عنوان زبان بین‌المللی هواپیمایی انتخاب شده است، تسلط به زبان انگلیسی از ضروریات خلبانی است. داوطلب خلبانی باید از ضریب هوشی خاصی برخودار باشد. از کلیه کسانی که داوطلب خلبانی‌اند آزمون‌های هوشی به عمل می‌آید. در این آزمون‌ها میزان واکنش، قدرت تجزیه و تحلیل و هوشیاری داوطلب بررسی و اندازه‌گیری می‌شود.
همان‌طور که دیدید مراحل خلبان شدن بسیار سخت ‌و دشوار است، به همین دلیل برای همیشه رویای عده‌ای باقی می‌ماند و هیچ‌گاه به حقیقت نمی‌پیوندد. با همه این‌ها اگر کسی علاقه‌، شرایط لازم و پشتکار زیاد داشته باشد می‌تواند به این شغل محبوب و البته پرخطر دست یابد.
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۵۸
موفق باشید

منبع: com.مرکزمشاوره


صفحه اصلی سایت مرکز مشاوره

administrator

مقالات مرتبط

266 نظرات

  • ناشناس , فوریه 17, 2014 @ 12:33 ب.ظ

    salam aya baraye nobate moshavere hatman bayad az ghabl nobat gereft?

    • ناشناس , فوریه 17, 2014 @ 7:56 ب.ظ

      are dige aslan ghanone hameja hamine

  • ماهان , مارس 2, 2014 @ 10:10 ب.ظ

    سلام ادرس ی مرکز مشاور در شهر بندرعباس میخوام.خواهشا زودتر زندگیم از هم پاشید.مشاور پیدا نکردم.

    • Anonymous , مارس 4, 2014 @ 7:46 ب.ظ

      با دفتر مرکزی تماس بگیرید و از آدرس شعب مطلع شوید

  • ماهان , مارس 3, 2014 @ 6:01 ق.ظ

    سلام.خواهشا کمکم کنید نامزدم رهام کرده بخاطر اخلاق بدم

    • Anonymous , مارس 4, 2014 @ 7:47 ب.ظ

      برای اطلاع از آدرس باید با دفتر مرکزی تماس بگیرید

  • ماهان , مارس 3, 2014 @ 6:02 ق.ظ

    روز اول عاشقم بود.برام میمرد.من با دعواهام.اخلاق بدم غر غر هام عصبانیت هام فراریش دادم در صورتی دوسش دارم از ته قلبم. خواهشا کمک کنید.ادرس مشاور خوب میخوام

    • Anonymous , مارس 4, 2014 @ 7:46 ب.ظ

      کاری نداره اینایی رو که گفتید ترک کنید

  • زهرا , آگوست 20, 2014 @ 10:49 ب.ظ

    سلام من دوساله نامزد کردم اوایل همدیگروخیلی دوست داشتم اما خانوادم مخالف بودن. و البته الان راضی شدن اما علاقه ایی ندارن و این باعث شد منم بعد دوسال کمی سرد بشم خیلی دوسش دارم وقتی باهاش حرف نمیزنم اعصابم داغون میشه اما از اینده میترسم میترسم خوشبخت نشم بهش گفتم ی هفته زنگ نزنه بعد ی هفته باید جواب نهایی روبهش بدم شما میگین چیکار کنم من دانشجوی فوق مشاورم و اون فوق دیپلم حسابداری وشغلشم ازاده.میترسم هم از اینکه ازدستش بدم وبعدا حسرت بخورم هم از اینکه باهاش بمونم وپشیمون بشم. چیکار کنم

    • Anonymous , آگوست 22, 2014 @ 3:07 ب.ظ

      زهرا خانم داشتن حمایت خانواده از مهمترین پایه های شروع یک زندگیه … به هرحال باید در زندگی به سطحی برسید که بتونید در مورد آینده خودتون قاطع رفتار کنید .. در زندگی هایکه از حمایت خانواده ها برخوردار نیستن و تونستن سرپا باشن اینکه که صمیمیت بسیار بالایی بین زن و مرد وجود داره و میتونه اثرات مخالفت های خانواده رو کم رنگ کنه ..خب در مورد شما هم که این تردید بخ وجود اومده و باید درست تصمیم بگیرید وقتی دلتون با این فرد نیست پس قطعا” نمیتونید باهاش زندگی خوبی رو شروع کنید و ادامه بدید

    • Anonymous , آگوست 22, 2014 @ 3:07 ب.ظ

      زهرا خانم داشتن حمایت خانواده از مهمترین پایه های شروع یک زندگیه … به هرحال باید در زندگی به سطحی برسید که بتونید در مورد آینده خودتون قاطع رفتار کنید .. در زندگی هایکه از حمایت خانواده ها برخوردار نیستن و تونستن سرپا باشن اینکه که صمیمیت بسیار بالایی بین زن و مرد وجود داره و میتونه اثرات مخالفت های خانواده رو کم رنگ کنه ..خب در مورد شما هم که این تردید بخ وجود اومده و باید درست تصمیم بگیرید وقتی دلتون با این فرد نیست پس قطعا” نمیتونید باهاش زندگی خوبی رو شروع کنید و ادامه بدید

  • leila , سپتامبر 28, 2014 @ 11:30 ب.ظ

    سلام من نمیدونم چرا شبا وقتی میخوابم خیلی احساس ناراحتی دارم و خوابای غمگینی و … رومیبینم لطفا راهنمام کنید

    • Anonymous , سپتامبر 29, 2014 @ 11:08 ق.ظ

      خب این بخاطر اینه که در طول روز فکر و ذهنتون درگیر چنین اتفاقات ناراحت کننده ایه …در طول روز تفکر مثبت همراه با پیاده روی داشته باشید و قبل از خواب قران بخوانید و موسیقی ارام بخش گوش کنید و از گوش دارن به اهنگهای ناراحت کننده و غمگینی که امروزه زیاد میخونن خوداری کنید تا از این مرحله عبور کنید …در ضمن میتونید با این شماره مشاوره تلفنی داشته باشید
      ۰۲۱ – ۲۲۳۵۴۲۸۲

  • leila , سپتامبر 29, 2014 @ 12:44 ب.ظ

    سلام خوبید و خسته نباشید
    من نمیدونم چرا شب ها وقتی میخوام بخوابم احساس ناراحتی میشم و فکرهای گذشته رو میکنم به ایند نمیتونم فکر کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون

  • leila , سپتامبر 29, 2014 @ 12:46 ب.ظ

    ممنون از راهنماییتون

  • امین محمدپور , اکتبر 1, 2014 @ 7:20 ب.ظ

    سلام و خداقوت
    اینجانب امین محمدپور حافظ کل قرآن مجید و نهنج البلاغه.متولد خوزستان. در سن ۹ سالگی حفظم بپایان رسید و از همان دوران جلسات پژوهشی و علمی قرآنی را شروع کردم و تاکنون ۱۹ سال کار قرآنی در سراسر کشور انجام داده ام.بیش از ۲۰ مقاله و کتاب علمی در حوزه های مدیریت اسلامی-اقتصادی-روانشناسی -مذهبی و.. دارم.عمده کار اقتصادی بنده در پروژهای سدسازی و مترو هست..چند سالیه که وارد استانهای شمالی شده برای کارهای پروژه ایی..
    بنده روشهایی نو در سبک زندگی اسلامی دارم که خدا روشکر در سراسر کشور با استقبال زیادی روبرو گشته ام و بیشتر مخاطبین من بعد از عموم مردم دانشجویان این رشته میباشد.(میتوانید به سایت طلعه نور گنبد و موسسه راه نوین و..مراجعه کنید) درخواست بنده از شما بزرگوارن اینست که اگه قابل بدانید میخواستم بصورت تمام وقت عضو موسسه شما باشم و در تمامی میادین علمی پژوهشی و آموزشی ..کمک یارتان باشم..در این خصوص برای اطمینان خاطر شما تمامی مدارک و فیلمهاو همایشهایم را در سراسر کشور رو خدمتتان ارسال خواهم نمود..اگر این افتخار رو به بنده بدهید و با حقیر تماسی داشته باشید مفصلا توضیحاتم را تکمیل خواهم نمود.باتشکر۰۹۱۹۶۰۳۲۵۹۵

    • Anonymous , اکتبر 2, 2014 @ 11:06 ق.ظ

      دوست عزیز ضمن خیرمقدم در اینباره با تیم پشتیبانی مشورت شد در صورت صلاحدید با شما تماس خواهند گرفت …
      موفق باشید
      در ضمن میتونید از این طریق هم با تیم مشاوره ای ما مشورت کنید و از این طریق حرفای خودتون رو بیان کنید

      ۸۸۴۲۲۴۹۵
      ۸۸۴۷۲۸۶۴
      ۰۲۱ – ۲۲۳۵۴۲۸۲

  • نوشین , نوامبر 24, 2014 @ 4:14 ب.ظ

    سلام…من واقعا توی وضعیت بدی قرار گرفتم نمیدونم باید چکار کنم…من ۱۷ سالمه و ناخواسته با یکی آشنا شدم و باهاش دوست شدم!اولین دوستیم بودو خیلی وابسته شدم!شاید درستش اینکه بگم عاشقش شدم ولی مشکلی گه این وسط هست اینه که ۷ سال تفاوته سنی داریم…بعضی وقتا باعثه بحثه بینمون میشه ولی بازم نمیتونیم رابطه رو تموم کنیم!از طرفیم اون نمیخواد فعلا ازدواج کنه و میگه نباید به ازدواج فکر کنیم!یک ساله که دوستیم و هنوز تصمیم نگرفته که من براش مناسبم یا نه؟من باید چکار کنم

    • Anonymous , نوامبر 24, 2014 @ 11:43 ب.ظ

      خب دوست عزیز ادامه این رابطه فقط و فقط به خود شما بستگی داره … بهتره در این مورد عاقلانه رفتار کنید .. دوست عزیز دختر در این روابط بازبان عاطفی وارد این روابطه میشه و پسر با زبان شهوت .. پس میبینید که زبان هر دوی شما متفاوته و شما فقط تصور یک آینده و ازدواج رو در ذهن میگذرونید ….سن بلوغ عاطفی و عقلی برای شما بین ۲۱ تا ۲۵ سالگی به وجود میاد … در اون سن تفکرتون با امروز بسیار متفاوت خواهد بود …پس رابطه ای که به نفع شما نیست بهتره همین حالا تموم بشه …چون ارمغانش فقط و فقط دلبستگی و وابستگی بیهوده است و افسردگی و استرس بعدش

  • لیلا , نوامبر 29, 2014 @ 7:43 ب.ظ

    سلام شماره روانشناسی رو برای ما بفرستید ممنون میشم

    • Anonymous , نوامبر 30, 2014 @ 10:32 ق.ظ

      دوست عزیز شما میتونید از این طریق مشاوره تلفنی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲
      ولی برای دسترسی به مراکز معتبر مشاوره ای شما باید با اداره بهزیستی شهرستان خودتون تماس بگیرید

      • لیلا , نوامبر 30, 2014 @ 1:39 ب.ظ

        ممنون

  • محمد رسول , دسامبر 14, 2014 @ 8:14 ب.ظ

    لطفا شماره یه روانشناس خوب و با تجربه رو برای من بفرستید ممنون

    • Anonymous , دسامبر 15, 2014 @ 9:33 ق.ظ

      دوست عزیز شما میتونید با اداره بهزیستی بندرعباس تماس بگیرید و لیست مراکز مشاوره ای معتبر رو ازشون دریافت کنید …

  • فایزه , دسامبر 15, 2014 @ 7:10 ب.ظ

    شماره یه مشاور رو میخواستم و آیا این شماره ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ مشاوره رایگان هم میده , خیلی ممنون

    • Anonymous , دسامبر 16, 2014 @ 9:44 ق.ظ

      بله دوست عزیز شما میتونید اول مشاوره تلفنی انجام بدید و در صورت نیاز به صورت حضوری مراجعه کنید

  • ATI , دسامبر 20, 2014 @ 12:57 ب.ظ

    برای مشاوره باچه شماره ای باید تماس گرفت

    • Anonymous , دسامبر 21, 2014 @ 12:09 ق.ظ

      دوست عزیز در تهران میتونید با شماره زیر مشاوره تلفنی انجام بدید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲-

      و در بندرعباس که تماس گرفتید با اداره بهزیستی شهر و یا منطقه خودتون تماس بگیرید و آدرس مراکز معتبر روانشناسی رو ازشون دریافت کنید

  • الناز , ژانویه 26, 2015 @ 9:56 ق.ظ

    سلام من زود خسته میشم حوصله هیچی ندارم هیچی خوشالم نمیکنه خیلی بد شدم نه حوصله ورزش دارم نه کار در حالیکه شاغلم هستم خیلی کسلم خیلی لاغر شدم شلخته احساس بدی دارمنمیتونم با کسی دوست باشم زود ناراحت میشم خیلی ناراحتم

    • Anonymous , ژانویه 26, 2015 @ 10:50 ق.ظ

      خب دوست عزیز اول از همه بهتره ریشه مشکل جسمی رو جستجو کنید … که میتونه موارد زیر باشه …
      ۱-گروهی از بانوانی که احساس خستگی مفرط دارند از قهوه یا نوشیدنی‌های انرژی زا برای رفع خستگی استفاده می‌کنند اما نمی‌دانند که مصرف کافئین در برخی از زنان نتیجه عکس دارد و ایجاد خستگی می‌کند…
      ۲-بعضی از غذاهای آلرژی زا نیز می‌توانند سبب خستگی شما شوند. البته این خستگی اولین علامت هشدار دهنده در مورد این غذاهاست…
      ۳-مطالعات یک مرکز مخصوص تحقیقات روی تیروئید در ایالات متحده نشان می‌دهد ۱۷ درصد از زنان دچار اختلال عملکرد تیروئید هستند. حتما می‌دانید که متابولیسم بدن توسط تیروئید کنترل می‌شود و افسردگی به مقدار خفیف و تنبلی و کم تحرکی از دلایل کم کاری تیروئید هستند یعنی کم کاری تیروئید باعث کاهش متابولیسم می‌شود…
      ۴-ممکن است کمبود آهن، فولیک‌ اسید و ویتامین b۱۲ در خانم‌ها از دلایل کم خونی باشد ابتلا به بیماری‌های کلیوی و آرتریت روماتوئید‌ که علائم آن به صورت گیجی، احساس سردی و بی‌حوصلگی بروز می‌کند نیز می‌تواند نشانه کم خونی باشد. …انجام آزمایش خون راه تشخیص کم خونی است بانوانی که با کم خونی مواجه هستند باید از غذاهای دارای آهن مانند اسفناج، کلم بروکلی، گوشت قرمز‌ و قرص آهن استفاده کنند. اگر کم خونی درمان شود احساس خستگی‌ نیز بعد از گذشت یک ماه برطرف خواهد شد، همچنین وجود برخی عفونت‌ها ناراحتی‌های قلبی، نداشتن برنامه‌، عدم اعتماد به نفس، استرس دائم، احساس کمبود‌های مالی از دیگر عوامل بروز بی‌حوصلگی‌ و خستگی در خانم‌ها است. ..
      ۵-سوزش یا تکرار ادرار از علائم شایع عفونت دستگاه دارای است اما وجود باکتری در این دستگاه به این راحتی قابل شناسایی نیست….
      ۶- و بررسی بیماری قلبی نهفته که میتونه در روند طبیعی زندگی ایجاد خستگی و بی حالی کنه
      بررسی موارد رواندرمانی رو بعد از این موارد انجام بدید

  • MEHDI BGF , مارس 6, 2015 @ 4:48 ب.ظ

    سلام دوس دارم یکیو بزنم یا یکی در حد مرگ منو بزنه دلم بد فرم گرفته به هیچ کس نمیتونم اعتماد کنم همش تو اتاقم میشینم یا پای کامپیوترم یا گوشی یا رو تخت خوابم میخوابم و گریه میکنم
    چ کنم؟

    • Anonymous , مارس 7, 2015 @ 9:23 ق.ظ

      خب چرا این حس رو در وجودتون با ورزش و یا در حد ساده ترینش پیاده روی کاهش نمیدید … ورزشی مثل بوکس میتونه این حس رو در شما کاهش بده … نشستن روبروی کامپیوتر شمارو منزوی کرده و همین عاملی شده که شما از جمع دور باشید … دوست خوبی رو برای همراهی خودتون انتخاب کنید تا بتونید پابه پای هم ورزش کنید و بتونید خودتون رو از این تنهایی رها کرده باشید

  • لیلا , آوریل 13, 2015 @ 3:17 ب.ظ

    ادرس مشاوره سورو میخاهم

    • Anonymous , آوریل 14, 2015 @ 10:28 ق.ظ

      دوست عزیز در شهرستان محل زندگی با بهزیستی تماس بگیرید و لیست مراکز مشاوره ای معتبر رو دریافت کنید

  • ناشناس , می 3, 2015 @ 7:51 ب.ظ

    با سلام ..لطفا مشاور خوبی رو در شهر دبی بهم معرفی کنید خیلی ممنون می شم واقعا نیاز دارم

    • Anonymous , می 4, 2015 @ 9:37 ق.ظ

      به مراکز درمان ایرانیان در منطقه جمیرا مراجعه کنید
      در این مورد میتونید با این شماره مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵

      ۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴

  • رضا , می 18, 2015 @ 12:09 ب.ظ

    سلام من سه سال هست که ازدواج کردم زندگیمون خیلی خوب هست ولی خانمم همش از حرفا و برخورداری من هرجوری که دوست داره برداشت میکنه هیچ جور هم نمیتونم بهش بفهمونم لطفاً کمکم کنید
    توی زندگی مجردیش خیلی ناراحتی کشیده باباش دوبار ازدواج کرده و خیلی هم بهشون بد کرده همه فامیل آرزوی زندگی مارو دارن ولی یهو از کوره درمیره زود عصبانی میشه هرکاری هم بگید براش کردم از خرج کردن احترامی گذاشتن ولی وقتی عصبانی میشه فقط نیمه خالی لیوان میبینه لطفاً راهنماییم کنید کمکم کنید ممنون میشم

    • Anonymous , می 18, 2015 @ 3:46 ب.ظ

      در تعریف از یک فرد عصبی می توان گفت فردی که نمی تواند عواطف وهیجاناتشان را مدیریت و کنترل کند. جایی که باید حرفی بزند، نمی زند و جایی که نباید حرف بزند،می زند. جایی که باید داد بزند نمی زند و جایی که باید سکوت کند، داد می زند. وقتی از مکانی برمی گردد، مدام خود را سرزنش می کند و می گوید ای کاش در جواب فلانی، سخنی گفته بودم. بطور کلی اصل مدیریت عواطف در این نوع افراد مخنل است.

      ۵مقوله در رابطه با این افراد وجود دارد که علاوه برکنترل مدیریت هیجانات و عواطف آنها، می توانیم در بهتر رابطه برقرار کردن با آنها موثر باشد.

      اول: اولین عاملی که باعث تحریک و پرخاشگری فرد عصبی می شود موقعیت او است، مثلا نباید بگذاریم این فرد در شرایط و موقعیتی مانند گرسنگی و یا تشنگی ویا حتی کسری خواب قرار بگیرد. این عوامل در فرد باعث اختلال در هیجانات او می شود.
      حتی می توان در این موارد مثالی از کودکان زد که زمانی که گریه می کند و دچار اختلال می شود؛ اولین عاملی که می توان حدس زد گرسنگی کودک است. محققان می گویند فردی که از سرکار و یا مدرسه می آید و عصبی است، اگر غذا و یا آب بخورد سرحال می شود و می تواند روی اعصاب خود مسلط و رفتارش را کنترل کند.

      فردی که گرسنه است نمی تواند هیجاناتش و عواطف خودش را مدیریت کند. حتی می توان به کمبود اکسیژن هم اشاره کرد. در یک مکانی اگر اکسیژن کمتری به مغز برسد، فرد سریعتر برانگیخته و موجب عصبانیت او فراهم می شود.

      معمولا به چنین افرادی توصیه می شود که هنگامی که روی رفتارشان تسلط ندارد و دچار عوامل و تحریک هیجان و عواطف و اعصاب می شوند، نفس عمیق بکشند و از گرسنگی و تشنگی خودداری کنند.

      دوم:نباید فرد عصبی احساس عدم آرامش کند و یا درموقعیت خطر قرار بگیرد زیرا در این شرایط دچار عصبانیت و پرخاشگری می شود و نمی تواند عواطف خود را کنترل کند. می توان عواملی از قبیل کتک زدن کودک توسط پدر و یا مادر و یا دانش آموز توسط معلم را در کاهش امنیت افراد و عصبانی شدن آنها موثر دانست.

      در برخورد با این افراد باید شرایط امنی را برقرار کنیم و به هیچ عنوان از واژه های تهدید آمیز استفاده نکنیم تا احساس آرامش بیشتری داشته باشند.

      همچنین فرد عصبانی نباید به هر طریقی احساس حقارت کند و یا مورد تمسخر اطرافیان خود قرار بگیرد. این حس حقارت و تمسخر ممکن است از طرف فردی دیگری به او منتقل شده باشد و وقتی به خانه می آید احساسات و عواطف خود را نتواند کنترل کند و در خانه احساس عصبانیت خود را بروز دهد. در این طور مواقع ما با پاسخگویی منطقی می توانیم عصبانیت او را کنترل کنیم تا فرد دچار تنش نشود.

      سوم:فرد عصبی باید از طرف کسی حمایت و پشتیبانی شود؛ یعنی کسی او را دوست دارد و او کسی را دوست داشته باشد. انسانها نیاز دارند به دوست داشتن فردی که متعلق به آنها باشد. اگر این احساس به خطر بیفتد، عدم کنترل و عصبانیت به وجود می آید. اقدامی که اطرافیان می توانند در این مواقع انجام بدهند، این است که این احساس اینکه ما تو را دوست داریم و به تو اهمیت می دهیم را به فرد عصبی انتقال دهند،یعنی باید بگویند که ما متعلق تو هستیم و تو متعلق به ما و فقط متلق به خودت نیستی.

      چهارم:حرمت نگاه داشتن در کاهش عصبانیت فرد عصبی بسیار موثر است، فرد عصبی را نه تنها نباید مسخره کرد، بلکه باید به او احترام بگذاریم. یعنی عواملی که بسیار در مسلط بودن و کنترل اعصاب فرد مورد نظر ما موثر است این است که احساس کند آن حرمتی که باید به او گذاشته شود، گذاشته نمی شود.

      مثلا اگر دیر به قرارتان با این فرد برسید او فکر می کند که برای او احترام قائل نبودید و زمان او به هدر رفته است بنابراین ناراحت می شود و می گوید: شما به من بی احترامی کردید و حرمت من را زیر سوال بردید. حرمت گذاری و احترام گذاشتن به فرد عصبی توسط اطرافیان بسیار مهم است.

      و اما پنجم:دیدن توانایی ها و استعدادهای طرف مقابلمان است. اگر استعدادها و توانایی های طرف مقابلمان را ببینیم، یعنی اگر کوچکترین نکته ای که دارد را ابراز کنید، برای فرد عصبی خیلی مهم است و او را خوشحال می کنیم، مثلا بگویید این نوع لبخند و یا این لباس چقدر بهتان می آید و با دیدن توانایی های فرد عصبی باعث شور و شوق او شده و او را برای زندگی با شور تشویق کرده اید.
      پس در این خصوص میتونید با مشاورروانشناس هم مشورت کنید اگر مشاوره شما حضوری و دو نفره باشه تاثیر بهتری خواهد داشت

  • رضا , می 22, 2015 @ 12:22 ب.ظ

    سلام
    پدر خانمم دوتا زن داره خانوادش هم خیلی توی زندگی تحریکش میکنن خیلی حساس شده همش بد فکر میکنه بدترین حالتو برداشت میکنه به همه بچه های زن اولش که من دامادش هستم شک داره همش عصبانی هست همش استراق سمع میکنه. واقعا زندگی برا هممون جهنم شده
    هم تحصیل کرده هست هم جبهه رفته
    هر تصمیمی که میخاد بگیره چه مالی چه… برعکس پیشنهاد خانواده زن اول عمل میکنه
    هنوز یک بار توی زندگی اقرار به اشتباه نکرده رییس کاروان حج هم هست ولی به راحتی به خانوادش فحش های ناموسی میده

    دیگه موندیم چکار کنیم خیلی خیلی زور میگه همش اطرافیانش پرش میکنن هرکی پشت سر خانوادش هر حرفیو بزن همون لحظه باور میکنه
    دختراش نماز شبشون ترک نمیشه ولی بهتر سادگی بهشون تهمتای زشت میزنه

    خیر بزرگی هم هست مسجد میسازه و…
    ولی به همه بدی میکنه خیلی غیر قابل پیش بینی شده اصلاً نمیدونیم بعد از هر اتفاقی عکس العملش چی هست

    به راحتی آب خوردن دروغ میگه تهمت میزنه و…
    با معمولی ترین اتفاقات خشن ترین عکس العمل انجام میده
    شده مثل آدمایی که به اصطلاح عامیانه دعاخورش کردن واقعاً دیگه موندیم چکار کنیم

    مثلاً امروز یه کاری براش انجام میدی خیلی خیلی تشکر میکنه فردا همین کارو براش انجام میدی فحش میده همش توی ذهنش فکرای خیلی بد در مورد خانوادش میکنه بهش زنگ بزنی میگه شاید داری جاسوسیشو میکنی بهش زنگ نزنی گله میکنه که چرا زنگ نزدی
    شده مثل آدمایی که کمبود محبت دارن
    میاد همه خانوادشو دور هم جمع میکنه خیلی هم خوشحال میشه یهو سر یه چیز الکی دعوا راه میندازه

    • Anonymous , می 23, 2015 @ 11:05 ق.ظ

      دوست عزیز هر بدبینی ریشه ای داره که در مورد ایشون خانواده زن اولش هست
      پس میبینید که چون عامل این بد بینی همیشه وجود داره پس ایشون هم همیشه بد بین خواهد بود
      در ضمن تا وقتی که افراد بدبین در کنارش هستند و تحریکش میکنن نباید انتظار معجزه از رفتارش داشته باشید
      پس بهترین راه حل مراعات کردن با ایشونه و گذشت در مورد رفتارش

      چون خود شما بهتر میدونید تغییر فردی که تمایلی به تغییر در رفتار درش نیست بسیار سخت و بهتره بگیم غیر ممکنه
      در این مورد میتونید با توجه به شناختی که از رفتارش دارید با مشاوری مجرب در این مورد مشورت کنید
      در این مورد میتونید با این شماره مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *