مرکز مشاوره

مرکز مشاوره جوان

تست روانشناسی

مرکز مشاوره جوان

جوانان امروزی در این جامعه همواره با مشکلات و معضلاتی روبرو میشوند که گاه در حل این مسائل عاجز و ناتوان میشوند.امروزه  در بین جوانان کمتر کسی پیدا میشود که مشکلی نداشته باشد، این مشکلات جوانان میتوانند در زمینه مشکلات خانوادگی ، مشکلات کاری ، مشکلات ازدواج ، مشکلات تحصیلی و بسیاری دیگر باشند ، گاهی این مشکلات چنان شدید و طاقت فرسا هستند که جوان را نا امید و خسته از زندگی میکند.

اما این وظیفه بزرگتر هاست که در این شرایط آنها را تنها نگذارند و با دادن امید آنها را دلگرم کنند. مشاورین ما نیز در مرکز مشاوره جوان با در نظر گرفتن این اهداف سعی بر حل مشکلات شما جوانان و آینده سازان کشور دارد ، شما میتوانید با مراجعه به مرکز مشاوره جوان  انگیزه از دست رفته خود را برای  زندگی به دست آورید.

شماره های تماس 01

به یک هم دانشگاهی علاقه مند شده ام

دختری هستم ۲۵ ساله. فارغ التحصیل مهندسی برق هستم و به علت علاقه زیاد دوباره کنکور دادم و امسال پزشکی قبول شدم.

مدت ها پیش که درباره این رشته تحقیق می کردم در فضای مجازی آقایی را پیدا کردم که ایشون هم دانشجوی همین رشته بودند و با اینکه منو نمیشناختند بشون علاقه مند شدم.

گذشت تا اینکه منم امسال قبول شدم و از قضا همون شهر! البته کاملا تصادفی این اتفاق افتاد. با اینکه ۲ سال ازین حس میگذره اما با ورود به دانشگاه دلم میخواست حتی اگه شده تصادفی ایشونو ببینم و در دومین روز دانشگاه این اتفاق افتاد! حالا این حس شدیدتر شده و داره عذابم میده.

مشکل اینجاست که ایشون درسشون تموم شده و دیگه دانشکده نمیان و اصن منو نمیشناسن. تا حالا چنین حسی نسبت به کسی نداشتم و مطمئنم اگه از این شانسم استفاده نکنم بعا پشیمون میشم.

چیکار کنم به نظرتون؟

پاسخ

با سلام دوست عزیز یعنی در حال حاضر اصلا ایشون نمی دونند شما چه کسی هستسد و اون موقع که اشنا شدید هیچ ارتباطی نبود و صرفا در فضای مجازی عاشق ایشون شدید ؟

خب وقتی طرف مقابل مطلع نیست و داره از دانشگاه فارغ التحصیل میشه شرابط روحی برای شما قابل درک است ولی وقتی اصلا نمیشناسند این عشق یک طرفه عذاب اور خواهد بود که باید دقت داشته باشید.

به هر حال به نظرم از مرکز مشاوره دانشجویی استفاده کنید به لحاظ قیمت و مسافت چون اینکه راهکار داده شود که شما خودتون رو به ایشون معرفی کنید و نظر ایشونم راجب خودتون بدونید درست نیست اصلا .

و باید بتونید این قضیه رو به جای انکار و فراموشی حل کنید امیدوارم مساله به زودی حل شود.

سخت تر است .امیدوارم در هر حال خوشبخت باشید . در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵
موفق باشید

به نظر من برو و خودتو نشون بده یک کاری کن و بیکار نشین نمیگم برو از علاقت بگو اما یک جوری دور و برش باش اینکه نشناستت خیلی بده چون تا نشناستت علاقه ی هم صورت نمیگیره پس باید بشناسنتون و بعد اگه واقعا قسمت هم بودیم به هم میرسیناگرم که نشد هیچ وقت افسوس نمیخورین که هیچ تلاشی نکردین

۶ راه حل برای عشق یک طرفه!

عشق، مثل قلب است. وقتی زندگی می آفریند که همزمان هر دو بطن آن بتپند. تپش یک بطنِ تنها فایده ای ندارد. عشق یک طرفه مثل تپش تک بطن است، یک تلاش عبث.

اما خیلی از آدم ها این تلاش عبث را تجربه می کنند. آیا این تلاش بیهوده سرنوشت یک فرد است؟ چگونه می توان این تجربه محتوم به شکست را مدیریت کرد؟

عشق های یک طرفه کدامند؟

تکلیف عشق های دو طرفه که معلوم است؛ وقتی دو نفر به صورت متقابل همدیگر را دوست دارند، بیشتر از هر چیز برای همدیگر اهمیت قائلند و تا پای جان از هم حمایت می کنند می گوییم که آنها عاشق همدیگر هستند. اما عشق یک طرفه چیست؟

عشق یک طرفه، همان طور که از اسمش معلوم است به معنی این است که یک طرف ماجرا طرف دیگر را دوست دارد در حالی که طرف دوم هیچ علاقه ای به او ندارد. این قبیل عاشق ها دو دسته اند:

دسته اول، گروهی هستند که به صورت ذهنی عاشق کسی هستند و با اینکه در واقعیت نشانه ای از علاقه متقابل نمی بینند اما سفت و سخت معتقدند که طرف دیگر هم به آنها فکر می کند و به آنها علاقه دارد هر چند که هیچ کدام هرگز چیزی به زبان نیاورند.

دسته دوم، عشق شان را به زبان می آورند اما با اینکه از طرف مقابل جواب رد می گیرند، حاضر به قبول واقعیت نمی شوند و با نسبت دادن علت رد شدن درخواستشان به عوامل دیگری مثل دخالت خانواده آن فرد و یا حضور رقیب عشقی تا مدت ها برای رفع موانع دست و پای بیهوده می زنند.

همان طور که می بینید، عشق یک طرفه بیشتر از اینکه «عشق» تلقی بشود نوعی تفکر و رفتار بیمارگونه به نظر می آید که جز دردسرهای روانی و عاطفی نتیجه دیگری ندارد.

دردسرهای عشق یک طرفه کدامند؟

مدت ها قبل، کسی را می شناختم که دوازده سال به صورت ذهنی با عشق پسر عمویش زندگی می کرد و وقتی پسر عمو با فرد دیگری ازدواج کرد، او به حدی افسرده شد که چاره ای به جز مصرف دارو نداشت.

متأسفانه اغلب کسانی که یک طرفه عاشق هستند همین سرنوشت را پیدا می کنند.

البته این را هم باید اضافه کنم که افسردگی قسمت خوب ماجرا است چون نشانه آن است که فرد در حال نزدیک شدن به مرحله پذیرش واقعیت است.

اغلب این افراد فرآیند سوگ را تجربه می کنند که به دلیل اینکه نسبتاً طولانی است مشکلاتی را در کار و تحصیل و روابط اجتماعی برای آنها ایجاد می کند و اصطلاحاً آنها را برای مدتی از زندگی عقب می اندازد.

چگونه در دام عشق یک طرفه نیفتیم؟

با توجه به مشکلات عشق یک طرفه که درباره آنها صحبت کردیم، بهتر است از قبل برای نیفتادن در این ورطه چاره ای بیندیشیم.

شاید بگویید که عشق، یک اتفاق است و دست خود آدم نیست و در نتیجه نمی توان جلوی آن را گرفت.

با اینکه تا حدودی با شما موافقم آن هم از این جهت که احساسات و هیجانات اغلب خارج از آگاهی ما شکل می گیرند و به غلیان می افتند، اما لازم می دانم این نکته را هم اضافه کنم که چون ما صاحب آن احساسات و هیجانات هستیم، پس می توانیم آنها را مدیریت هم بکنیم.

بنابراین اگر احساس علاقه نسبت به کسی در شما ایجاد شد در حالی که هیچ مدرکی مبنی بر علاقه متقابل برای آن ندیدید، با راهکارهایی که در ادامه مطرح می شوند، خودتان را مدیریت کنید تا دچار آسیب نشوید:

از احساساتتان آگاه باشید

یکی از دلایل مهم در بیراهه رفتن احساسات این است که ما نسبت به آنها آگاه نیستیم. اگر دلبسته کسی شده اید که علاقه ای به شما ندارد و می خواهید از این موقعیت خلاص بشوید، با تمرکز کردن آگاهانه روی احساساتتان شروع کنید و جنس آنها را بشناسید.

رابطه تان با آن فرد را مدیریت کنید

هر چقدر از کسی که به او علاقه دارید دورتر باشید راحت تر می توانید از دام عشق یک طرفه تان بیرون بیایید. اگر دور شدن فیزیکی برایتان ممکن نیست، سعی کنید رابطه تان را با او به حداقل برسانید و در برخوردهای ضروری نیز کاملاً رسمی رفتار کنید.

اوقات بیکاری تان را به صفر برسانید

تا جایی که می توانید با کارهایی که برایتان لذت بخش هستند سر خودتان را گرم نگه دارید. ورزش منظم را هم از قلم نیندازید.

اهدافتان را بازشناسایی کنید

به کارهایی که قبل از شروع شدن این رابطه دلتان می خواست انجام بدهید فکر کنید.

آنها را به صورت هدف برای خودتان دوباره تعریف کنید. اولویت بندی کنید و هر کدام را به مراحل کوچکتر تقسیم کنید. و با در نظر گرفتن یک دوره زمانی مشخص دست به کار بشوید.

خودتان را باز تعریف کنید

گاهی اوقات ما نیاز پیدا می کنیم که دوباره خودمان را برای خودمان تعریف کنیم. با خودتان خلوت کنید و تعریفی را که از خودتان دارید روی کاغذ بنویسید.

اگر تعریفتان کلی بود و یا خیلی مثبت نبود، سعی کنید تعاریف جدید و مثبت تری را جایگزین آن بکنید.

تعاریف مثبتتان را جلوی آینه با خودتان تکرار کنید. در تعریفتان حتماً روی عزت نفس و ارزشمندی خودتان تأکید کنید.

ذهن تان را آماده پذیرش آدم های تازه بکنید

با افراد جدید معاشرت کنید و اجازه ندهید که شکست ناشی از عشق یک طرفه، شما را نسبت به آینده تان بدبین کند. در یک کلام اینکه جاده زندگی تان را برای ورود افراد جدیدی که متقابلاً شما را دوست می دارند، آب و جارو کنید.

پاسخ
پسری ۲۰ ساله هستم راستش به یک مشکل بزرگ برخوردم که خیلی فکرمو مشغول کرده اونم این هست که من از یکی از دخترای همکلاسیم خوشم میاد و واقعا دوسش دارم ولی نمیدونم باید چطور بهش پیشنهاد بدم یا حرف بزنم باهاش البته بگم قبلا توی یکی از این شبکه های فضای مجازی باهاش حرف زدم و اونم همیشه به پست هایی که اونجا میذارم توجه میکنه خودم فکر میکنم احتمالا جوابش بهم مثبت باشه ولی ته دلم یکم شک دارم و شاید همین جلوگیری میکنه از اینکه من برم جلو البته اونم از دخترایی هست که با پسری حرف نمیزنه و همیشه هم با دوستاش هست.
لطفا راهنمایی کنید بنده رو باتشکر

پاسخ

روشهای زیادی وجود داره و لی من به شما توصیه میکنم در کلاسهای دفاع شخصی ثبت نام کنید .

اول از اینکه در گروه قرار میگیرید و دوم اینکه با یاد گیری مهارتهایی اعتماد به نفس در شما تقویت خواهد شد.
قرار نیست از این مهارت ها استفاده خاصی کنید ولی این حس قدرت در شما ایجاد کننده اعتماد به نفس در شماست.

کمک به نوجوانان در موقع عشق و عاشقی

نوجوانان بر اساس گروه اجتماعی که به ان تعلق دارند، ممکن است در مورد نحوه ارتباط با جنس مخالف، دارای دیدگاههای شخصی بسیار محکمی باشند مثلا کلا با برقراری این دست رابط مخالف باشند و یا اینکه تصور کنند این دست روابط الزامی است.

به طور کل به نظر می رسد که در سالهای اول نوجوانی، احتمال دارد که نوجوان هیچ تمایلی به برقراری رابطه با جنس مخالف نداشته باشد؛ اما در اواخر نوجوانی ممکن است ارتباط با جنس مخالف برای وی جذاب شود و تقریبا این زمان است که امکان بروز عشق و عاشقیهای نوجوانی افزایش می یابد.

آنچه مهم است این است که این گرایش در هر حال ایجاد می شود لذا نوجوان در این زمینه خاص نیازمند درک و توصیه والدین خود هستند اما توجه کنید که این راهنمایی ها باید قبل از ایجاد این دست تعلقات خاطر به نوجوان ارایه شود نه بعد از آن!

“فیلیپ رایس”، روان‌شناس معاصر، با استناد به بررسی‌های بیش از ده پژوهشگر، در فاصله سال‌های ۱۹۸۴ تا ۱۹۹۶،‌ هدف‌های زیر را برای قرارهای عاشقانه برمی‌شمارد: – تفریح و سرگرمی : یکی از عمده‌ترین مقاصد رابطه با جنس مخالف، برخورداری از نوعی سرگرمی است.قرار عاشقانه برای نوجوان، لحظاتی سرشار از خوشی و لذت فراهم می‌سازد که به خودی خود می‌تواند هدف باشد.

همراهی و معاشرت بدون مسئولیت ازدواج

هم‌نشینی و همراهی با دیگران، یکی از نیرومندترین انگیزه‌های رابطه عاشقانه است.تمایل به دوستی، پذیرش عاطفه و عشق دیگری یکی از جنبه‌های طبیعی و سالم رشد و تحول آدمی است.

افزایش منزلت اجتماعی

کسانی برای کسب موفقیت ، اثبات و حفظ موقعیت اجتماعی خود به این‌‌گونه رابطه‌ها کشیده می‌شوند ، به علاوه عضویت در دار و دسته‌های خاص است که باعث می‌شود نوجوان برای کسب منزلت اجتماعی، روابط عاشقانه برقرار سازد.

تعیین و انتخاب همسر

قرارها و برخوردهای دختران و پسران، به ویژه در سنین بالاتر، به انتخاب همسر و ازدواج می‌انجامد؛ خواه این انتخاب آگاهانه باشد یا نباشد.

اینکه رابطه‌های عاشقانه به همسرگزینی بینجامد، به تمامی تجربه‌های فرد بستگی دارد.

همه ارتباط‌ها، به ازدواج‌های عاقلانه منتهی نمی‌شوند؛ به خصوص اگر دختران و پسران دلداده، تحت تأثیر خصوصیات و عواملی سطحی یکدیگر را برگزیده باشند.

بعضی از زوج‌هایِ عاشق، خودخواهی، رقابت‌جویی، بی‌ثباتی و دیگر عادت‌های ناپسند را در طول دوران خاطرخواهی‌شان بروز می‌دهند که زمینه ازدواجی موفق، که همانا پیوندی دراز مدت براساس مهرورزی، سازگاری و هماهنگی است، را از بین می‌برد.

کمک به نوجوانان در موقع عشق و عاشق یپیامدهای منفیِ رابطه با جنس مخالفدر کنار فوایدی که روان‌شناسان غربی برای دوستی با جنس مخالف، در دوره نوجوانی برشمرده‌اند، بسیاری از آنان نیز پیامدهای این نوع رابطه را طوری دیگر بیان کرده‌اند.

در کتاب‌ها و مقاله‌هایی که درباره خانواده، دوره نوجوانی، رفتارجنسی، روان‌شناسی زن و پرخاشگری و خشونت منتشر کرده‌اند، آثار منفی زیادی را به این دوستی‌ها نسبت داده‌اند، که موارد زیر از جمله مهم‌ترین آنها می باشند.

پنهان کردن و تحریف هویت؛* بروز حسادت؛* افزایش خشونت در قرارهای عاشقانه؛* افزایش تصادف‌های رانندگی؛* تشدید درگیری‌های خانوادگی؛* تجاوزهای جنسی به افراد آشنا (تجاوز در قرارهای عاشقانه)؛* وادارشدن به ازدواج‌های زودهنگام؛* دچار شدن به اختلالات هیجانی و عاطفی* لذا در ادامه توصیه هایی ارایه می شود تا والدین برخوردی مناسب در این دست شرایط ارایه دهند.

این یک راه حل است

شما و همسرتان باید در مورد قوانینی که در زمینه رابطه با جنس مخالف وجود دارد، به یک اتفاق نظر برسید.

اگر نوجوان شما با نظر شما مخالف است به او گوش دهید و برای او شرح دهید که چرا عقیده دارید دوستی با جنس مخالف در این سن مضر است.

از قبل با همسرتان تصمیم بگیرید که اگر نوجوان تان خط مشی ها را بر هم زد، چه خواهید کرد؟

والدین در اتخاذ تصمیمات تربیتی با یکدیگر متفاوت هستند لذا اگر شرایط جامعه شکل خاصی یافته دلیلی ندارد که شما بخواهید از اصول و ارزشهای خود تخطی کنید.

اگر تمایل دارید فرزندتان در ارتباط با جنس مخالف حریمها را رعایت کند خودتان هم در این ارتباطات محتاط بوده و درست رفتار کنید.

والد غیر همجنس می تواند با افزایش ارتباط عاطفی خود با فرزندش نقش یک جایگزین خوب را ایفا کرده و مانع از ایجاد این دست دوستی ها شود(مثل رابطه عاطفی پدر با دختر یا مادر با پسر).
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۹۸۲۱۲۲۳۵۴۳۰۴
موفق باشید

خانواده ام  قید و بند های زیادی دارد و به شدت با کارهایی مثل سیگار کشیدن یا هر موضوع اینچنینی به شدت برخورد می کند

سلام اقای دکتر . میخوام باهاتون روراس باشم چون احساس میکنم تنها کسی هستین که میتونه کمکم کنه و رنج روحی من رو کاهش بده شمایید
اقای دکتر من ١٧ سالمه و کلاس سوم دبیرستانم . ( دارم میرم سال سوم ) من تو یه خانواده ای بزرگ شدم که قیدوبند های زیادی داشتم و به شدت با کارهایی مثل سیگار کشیدن یا هر موضوع اینچنینی به شدت برخورد میشه . من متاسفانه سیگار میکشم .

و لذت میبرم ازش . اما نمیدونم چجوری این موضوع رو با هاشون درمیون بزارم . البته فقط با مادرم میخوام این موضوع رو در میون بزارم چون پدرم آدمی خیلی عصبانی هستش و اگه موضوع رو بفهمه عاقب خوبی پیش نمیاد من حدود یک سال پیش پدر و مادرم موضوع سیگار کشیدن من رو فهمیدند و یه شری پیش اومد که اصلا غیر قابل تعریفه .

و من ناچاراً سیگار رو موقتی کنار گذاشتمن توی این یک سال و خورده ای خیلی سعی کردم که ذهنم رو منحرف کنم ازش ولی نتونستم .

من ازش لذت میبرم از نظر من خیلی موضوع عادی و پیش پا افتاده ای هست و دلم میخواد مادرم این موضوع رو بدونه که دوباره مثل اون دفعه شر به پا نشه چون اون دفعه هم مادرم یه چیزایی فهمیده بود و وقتی به پدرم گفت پدرم کلی تحقیق کرد و اخرش فهمیدن که بله من سیگار میکشیدم ولی خب اون موقع سنم کمتر بود و حق با اونا بود طبیعتاً سیگار کشیدن یه بچه ١۵ ساله خیلی بدتر از کشیدن سیگار یه نوجون ١۶ یا ١٨ ساله هست .

این موضوع سیگار کشیدن من رو نمیشه کارش کرد چون حتی اگه الان هم نکشم بعد ها یه جای دیگه از زندگیم که میتونه دوران دانشجویی باشه یا سربازی یا هرچیز دیگه ای…. چرا ؟

چون خودم به اون نتیجه که نباید بکشم نرسیدم من وقتی. میگم سیگار کشیدن به این منضور نیست که داماً به صورت حرفه ای سیگار بکشم نه من میگم گاهی اوقات .

حالا میتونه هفته ای یه بار باشه میتونه ماهی یک بار حالا اگه با چند نفر جمع شدیم یه نخ سیگارم کشیدیم اشکالی نداشته باشه
اگه میشه کمکم کنید که چجوری با مادرم حرف بزنم تا با این موضوع کنار بیاد .

درضمن من اگر هم سیگار میکشم واقعا کسی نمیفهمه چرا چون من پدرم خیلی آبرو داهست و تقریبا اکثر مردم تو شهرستان پدر من رو میشناسن که البته ما دو تهران سکونت داریم برای همین میگم که میخوام فقط با مادرم حرف بزنم تا اون با این موضوع کنار بیاد
ممنونتون میشم آگه کمکم کنید

پاسخ

ببینید دقت داشته باشید که یک مساله بسیار مهم این است که بدانید این مساله درسته برای شما درگیری ایجاد کرده و درست هم میگید که ممکنه بعدا در دوره دیگری از زندگی رفتارها تکرار شود.

ولی کمی فکر کنید چرا خانواده اینقدر حساسیت دارند ایا واقعا اگر شما از این سن درگیر سیگار شوید صرفا سیگاری بافی می مانید یا مایل هستید چیزهای دیگری را هم تجربه کنید چون می فرمایید خانواده شما قید و بند زیاد داشتند.

اصلا ممکن است به خاطر همین قید و بندها باشد که باعث شده باشد که شما بیشت حالت لجباری داشته باشدی و حتی اگر از ابتدا تمایل خاصی هم نداشتید باز دنبال چنین مسائلی بروید به هر صورت دقت کنید که مساله مهم این است که شما با خودتون اول کنار بیایید به جای اینکه بخواهید خانواده رو قانع کنید که این رفتار رو داشته باشید
همیشه که خانواده با شما نیستند اکنون به واسطه سنتونه که خب طبیعتا بیشتر مراقب هستند بعدا به قول خود شما در سربازی و …

خب شرایطی ایجاد می شود که دیگر به شما توجهی نخواهند داشت و ازادی عمل دارید ولی خودتون فکر کنید وقتی دغدغه فردی در این سن که در اوج شور و هیجان و برنامه ریزی بای اهداف اینده است مساله مطرح کردن سیگار کشیدن است و اصلا به عواقب ان فکر نمی کند در اینده چه خواهد شد به هر حال اینده بسیار غیر قابل پیش بینی خواهد شد و شما هم توجهی به این مساله طبیعتا نخواهید داشت پس دقت داشته باشید که باید حتما مراجعه حضوری داشته باشید و امیدوارم موفق باشید

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۷۲۸۶۴
موفق باشید

مکمل میخورم و بدنسازی میرم اما خانوادم مخالفن

پسری ۱۸ ساله هستم و ۱سالو ۳ماهه بدنسازی کار میکنم. تو این مدت با دردسر (البته پدر راضی بود) چن مکمل استفاده کردم و حالا یکی دیگه نیاز دارم تا بدنم تکمیل بشه ولی هرچی میگم اونا میگن ضرر داره و تو کلیه رسوب میکنه. پولش هم از خودمه ولی میخوام راضی باشن.

کلی کتاب هم خریدم درس میخونم برا کنکور که. حدود ۱ هفته سر فکرشون کار کردم ولی اصلا راضی نمیشن . این آخرین مکملیه که میخوام استفاده کنم .

نمیدونم چرا تو این مدت مضر نبود ولی حالا بد شدن😶. لطفا یکی کمک کنه

پاسخ

ببینید شما که در سنی هستید که به هر حال ورزش مناسب و داشتن تغذیه مناسب کمک می کند که شرایز بدنی مناسبی داشته باشید .

پس اصلا جای نگرانی وجود ندارد ضمن اینکه این نکته را هم بدانید که اگر امسال قرار است کنکور بدهید پس بی خودی ذهنتون رو با مسائل اینچنینی درگیر نکنید که چه کنید و چطور مسائل را مدیریت کنید .
به هر حال سلامت جسم اهمیت دارد و درست۶ تا کنون اتفاقی نیفتاده ولی خب اگر تداوم داشته باشد مطمئن باشید مساله به حدی گسترده خواهد شده مشکلات زیادی را ایجاد کند و باعث دردسر هایی شود.
و حتما قرار نیست همه چیز را تجربه کنید که متوجه یک مساله شوید به هر حال مشکلات زیادی وجود دارد

مخصوصا برای شما که کنکوری هستید خب این بسیار مهم است که بدانید باید بتوانید در شرایط فعلی اهم و مهم کنید حالا که تا اینجا خانواده با شما همکاری داشتند خب نباید از این به بعد نگرانی هایی داشته باشید .
به هر حال تا اینجا پیش رفتید پس برای جلب اطمینان خانواده هم که شده بهتره دیگه بیشتر از این پیش نروید و بدانید که بهتره درسرو در اولویت قرار بدهید چون واقعا با اینده شما سر و کار دارد و بعد از ان در اینده هم می تواتید پیگیر درزش بدنسازی باشید این طور اعتماد خانوادهدهم جلب شده و خوشحال می شوند از اینکه هنراهی مناسبی با شرایط داشته باشید.
امیدوارم موفق باشید ..
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۴۴۰۳۴۴۹۰
موفق باشید

مدتی است که شب ها خیلی دیرمیاد خونه اخیرا متوجه شدم لباساش بو سیگار میده

سلام و خسته نباشید، پسر ۲۲ساله ای دارم .

مدتی است که شبها خیلی دیرمیاد خونه اخیرا متوجه شدم لباساش بو سیگار میده نمیدونم چیز دیگه ای هم مصرف میکنه یا نه چطور بفهمم و چکارکنم.

دارم دیوونه میشم

پاسخ

ببینید کاملا قابل درکه که نگران باشید و براتون شرایط سختی باشه که بخواهید بپذیرید که مشکل وجود داره . منتهی یک نکته رو در نظر داشته باشید و ان هم این مساله است که بدانید چون فرزند شما در سن حساسی قرار دارد خب این مساله باعث می شود که اگر برخور کنید شرایط بدتر سود و به نوعی فکر کند واقعا قصد دخالت در کارهای او را دارید.
بهتره حتما ابتدا حضورا در مورد شرایط زندگی و فرزندتون مشورتی داشته باشید و بعد تلاش کنید که نحوه تعامل مناسب با ایشون رو پیدا کنید.
چون به هر حال اینها نکات بسیار مهمی هستند که باید در نظر گرفته شود ..
ضمن اینکه بهتره پدر ایشون در جریان باشن و دوستان را کنترل کنند و در فضای دوستانه و صمیمی در مور عواقب این مساله توضیح بدهید که ممکنه چه شرایطی را برای فرد ایجاد کند ..
به هر صورت امیدوارم مساله حل شود ولی نظارت دقیق صحبت در مورد اینکه مطلع شدید دقیقا مساله کجاست و چه شرایطی وجوو دارد .
همه و همه مسائل مهمی هستند که باید در نظر داشته باشید
به هر حال نوع برخورد با توجه به شناخت از شخصیت پسر تون هست که باید با دقت در نظر گرفته شود .
منتهی جای نگرانی نیست .اگر درست مدیریت کنید مساله حل می شود .
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۹۸۲۱۲۲۳۵۴۳۰۴
موفق باشید

منبع: com.مرکزمشاوره


صفحه اصلی سایت مرکز مشاوره

administrator

مقالات مرتبط

382 نظرات

  • ناشناس , ژانویه 1, 2014 @ 4:30 ب.ظ

    man dokhtare jovoniyam k angizamo baraye zendegi az dast dadam nemidom ba moshavere in moshkel hal mishe?

  • ناشناس , ژانویه 1, 2014 @ 6:21 ب.ظ

    سلام من قبل از ازدواجم از مشاوره کمک گرفتم الانم از ازدواجم راضیم

  • ناشناس , ژانویه 2, 2014 @ 2:41 ب.ظ

    آیا قبل از رفتن به خواستگاری هم مشاوره لازمه؟

    • ناشناس , ژانویه 13, 2014 @ 8:38 ب.ظ

      آره لازمه آخه اون موقع هدفتو پیدا میکنی

    • Anonymous , سپتامبر 14, 2014 @ 4:44 ب.ظ

      خب دوست عزیز قبل از خواستگاری هم خوبه مشاوره کنید تا بدونید که چی بگید و چطور صحبت کنید .. به هرحال برای هر مرحله ای از زندگی مشاوره و مشورت بسیار کارسازه و شما میتونید در هر زمینه ای با مشاوران متعهد مشورت کنید …
      در من میتونید با شماره زیر مشاوره تلفنی داشته باشید تا در وقت و هزینه شما صرفه جویی شده باشه
      ۰۲۱ – ۲۲۳۵۴۲۸۲

  • ناشناس , ژانویه 4, 2014 @ 11:09 ب.ظ

    اونوقت برا کی باید مشاوره بگیری

    • ناشناس , ژانویه 15, 2014 @ 1:35 ب.ظ

      etafaghan khobe chera ke on moghe midoni mikhai chekar koni

  • مریم .امیر , ژانویه 9, 2014 @ 12:10 ق.ظ

    باعرض سلام و خسته نباشید ببخشید من یچند وقتیه به یک مشکلی برخوردم راستش من حدود ۱سال با یک پسر در ارتباط بودم خیلی هم همدیگرو دوس داشتبم ولی پدر ومادرش فهمیدن و ارش خواستن تموم کنه از اون قضیه ۳هفته میگذره ولی هنوز نتونستم کنار بیام خیلی گریه میکنم نمیتونمم بهش بزنگم بهشم میزنگم گریم میگیره یا بحثم میشه چند بارم میخواستم دست ب خودکشی بزنم ی بارم قرص خوردم ولی مجبورم کرد بالا بیارم خیلی دارم عذاب میکشم چند کیلو هم لاغر کردم راستش دیگه خسته شدم بنطر شما بهترین راه چیه …….?چی کار کنم دوباره واسه هم شیم

    • Anonymous , ژانویه 9, 2014 @ 11:47 ق.ظ

      به نظر من حتما به یه مشاوره مراجعه کن من هم مشکل داشتم و از یه مشاوره راهنمایی گرفتم و مشکلم حل شد… اگه خواستی این شمارشه
      ۸۸۴۷۲۸۶۴

      • ناشناس , ژانویه 14, 2014 @ 2:27 ب.ظ

        motmaeni hala in markaz ghabele etemade

        • ناشناس , ژانویه 15, 2014 @ 6:39 ب.ظ

          are motmaenam aliye

    • ناشناس , ژانویه 14, 2014 @ 11:01 ق.ظ

      ببین خانم این روابط اکثرأ همینطوری به پایان میرسن و در هر رابطه ای اخرش دخترا ضربه روحی شدیدی میخورن شما باید با این قضیه کنار بیایید و با گذشت زمان همه چی حل میشه

    • Anonymous , سپتامبر 14, 2014 @ 4:47 ب.ظ

      …خب شما باید بدونید وارد شدن به این رابطه ها میتونه به نتیجه برسه و یا ممکنم هست به نتیجه نرسه
      پس باید قدرت و توان شنیدن کلمه نه رو همیشه داشته باشید تا بتونید درست و خوب تصمیم گیری کنید .. به هرحال چیزی که وجود داره اینه که ایشون رابطه رو قطع کرده و راهی جز فراموشی وجود نداره و بهترین دارو برای شما گذشت زمانه تا این حالت رو کمرنگ کنه

  • ناشناس , ژانویه 14, 2014 @ 12:16 ب.ظ

    سلام چند وقتیه تو دانشگاه متوجه شدم که پسری همش نگام میکنه ولی حرف نمیزنه نمیدونم منظورش چیه ولی هرجا میبینمش فقط نگام میکنه منم ازش بدم نمیاد ولی به نظر شما این نگاه کردنش میتونه دلیل بر علاقه مندیش باشه؟

    • Anonymous , ژانویه 15, 2014 @ 2:39 ب.ظ

      په نه په!!!!

      • ناشناس , ژانویه 16, 2014 @ 9:22 ق.ظ

        نه بابا مگه هرکه نگاه آدم مینکنه دلیلی علاقه مندیه ؟ شایدم عادت به نگاه کردن داره

    • Anonymous , ژانویه 15, 2014 @ 2:39 ب.ظ

      صد در صد همینطوره

    • ناشناس , ژانویه 15, 2014 @ 10:13 ب.ظ

      میتونه ولی شاید خجالت میکشه بلأخره معلوم میشه که چه دلیلی داره باید صبر کنید

    • Anonymous , سپتامبر 14, 2014 @ 4:50 ب.ظ

      خب خیلی از مردم چنین مشکلی دارن و به ادم نگاه میکنن .. ولی واقعا” منظوری پشت اون نگاه ها نیست پس بهتره از پیشگویی در این مورد جدا” خودداری کنید چون میتونه دید و تفکرتو به هم بزنه و شمارو وارد یک دنیای مجازی کنه …پس خیلی سنگین و محجوب رفتار کنید…
      پس جواب ما اینه که تا وقتی کلمه ای از دهانش در مورد علاقه به شما خارج نشده نباید در این مورد کوچکترین حرکت و پیش داوری کنید

  • ناشناس , ژانویه 14, 2014 @ 8:15 ب.ظ

    سلام من دیگه از زندگی خسته شدم همش زندگی تکراری شده آدم باید چکار کنه؟

    • ناشناس , ژانویه 18, 2014 @ 5:55 ب.ظ

      باید خودشو سرگرم به کارهای مختلف کنه که تکراری نباشه

    • ناشناس , ژانویه 18, 2014 @ 8:40 ب.ظ

      ناامید نباش جوون همه چی درست میشه

    • ناشناس , ژانویه 20, 2014 @ 6:54 ب.ظ

      zendegi bara hame tekrariye vali bayad tahamolesh kard dige

    • Anonymous , سپتامبر 14, 2014 @ 4:54 ب.ظ

      خب دوست عزیز این روزمرگی گریبان خیلی از افراد رو گرفته و با برنامه ریزی میتونید برای خودتون راهی رو پیدا کنید و از این انزوا خارج بشید … اولین توصیه ما رفتن به گروه های کوه نوردی و پیاده رویه که با ورزش باعث ترشح هورمون نشاط آور میشه و میتونه به زندگی شما جهت بده ..در این حالت شما میتونید با این انرژی بدست امده برای زندگی خودتون تلاش کنید و در ضمن در این بین از کمال گرایی در انجام کارهاتون بپرهیزید چون باعث دلسردی شما خواهد بود
      از طرفی شماره تماس زیر برای مشاوره تلفنی در خدمت شماست و میتونید در این مورد مشاوره تلفنی هم داشته باشید
      ۰۲۱ – ۲۲۳۵۴۲۸۲

  • ناشناس , ژانویه 19, 2014 @ 11:31 ق.ظ

    نمیدونم چرا این روزا اینقدر جوونا ناامید هستن؟

    • ناشناس , ژانویه 21, 2014 @ 10:46 ق.ظ

      به خاطر این شرایط که جامعه به وجود آورده

    • Anonymous , سپتامبر 18, 2014 @ 9:46 ق.ظ

      خب بیکاری و نداشتن درامد مناسب باعث شده که جوونا از زندگی و روال عادی و طبیعی زندگی دور بمونن و همین باعث شده که در اونا حالتی از افسردگی به وجود اومده و نتونن برای آینده خودشون تصمیماتی جدی بگیرن …از طرف دیگه ملاک های افراد در زندگی امروز تغییر کرده و جوونا به نوعی بیخیالی رسیدن و شاید این ناامیدی رو مخوان اینطوری کمرنگ نشون بدن

  • ناشناس , ژانویه 19, 2014 @ 7:42 ب.ظ

    salam jalasate moshavere zamanesh cheghadre?

    • ناشناس , ژانویه 21, 2014 @ 6:38 ب.ظ

      فکر کنم تقریبأ یک ساعت باشه

      • ناشناس , ژانویه 22, 2014 @ 8:32 ب.ظ

        be nazare man kame

  • ناشناس , ژانویه 25, 2014 @ 10:41 ق.ظ

    چرا دوران جوانی اینقدر پردردسره؟ همش فکر و خیال

    • ناشناس , ژانویه 25, 2014 @ 6:36 ب.ظ

      باید از خودتون بپرسید به نظر من که خودتون باعث این همه مشکل هستین زندگی رو خیلی سخت میگیرین

      • ناشناس , ژانویه 26, 2014 @ 8:58 ق.ظ

        به نظر من که دوران جوانی بهترین دوران زندگیه

        • ناشناس , ژانویه 26, 2014 @ 8:17 ب.ظ

          ولی سخت ترین دوران

          • ناشناس , ژانویه 27, 2014 @ 6:33 ب.ظ

            آدم باید بتونه از این دوران به خوبی استفاده کنه

    • ناشناس , ژانویه 29, 2014 @ 1:28 ب.ظ

      nashokr nabashid

  • ناشناس , ژانویه 27, 2014 @ 12:29 ب.ظ

    من که اصلأ از دوران جوونیم لذت نبردم

    • ناشناس , ژانویه 28, 2014 @ 5:03 ب.ظ

      مگه الان چند سالتونه؟

      • ناشناس , فوریه 2, 2014 @ 9:39 ق.ظ

        shayad alan dige pir shode

  • ناشناس , فوریه 1, 2014 @ 8:27 ب.ظ

    چی میشد آدم همینطوری جوون بمونه خیلی دوران خوبیه

  • ناشناس , فوریه 2, 2014 @ 5:32 ب.ظ

    سلام
    از اینکه همسرم وقت زیادی را به کارهایش اختصاص میدهد و وقت کمی را در کنار خانوادش میگذرونه خیلی عذاب میکشم لطفأ به من بگید جکار کنم

    • Anonymous , سپتامبر 18, 2014 @ 9:50 ق.ظ

      خب اگه کارش طوریه که میتونید در کنارش باشید وکمکش کنید این کارو حتما” انجام بدید .. ولی اگه اینطوری نیست باید بپذیرید که در زندگی امروزه شرایط زندگی سخت شده و باید زندگی رو بر پایه صبر و گذشت بنا کرد تا این حالت ها برای شما پیش نیاد …در ضمن باید در این مورد باهاشون صحبت کنید تا بتونید ناراحتی خودتونو نسبت به این رفتارش بیان کنید .. به هرحال اگه ایشون منطقی باشن میتونن نسبت به رفع این مشکل تغییری در رفتارشون ایجاد کنن
      درضمن میتونید با این شماره مشاروه تلفنی هم برقرار کنید
      ۰۲۱ – ۲۲۳۵۴۲۸۲

  • ناشناس , فوریه 2, 2014 @ 5:33 ب.ظ

    سلام با ایشون صحبت کنید و دلایل ناراحتیتون رو شرح بدید قطعا ایشون هم به خواسته هاتون توجه میکنن

    • ناشناس , فوریه 3, 2014 @ 10:56 ق.ظ

      تو این زمونه همش باید به فکر کار کردن و پول درآوردن بود دیگه وقتی نمیمونه

      • ناشناس , فوریه 3, 2014 @ 7:52 ب.ظ

        همه همین مشکل رو دارن

  • ناشناس , فوریه 4, 2014 @ 7:10 ب.ظ

    ولی مشکلات جوونا از همه بیشتره

    • ناشناس , فوریه 16, 2014 @ 3:35 ب.ظ

      na baba intoriyam nist khodeton fekr mikonid

  • ناشناس , فوریه 4, 2014 @ 8:58 ب.ظ

    کی به فکر ما جووناست آخه؟

    • ناشناس , فوریه 10, 2014 @ 7:03 ب.ظ

      in hame markaz taze bozorgtara ham komak mikonan shoma khodeton ghabol nadarin

  • ناشناس , فوریه 4, 2014 @ 8:59 ب.ظ

    مرکز مشاوره هست دیگه

  • ناشناس , فوریه 5, 2014 @ 11:15 ق.ظ

    من ۱۰ سال هست که ازدواج کردم ، خدا رو شکر زندگی خوبی با همسرم دارم و احتیاجی به مشاور نداشتیم ولی به جوون های فامیل حتماً توصیه می کنم

    • ناشناس , فوریه 5, 2014 @ 5:30 ب.ظ

      شما کار خوبی میکنید

  • ناشناس , فوریه 5, 2014 @ 11:17 ق.ظ

    خداروشکر.ایشالا همه جوونا هم خوشبخت بشن

    • ناشناس , فوریه 6, 2014 @ 10:57 ق.ظ

      ishala

  • ناشناس , فوریه 8, 2014 @ 10:28 ق.ظ

    من توصیه میکنم که چوونا برا خوشبختیشون بدون دقت کافی تصمیم نگیرن

    • ناشناس , فوریه 8, 2014 @ 7:36 ب.ظ

      چکار کنن باید یکی باشه که بهشون کمک کنه؟

      • ناشناس , فوریه 9, 2014 @ 11:35 ق.ظ

        این همه مرکز مشاوره، تازه بزرگترا هم هستند

      • Anonymous , سپتامبر 18, 2014 @ 9:54 ق.ظ

        خب دیگه الان جونا در تصمیم گیری هاشون خیلی شتاب زده و احساسی رفتار میکنن … و دیگه به خانواده بعنوان یک واحد که میتونست در این مواقع بهشون کمک کنه و نظرشو ارائه بده ، نگاه نمیکن..به همین خاطره حوونا در این موارد گاها” چون با احساس جلو رفتن ، دچار مشکلات و دردسرهایی میشن …در صورتی که اگه در این مواقع مشاوره و مشورت میگرفتن ، توانایی اینو داشتن که بتونن با مشکلات به درستی برخورد بکنن

    • ناشناس , فوریه 9, 2014 @ 5:27 ب.ظ

      ko goshe shenava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *