مرکز مشاوره

مرکز مشاوره خانواده

مرکز مشاوره خانواده

مرکز مشاوره آدرس مراکز مشاوره خانواده در تهران

شما میتوانید مشاوره با بهترین ها را در مرکز مشاوره خانواده که توسط کانون مشاوران ایران تائید شده است را تجربه کنید. این مرکز همراه همیشگی شما در تمامی بحران ها و مشکلات و راهگشای شما در این سختی ها خواهد بود. با اعتماد به ما ، زندگی شیرین تر و بدون دغدغه را برای خود و خانواده تان به ارمغان آورید. مرکز مشاوره خانواده و مرکز مشاوره خانواده تهران نیز پذیرای شما ساکنین تهران بزرگ در این مرکز خواهد بود.

شما میتوانید تمام مسائل مربوط به مشکلات  خود را چه فردی و چه خانوادگی با مشاوران ما در این مراکز در میان بگذارید و پاسخی معقول و صحیح برای آنها بیابید. با ما تماس بگیرید.

شماره های تماس 01

آدرس یه مشاور خوب ترجیحا خانم درقم

سلام میشه اسم و آدرس یه مشاور خوب ترجیحا خانم رو درقم رو بگید؟

پاسخ

با سلام با اون شماره تماس بگیرید کمکتون می کنند و اگر در اینترنت سرچ کنید قطعا ادرس ها مشخص است و برای اینکه مطمئن شوید روانشناس مطلوبی هستند یا خیر با رفتن به کلینیک و پرس و جوی ساده از مراجعین مشخص خواهد شد موفق باشید

۴ سال هست از جدایی من و یکی از دوستان پسر من میگذره

حدود ۴ سال هست از جدایی من و یکی از دوستان پسر من میگذره که ارتباط صمیمی و نزدیکی داشتم و در رابطه بودم که البته ١٢ سال از من کوچکتر بود و دلیل جدایی مهاجرت من بود، در حال حاضر من به ایران برگشتم حدود یکسال هست که ماندگار شدم.

ما با اختلاف از طرف او از هم جدا شدیم، چون عقیده داشت من بی وفایی کردم و او را ترک کردم.

او از من همچنان خشمگین بود، سخن کوتاه که او کرمانشاهی هست و آیا صلاح هست به او تسلیت بگم ( با توجه به اینکه میدانم به من علاقه داره و در قالب شعر همیشه در حال ابراز احساسات است در شبکه اجتماعی ممنون

پاسخ

با سلام دوست عزیز دوست پسر شما ۱۲ سال کوچکتره هدف شما فرضا از برقراری ارتباط مجدد چیست ؟اگر صرف تسلیت است.

خوب وقتی همه از این اتفاق ناراحت هستند و تسلیت می گویند شما هم با پیامی این مساله رو تسلیت بگویید البته اگر هدف ایجاد ارتباط دوباره و این مساله است که ایشون مطلع شوتد شما به ایرا برگشتید مساله دیگری است در هر حال تصمیم گیرنده خود شما هستید ولی یک پیام تسلیت رسمی مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

و یعنی شما درک ی از شرایط دارید موفق باشیددر این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
موفق باشید

جواب تبریک تولد منو نداد من هم بلاکش کردم

چون آخرین بار جواب تبریک تولد منو نداد من هم بلاکش کردم در حالی که او همچنان در حال شعر گفتن است…

به این خاطر هم دوست دارم تسلیت بگم از روی شعور هم مردد هستم

پاسخ

خوب اگر شما بلاک کردید تسلیت شروع دوباره است و شاید چندان جالب نباشد البته باز هر طور خودتون صلاح می دونید ولی در این مواقع ممکنه برداشت هایی شود که زیاد جالب نباشددر این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
موفق باشید

وقتی گاهی کسی خیلی ناراحتم میکنه دلم میشکنه واقعا دلم میشکنه و کم میارم‌

والا حرفام زیاده اما میخام خیلی خلاصه بگم.

من وقتی گاهی کسی خیلی ناراحتم میکنه دلم میشکنه واقعا دلم میشکنه و کم میارم‌ اگر بتونم گریه کنم که خوبه و از آلامم کاسته میشه ولی اگر نتونم گریه کنم و بخام تو خودم بریزم از نظر جسمی گاهی کم میارم و فشارم میفته! من چکار کنم که که حس دل شکستی بهم دست نده.

و بیشتر اون جنبه ی فشار برام مهمه چکار ونم خودمو کنترل کنم؟؟؟

پاسخ

به جای اینکه توی خودتون بریزید.
همه ناراحتی های خودتون رو روی کاغذ بنویسید .
چندین بار از روش بخونید و بعد آتیشش بزنید .
پیاده روی کنید و با دوستی خوب صحبت کنید .

دوست عزیز این حالت احساسی و هیجانی بودن در شما را باید مدیریت شود که مدیریت کردن با مراجعه به روانشناس به صورت حضوری است .که روانشناس شرایط را ارزیابی کند و به حل مساله کمک کند .

به هر حال دقت داشته باشید که گاهی شخصییت های حساس تر ماحصل نوع تربیت خانوادگی است .

وقتی فردی در خانواده ای زندگی می کند که توجه بیش از حدی دارند ممکنه کمی حساس تر شود شخصیت های درون گرا همان طور منتهی خوشبختانه روس های کنترا هیجان وجود دارد که کمک بسیاری به افراد می کند .

و تلاش می کند که مسائل با این تکنیک ها حل شود و شما با اموزش و اجرای تکنیک ها می توانید کاملا مسلط باشید .
امیدوارم که موفق باشید و به زودی مساله حل شود

چقدر اجازه می‌دهیم این حس بر روابط‌‌مان با اطرافیان‌ تأثیر بگذارد؟

زودرنجی سطوح مختلفی دارد و به نسبت عکس‌العملی که ما در نتیجه‌ی ناراحتی از یک موضوع بروز می‌دهیم، متغیر است.

زودرنجی عواطف ما را آلوده و خلق‌وخوی ما را خراب می‌کند و موج منفی و شرایط استرس‌زایی را در محل کار، خانه و خانواده و به‌ طورکلی محیط اطراف پخش می‌کند که بر دیگران هم تأثیر ناخوشایندی می‌گذارد.

با این مقاله از «چطور» همراه ما باشید تا درباره‌ ی زودرنجی و درمان آن بیشتر با هم صحبت کنیم.

چطور با دیگران بدون حدس و گمان ارتباط داشته باشیم

زودرنجی ما را به مزر تحریک‌پذیری می‌رساند.

بدخلق، ترش‌رو و تندمزاج می‌شویم، آستانه‌ی تحمل‌مان پایین می‌آید و ممکن است حتی با یک سرماخوردگی جزئی هم از پا بیفتیم. واکنش‌هایمان به انواع رفتارها و اتفاقات تحریک‌کننده، تهاجمی‌تر شده و منجر به عکس‌العمل‌های ناگهانی و ناخوشایند می‌شود.

بلافاصله اطرافیان‌مان را مقصر می‌دانیم و با رفتارمان آنها را هم ناراحت می‌کنیم. یک رئیس زودرنج را تصور کنید؛ اوضاع و احوال دفتر و محل کارش دیدنی است!

تصور کنید فضای کار این‌چنینی چقدر می‌تواند آزاردهنده و فرسایشی باشد. به مادر و پدر زودرنجی فکر کنید که با ناراحتی‌های ناشی از زودرنجی خود و اتفاقات بیرون از خانه، با خلق‌وخوی بد از سر کار برمی‌گردند؛ می‌توانید تصور کنید این دو نفر چگونه با هم برخورد خواهند کرد و فرزندان‌شان چه اوضاعی را تحمل می‌کنند.

بچه‌های بی‌گناه مجبورند به اتاق‌ها و خلوت خودشان پناه ببرند تا دور و بر این پدر و مادر زودرنج و عصبی نباشند.

زودرنجی برای فردی که این احساس را تجربه می‌کند درمان‌ نشدنی به نظر می‌رسد. چون زمانی که فرد در این وضعیت قرار می‌گیرد، فعالیت هورمون‌های استرس‌زا شدت می‌یابد و او علی‌رغم میل خود دچار حالت تهاجمی است و ذهن ناآرامی دارد.

می‌دانید که بسیاری از افراد با خنده و بی‌خیالی می‌توانند حال خود را خوب کنند و از شر احساسات منفی خلاص شوند، اما افسوس که خنده درمان مؤثری در مواقع زودرنجی نیست و ممکن است فرد آن‌قدر حالش بد باشد که نتواند در لحظه به احساسات منفی خود پشت کند و حداقل تظاهر به شادی کند تا واقعا به حس خوشحالی برسد. اما دوستان عزیزم به هر حال هر مشکلی راه‌حلی دارد.

در ادامه راهکارهایی را به شما می‌آموزیم تا هنگامی‌ که حس می‌کنید میزان تحریک‌پذیریتان شدت یافته است و زودرنج شده‌اید، کمی آرام شوید.

منبع ناراحتی را کشف کنید

بهترین راه کاهش زودرنجی کشف منبع ناراحتی شما و چگونگی عملکرد آن است. اینکه بدانید دقیقا چه‌ چیزی و از چه طریقی باعث رنجش شما شده است در متعادل شدن احساسات‌تان خیلی مؤثر است.

باید بفمهید اولین بار کی این موضوع شما را رنجانده و فکر کنید برای از بین بردن آن باید چه کار بکنید.

به یاد داشته باشید خیلی از مسائلی که پیچیده به نظر می‌رسند و باعث عکس‌العمل‌های شدید از طرف شما می‌شوند در واقع موضوعات پیچیده‌ای نیستند، پس سخت نگیرید.

اگر منبع مشکل را پیدا کنید همه‌ چیز ساده‌تر خواهد شد.

مصرف کافئین را کاهش دهید

یک بار با یکی از دوستانم که با زودرنجی مشکل داشت در یک کافی‌شاپ قرار ملاقات داشتم.

او منبع اصلی مشکل یعنی قهوه‌ی موکایی را که هر یک ساعت یک بار می‌خورد ترک کرده بود و واقعا حالش خیلی بهتر شده بود.

از آنجا که مصرف روزانه‌ی بیش از حد کافئین منبع افزایش و استمرار تحریک‌پذیری بسیاری از افراد است، بهتر است برای مقابله با زودرنجی مصرف این محرک‌ را کاهش بدهید.

 بپذیرید معمولا مسائل بی‌اهمیت ما را ناراحت‌ می‌کنند

اکثر ما فکر می‌کنیم باید از چیزهایی که ما را می‌رنجانند فاصله بگیریم.

اما در واقعیت حتی اگر واقعا اتفاق بیفتند اصلا دلیلی ندارد این چیزها ما را ناراحت کنند. چون این مسائل آن‌قدر بی‌اهمیت هستند که نباید باعث رنجش ما بشوند.

مثلا یک فرد اهل رقابت ممکن است در یک کل‌کل لفظی با دوستانش کم بیاورد، اما فقط یک شخص زودرنج ممکن است در چنین مواقعی عکس‌العمل‌های عجیب و غریب از خود نشان بدهد وگرنه همه می‌دانند مسئله خیلی پیش‌پاافتاده‌تر از این است که چند دوست را به جان هم بیندازد.

با خودتان درباره‌ی آنچه آزارتان می‌دهد صادق باشید.

به سادگی می‌توان فهمید بیشتر اوقات چیزهایی باعث ناراحتی و رنجش ما می‌شوند که به اندازه‌ی کافی تحریک‌کننده نیستند.

با خودتان مهربان باشید

مهربانی با خودتان راه قدرتمندی برای آرام کردن احساسات شدید شماست. با خودتان صادق باشید، قبول کنید زودرنجید و بپذیرید زودرنجی ویژگی ناخوشایندی است. حالا تصور کنید شخصی که واقعا برایش مهم هستید شما را در آغوش گرفته است.

این شخص می‌تواند خود شما باشد. حالا حتما آرام‌تر هستید. وقتی حس کردید دیگر از آن احساس ناخوشایند زودرنجی و ناراحتی شدید خبری نیست، با مهربانی و شفقت همه‌ چیز را بازبینی و بررسی کنید، چه چیزی شما را ناراحت‌ کرده و آیا واقعا این موضوع ارزش رنجش و به‌هم‌ریختگی شما را دارد؟!

دیدِ خود را وسیع‌تر کنید

عمولا وقتی می‌رنجیم یا بهتر است بگویم وقتی دچار زودرنجی می‌شویم، آن مسئله و اتفاق آزاردهنده‌ یا خیلی کوچک است یا آن‌قدرها هم بزرگ و مهم نیست و حتی اگر موضوع خیلی مهمی هم باشد هیچ‌کس دوست ندارد تا چند روز یا حتی هفته‌ها از آن رنجیده‌خاطر باشد و این حس ناخوشایند را برای مدت طولانی تجربه کند.

پس وقتی از چیزی می‌رنجید، چند دقیقه تأمل کنید و به چیزهایی بیندیشید که از وجود آنها در زندگی‌تان سپاس‌گزار هستید. دوستان‌تان، خانواده، سلامتی و همه‌ی چیزهای خوبی که دارید.

سعی کنید چشم‌انداز عمیق‌تری از چیزی که ناراحت‌تان کرده و چیزهایی که خوشحال‌تان می‌کند و دوست‌شان دارید به‌دست آورید. از مادرتان رنجیده‌اید؟

هرکاری هم که کرده باشد وجودش از کاری که کرده یا حرفی که زده و شما را رنجانده باارزش‌تر است.

اگر این‌گونه عمل کنید، چیزی که شما را رنجانده است کم‌اهمیت‌تر می‌شود و دیگر آن‌چنان به چشم‌تان نمی‌آید. البته این مستلزم آن است که بتوانید هنگام زودرنجی خودتان را کنترل کنید و آرام باشید.

اگر فکر می‌کنید زمانی‌ که دچار رنجش می‌شوید آن‌قدر بی‌قرار هستید که نمی‌توانید افکارتان را نظم بدهید توصیه می‌کنم مورد بعدی را از دست ندهید.

خود را از شر انرژی‌های منفی خلاص کنید

از آنجا که زودرنجی تحریک‌پذیری فرد را افزایش می‌دهد، ناخودآگاه باعث می‌شود بخواهیم با همه‌ چیز و همه‌ کس بجنگیم و دعوا کنیم.

احتمالا فاصله گرفتن از فضایی که باعث رنجش شده و رفتن به پیاده‌روی یا دویدن در این مواقع می‌تواند ایده‌ی خوبی باشد چون هیجانات را تخلیه می‌کند و عصبانیت را کاهش می‌دهد.

اگر در شرایطی نیستید که بتوانید پیاده‌روی کنید یا بدوید، می‌توانید مثلا با مشت زدن به چیزی یا فریاد زدن با صدای بلند، انرژی ناراحت‌کننده‌ی درونی‌‌تان را بیرون بریزید و مطمئن باشید که تخلیه‌ی انرژی‌ منفی حال‌‌تان را بهتر خواهد کرد.

دوستان عزیزم تنفس هوای تازه هنگام پیاده‌روی و دویدن برای آرام شدن‌ معجزه می‌کند. کسانی‌ هم که ورزش نمی‌کنند می‌توانند کارهایی انجام بدهند که برای ذهن نتایجی شبیه ورزش کردن داشته باشد.

زمانی برای آرامش و تنهایی در برنامه روزانه‌تان بگنجانید

یافتن محلی برای تنهایی و آرامش شما را از عوامل متشنج و شلوغ اطراف‌ که تحریک‌پذیری شما را افزایش می‌دهد دور می‌کند.

دوستان عزیزم در واقع اگر از زاویه‌‌ای دیگر به موضوع نگاه کنیم، زودرنجی می‌تواند هشداری باشد مبنی بر اینکه ذهن‌تان به زنگ تفریح نیاز دارد.

پس باید به فکرتان استراحت بدهید. موسیقی بشنوید، یوگا تمرین کنید و به مدیتیشن بپردازید.

هزاران هزار راه دیگر وجود دارد که خودتان بهتر از هر کسی می‌دانید و می‌توانید برای آرامش خودتان به آنها پناه ببرید، پس انجام‌شان بدهید.

وقتی کاری را انجام دادید که آرام‌تان کرد یک نفس عمیق بکشید و برای برگشتن به محیط زندگی‌تان آماده شوید. مطمئن باشید اگر همیشه وقتی برای خودتان بگذارید و با خودتان خلوت کنید تا به آرامش برسید، دفعه‌ی بعد که در شرایط ناراحت‌کننده‌ای قرار گرفتید دیگر دچار زودرنجی و تحریک‌پذیری نخواهید شد.

دوستان عزیزم زودرنجی هم مانند بسیاری از تجربیات دیگر مثل طردشدن، شکست، تنهایی و از دست دادن قابل درمان است فقط باید اول مشکل را بپذیرید و بعد آن‌قدر روی ذهن‌تان کار کنید تا تغییر را به وضوح حس کنید و به نتیجه‌ی مطلوب برسید.
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۹۸۲۱۲۲۳۵۴۷۸۳
موفق باشید

منبع: com.مرکزمشاوره


صفحه اصلی سایت مرکز مشاوره

administrator

مقالات مرتبط

494 نظرات

  • هدی , اکتبر 26, 2013 @ 4:58 ب.ظ

    من از خانواده ای پولدلر هستم و همه چیز داشته ام جز آرامش چیکار کنم؟

    • دکتر منصوره ناصحی , اکتبر 26, 2013 @ 5:01 ب.ظ

      خسته نباشید
      اصولاً در چنین خانواده هایی یک نوع استرس موجود است شما باید زمان بیشتری را برای تفریح بگذارید و با خانواده خود صحبت کرده و خواسته های معقولانه خود را بیان نمایید

    • ناشناس , دسامبر 29, 2013 @ 9:01 ب.ظ

      معمولأ پولدارا آرامش ندارن

  • حمیرا , اکتبر 26, 2013 @ 4:59 ب.ظ

    برای سلامت روان کودکان چه باید کرد؟

    • دکتر منصوره ناصحی , اکتبر 26, 2013 @ 5:02 ب.ظ

      سلام
      شما باید شیوه تربیتی مناسب را انتخاب کرده و بنا به نیاز وی و خواست و نوع جامعه او را بار بیاورید با او رفیق باشید و به او و حرف هایش احترام بگذارید تا احترام به دیگران را بیاموزد

      • ناشناس , ژانویه 28, 2014 @ 10:04 ق.ظ

        من نمیدونم شیوه تربیتی مناسب چیه؟

    • Anonymous , دسامبر 10, 2013 @ 9:02 ب.ظ

      koodake badbakht akhe chera gir midin ke ravani she

      • Anonymous , دسامبر 10, 2013 @ 9:02 ب.ظ

        kodak ke sahle to begu mian sal 😀 bazam pedar madar gir midan

        • Anonymous , دسامبر 10, 2013 @ 9:02 ب.ظ

          ey baba pedar madar ke bade bache ro nemikhan

          • Anonymous , دسامبر 10, 2013 @ 9:03 ب.ظ

            نه دیگه همه مث هم نیستن

    • ناشناس , ژانویه 1, 2014 @ 9:37 ب.ظ

      bayad tarbiyate dorost anjam beshe

  • hamrange jamaAt , اکتبر 26, 2013 @ 4:59 ب.ظ

    mamnon az inke pasokhgo hastyd vaghan aalie hamchin sitiii

    • دکتر منصوره ناصحی , اکتبر 26, 2013 @ 5:02 ب.ظ

      ممنون از شما

  • دکتر منصوره ناصحی , اکتبر 26, 2013 @ 5:01 ب.ظ

    مطمئن باشید اگر بتوانید اطمینان خاطر وی را فراهم نمایید ایشون هم سلامت خواهند شد ایشون بدبین شده اند و باید این بدبینی از بین برود که تنها فرد مناسب خود شما هستید ادامه دهید موفق باشید

  • تارا , نوامبر 30, 2013 @ 2:57 ب.ظ

    سلام

    من با مردی ازدواج کردم که یک ازدواج ناموفق با یک پسر ۵ ساله داره که با ما زندگی می کنه. نمی دونم باید با فرزندش چگونه رفتار کنم که هم با او صمیمی باشم و هم بتونم حریم خصوصی خودم رو حفظ کنم.

    • دکتر منصوره ناصحی , نوامبر 30, 2013 @ 11:59 ب.ظ

      سلام
      ایشون یک پسر ۵ ساله هستند
      حریم خصوصی خاصی وجود ندارد درواقع این بچه بسیار کوچکتر از آن است که این مسائل را درک کند بنابراین کار شما به نوعی آسانتر و از جهتی سخت تر می باشد.. کافیست تصور کنید ایشون پسر خودتان می باشد. به همان اندازه محبت کنید و او را آنگونه که دوست دارید تربیت کنید.
      اگر بخواهید واقعاً می توانید او را پسر خود بدانید. پس به او محبت کنید و او را در آغوش بگیرید به گردش بروید و با او بازی کنید.

    • Anonymous , دسامبر 10, 2013 @ 9:25 ب.ظ

      ba bache 5sale mikhay harim hefz koni?

    • Anonymous , دسامبر 10, 2013 @ 9:25 ب.ظ

      un 5saleshe sadas pake nemifahme in chizaro

    • Anonymous , دسامبر 10, 2013 @ 9:26 ب.ظ

      به نظرم سعی کن مادر خوبی براش باشی

      • Anonymous , دسامبر 10, 2013 @ 9:26 ب.ظ

        age moshkel dashti ezdevaj nemikardi

        • ناشناس , دسامبر 24, 2013 @ 2:02 ب.ظ

          حالا ازدواج کرده شما باید کمکش کنید نه اینکه نا امیدش کنید

          • ناشناس , ژانویه 21, 2014 @ 1:42 ب.ظ

            مردم اینطورین کمک که نمیکنن

  • Anonymous , دسامبر 14, 2013 @ 12:39 ق.ظ

    pedare man kheili mano mahdud mikone nemizare ba dustam beram birun khob manam del daram 🙁 chera injurie akhe

    • Anonymous , دسامبر 14, 2013 @ 12:39 ق.ظ

      y kon etemadesho be dast biari

      • Anonymous , دسامبر 14, 2013 @ 12:39 ق.ظ

        chejuri?

        • Anonymous , دسامبر 14, 2013 @ 12:39 ق.ظ

          nemidunam! babaye toe khodet bayad behtar beduni

        • ناشناس , دسامبر 29, 2013 @ 8:20 ب.ظ

          کارای خوبی انجام بده

  • Anonymous , دسامبر 16, 2013 @ 4:21 ب.ظ

    salam man bache talagh ahstam alan mikham ba yeki ezdevaj konam moshkel daram

    • Anonymous , دسامبر 16, 2013 @ 4:23 ب.ظ

      چه مشکلی هست؟

      • Anonymous , دسامبر 16, 2013 @ 4:24 ب.ظ

        man chon injuriam pedaar madaresh razi nemishan

        • Anonymous , دسامبر 16, 2013 @ 4:24 ب.ظ

          ای بابا گناه تو چیه آخه؟

          • Anonymous , دسامبر 16, 2013 @ 4:25 ب.ظ

            من واقعا برای طرز تفکرشون متاسفم

        • ناشناس , دسامبر 24, 2013 @ 2:08 ب.ظ

          یعنی به خاطر اینکه شما بچه طلاق هستین مخالفت میکنن؟

          • ناشناس , ژانویه 1, 2014 @ 10:30 ب.ظ

            fekr konam are

  • ناشناس , دسامبر 24, 2013 @ 1:56 ب.ظ

    چرا راضی نمیشن آخه دلیلشون چیه؟

  • ناشناس , دسامبر 24, 2013 @ 2:14 ب.ظ

    چرا؟ هر که یه طرز تفکری داره دیگه

  • ناشناس , دسامبر 25, 2013 @ 11:45 ق.ظ

    سلام
    دخترم مدتی همش کابوس میبینه از خواب میپره و جیغ میزنه توروخدا کمکم کنید آیا راه درمانی وجود داره؟

    • ناشناس , دسامبر 26, 2013 @ 9:59 ب.ظ

      شاید کلأ مشکلی داره شما باهاش صحبت کنید که مشکلشو بفهمید

    • ناشناس , دسامبر 28, 2013 @ 6:32 ب.ظ

      shayad az chizi mitarse

      • ناشناس , دسامبر 29, 2013 @ 8:51 ب.ظ

        شایدم اگه مشکلشو از خودش بپرسی بهتون بگه

    • ناشناس , ژانویه 22, 2014 @ 8:31 ب.ظ

      be ehtemale ziyad moshkele rohi dashte bashe hatman bebaresh doktor

    • ناشناس , ژانویه 28, 2014 @ 5:09 ب.ظ

      چرا نداشته باشه الان دیگه همه ی دردها درمان دارن

    • Anonymous , سپتامبر 8, 2014 @ 10:28 ب.ظ

      ….کابوس‌ ممکن است باعث بدخوابی و اضطراب شود و سلامتی شما را مختل کند
      این عوامل ممکن است در بروز کابوس نقش داشته باشد:…

      ـ خوردن غذا درست پیش از خواب که ممکن است فعالیت مغز را افزایش دهد….

      ـ هر نوع اضطراب یا استرس….

      ـ هر رویداد عمده در زندگی، از جمله مرگ عزیزان….

      ـ بیماری‌ها، از جمله تب….

      ـ واکنش‌های نابجا، عارضه جانبی یا علائم ترک در مصرف داروها….

      ـ اختلالات تنفس از جمله قطع تنفس هنگام خواب….

      ـ اختلالات خواب از جمله حمله خواب….

      پس میبینید که موارد بسیاری رو باید در حضور روانشناس بررسی کرد تا به ریشه کابوس دیدن فرزندتون پی برد

  • ناشناس , دسامبر 25, 2013 @ 11:49 ق.ظ

    یک نفر خیانت میکنه همه باید تو آتیشش بسوزن

  • ناشناس , دسامبر 25, 2013 @ 11:58 ق.ظ

    سلام دخترم دوستی داره که اصلأ دختر خوبی نیست نمیدونم چکار کنم که باهاش قطع رابطه کنه؟

    • ناشناس , دسامبر 26, 2013 @ 6:31 ب.ظ

      باید باهاش منطقی صحبت کنید و براشون دلیل بیارید

      • ناشناس , ژانویه 4, 2014 @ 10:17 ق.ظ

        مطمئن باش که خودش یه روزی میفهمه که باید دوستیشو باهاش قطع کنه

        • ناشناس , ژانویه 15, 2014 @ 1:42 ب.ظ

          on moghe momkene dige dir shode bashe

    • Anonymous , سپتامبر 8, 2014 @ 10:34 ب.ظ

      خب باید دید تو این دوستش چی دیده که علاقه داره باهاش رابطه داشته باشه …شمام باید ر فتاری رو در پیش بگیرید که بتونید بهش نزدیک بشید و اعتمادشو جلب کنید …یعنی باید تا مدتی همرنگش باشید تا بتونید تا به نوع این رابطه پی ببرید … راستش اشکال همیشه از اینجا پیش میاد که پدر و مادر با فرزندانشون رفیق و همراه نیستن

  • ناشناس , دسامبر 25, 2013 @ 12:02 ب.ظ

    پسری دارم ۱۶ ساله که تو خونه اصلأ حرف نمیزنه فقط چند کلمه به نظر شما مشکلی داره؟

    • ناشناس , ژانویه 19, 2014 @ 7:49 ب.ظ

      چکارش داری بهتر شاید یه فرد ساکتی باشه

    • Anonymous , سپتامبر 8, 2014 @ 10:38 ب.ظ

      نه چرا مشکل داشته باشه …شاید کم حرف باشه و دیگه اینکه شاید برای اینکه بتونید در این مورد به نتیجه ای برسی باید با فرزندتون دوست و رفیقی همراه باشید تا بتونید در این مواقع چیزی ازش پیداکنید و اگه دلیل مشکلی داره بهش پی ببرید

  • ناشناس , دسامبر 26, 2013 @ 6:24 ب.ظ

    احتمال زیاد داشته باشه سعی کنید شما باهاش صحبت کنید

    • ناشناس , ژانویه 23, 2014 @ 10:41 ق.ظ

      mitonid ono pishe yek ravanshenas bebarid

  • ناشناس , دسامبر 26, 2013 @ 10:06 ب.ظ

    سلام
    من خیلی تردید تو ازدواجم دارم همش یه ترس و دلهره ای تو وجودمه تو خدا کمکم کنید

    • ناشناس , دسامبر 30, 2013 @ 6:52 ب.ظ

      age be moshaver moraje koni rahat tar mitoni tasmim begiri

    • ناشناس , دسامبر 31, 2013 @ 6:20 ب.ظ

      مطمئن باش مشاوره میتونه کمک زیادی بهت بکنه

    • ناشناس , ژانویه 4, 2014 @ 11:21 ق.ظ

      چرا ازدواج که ترس نداره ما که راحت ازدواج کردیم ترسیم نداشتینم الانم راضیم

      • ناشناس , ژانویه 21, 2014 @ 9:54 ب.ظ

        الان با گذشته اوضاع خیلی فرق داره

        • ناشناس , ژانویه 23, 2014 @ 10:54 ق.ظ

          dar gozashte oza mesle alan nabod dar zemn tavaghoat kheili pain bod

    • Anonymous , سپتامبر 9, 2014 @ 4:59 ب.ظ

      خب دوست عزیز اگه تمام فکرتون در این مورد چرخ بزنه مسلما” تردیدتون به یقین تبدیل خواهد شد و شما به این مثال خواهید رسید که از هرانچه بترسی به سرت خواهد امد .. پس بهتره در این مورد به چیزای مثبت فکر کنی تا از هرانچه که دوست داری برای تو اتفاق بیفته

  • ناشناس , دسامبر 28, 2013 @ 4:49 ب.ظ

    من و همسرم خیلی رابطه سردی داریم به نظر شما با مشاوره حل میشه؟

    • ناشناس , دسامبر 30, 2013 @ 10:03 ب.ظ

      آره حل میشه

    • Anonymous , سپتامبر 9, 2014 @ 5:01 ب.ظ

      در این مورد باید دید مشکل شما در چه زمینه ای هست …
      چون به هرحال باید ریشه هر رفتاری رو پیدا کنید و خود شما بهتر میدونید که چرا اینجوری شده …
      گاهی از همون اول ازدواج رفتارها سرد بوده و این جزء ذات ایشونه که واقعا” نمیتونید برای این سردی کاری انجام بدید …
      ولی میتونید با مشاوره مشورت کنید و یا با شماره زیر مشاوره تلفنی داشته باشید
      ۰۲۱ – ۲۲۳۵۴۲۸۲

  • ناشناس , دسامبر 28, 2013 @ 4:59 ب.ظ

    من و دخترم اصلأ رابطه تصمیمی نداریم ایا شما پیشنهادی در رابطه با این موضوع دارین؟

    • ناشناس , دسامبر 29, 2013 @ 10:14 ب.ظ

      باید بادخترتون مثل یه دوست باشید خودتون باید بهش نزدیک بشین

    • ناشناس , ژانویه 4, 2014 @ 10:24 ق.ظ

      حالا مقصر شمایین یا دخترتون

    • ناشناس , ژانویه 20, 2014 @ 10:23 ق.ظ

      shoma be bahanehaye mokhtalef bahash sare sohbato baz konid v behesh in etemad ro bedin ke razasho negah midarin

  • ناشناس , دسامبر 28, 2013 @ 6:14 ب.ظ

    من و برادرم که سال سال با هم اختلاف سنی داری برا هر مسئله ای دعوامون میشه آخرش من کتک میخورم دیگه دارم دیوونه میشم آیا میشه از مشاوره کمک گرفت؟

    • ناشناس , ژانویه 1, 2014 @ 9:43 ب.ظ

      toam ono kotak bezan

    • Anonymous , سپتامبر 9, 2014 @ 5:04 ب.ظ

      خب بهترین حالت برای شما اینه که وارد بحث نشید ..وقتی کسی نمیتونه در بحث و گفتگو منطقی رفتار کنه پس همون بهتر که در این مورد کاملا” ازشون دور بشید .. چون در این رفتارها ممکنه به روحیه شما مثل حال حاضر ضربه وارد بشه … پس بهترین حرف برای ایشون اینه که شما درست میگید … و بحث رو تمومش کنید

  • ناشناس , دسامبر 28, 2013 @ 10:13 ب.ظ

    من اصلأ نمیتونم با پدرم صمیمی بشم چکار کنم این صمیمیت به وجود بیاد؟

    • ناشناس , ژانویه 29, 2014 @ 1:37 ب.ظ

      bayad ba pedaret mehrabon bashi

  • ناشناس , دسامبر 28, 2013 @ 10:23 ب.ظ

    zang bezan dige

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.