مرکز مشاوره

مرکز مشاوره خانواده

مرکز مشاوره خانواده

مرکز مشاوره آدرس مراکز مشاوره خانواده در تهران

شما میتوانید مشاوره با بهترین ها را در مرکز مشاوره خانواده که توسط کانون مشاوران ایران تائید شده است را تجربه کنید. این مرکز همراه همیشگی شما در تمامی بحران ها و مشکلات و راهگشای شما در این سختی ها خواهد بود. با اعتماد به ما ، زندگی شیرین تر و بدون دغدغه را برای خود و خانواده تان به ارمغان آورید. مرکز مشاوره خانواده و مرکز مشاوره خانواده تهران نیز پذیرای شما ساکنین تهران بزرگ در این مرکز خواهد بود.

شما میتوانید تمام مسائل مربوط به مشکلات  خود را چه فردی و چه خانوادگی با مشاوران ما در این مراکز در میان بگذارید و پاسخی معقول و صحیح برای آنها بیابید. با ما تماس بگیرید.

شماره های تماس 01

آدرس یه مشاور خوب ترجیحا خانم درقم

سلام میشه اسم و آدرس یه مشاور خوب ترجیحا خانم رو درقم رو بگید؟

پاسخ

با سلام با اون شماره تماس بگیرید کمکتون می کنند و اگر در اینترنت سرچ کنید قطعا ادرس ها مشخص است و برای اینکه مطمئن شوید روانشناس مطلوبی هستند یا خیر با رفتن به کلینیک و پرس و جوی ساده از مراجعین مشخص خواهد شد موفق باشید

۴ سال هست از جدایی من و یکی از دوستان پسر من میگذره

حدود ۴ سال هست از جدایی من و یکی از دوستان پسر من میگذره که ارتباط صمیمی و نزدیکی داشتم و در رابطه بودم که البته ١٢ سال از من کوچکتر بود و دلیل جدایی مهاجرت من بود، در حال حاضر من به ایران برگشتم حدود یکسال هست که ماندگار شدم.

ما با اختلاف از طرف او از هم جدا شدیم، چون عقیده داشت من بی وفایی کردم و او را ترک کردم.

او از من همچنان خشمگین بود، سخن کوتاه که او کرمانشاهی هست و آیا صلاح هست به او تسلیت بگم ( با توجه به اینکه میدانم به من علاقه داره و در قالب شعر همیشه در حال ابراز احساسات است در شبکه اجتماعی ممنون

پاسخ

با سلام دوست عزیز دوست پسر شما ۱۲ سال کوچکتره هدف شما فرضا از برقراری ارتباط مجدد چیست ؟اگر صرف تسلیت است.

خوب وقتی همه از این اتفاق ناراحت هستند و تسلیت می گویند شما هم با پیامی این مساله رو تسلیت بگویید البته اگر هدف ایجاد ارتباط دوباره و این مساله است که ایشون مطلع شوتد شما به ایرا برگشتید مساله دیگری است در هر حال تصمیم گیرنده خود شما هستید ولی یک پیام تسلیت رسمی مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

و یعنی شما درک ی از شرایط دارید موفق باشیددر این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
موفق باشید

جواب تبریک تولد منو نداد من هم بلاکش کردم

چون آخرین بار جواب تبریک تولد منو نداد من هم بلاکش کردم در حالی که او همچنان در حال شعر گفتن است…

به این خاطر هم دوست دارم تسلیت بگم از روی شعور هم مردد هستم

پاسخ

خوب اگر شما بلاک کردید تسلیت شروع دوباره است و شاید چندان جالب نباشد البته باز هر طور خودتون صلاح می دونید ولی در این مواقع ممکنه برداشت هایی شود که زیاد جالب نباشددر این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
موفق باشید

وقتی گاهی کسی خیلی ناراحتم میکنه دلم میشکنه واقعا دلم میشکنه و کم میارم‌

والا حرفام زیاده اما میخام خیلی خلاصه بگم.

من وقتی گاهی کسی خیلی ناراحتم میکنه دلم میشکنه واقعا دلم میشکنه و کم میارم‌ اگر بتونم گریه کنم که خوبه و از آلامم کاسته میشه ولی اگر نتونم گریه کنم و بخام تو خودم بریزم از نظر جسمی گاهی کم میارم و فشارم میفته! من چکار کنم که که حس دل شکستی بهم دست نده.

و بیشتر اون جنبه ی فشار برام مهمه چکار ونم خودمو کنترل کنم؟؟؟

پاسخ

به جای اینکه توی خودتون بریزید.
همه ناراحتی های خودتون رو روی کاغذ بنویسید .
چندین بار از روش بخونید و بعد آتیشش بزنید .
پیاده روی کنید و با دوستی خوب صحبت کنید .

دوست عزیز این حالت احساسی و هیجانی بودن در شما را باید مدیریت شود که مدیریت کردن با مراجعه به روانشناس به صورت حضوری است .که روانشناس شرایط را ارزیابی کند و به حل مساله کمک کند .

به هر حال دقت داشته باشید که گاهی شخصییت های حساس تر ماحصل نوع تربیت خانوادگی است .

وقتی فردی در خانواده ای زندگی می کند که توجه بیش از حدی دارند ممکنه کمی حساس تر شود شخصیت های درون گرا همان طور منتهی خوشبختانه روس های کنترا هیجان وجود دارد که کمک بسیاری به افراد می کند .

و تلاش می کند که مسائل با این تکنیک ها حل شود و شما با اموزش و اجرای تکنیک ها می توانید کاملا مسلط باشید .
امیدوارم که موفق باشید و به زودی مساله حل شود

چقدر اجازه می‌دهیم این حس بر روابط‌‌مان با اطرافیان‌ تأثیر بگذارد؟

زودرنجی سطوح مختلفی دارد و به نسبت عکس‌العملی که ما در نتیجه‌ی ناراحتی از یک موضوع بروز می‌دهیم، متغیر است.

زودرنجی عواطف ما را آلوده و خلق‌وخوی ما را خراب می‌کند و موج منفی و شرایط استرس‌زایی را در محل کار، خانه و خانواده و به‌ طورکلی محیط اطراف پخش می‌کند که بر دیگران هم تأثیر ناخوشایندی می‌گذارد.

با این مقاله از «چطور» همراه ما باشید تا درباره‌ ی زودرنجی و درمان آن بیشتر با هم صحبت کنیم.

چطور با دیگران بدون حدس و گمان ارتباط داشته باشیم

زودرنجی ما را به مزر تحریک‌پذیری می‌رساند.

بدخلق، ترش‌رو و تندمزاج می‌شویم، آستانه‌ی تحمل‌مان پایین می‌آید و ممکن است حتی با یک سرماخوردگی جزئی هم از پا بیفتیم. واکنش‌هایمان به انواع رفتارها و اتفاقات تحریک‌کننده، تهاجمی‌تر شده و منجر به عکس‌العمل‌های ناگهانی و ناخوشایند می‌شود.

بلافاصله اطرافیان‌مان را مقصر می‌دانیم و با رفتارمان آنها را هم ناراحت می‌کنیم. یک رئیس زودرنج را تصور کنید؛ اوضاع و احوال دفتر و محل کارش دیدنی است!

تصور کنید فضای کار این‌چنینی چقدر می‌تواند آزاردهنده و فرسایشی باشد. به مادر و پدر زودرنجی فکر کنید که با ناراحتی‌های ناشی از زودرنجی خود و اتفاقات بیرون از خانه، با خلق‌وخوی بد از سر کار برمی‌گردند؛ می‌توانید تصور کنید این دو نفر چگونه با هم برخورد خواهند کرد و فرزندان‌شان چه اوضاعی را تحمل می‌کنند.

بچه‌های بی‌گناه مجبورند به اتاق‌ها و خلوت خودشان پناه ببرند تا دور و بر این پدر و مادر زودرنج و عصبی نباشند.

زودرنجی برای فردی که این احساس را تجربه می‌کند درمان‌ نشدنی به نظر می‌رسد. چون زمانی که فرد در این وضعیت قرار می‌گیرد، فعالیت هورمون‌های استرس‌زا شدت می‌یابد و او علی‌رغم میل خود دچار حالت تهاجمی است و ذهن ناآرامی دارد.

می‌دانید که بسیاری از افراد با خنده و بی‌خیالی می‌توانند حال خود را خوب کنند و از شر احساسات منفی خلاص شوند، اما افسوس که خنده درمان مؤثری در مواقع زودرنجی نیست و ممکن است فرد آن‌قدر حالش بد باشد که نتواند در لحظه به احساسات منفی خود پشت کند و حداقل تظاهر به شادی کند تا واقعا به حس خوشحالی برسد. اما دوستان عزیزم به هر حال هر مشکلی راه‌حلی دارد.

در ادامه راهکارهایی را به شما می‌آموزیم تا هنگامی‌ که حس می‌کنید میزان تحریک‌پذیریتان شدت یافته است و زودرنج شده‌اید، کمی آرام شوید.

منبع ناراحتی را کشف کنید

بهترین راه کاهش زودرنجی کشف منبع ناراحتی شما و چگونگی عملکرد آن است. اینکه بدانید دقیقا چه‌ چیزی و از چه طریقی باعث رنجش شما شده است در متعادل شدن احساسات‌تان خیلی مؤثر است.

باید بفمهید اولین بار کی این موضوع شما را رنجانده و فکر کنید برای از بین بردن آن باید چه کار بکنید.

به یاد داشته باشید خیلی از مسائلی که پیچیده به نظر می‌رسند و باعث عکس‌العمل‌های شدید از طرف شما می‌شوند در واقع موضوعات پیچیده‌ای نیستند، پس سخت نگیرید.

اگر منبع مشکل را پیدا کنید همه‌ چیز ساده‌تر خواهد شد.

مصرف کافئین را کاهش دهید

یک بار با یکی از دوستانم که با زودرنجی مشکل داشت در یک کافی‌شاپ قرار ملاقات داشتم.

او منبع اصلی مشکل یعنی قهوه‌ی موکایی را که هر یک ساعت یک بار می‌خورد ترک کرده بود و واقعا حالش خیلی بهتر شده بود.

از آنجا که مصرف روزانه‌ی بیش از حد کافئین منبع افزایش و استمرار تحریک‌پذیری بسیاری از افراد است، بهتر است برای مقابله با زودرنجی مصرف این محرک‌ را کاهش بدهید.

 بپذیرید معمولا مسائل بی‌اهمیت ما را ناراحت‌ می‌کنند

اکثر ما فکر می‌کنیم باید از چیزهایی که ما را می‌رنجانند فاصله بگیریم.

اما در واقعیت حتی اگر واقعا اتفاق بیفتند اصلا دلیلی ندارد این چیزها ما را ناراحت کنند. چون این مسائل آن‌قدر بی‌اهمیت هستند که نباید باعث رنجش ما بشوند.

مثلا یک فرد اهل رقابت ممکن است در یک کل‌کل لفظی با دوستانش کم بیاورد، اما فقط یک شخص زودرنج ممکن است در چنین مواقعی عکس‌العمل‌های عجیب و غریب از خود نشان بدهد وگرنه همه می‌دانند مسئله خیلی پیش‌پاافتاده‌تر از این است که چند دوست را به جان هم بیندازد.

با خودتان درباره‌ی آنچه آزارتان می‌دهد صادق باشید.

به سادگی می‌توان فهمید بیشتر اوقات چیزهایی باعث ناراحتی و رنجش ما می‌شوند که به اندازه‌ی کافی تحریک‌کننده نیستند.

با خودتان مهربان باشید

مهربانی با خودتان راه قدرتمندی برای آرام کردن احساسات شدید شماست. با خودتان صادق باشید، قبول کنید زودرنجید و بپذیرید زودرنجی ویژگی ناخوشایندی است. حالا تصور کنید شخصی که واقعا برایش مهم هستید شما را در آغوش گرفته است.

این شخص می‌تواند خود شما باشد. حالا حتما آرام‌تر هستید. وقتی حس کردید دیگر از آن احساس ناخوشایند زودرنجی و ناراحتی شدید خبری نیست، با مهربانی و شفقت همه‌ چیز را بازبینی و بررسی کنید، چه چیزی شما را ناراحت‌ کرده و آیا واقعا این موضوع ارزش رنجش و به‌هم‌ریختگی شما را دارد؟!

دیدِ خود را وسیع‌تر کنید

عمولا وقتی می‌رنجیم یا بهتر است بگویم وقتی دچار زودرنجی می‌شویم، آن مسئله و اتفاق آزاردهنده‌ یا خیلی کوچک است یا آن‌قدرها هم بزرگ و مهم نیست و حتی اگر موضوع خیلی مهمی هم باشد هیچ‌کس دوست ندارد تا چند روز یا حتی هفته‌ها از آن رنجیده‌خاطر باشد و این حس ناخوشایند را برای مدت طولانی تجربه کند.

پس وقتی از چیزی می‌رنجید، چند دقیقه تأمل کنید و به چیزهایی بیندیشید که از وجود آنها در زندگی‌تان سپاس‌گزار هستید. دوستان‌تان، خانواده، سلامتی و همه‌ی چیزهای خوبی که دارید.

سعی کنید چشم‌انداز عمیق‌تری از چیزی که ناراحت‌تان کرده و چیزهایی که خوشحال‌تان می‌کند و دوست‌شان دارید به‌دست آورید. از مادرتان رنجیده‌اید؟

هرکاری هم که کرده باشد وجودش از کاری که کرده یا حرفی که زده و شما را رنجانده باارزش‌تر است.

اگر این‌گونه عمل کنید، چیزی که شما را رنجانده است کم‌اهمیت‌تر می‌شود و دیگر آن‌چنان به چشم‌تان نمی‌آید. البته این مستلزم آن است که بتوانید هنگام زودرنجی خودتان را کنترل کنید و آرام باشید.

اگر فکر می‌کنید زمانی‌ که دچار رنجش می‌شوید آن‌قدر بی‌قرار هستید که نمی‌توانید افکارتان را نظم بدهید توصیه می‌کنم مورد بعدی را از دست ندهید.

خود را از شر انرژی‌های منفی خلاص کنید

از آنجا که زودرنجی تحریک‌پذیری فرد را افزایش می‌دهد، ناخودآگاه باعث می‌شود بخواهیم با همه‌ چیز و همه‌ کس بجنگیم و دعوا کنیم.

احتمالا فاصله گرفتن از فضایی که باعث رنجش شده و رفتن به پیاده‌روی یا دویدن در این مواقع می‌تواند ایده‌ی خوبی باشد چون هیجانات را تخلیه می‌کند و عصبانیت را کاهش می‌دهد.

اگر در شرایطی نیستید که بتوانید پیاده‌روی کنید یا بدوید، می‌توانید مثلا با مشت زدن به چیزی یا فریاد زدن با صدای بلند، انرژی ناراحت‌کننده‌ی درونی‌‌تان را بیرون بریزید و مطمئن باشید که تخلیه‌ی انرژی‌ منفی حال‌‌تان را بهتر خواهد کرد.

دوستان عزیزم تنفس هوای تازه هنگام پیاده‌روی و دویدن برای آرام شدن‌ معجزه می‌کند. کسانی‌ هم که ورزش نمی‌کنند می‌توانند کارهایی انجام بدهند که برای ذهن نتایجی شبیه ورزش کردن داشته باشد.

زمانی برای آرامش و تنهایی در برنامه روزانه‌تان بگنجانید

یافتن محلی برای تنهایی و آرامش شما را از عوامل متشنج و شلوغ اطراف‌ که تحریک‌پذیری شما را افزایش می‌دهد دور می‌کند.

دوستان عزیزم در واقع اگر از زاویه‌‌ای دیگر به موضوع نگاه کنیم، زودرنجی می‌تواند هشداری باشد مبنی بر اینکه ذهن‌تان به زنگ تفریح نیاز دارد.

پس باید به فکرتان استراحت بدهید. موسیقی بشنوید، یوگا تمرین کنید و به مدیتیشن بپردازید.

هزاران هزار راه دیگر وجود دارد که خودتان بهتر از هر کسی می‌دانید و می‌توانید برای آرامش خودتان به آنها پناه ببرید، پس انجام‌شان بدهید.

وقتی کاری را انجام دادید که آرام‌تان کرد یک نفس عمیق بکشید و برای برگشتن به محیط زندگی‌تان آماده شوید. مطمئن باشید اگر همیشه وقتی برای خودتان بگذارید و با خودتان خلوت کنید تا به آرامش برسید، دفعه‌ی بعد که در شرایط ناراحت‌کننده‌ای قرار گرفتید دیگر دچار زودرنجی و تحریک‌پذیری نخواهید شد.

دوستان عزیزم زودرنجی هم مانند بسیاری از تجربیات دیگر مثل طردشدن، شکست، تنهایی و از دست دادن قابل درمان است فقط باید اول مشکل را بپذیرید و بعد آن‌قدر روی ذهن‌تان کار کنید تا تغییر را به وضوح حس کنید و به نتیجه‌ی مطلوب برسید.
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۹۸۲۱۲۲۳۵۴۷۸۳
موفق باشید

منبع: com.مرکزمشاوره


صفحه اصلی سایت مرکز مشاوره

administrator

مقالات مرتبط

494 نظرات

  • ناشناس , دسامبر 29, 2013 @ 11:13 ق.ظ

    پسری ۲۰ ساله هستم که همیشه با دوستام دعوام میشه احساس میکنم که اونا حرف زور میزنن نمیتونم تحملشون کنم خودمم از این وضعیت راضی نیستم به نظر شما چکار کنم؟

    • ناشناس , ژانویه 29, 2014 @ 9:33 ق.ظ

      kari nadare ehsas nakonid ke ona harfe zor mizanan ehsas konid ke harfe dorosto ona mizanan intori dige moshkeli be vojod nemiyad

    • Anonymous , سپتامبر 9, 2014 @ 11:50 ب.ظ

      خب دوست عزیز این خروجی حرف شماست و باید دید شما در رابطه با این دوستان چه رفتاری داری که این جوری خروجی رفتارشون با شما خشن هست و باعث آزارتون میشه …پس بهتره در این مورد اول رفتار خودتون رو بر روی کاغذ آنالیز کنید تا بتونید در مورد رفتار دیگران موضعی مشخص بگیرید

  • ناشناس , دسامبر 29, 2013 @ 11:21 ق.ظ

    سلام دختری ۲۳ ساله دارم که اصلأ رابطه ی خوب و صمیمی با هم نداریم چکار کنم این رابطه مادر دختری صمیمی بشه؟

    • ناشناس , دسامبر 30, 2013 @ 10:10 ب.ظ

      خودت باید تلاش کنی

    • Anonymous , سپتامبر 9, 2014 @ 11:53 ب.ظ

      خب مادر عزیز این به خودتون بستگی داره …وقتی تونستید با ایشون دوست و رفیق باشید پس بهش نزدیک شدی و باعث جلب اعتمادش شدی و رابطه هر روز بهتر و بهتر خواهد شد ولی خب در میون این رابطه گاها” دیده میشه باز شرایط مادر و دختری ایجاد میشه و با رفتارتون دوباره باعث دوری دخترتون خواهید شد و مسلم بدونید فرصتی برای اشتباه ندارید در این زمینه میتونید با مشاور هم مشورت کنید و یا مشاوره تلفنی رو با این شماره ها انجام بدید

      ۸۸۴۲۲۴۹۵
      ۸۸۴۷۲۸۶۴

  • ناشناس , دسامبر 29, 2013 @ 6:27 ب.ظ

    من به یک مشاوره خوب نیازدارم برا ازدواج! پدر و مادرمو میخام راضی کنم اما نمیشه لطفأ کمکم کنید؟

    • ناشناس , دسامبر 30, 2013 @ 8:25 ب.ظ

      حالا راضی میشن به مشاوره مراجعه کنن؟

    • ناشناس , ژانویه 20, 2014 @ 7:02 ب.ظ

      shoma be zaman niyaz darin ke ona ro razi konid bayad beheshon sabet koni ke entekhabeton doroste

    • Anonymous , سپتامبر 9, 2014 @ 11:55 ب.ظ

      عزیزم رضایت به زور اتفاق نمیفته وباید اول اعتمادشونو جلب کنید وقتی بتونی طوری رفتار کنی و خودت رو به اونا اثبات کنی که میتونی یک زندگی رو اداره کنی ، اونوقت میشه گفت که شما در راضی کردنشون برنده شدید …ولی در حال حاضر نمیتونید به زور اینکارو انجام بدید چون برای ازدواج خوب داشتن حمایت خانواده لازمه

  • ناشناس , دسامبر 29, 2013 @ 6:37 ب.ظ

    من چند وقت یه بار عصبانی میشمو با کل خانواده درگیر میشم نمیدوم درمانش چیه؟

    • ناشناس , دسامبر 31, 2013 @ 6:26 ب.ظ

      بیچاره خانوادت

    • ناشناس , ژانویه 14, 2014 @ 10:59 ق.ظ

      باید دلیل عصبانیتتونو ریشه یابی کنید اگه مشکل روانی باشه که حتمأ باید درمان بشید

    • ناشناس , ژانویه 15, 2014 @ 1:34 ب.ظ

      chand vaght yebar asabani shodan ke eshkali nadare tabiie

    • Anonymous , سپتامبر 10, 2014 @ 5:02 ق.ظ

      خب دوست عزیز واقعا” خسته نباشی …در این مورد اگه واقعا” مشکلی در خودت احساس میکنی باید مشاوره کنید تا ریشه این همه عصبانیت در شما مشخص بشه … به هرحال هر چیزی ریشه ای داره و باید ریشه این خصلت بد هم در شما معلوم بشه … شاید در خانواده بیش از اندازه به شما اهمیت داده شده که اینطوری رفتار میکنید و به نوعی ازشون طلبکار هستی

  • ناشناس , دسامبر 30, 2013 @ 6:44 ب.ظ

    کاش میشد تو همه شهرها هر خانواده ای دکتر روانشناس رایگان داشت

    • ناشناس , ژانویه 4, 2014 @ 11:37 ق.ظ

      اگه اینطوری بود که عالی میشد

    • ناشناس , ژانویه 15, 2014 @ 6:48 ب.ظ

      این یه چیز غیر ممکنه

  • ناشناس , دسامبر 30, 2013 @ 8:18 ب.ظ

    باید سعی کنید بر اعصابتون مسلط باشین که اینم با تمرین و تکرار درست میشه

    • ناشناس , ژانویه 29, 2014 @ 9:18 ق.ظ

      be nazare man ke in tasalot maharat mikhad va harkesi nemitone bar asabesh mosalat bashe

  • ناشناس , دسامبر 31, 2013 @ 8:36 ب.ظ

    به نظرشما چه چیزی میتونه کانون خانواده رو گرم کنه؟

    • ناشناس , ژانویه 4, 2014 @ 11:44 ق.ظ

      safao samimiyat

      • ناشناس , ژانویه 18, 2014 @ 5:54 ب.ظ

        صفا و صمیمیت چگونه به وجود میاد

  • ناشناس , ژانویه 1, 2014 @ 4:29 ب.ظ

    salam pesaram 18 saleshe vali tavajohi be darsash nadare va mige be dars khondan alaghe nadaram be nazare shoma chare chist?

    • ناشناس , ژانویه 4, 2014 @ 11:15 ب.ظ

      این طبیعیه سنش اقتضا میکنه

  • ناشناس , ژانویه 1, 2014 @ 4:41 ب.ظ

    من هروقت کسیو ندارم باهاش حرف بزنم میرم مشاوره

  • ناشناس , ژانویه 1, 2014 @ 6:20 ب.ظ

    چند وقتیه موضوع ازدواج حسابی ذهنمو مشغول کرده ولی متأسفانه هنوز نتونستم تصمیم بگیرم به نظر شما مشاوره میتونه کمکم کنه؟

    • ناشناس , ژانویه 4, 2014 @ 11:08 ب.ظ

      باید از تجربه بزرگترا استفاده کنی

    • ناشناس , ژانویه 15, 2014 @ 6:38 ب.ظ

      ezdevajam kheili sakht nist khodeton bozorgesh kardin

      • ناشناس , ژانویه 18, 2014 @ 6:21 ب.ظ

        اگه به مشاوره مراجعه کنید حتمأ نتیجه خواهید گرفت

    • Anonymous , سپتامبر 10, 2014 @ 3:40 ب.ظ

      مسلما” برای هر امری میتونید مشاوره و مشورت کنید .. این چیزیه که خداوندم بهش امر فرموده .. چون شما در مشاوره در علم و عقل طرف مقابل شریک میشید و میتونید … درست تصمیم گیری کنید ….
      در مورد ازدواج هم همین اتفاق میفته … به هرحال شما اول باید به این سوال که اصلا” واسه چی میخوای ازدواج کنی ؟ جواب بدی و هدف خودت رو روی یک کاغذ بنویسی …
      در ضمن میتونی با شماره زیر مشاوره تلفنی هم داشته باشی
      ۰۲۱ – ۲۲۳۵۴۲۸۲

  • ناشناس , ژانویه 1, 2014 @ 6:28 ب.ظ

    سلام من به یک مشاوره خوب احتیاج دارم ولی نمیتونم به هر جایی اعتماد کنم

  • ناشناس , ژانویه 2, 2014 @ 2:57 ب.ظ

    آیا مشاوران شما میتونن آدمو در انتخاب همسر ایده آل راهنمایی کنن؟

    • ناشناس , ژانویه 14, 2014 @ 10:59 ق.ظ

      چرا نتونن اصلأ وظیفشون همینه (راهنمایی افراد در انتخاب بهترینها)

    • ناشناس , ژانویه 22, 2014 @ 8:40 ب.ظ

      be nazare man ke adam khodesh bayad dar entekhab hamsare ideal talash kone

    • Anonymous , سپتامبر 10, 2014 @ 3:42 ب.ظ

      دوست عزیز تا نظر شما در مورد همسر ایده آل چی باشه … و معیار انتخابتون چه همسری باشه ولی با مشورت کردن با مشاوری متعهد میتونید تصمیم درست و قاطع بگیرید …پس بهتره در این مورد حضورا” مراجعه کنید و قبلش به این سوال که همسر ایده آل از دید شما چه همسریه جواب بدید …

  • ناشناس , ژانویه 2, 2014 @ 3:07 ب.ظ

    به نظر شما ازدواج در سن پایین خوبه یا در سن بالا

    • ناشناس , ژانویه 20, 2014 @ 6:53 ب.ظ

      bastegi be khode tarafein dare ke ta che sndaze amade hastan?

    • Anonymous , سپتامبر 10, 2014 @ 3:45 ب.ظ

      در سنی ازدواج خوبه که فرد به بلوغ فکری رسیده باشه و این سن بین ۲۱ تا ۲۵ سالگی اتفاق میفته و فرد در این سن میتونه تصمیی بگیره که احساسات در اون نقش داره ولی عقل هم در کنارش حاضره .. البته باز هم باید در این مورد با کسب اطلاع از تجربیات دیگران و مشاوره در انتخاب درست برای ازدواج حرکت کرد

  • بیچاره , ژانویه 12, 2014 @ 10:28 ق.ظ

    سلام من یک دختره ۲۶ ساله ام که اصلا خواستگار ندارم نمیدونم چیکار کنم مادرم معتاده متادون میخوره همه فامیل از ما بریدن شرط جدید استخدامی هم که شده ازدواج نمیدونم باید جه راهی در پیش بگیرم با یک مادر معتاد روانی و بیپولی خواهر کوچیک دارم ۱۴ سالشه پدرم ۷ سال پیش فوت کردایا کسی هست کمکم کنه؟

    • Anonymous , ژانویه 12, 2014 @ 12:46 ب.ظ

      شما بهتره راه های ارتباط موثر رو یاد بگیری شاید اینجوری بتونی با دیگران بهتر ارتباط برقرار کنی، مامانتو که نمیشه کاری کرد

      • ناشناس , ژانویه 13, 2014 @ 8:43 ب.ظ

        چوری طمیشه این راه مؤثر رو یاد گرفت؟

    • Anonymous , ژانویه 12, 2014 @ 12:47 ب.ظ

      مامانت بره ترک کنه

      • ناشناس , ژانویه 14, 2014 @ 11:10 ق.ظ

        به نظر من که ترکم کنه اوضاع همینه آخه دیگه همه این مشکلات ایشونو میدونن

        • ناشناس , ژانویه 29, 2014 @ 1:27 ب.ظ

          age mikhast tark kone ta hala tark mikard

    • ناشناس , ژانویه 13, 2014 @ 8:37 ب.ظ

      آخی بمیرم چقدر مشکل ایشالا که همه چیز درست میشه

    • Anonymous , سپتامبر 10, 2014 @ 3:49 ب.ظ

      دوست عزیز در مرحله اول باید بتونی مادرت رو از این وضعیت رها کنی … چون نوع رفتار ایشون خیلی در نظر دیگران موثره .. پس بهتره در این مورد مشاوره کنی تا بتونی بهش کمک کرده باشی … در ضمن این اسمو از خودت باید برداری چون خواه ناخواه حسی به شما میده که جذب کننده بیچارگی میشه و بهتره شما بجای این همه نگرانی و ناامیدی کمی به خدای خودت هم امیدوار باشی … و بهش توکل هم بکنی …
      در ضمن میتونی با این خط مشاوره تلفنی داشته باشی …

      ۰۲۱ – ۲۲۳۵۴۲۸۲

  • ناشناس , ژانویه 14, 2014 @ 12:14 ب.ظ

    سلام من تو خونه خیلی تنهام برادر خواهرام همه ازدواج کردن و من و مادرم تنها زندگی میکنیم خیلی احساس تنهایی میکنم به نظر شما اچطور با این تنهایی کنار بیام؟

    • Anonymous , ژانویه 15, 2014 @ 2:39 ب.ظ

      با دوست و فامیل

    • Anonymous , ژانویه 15, 2014 @ 2:40 ب.ظ

      ازدواج کن خوب..اگه وقتشه

    • ناشناس , ژانویه 15, 2014 @ 10:12 ب.ظ

      شما باید خودتونو یه جورایی سرگرم کنید مثلأ کلاسای مختلف ثبت نام کنید تو هر زمینه ای که علاقه دارین مشغول بشین

    • Anonymous , سپتامبر 11, 2014 @ 12:30 ب.ظ

      دوست عزیز چطوری نداره ؟!!! شما میتونید هنری رو باتفاق مادرتون یاد بگیرید تا بوسیله اون هم تنهایی رو رد کرده باشید و هم منبع درامدی باشه … به هرحال میتونید برنامه منظم پیاده روی برای خودتون بذارید تا در کنار هم همچنان که قدم میزنید در این مورد هم با هم حرف بزنید … چون تنهایی شدیدا” روی فکر و اعصابتون اثر میذاره و شمارو هر روز منزوی تر میکنه

  • ناشناس , ژانویه 14, 2014 @ 2:26 ب.ظ

    man mikham khaharamo bebaram moshavere vali razi nemishe

  • ناشناس , ژانویه 14, 2014 @ 2:33 ب.ظ

    man bachehamo kheili dost daram vali nemitonam dost dashtanamo be zabon biyaram ona fekr mikonan ke man dosteshon nadarem

    • ناشناس , ژانویه 16, 2014 @ 9:21 ق.ظ

      اشتباه میکنید اونا نباید از محبت شما محروم باشن آدم نباید نسبت به بچه هاش غرور داشته باشه

      • ناشناس , ژانویه 18, 2014 @ 8:45 ب.ظ

        این غرور آدمو بیچاره میکنه

  • ناشناس , ژانویه 14, 2014 @ 8:04 ب.ظ

    محیط خانوادگی ما اصلأ خوب نیست همش شلوغ و دعوا و درگیریست من دیگه خسته شدم نمیدونم چکار کنم؟

    • ناشناس , ژانویه 16, 2014 @ 9:27 ق.ظ

      دلیل درگیریاتون چیه؟

      • ناشناس , ژانویه 18, 2014 @ 8:39 ب.ظ

        شاید جمعیت زیاده

        • ناشناس , ژانویه 19, 2014 @ 11:30 ق.ظ

          شایدم همه مشکلات خاص خودشونو دارن

          • ناشناس , فوریه 4, 2014 @ 7:09 ب.ظ

            وقتی جمعیت زیاد باشه نتیجه ش همینه

  • ناشناس , ژانویه 19, 2014 @ 11:39 ق.ظ

    من خیلی به مادرم وابسته شدم نمیتونم ازدواج کنم نمیدونم این مشکل با مشاوره حل میشه یا نه؟

    • ناشناس , ژانویه 20, 2014 @ 10:14 ق.ظ

      va in harfa chiye shoma dige bozorg shodin

    • Anonymous , سپتامبر 11, 2014 @ 12:34 ب.ظ

      بله شما میتونید در هر زمینه ای با مشاور مشورت کنید ، ولی این وابستگی در طی سالها در شما ماندگار شده و شما نباید انتظار داشته باشی با یک مشاوره ساده و یا قرص و دارویی خوب بشید …چون باید سختی رو تحمل کنید و این سختی همون دور شدن تدریجی از مادرتونه …که میتونید برای ابتدا از سفرهای کوتاه توسط گروه های توریستی داخل کشور و گروه های پیاده روی و کوه پیمایی شروع کنید …
      و یا باشماره زیر مشاوره تلفنی انجام دهید
      ۰۲۱ – ۲۲۳۵۴۲۸۲

  • ناشناس , ژانویه 19, 2014 @ 7:40 ب.ظ

    سلام مشاوره برای دوران نامزدی و عقد هم انجام میدین؟

    • ناشناس , ژانویه 21, 2014 @ 10:46 ق.ظ

      بله انجام میدن من که انجام دادم

    • ناشناس , ژانویه 21, 2014 @ 10:57 ق.ظ

      اتفاقأ مشاوره برای این دوران ها خیلی ضروریه

      • ناشناس , ژانویه 21, 2014 @ 6:46 ب.ظ

        سلام
        من خانوادمو دوست دارم ولی همسرم میگه که نباید باهاشون رفت و آمد کنید خانمم شاغل و میگه که وقت پذیرای از اونا رو نداره ولی من فکر میکنم بهونه میاره به نظر شما چطور باهاش برخورد کنم؟

        • ناشناس , ژانویه 22, 2014 @ 10:41 ق.ظ

          شاید واقعأ وقت نمیکنه شما باید درکش کنید

        • ناشناس , ژانویه 22, 2014 @ 10:48 ق.ظ

          شما نباید زود قضاوت کنید که ایشون بهونه میاره

        • ناشناس , ژانویه 25, 2014 @ 10:48 ق.ظ

          be nazare manam bahonast mage ye pazirai cheghadr vaght mikhad

        • Anonymous , سپتامبر 11, 2014 @ 12:40 ب.ظ

          خب اگه واقعا” بهونه نداشتن وقت باشه میتونید در این مواقع کمکش باشید تا از خستگی زیاد برای ایشون جلوگیری بشه … ولی اگه باز در این موقع بهونه بیاره ..مشخصه فردی لجبازه که دوست نداره با کسی معاشرت داشته باشه و به این نوع رفتارش شدیدا” منزوی و بریده از دیگران خواهد شد …
          پس بهتره با مشاوری حضوری در این مورد صحبت کنید

    • Anonymous , سپتامبر 11, 2014 @ 12:37 ب.ظ

      دوست عزیز در هر مرحله ای شما میتونید مشاوره کنید …چه دوران عقد و چه دوران نامزدی … به هرحال هرکدام شرایط خودشو داره در نامزدی چون روابط رسمی نشده و دونفر رفتاری کاملا”حفاظت شده دارن پس مشاوره میتونه خیلی راحت ر و رک و صریح بیان بشه در صورتی که در دوران عقد به فرد بیشتر در مورد صبوری و کنار اومدن با مشکلات گفته میشه چون این دوره جزء شروع زندگی به حساب میادو باید در زندگی مشترک گذشت و وفاداری داشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.