مرکز مشاوره

مرکز مشاوره غرب تهران

مرکز مشاوره غرب تهران

چگونه مرکز مشاوره غرب تهران پیدا کنم؟

مرکز مشاوره تهران و مرکز مشاوره غرب تهران  دارای نمایندگی ها در تمام محدوده ها اعم از شهرک غرب که یک منطقه لوکس و از محله‌های اعیان‌نشین بوده، مرزداران با سابقه طولانی، سعادت آباد که از محدوده های پرطرفدار برای جوانان و صادقیه که از مراکز اصلی بوده همچون فلکه صادقیه، در پی برآورده کردن نیازهای روانشناسی و روانشناختی شما عزیزان میباشد. در حال حاضر مشاوره با روانشناسان و روانپزشکان میتواند انسان ها را از آن غوغا و اضطراب محیط کار و زندگی یا رنج تنهایی دور نگه دارند و برای آنها محیطی سرشار از آرامش و آسایش ایجاد نمایند.

میترا یکی از بچه های دانشگاه بود که همواره خوشحال بود تا اینکه سال اخر دچار مشکلات خانوادگی بسیاری شد. برای همین من به او پیشنهاد یه مرکز مشاوره خوب را دادم تا بتواند در آنجا نزاع خانوادگی خود را حل کند.  آدرس مراکز مشاوره خانواده در تهران بود و او از شهر شیراز به تهران امد و بعد از چند جلسه که خود او و خانواده مورد درمان و مشاوره قرار گرفتند. حالش بهبود یاد و به همان میترا شاد و موفق تبدیل شد. مراکز مختفی وجود دارد ولی من ادرس  مرکز مشاوره شمال تهران و غرب را به او دادم.

شماره های تماس 01

به دلیل چاقی همیشه اعتماد به نفسم صفره

من به دلیل چاقی همیشه اعتماد به نفسم صفر بوده تا جایی که الان به شدت به مشکل خوردم.

خیلی افسردم.همیشه استرس و اظطراب دارم .

ارشد میخونم اما افسردگی مانع ادامه دادن به کارام میشه.

اونی که دوسشم داشتم رفت. حالم بده باید چکار کنم.به کجا مراجعه کنم؟ به کی باید بگمم؟

دوست عزیز این مشکل راهکار داره و می تونید تلاش کنید تا مرتفع شود و نباید نگران باشید.
چون با اراده میشه مشکلتون رو حل کنید ضمن اینکه باید بدونید ادم های باهوش درگیر حرف های بقیه نمی شوند و مهم نیست براشون دیگران چه دیدگاهی دارند حالا با هر ظاهر و هر وضعیتی که خودشون دارند.

اگر برای مشکل اقدامی کردید که با شکست مواجه شده شاید باعث افزایش استرس و اضطراب شما شده است و
باید به روانشناس هم مراجعه حضوری داشته باشید .و قطعا می توانند به شما کمک کنند .

چون اکنون مشکل افسردگی دارید اگر هم نیاز به دارو داشته باشید شما را به روانپزشک ارجاع می دهند.

به هر حال بهتره زودتر اقدام کنید
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴
موفق باشید

یه ازدواج کاملا سنتی داشتم بعد گذشت یکسال هنوز حسی به همسرم ندارم

سلام وخسته نباشید.من یه ازدواج کاملا سنتی داشتم بعد گذشت یکسال هنوز حسی به همسرم ندارم و کاملا بی احساسم نسبت بهش.همسرم تو این یکسال نه رسم رسوم به جا اورده نه هیچی.

تا امروزم جز مادرش کسی از خانوادشو ندیدم این موضوع من و اذیت میکنه که چرا.مادرشون تا به امروز خیلی بی احترامی بهم کردن به هر نوعی خوده همسرمم اعتیاد به قرص ترامادول داره و نمیتونه ترک کنه و کلا همش خوابه از روزیم که ازدواج کردیم فقط راجبه رابطه قبلیش با مادرشون جلوی من بحث میکنن.

واقعا تحمل زندگی سخته شده و می خوام جدا شم اما دلم واسه شوهرم میسوزه باید چیکار کنم و اینکه همسرم دوسال از من کوچیکتره.ممنونم از راهنماییتون.

پاسخ
دوست عزیز اینکه می فرمایید دلتون برای همسرتون میسوزه یعنی علاقه ای دارید هر چند ناهشیار باشید به اون و باید پس تلاش کنید که روابط رو بهبود ببخشید و بنده اطلاعی ندارم چرا به این ازدواج با شرایط دو سال کوچکتر بودن ایشون تن دادید و چرا فقط مادر ایشون رو دید .
به هر حال با همه این شرایط باید برای ترک هم شما همراه باشید و به ایشون کمک کنید چون این قرص در روابط زناشویی اثر ناخوشایندی دارد.

اینکه مادر ایشون با شما روابط نادرستی دارد و تحقیر می شوید خب باعث ایجاد حس تنفر از زندگیتون میشه اگر مایلید به زندگی ادامه بدید باید مراجعه کنید و راهکارهایی رو برای ادامه بگیرید .

و بدونید که خود شما و رفتارتون نقش مهمی در رابطه با مادر شوهر وحتی همسرتون دارد .
امیدوارم هر تصمیمی گرفتید بعدا پشیمان نشوید
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴
موفق باشید

دوقلو دارم هردو باهوشن اما یکیشون خیلی حساس و دایم خودشو مقایسه میکنه

سلام من دوقلو دارم هردو باهوشن اما یکیشون خیلی حساس و دایم خودشو مقایسه میکنه و دایم لجبازی میکنه و گریه میکنه و ذاتا خیلی حساس تره نمیدونم چطور باید رفتار کنم

پاسخ

رشد مهارت های زبانی کودکان دوقلو کندتر است.

روانشناسان درباره تاخیر در رشد مهارت های زبانی بچه های دوقلو نیز می گویند: تک قلوها، زبان را از پدرو مادرشان یاد می گیرند، در حالی که دوقلوها، زبان را از یکدیگر می آموزند و حتی به کاربردن الفاظ به شکل غلط
را از هم تقلید می کنند.

بویژه اگر والدین، فرزندان دیگری هم داشته باشند، نمی توانند وقت زیادی برای تقویت مهارت های کلامی کودکانشان بگذارند.

به همین سبب رشد مهارت های زبانی کودکان دوقلو کندتر است. از سوی دیگر،۵۰درصد دوقلوهایی که به دنیا می آیند نارس هستند و در مقایسه با نوزادان معمولی، وزن کمتری دارند، طبیعی است که در رشد کمی عقب تر و ضعیف تر از سایر کودکان باشند.

روانشناسان بالینی درادامه با اشاره به اینکه به علت رقابتی که میان خود دوقلوها با همدیگر و با دیگران وجود دارد این مشکلات زبانی تا شش سالگی حل می شود، می گویند: والدین حتما با کودکانشان تمرین سخن گفتن داشته باشند، با هر یک انفرادی صحبت کنند، برایشان کتاب بخوانند و هنگامی که با آنها صحبت می کنند به چشم هایشان نگاه کنند تا مهارت های زبانی شان رشد کند.

اگر یکی از بچه ها بهانه گیری کرد، ابتدا به سراغ کودک آرام بروید! روانشناسان به کودکانی که بهانه گیر هستند نیز اشاره و اظهار می کنند: دوقلوها وقتی مشاهده می کنند یکی از قل ها بمدت طولانی در کنار پدر و مادر
می ماند، احساس حسادت می کنند.

بنابراین والدین باید توجه کنند که به هر دو کودک رسیدگی کنند. اگر یکی از قل ها، بهانه گیر باشد و بیهوده نق بزند، پدر یا مادر باید ابتدا به سراغ کودکی که آرام است رفته و مدت زمان اندکی را با او بگذرانند و سپس سراغ کودک بهانه گیر بروند.

با این کار کودک اول تشویق می شود و کودک بهانه گیر نیز درمی یابد که اگر توجه پدر و مادر را می
خواهد باید شیوه دیگری پیش بگیرد.

هنگام دعوای میان دوقلوها، والدین چه زمانی مداخله کنند؟

دعوای بین دوقلوها، مانند همه بچه های دیگر، امری طبیعی است. اما والدین قبل از اینکه بچه ها دست به رفتارهای تند و خشن بزنند باید وارد ماجرا شوند.

به محض اینکه لحن بچه ها از حالت عادی خارج و به سمت تند و بی ادبانه صحبت کردن رفت، پدر و مادر باید مداخله کرده و نقش میانجی را بازی کنند.

والدین نباید دوقلوها را با هم مقایسه کنند زیرا ممکن است این دو احساس تبعیض کنند.

به عنوان مثال یکی از قل ها را «خوشگل من» و دیگری را «باهوش من» صدا نزنند زیرا ممکن است قل اول احساس کند حالا که زیباست پس باهوش نیست و برعکس.

این صفت گذاشتن روی بچه ها ممکن است موجب تخریب روانی شود. روانشناسان تاکید می کنند صحیح است که باید تفاوت بچه ها را شناخت اما بزرگ ترها مراقب باشند که به بچه ها برچسب نزنند.

به عنوان مثال یکی از بچه ها تمایل دارد در بیرون از منزل ورزش کند و دیگری می خواهد در خانه بماند، والدین نباید کودک را از بیرون رفتن و تامین نیازهایش محروم کنند بلکه استعداد دوقلوها را باید انفرادی شناخت، پوشش
داد و به رشد آن کمک کرد.

دوقلوها، اجتماعی تر بار می آیند

اساسا دوقلوها خودخواه نیستند، زیرا همیشه آموخته اند که یک نفر دیگر نیز هست و باید حقوقش را رعایت کرد. همچنین احساس همدلی شان نسبت به دیگران بیشتر است.

این رابطه دو نفری به خودی خود مشکلی ندارد اما اگر به این مساله منجر شود که این دو کاملا شبیه هم شده و راه همدیگر را بپیمایند، رشد فردیشان مختل می شود.

دوقلوها را «دوقلوها» صدا نزنید

خانواده ها و اطرافیان هیچگاه این دو کودک را تحت عنوان «دوقلوها» صدا نزنند و اسم های همراه به کار نبرند و مراقب باشند که حتما از اسم بچه ها برای صدا زدنشان استفاده کنند.

در واقع شما زمانی که این دو را «دوقلوها» صدا می زنید برایشان یک هویت مشترک می سازید که می تواند به این رابطه آسیب بزند.

آنها همچنین درباره اینکه آیا لازم است اتاق خواب بچه ها را از هم جدا کنند، می گویند: اعضای خانواده پیش از هر چیزی باید سعی کنند به کودکانشان یاد بدهند که کارهایشان را مستقل از هم انجام بدهند.

برخی پدر و مادرها برای اینکه دوقلوها در بزرگسالی منزوی نشوند به هم نزدیکشان می کنند و پیوندهای کاذب میانشان ایجاد می کنند.

درحالی که بچه ها باید خودشان توانایی های خود را شناخته و در مسیر صحیح حرکت کنند.

پدر و مادرها سعی کنند به صورت مجزا با فرزندانشان ارتباط برقرار کنند.

پدر یکی از قل ها را با خود از منزل بیرون ببرد و مادر دیگری را. برقراری ارتباط مجزا با هر یک و در موقعیت های متفاوت برای رشد فردی و مناسب هر دو کودک لازم است.

مبنا و اساس حفظ استقلال عاطفی در دوران کودکی و تا پیش از ۱۰ سالگی نهاده می شود.

اگر این شخصیت در دوران کودکی صحیح و به تدریج شکل بگیرد در بزرگسالی هم به همین سیاق ادامه پیدا خواهد کرد.

بچه ها با داشتن پوشک احساس امنیت میکنند

این روند در بچه های دوقلو کندتر است. اما به محض اینکه رفتن به دستشویی را بیاموزند به علت رقابتی که بینشان هست مشکل حل می شود.

به این خاطر که بچه ها با داشتن پوشک احساس امنیت می کنند و راضی نمی شوند براحتی آن را کنار بگذارند، اگر پدر و مادر در فواصل مشخص، چه بچه ها بخواهند و چه نخواهند آنها را به دستشویی ببرند، این مساله برایشان جا افتاده و مثل سایر کارهایی که انجام می دهند، عادی می شود.

بعضا دیده می شود که یک شکل کردن ظاهر دوقلوها از سوی خانواده، نه تنها کنار گذاشته نمی شود بلکه مورد تشویق هم قرار می گیرد.

اگر پدر و مادر بر همسان بودن پوشش و ظاهر بچه ها تاکید کنند، جلب توجه مردم از همان ابتدا هدف دوقلوها می شود و این مساله بر رشد استقلال عاطفی شان اثرگذار است.

در صورتی که برای پرورش رفتارهای مناسب باید از دوران کودکی آموزش های مربوط را به فرزندان ارائه کرد.

اجرای قانون تنبیه و پاداش

قانونمند بودن، توجه کردن و پاداش دادن از سوی والدین کلید تغییر رفتار این کودکان است.

بنابراین دقت در اینکه چه زمانی و چگونه رفتارهای کودک مورد توجه شما قرار می گیرد اهمیت بسزایی دارد.

رفتارهای مطلوب را دقیقا برای کودک تشریح کنید و مثال های عینی را که قبلا اتفاق افتاده است برایش توضیح دهید یعنی صراحتا عنوان کنید که کدام رفتار درست و کدام رفتار اشتباه بوده است.

همچنین به سادگی توضیح دهید که از او انتظار دارید چگونه رفتاری داشته باشد.

هر رفتاری را که نشان دهنده تلاش کودک برای دست یابی به معیارهایی است که شما تعیین کرده اید مورد توجه قرار دهید. این توجه نشان دادن می تواند از طرق مختلفی ارائه شود؛ یک نگاه محبت آمیز، جمله ای که شادمانی شما را نشان دهد و یا گاه فراهم کردن یک هدیه هرچند کوچک، می تواند بیانگر دقت نظر و اهمیت شما به این سبک جدید رفتار فرزندتان باشد.

مهم است که ارائه پاداش بلافاصله، جزئی نگرانه و در قالب یک جمله مثبت باشد. مثلا زمانی که کودک شما در مقابل اجابت نشدن خواسته اش گریه نمی کند همان زمان او را در آغوش بگیرید و بگویید که از این برخورد او خیلی خوشحال شده اید.

اما دقت کنید که عبارات یا افعال منفی به کار نبرید مثلا نگویید: «چه عجب که غر نزدی» یا «ببین چقدر خوبه که همیشه این طوری باشی!» درست است که شما قصد تشویق کودک را دارید اما چنین عباراتی معانی مثبتی به همراه ندارد و برعکس باعث تحریک پذیری بیشتر و افزایش حساسیت کودک می شود.

ناراحت شوید اما عصبانی هرگز

در مقابل هر رفتاری از کودک که سلطه گری او را نشان می دهد بدون آن که عصبانی شوید یا حالت قهر به خود بگیرید به کار دیگری مشغول شوید و یا آن مکان را به طور موقت ترک کنید.

وقتی این رفتار بارها از سوی شما تکرار شود کودک متوجه می شود که نمی تواند با این سبک رفتار به خواسته اش برسد. اما باز هم تاکید می شود که منظور قهر کردن طولانی مدت یا با خشونت طرد کردن کودک نیست.

درست است که علاوه بر رفتار شما، رفتار دیگر اعضای خانواده خصوصا مادربزرگ و پدربزرگ کودک نیز اهمیت ویژه ای در تربیت فرزندتان دارد اما اگر شما همواره سبک واحدی را در پیش بگیرید و در زمان و مکان مناسب کودک را تشویق کنید به مرور زمان رفتار مطلوب در کودک شکل می گیرد.

در هر حال بهتر است بیشتر وقت خود را برای تغییر رفتار کودکتان صرف کنید تا آنکه تلاش کنید رفتار مادربزرگ، پدربزرگ و دیگر اقوام را اصلاح کنید.

احساسات دیگران را برای کودک خود تشریح کنید مثلا بگویید وقتی به کسی دستور داده شود آن شخص ممکن است ناراحت شود یا غصه بخورد.

یا دیگران تمایلی به دوستی با شخصی که فقط می خواهد به خواسته های خود دست یابد ندارند این رفتار آنها را ناامید می کند و ممکن است حتی عصبانی شوند.

همچنین بهتر است با یادآوری یک واقعه مشابه که برای کودک پیش آمده است و توضیح حس بدی که خود کودک در چنین شرایطی دارد موضوع را ملموس تر کنید.

در رفتارتان ثبات داشته باشید

ظرفیت شناختی و حافظه کودک محدود است بنابراین او ممکن است خیلی زود رفتارهایی را که به خاطر آنها تشویق شده یا مورد بی توجهی قرارگرفته است فراموش کند بنابراین باید با پشتکار به تلاش خود ادامه دهید. همچنین به علت همین محدودیت در ظرفیت حافظه کودک از سخنرانی های طولانی مدت در این زمینه، خودداری کنید.

چون به نسبت میزان زمانی که وقت خواهید گذاشت نتیجه مطلوبی عایدتان نمی شود و در نتیجه ممکن است احساس کنید تلاشتان بی اثر است.

خوب است که در قالب بازی با کودک رفتارهایی را که برای یک تعامل صحیح نیاز دارد به او آموزش دهید و با او تمرین کنید.

شرکت دادن این کودکان در بازی های جمعی و دخالت نکردن برای حل چالش های کودک با هم سالان خود بسیار مفید است اما این کار زمانی بازده بهتری دارد که در هر بار چند نکته لازم برای داشتن تعاملی مطلوب را با او تمرین کنید و از او بخواهید آنها را به کار برد.

نکاتی که پیش
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴
موفق باشید

اراده ندارم و هیچ کدوم از علائقم رو ادامه ندادم

من یک نوجون هستم که تا الان نتونستم هیچ کدوم از علایقن رو ادامه بدن بخاطر نبود اراده و تنبلی…

خوانوادم همه چیز برام فراهم کردن اما من خیلی بی اراده هستم هر چیزی رو یک مدت ادامه میدم و بعد…
در حال حاضر در درسم افت شدید کردم و بسیار اعتماد به نفسم اومده پایین…
واقعا احتیاج به کمک دارم

نوجوانی، حساس ترین فصل زندگی آدمی

نوجوانی، حساس ترین فصل زندگی آدمی است.

حساسیت آن به قدری است که می گویند می تواند از مو باریک تر و از لبه تیغ برنده تر باشد!

و اگر نوجوان بتواند از این مرحله به سلامت عبور کند بقیه مسیر زندگی را نیز سلامت طی خواهد کرد.

در این دوران که مرحله جنگ بین کودکی و بزرگسالی است، اعتماد به نفس همیشه به عنوان نشانه ای از سالم بودن مورد توجه قرار گرفته است و ضرورت توجه به اعتماد به نفس در نوجوانی بسیار زیاد است.

با رعایت این چند نکته می توان عزت نفس و اعتماد به نفس را در نوجوان تقویت کرد:
به رفتارهای مثبت نوجوان خود پاداش دهید.

نوجوان را به داشتن مسئولیت و مسئولیت پذیری تشویق کنید.

زمانیکه وی در برابر وظایف و کارهایش مسئولانه رفتار می کند او را تحسین کنید و در مقابل بی توجهی ها و اهمال کاریها، او را از پیامدهای رفتارش مطلع کنید.

مهارتها و توانمندی های نوجوان خود را افزایش داده (البته با فراهم آوردن شرایط آموزش مناسب) و از او بخواهید که در موقعیت های مختلف این توانمندیها را در معرض نمایش قرار دهد.

به طور کلی تاکید بیشتر بر نقاط مثبت و توانمندی های او بکنید تا از این طریق عزت نفس فرزندتان افزایش یابد.

در فرآیند هویت یابی، نوجوان خود را همراهی کنید

هویت نوجوان، در نتیجه ی برداشت وی از خود و خصوصیاتی که داراست و همچنین از طریق ارزشهایی که از اطرافیان بدست می آورد و در اصطلاح به آن همانند سازی گفته می شود، کسب می گردد.

از آنجایی که برداشت نوجوان از خویش، حاصل تصویر ذهنی است که وی از خود ساخته و این تصویر ذهنی تحت تاثیر خودگویی های (مثبت یا منفی) او و قضاوتی است که نوجوان از خود دارد، توصیه می گردد که والدین به نوجوانان کمک کنند تا تصویری مثبت و منطقی از خود، در ذهن بپروراند.

در دوره ی نوجوانی در اثر تغییر و تحولات جنبه های مختلف، عموماً نوجوانان به سمت اظهارات و خودگوی های منفی از خود می پردازند.

کمک والدین به نوجوان برای ترمیم این ساختارها و قضاوتهای شناختی از خود و بررسی دقیق توانایی ها و ویژگیهای مثبت، در پرورش عزت نفس آنها تأثیر مطلوبی دارد.

از انتقادهای تند و خشن، نسبت به فرزند نوجوان خود بپرهیزید

انتقاد کردن از نوجوان و گوشزد کردن رفتارهای منفی، در سطح مطلوب، اقدامی مناسب است چرا که باعث کاهش رفتارهای نامطلوب و افزایش نرخ رفتارهای مطلوب می گردد.

به آنها آموزش دهید که اشتباهات خود را شناخته و از آنها عبرت بگیرد.

همیشه انتقاد سودمند موثرتر و سازنده تر از انتقادات تند و تیز است، زیرا این نحوه رفتار مسئولیت پذیری نوجوانان را افزایش داده و باعث درس گرفتن آنها از اشتباهاتشان می گردد.

زمانیکه نوجوانتان دچار اشتباه می گردد، به او کمک کنید تا مشکل را شناسایی کرده و سپس با کمک هم برای حل این مشکل از روش «بارش مغزی» استفاده کنید.
«بارش مغزی» نوعی روش حل مساله است که در آن انواع راه حلها در نظر گرفته شده و سپس بهترین راه حل انتخاب می گردد. این روش به فرزند شما کمک خواهد کرد تا تغییرات مثبت و اساسی در زندگی خود ایجاد کند.

به نوجوان خود اجازه تصمیم گیری مستقلانه بدهید

به نوجوان خود اعتماد داشته باشید و بعد از ارائه اطلاعات و آگاهی های لازم، به او این فرصت را بدهید که در امور مختلف تصمیم گیری کند.

سپس در برابر تصمیمات مثبت او را تشویق کرده و در ازای تصیمات نادرست او را تنبیه نکنید بلکه اجازه دهید با مشکلات مواجه شده و خودش مشکلاتش را حل نماید.

نکته مهم این است که برای آنها تصمیم نگیرید و تنها در این راه، آنان را یاری کنید و اگر اقدام اشتباهی انجام دادند از نوجوان حمایت کنید اما اجازه دهید از اشتباهی که خودش باعث بروز آن شده، درس بگیرد.

مهارت یافتن در فرایند تصمیم گیری، از عوامل موثر در تقویت عزت نفس نوجوانان است.
زمانیکه نوجوانتان دچار اشتباه می گردد، به او کمک کنید تا مشکل را شناسایی کرده و سپس با کمک هم برای حل این مشکل از روش «بارش مغزی» استفاده کنید.

«بارش مغزی» نوعی روش حل مساله است که در آن انواع راه حلها در نظر گرفته شده و سپس بهترین راه حل انتخاب می گردد. این روش به فرزند شما کمک خواهد کرد تا تغییرات مثبت و اساسی در زندگی خود ایجاد کند.
به نوجوان خود هدف گذاری صحیح را بیاموزید.
علاوه بر اینکه به نوجوان خود می آموزید چگونه اهداف منطقی و واقع بینانه و در حد توان خود تعیین کند، او را در رسیدن به این اهداف حمایت و راهنمایی کنید. برای این منظور با نوجوانتان مشورت کنید و ببینید اهداف مورد علاقه او چه هستند؟

از طرف دیگر تواناییها و استعدادهای او را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهید و سپس با همکاری هم ببیند آیا بین این اهداف و علایق و استعدادها هماهنگی و تناسب لازم وجود دارد و یا خیر؟

از این طریق نوجوان شما می تواند بین ممکن و غیر ممکن تمایز قائل شده و دیدگاهی واقع بینانه تر نسبت به شرایط خود پیدا کند. این گام، تاثیر بسیار مثبت و موثری در ترفیع سطح عزت نفس نوجوانان دارد.
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴
موفق باشید

حدود ده سال پیش بر اثر اتفاقی اعتماد به نفسم اومد پایین

من ۲۹ سال سن دارم. حدود ده سال پیش بر اثر اتفاقی اعتماد به نفسم اومد پایین و در انجام کارام دچار مشکل شدم و ترسی هست ک نمیزاره به انجام کارام برسم.
دکتر ام رفتم که با تجویز دارو واسه مدتی خوبم و با اتمام دوره مصرف بعدش دوباره مشکل شروع میشه. لطفا راهنمایی کنید که برای رهایی کامل از این حالت چ کار کنم. ممنون
پاسخ

در این مورد باید رفتار درمانی در کنار دارودرمانی باشه
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
دفتر سعادت آباد:
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه

موسیقی نشاط بخش گوش دهید

قبل از اینکه شب در مهمانی شرکت کنید، یا قبل از یک امتحان یا جلسه مهم، قبل از هر چیزی که ممکن است اعتمادبه نفستان را کمی سست کند، می توانید از موسیقی بعنوان انگیزه برای تقویت روحیه استفاده کنید.

افزایش اعتماد به نفس
روش تقویت و افزایش اعتماد به نفس

یک چیز جدید امتحان کنید

وقتی پا را از منطقه آرامشتان بیرون می گذارید و چیزی را امتحان می کنید که قبلاً نکرده بودید، نه تنها خودتان را وارد یک چالش می کنید بلکه محدوده های خود و اعتمادتان به توانایی های خود را گسترش می دهید.

با امتحان کردن یک چیز تازه می توانید از ترس هایتان کم کنید و زندگی با موانع و محدودیت های کمتر داشته باشید.

برای انجام یک کار جدید نقشه بکشید و بعد آن را دنبال کنید

این یکی از مهمترین و موثرترین راه های ایجاد اعتمادبه نفس دائم است.

وقتی تصمیم می گیرید کاری انجام دهید و از آن عقب نمی کشید و آن را پیش می برید، خودتان به خودتان ثابت می کنید و اینجاست که اعتمادبه نفستان بالا می رود.

از مدیتیشن استفاده کنید

مدیتیشن راهی عالی برای از بین بردن افکار منفی و دست یافتن به افکار مثبت است.

ورزش کنید

این مورد اثری عمیق بر اعتمادبه نفس دارد. ورزش منظم و همیشگی سطح انرژی شما را بالا می برد و موادشیمیایی مختلفی تولید می کند-مثل تستوسترون و اندورفین-که حالت مثبت تری به شما می دهد.

به نظر می رسد ورزش به طور اتوماتیک وار اعتمادبه نفس افراد را بالا می برد و رویکرد شما را نسبت به زندگی تغییر می دهد.

علاوه بر آن فرم و شکل بهتری به اندام شما می دهد که راهی عالی برای بالا بردن اعتمادبه نفس است.

با یک ترس روبه رو شوید

این مورد اصلاً آسان نیست. اما پاداش خیلی خوبی به همراه دارد.

اگر با یک ترس روبه رو شوید، اعتمادبه نفستان ۱۰ قدم بالاتر می رود. و هربار که با یک ترس روبه رو می شوید آرام آرام متوجه می شوید که ضرب المثل قدیمی “از هیچ چیز به اندازه ترس نباید ترسید” فقط یک کلیشه توخالی است.

چیزی نو خلق کنید

همه انسان ها خلاق هستند. اما پس کودکی و نوجوانی این مسئله گاهی فراموش می شود.

کشف دوباره خلاقیت هایتان راهی عالی برای بالا بردن اعتمادبه نفستان است.

خلق یک چیز جدید راهی عالی است اما همیشه هم آسان نیست. اما وقتی کارتان تمام شد نه تنها احساسی عالی نسبت به خودتان پیدا می کنید، بلکه بعضی اوقات قسمت های جدیدی از خودتان که قبلاً می شناختید را دوباره کشف می کنید.

خلاق بودن راهی عالی برای شناختن خودتان و توانایی های پنهانتان است.

تا زمانیکه اعتمادبه نفس پیدا نکرده اید وانمود کنید که دارید

یک راه برای بیرون آمدن از محدودیت هایی که برای خودتان درست کردید این است که یک قدم بیرون از منطقه آرامشتان بگذارید.

ممکن است غیرعملی به نظر برسد. انگار فقط به خودتان دروغ می گویید اما موضوع همین است.

این راهکار کاملاً عملی است. اگر احساس اعتماد نمی کنید، حداقل تظاهر کنید و طوری رفتار کنید که انگار به خودتان و توانایی هایتان کاملاً مطمئنید و بنابر آن رفتار کنید.

خیلی زود می بینید که احساس اعتمادبه نفس می کنید، اعتمادبه نفس واقعی.

از محیطتان استفاده کنید

یک راه موثر برای تغییر خودتان این است که محیطتان را برحسب آن کسی که دوست دارید باشید تغییر دهید.

اگر می خواهید اعتمادبه نفس بیشتری داشته باشید، زندگینامه های افراد بااعتمادبه نفس را مطالعه کنید، موسیقی که گوش می دهید را از موسیقی های افسرده کننده به انرژی بخش تغییر دهید و سعی کنید با کسانی رفت وآمد کنید که اعتمادبه نفس بالایی دارند.

از قوه تخیلتان استفاده کنید

ذهن شما ابزاری بسیار قدرتمند است. وقتی یاد بگیرید چطور از تخیلتان به طریقی مثبت استفاده کنید، می توانید با کمک آن اعتمادبه نفستان را بالا ببرید. یک راه برای آن تجسم سازی است.
تصور کنید که جلسه ای مهم پیش رو دارید. پیش خود تجسم کنید که چقدر همه چیز خوب پیش می رود-همه چیز را بشنوید و ببینید-و چقدر حس خوبی در آن جلسه دارید.

خودتان را در حال لبخند زدن تجسم کنید که اوقات خوشی را می گذرانید. نتیجه مثبت و عالی جلسه را در ذهنتان مجسم کنید. بعد تجسم کنید که جلسه با نتیجه دلخواه شما به پایان رسیده است.

این روش واقعاً موثر است و قبل از پا نهادن به جلسه روحیه ای عالی به شما می دهد.
اگر برای اینکه خودتان را بااعتمادبه نفس تجسم کنید مشکل دارید، می توانید کس دیگری را تقلید کنید. یک فرد بااعتمادبه نفس کنار خودتان پیدا کنید-مثلاً یک ورزشکار، هنرپیشه یا حتی یک از آشنایان-و از او تقلید کنید. ببینید چطور راه می رود، حرف می زند و حرکت می کند. بعد رفتارهای او را در تجسم سازیتان تقلید کنید.

از بدنتان استفاده کنید

اگر پایتان را مدام عصبی تکان دهید، کم کم احساس اضطراب و نگرانی خواهید کرد.

اگر ارام تر راه بروید، کم کم ریلکس تر خواهید شد.

برای اینکه اعتمادبه نفس بیشتری احساس کنید، از بدنتان استفاده کنید. به طریقی مطمئن تر راه بروید، بنشینید و بلند شوید. اگر نمی دانید چه باید بکنید از نکته بالا کمک بگیرید. از افراد دوروبرتان که اعتمادبه نفس خوبی دارند تقلید کنید.

ذهنتان را از خاطرات مثبت پُر کنید

این یک عادت شایع است که قبل از اینکه بخواهید کار مهمی انجام دهید، شکست های قبلی و تجربیات بد سابق همه ذهنتان را پر می کنند. این عادت را از بین ببرید و سعی کنید برای یک تا دو دقیقه هم که شده همیشه ذهنتان را از خاطرات مثبت، دستاوردهای مهم و تجربیات خوبتان پر کنید.

ما معمولاً این کارهای مثبت را فراموش می کنیم و روی خاطرات بد و منفی تمرکز می کنیم. اما همه چیز به خودتان بستگی دارد. و محصول انتخابتان عاملی است که سطح اعتمادبه نفستان را تعیین می کند.

به آینده فکر کنید

یک راه عالی برای پیش رو قرار دادن همه چیز و تعیین اینکه اتفاقات روز چطور بر اعتمادبه نفس شما تاثیر بگذارد این است که نگاهی به آینده بیندازید.

از خودتان بپرسید:آیا این مسئله در ۵ سال آینده مسئله مهمی خواهد بود و یاد من خواهد ماند؟ این باعث می شود فقط درگیر اتفاقی که افتاده است نشوید.

و معمولاً هم پاسخ به این سوال منفی است. با استفاده از این سوال، کنار آمدن با مشکلات روزمره آسان تر خواهد شد و می فهمید که بیشتر اتفاقات اتفاقاتی آنقدر کوچک هستند که نجای نگرانی ندارند.

درک کنید که گذشته مساوی حال نیست

هر اتفاقی که سال پیش، ماه پیش یا حتی دیروز افتاده به معنی فردا، ماه آینده یا سال آینده نیست.

شما آینده تان را در زمان حال می سازید و می توانید با خودتان تصمیم بگیرید که چقدر اجازه دهید اتفاقات گذشته بر آینده شما تاثیر بگذارند.
حتی اگر طی ۱۰ سال گذشته اعتمادبه نفس خیلی پایینی داشته اید، به این معنی نیست که قرار است همانطور بمانید. می توانید تصمیم بگیرید که زندگی و آینده تن را تغییر دهید.

می توانید افکار و خاطرات مربوط به گذشته را دور بریزید و به چیزهای جدیدی فکر کنید.

با خودتان مهربان باشید

ممکن است با خودتان بدرفتاری کنید. درک کنید که هیچ نیازی به این کار نیست. حتی اگر تا امروز هم اینطور رفتار می کرده اید دیگر وقتش رسیده است که دست از آن بردارید.

درعوض با خودتان مهربان باشید. هیچ اشکالی ندارد. بدرفتاری با خودتان هیچ دلیلی ندارد مگراینکه بخواهید خودتان را ناراحت کنید و دشمنانتان را شاد.
یک بخش مهم است مهربان بودن با خودتان این است که نقاط قوتتان را می فهمید و آنها را رشد می دهید. این کار نه تنها به بهتر شدن مهارت هایتان کمک می کند بلکه اعتمادبه نفستان را هم بالا می برد.

یک بخش کوچک تر اما مهم دیگر این است که تحسین های دیگران را بپذیرید. تشکر کردن برای تحسین و تمجید دیگران هیچ اشکالی ندارد. و بعد از هر تحسین حس خوبی به خودتان پیدا کنید.

یاد بگیرید که ذهنتان چطور کار می کند

آدمها با هم فرق دارند اما مسئله مهم تر این است که نحوه کارکرد ذهن آنها شباهت های زیادی با هم دارد. چیزی که برای بقیه خوب عمل کرده ممکن است برای شما هم موثر باشد.

وقتی با عملکرد ذهنتان بیشتر آشنا شوید می فهمید که در موقعیت های مختلف چه واکنشی خواهد داشت. وقتی خودتان را بهتر بشناسید اعتمادبه نفستان بالاتر خواهد رفت.

مهارت های اجتماعیتان را تقویت کنید

روابط یکی از مهمترین قسمت های زندگی ماست و تقویت مهارت های اجتماعی یکی از مهمترین چیزهایی است که هر فردی باید یاد بگیرد.

بهتر کردن نتایجی که در این زمینه می گیرید و به دست آوردن اطمینان بیشتر به مهارت های اجتماعیتان اعتمادبه نفستان را به طور کلی بالا خواهد برد.

به جای اینکه به درون توجه کنید، به بیرون توجه کنید

وقتی با دیگران رابطه برقرار می کنید و گاهی اوقات وقتی تنها هستید، بد نیست که توجه ذهنتان را به بیرون دهید تا به درون. مشکل توجه به درون این است که در بسیاری از موقعیت ها باعث می شود به ظاهرتان، اینکه چه گفته اید و دیگران چه گفته اند فکر کنید.

تمرکز به بیرون درکنار اینکه به بالا بردن اعتمادبه نفستان کمک می کند، راهی عالی برای تقویت مهارت های مردمی و اجتماعیتان هم هست.

اطرافیانتان را از افراد مثبت اندیش انتخاب کنید

افرادیکه با آنها نشست و برخاست می کنید می توانند موجب شادی یا ناراحتی شما شوند. ازآنجا که ما زمان زیادی را با مردم سپری می کنیم، خیلی مهم است که کنار افراد مثبت-یا حداقل به طرزی منطقی خنثی– باشیم. بودن یک یا دو نفر منفی باف می تواند تاثیر شگرفی بر شما بگذارد و روز به روز روحیه تان را خراب تر کند.

اطلاعات، تاثیرات و احساسات مثبت جذب کنید

بیشتر اخبار و حوادث جامعه تصویری منفی از دنیا و خودتان به شما می دهد. اطلاعاتی که دوروبرتان است هم درست مثل افراد دوروبرتان می توانند تاثیر شگرفی بر شما داشته باشند. خودتان انتخاب کنید که دوست داری چه ببینید، بشنوید و بخوانید. فقط چیزهایی را انتخاب کنید که برایتان فایده بخش باشند.

مثبت بیندیشید

اینکه سعی کنید دنیا و زندگیتان را از دریچه ای مثبت نگاه کنید کمی سخت است و زمان می برد.

مخصوصاً اگر سالهای زیادی را با تفکر منفی زندگی کرده باشید.
شما روی مهارت هایتان کار کرده اید تا آنها را تقویت کنید.

به شکست یا طردشدن بعنوان چیزی منفی که اگر اتفاق بیفتد زندگیتان تمام خواهد شد نگاه نکنید. شکست را دوباره در ذهنتان تعریف کنید و تاثیر احساسی منفی آن را کمتر کنید.

به شکست بعنوان بازخورد روی نقطه ای از شما که نیاز به تقویت شدن دارد نگاه کنید. به توصیه ای که شکست برایتان دارد گوش دهید و مطمئن باشید که پیشرفت می کنید.

و با تعریف کرن دوباره شکست برای خودتان دیگر سطح اعتمادبه نفستان هربار که شکست می خورید افت نمی کند.

اخیرا یه سری موارد با نامزدم هستند که منو به شدت اذیت میکنن

پسری ۲۹ ساله هستم و مدت یک سال است که با دختری ۳۱ ساله آشنا شده ام. تا الان رابطه مون وضعیت نسبتا خوبی داشته ولی اخیرا یه سری موارد هستند که منو به شدت اذیت میکنن و بیشتر به چشمم میان مثل:

۱- ایشون ظاهر زیبایی دارند ولی بالای یکی از چشماشون کمی بادکردگی داره که ظاهرا ارثیه و داره اذیتم میکنه.
۲-انتظار داره در هر لحظه باهاش در ارتباط باشم و روزی حداقل ۸ ۹ بار تماس داشته باشیم که با توجه به محیط کاری برامون مشکل سازه ولی قبول نمیکنن.
۳-وقتی ایرادی هر چند کوچیک از رفتارها و کارهاش گرفته میشه ناراحت میشه و میگه تو داری حس مقصر بودن رو به من منتقل میکنی و فکر میکنی همیشه حق با توئه که این مورد سوم بیشتراز بقیه منو اذیت میکنه.
ممنون میشم در مورد هر قسمت توضیح بدین
با تشکر

پاسخ

دوست گرامی ببیتید در مساله ازدواج با فردی مسن تر باید به این نکات توجه کنید که به هر حال به لحاظ عقلانی ایشون به عنوان خانم زودتر از شما به پختگی عقلانی می رسند و بنابراین سطح انتظارات و توقعات ایشون هم به طبع ان بیشتر خواهد بود اینکه در مورد ظاهر که می فرمایید اگر نمی توانید با ان کنار بیایید اصلا ادامه ندهید چون بعدا در زندگی اگر برطرف نشود که می فرمایید ارثی است با مشکلات زیادی مواجه می شوید ..
دقت داشته باشید در مورد مساله بعدی که می فرمایید توقع دارند مدام در ارتباط باشید و درکی از شرایط ندارند خب مساله اساسی است.

اگر برای شما قابل حل است که هیچ ولی اگر واقعا برای شما هم پذیرفته نیست که ایشون درک نمی کنند به ایشون بفرمایید اگر خب باز انتظارداشتند در ارتباط باشید خود شما هم هساید که باید ببینید ایا در طی زندگی ایا می توانید این رفتار را تحمل کنید یا خیر ؟

ولی بهتره واقع بین بتشید درسته که حتما شرایطی وجود داشته که باعث میشده شما با ایشون ادامه بدهید و دلبستگی عاطفی هم نقش دارد ولی وقتی در حالت دوستی با این مسائل رو به رو می شوید بدونید اینها مسائل مهمی هستند که نباید دسته کم بگیرید و حتما در اینده مشکلات بیشتری ایجاد می کنند به هر حال امیدوارم تصمیم منطقی بگیرید و خوشبخت باشید
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۹۸۲۱۲۲۳۵۴۳۰۴
موفق باشید

دخترم با دیدن فرد غریبه ابراز ترس میکنه و قایم میشه

با سلام و خسته نباشید دختری دارم ۲۷ ماهه که تا حدود ۲ ماه پیش در مقابل افراد غریبه کاملا خوب و بدون ترس رفتار میکرد ولی از حدود دو ماه پیش با دیدن فرد غریبه ابراز ترس میکنه و قایم میشه خواستم بدونم ایا این رفتار او طبیعیه یا احتیاج به بررسی داره؟

پاسخ

با سلام تقریبا بعد از اینکه بچه ها تفکیک بین پدر و مادر را متوجه می شوند وارد مرحله طبیعی اضطراب غریبه میشوند و جای نگرانی نیست منتهی نوع برخورد با اضطراب کودکان مهم است.

چون کودکان درکی از شرایط محیطی ندارند اصرار به رابطه باافرادی که نسبت به انها غریبی می کند بررترس کودک می افزاید .حضور مادرربسیار کمک کننده است .

و اینکه کودکان دارای دلبستگی ایمن بسیار خوب این دوره که در رشد طبیعی است را پشت سر می گذارند .این نشانه هوش و توانایی تفکیک افراد است.

اگررمساله طولانی شد یا شدت پیدا کرد می توانید مراجعه کنید.

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
دفتر قیطریه:
۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸

همسرم به دلیل رابطه با یک خانم دیگه سه ماه منزل رو ترک کرده

سلام خسته نباشید من همسرم به دلیل رابطه با یک خانم دیگه سه ماه منزل رو ترک کرده و هروقت من و دخترم علت این رفتار رو ازشون میپرسیم به من میگن باید بری پیش مشاور نامه بیاری تا من برگردم ومن چون ایشون رو دوست دارم و زندگیمو دوست دارم دنبال کار طلاق و مهریه نرفتم و ایشون برای برگشت بخونه همش دلیل بی خود میاره و امروز فردا میکنه ازتون خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید و در صورت امکان من به صورت حضوری مشورت داشته باشم سپاسگذارم

پاسخ

به سلام دوست عزیز ایا رفتار شما باعث شده ایشون از خونه فراری شوند.

و واضحا ایا با فرد دیگری در ارتباط هستند ؟خب برلی بررسی مسائلرزندگی و زناشویی باید مراجعه حضوری داشته باشید در هر حال اینکه ایشون سه ماهه منزل رو ترک کردند قابل قبول نیست و به طور جدی باید به این مساله پرداخته شود.

اگر هم رفتاری از شما رو دلیلی برای رفتن از خونه می دونند خب شاید باید اصلاحات رفتاری در مورد هر دو نفر صورت بگیرد و هر دو نفر باید به روانشناس مراجعه کنید.

در هر حال نگران نباشید امیدوارم سریع تر با مراجعه نساله شما پیگیری و درمان شود.

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
دفتر قیطریه:
۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸
موفق باشید

من ۲۲ سالمه و مشکل زود انزالی دارم

و میخام با یه دکتر سکسولوژی خوب در غرب تهران حضوری مشاوره بگیرم

پاسخ

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
دفتر سعادت آباد:
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
دفتر سعادت آباد:
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه

اکثر موارد انزال زودرس فاقد عامل یا دلیل خاص است

با بالاتر رفتن تجربه ی جنسی و سن، مردها یاد می گیرند که ارگاسم خود را به تاخیر بیندازند.

انزال زودرس ممکن است با یک شریک جنسی جدید و در موقعیت های خاص اتفاق بیفتد، یا اینکه مدت زمانی طولانی باشد که فرد ارگاسم نشده باشد.

عوامل روانی مثل اضطراب، احساس گناه، یا افسردگی نیز ممکن است منجر به انزال زودرس شوند.

در برخی موارد، انزال زودرس ممکن است به خاطر عوامل پزشکی مثل مشکلات هورمونی، آسیب های جسمی و یا عوارض جانبی بعضی داروها باشد.
بسیاری از مواقع ناشی از ضعف جسمانی و روانی حاصل از افراط در خود ارضایی قبل از ازدواج و یا عدم آمادگی جنسی در زمان ملاعبه یا مقاربت با همسر است.

ضعف نیروی ماسکه، زیادی میل به نزدیکی، تندی منی و یا زیادی منی نیز می تواند از عوامل این مسأله باشد.
بعضی از تحقیقات مردان را به دو دسته تقسیم کرده است:
۱ـ افرادی که از نظر فیزیولوژیک مستعد به اوج رسیدن سریع به خاطر کوتاه بودن زمان نهفتگی عصبی هستند.
۲ـ افرادی که به دلیل رفتاری یا روانی شرطی شده اند. اشکال در کنترل انزال اغلب همراه با اضطراب در مورد عمل جنسی یا ترس ناخودآگاه در مورد واژن یا شرایط فرهنگی منفی در مورد رابطه جنسی است. مقاربت با فواحش، سکس در اماکن نامناسب مثلا در ماشین و.. که توام با ترس از رسوایی باشد باعث می شود که فرد سریعتر طلب انزال کند و در صورت تداوم از نظر روانشناسی شرطی شده وبه آن خو بگیرد. مشاهده فیلمها و عکسهای محرک و مطالعه داستانهای پورنوگرافی (هرزه نگاری) که معمولا پس از آن خود ارضایی صورت می گیرد نیز در ایجاد این حالت موثر است. ضعف قوای بدنی نیز در ایجاد این حالت موثر است.

الف) تئوریهای روانشناختی
۱ـ تجربه جنسی اولیه
ــ اضطراب آور و تعجیل کننده باشد.
ــ شخص به انزال زودرس و سریع شرطی شده باشد.
۲ـ اضطراب
سیستم عصبی خودکار سمپاتیک را فعال می کند و نیز آستانه انزال را پایین می آورد.
۳ـ از نظر تئوریهای روان پویایی (‌سایکودینامیک):
ـ حل نشدن و باقی ماندن تعارضات خودشیفتگی کودکی که شخص را از ایجاد رابطه جنسی، ارضاء شریک جنسی و تشریک مساعی در رابطه عشق ورزی ناتوان می سازد…
ـ تشدید یافتن اهمیت آلت تناسلی مردانه به حدی که یک مرد به خاطر اشتغال فکری در مورد اهمیت، کوچکی، بزرگی، کارآیی، قدرت و توان … آلت تناسلی خود قادر به رابطه و کارکرد سالم و لازم جنسی نمی باشد.

ب) تئوریهای ارگانیک (جسمی) :
۱ـ بیش حساسیتی آلت تناسلی (Penile hypersensitivity):
که موجب کوچکترین یا سطحی ترین تحریک و تماس با آلت تناسلی موجب پاسخ دهی شدید و سریع سیکل کارکرد جنسی در یک مرد شود و شخص بسرعت و قبل از زمان دلخواه خود به نعوظ کوتاه و انزال زودرس برسد.
۲ـ پاسخ انزالی بیش تهییج (Hyperexcitabal ejaculatory response):
یعنی در فاز سوم یک چرخه (سیکل) کارکرد جنسی میزان پاسخ دهی انزالی یک مرد بشدت و بسرعت بالا و منجر به بیش تهییجی و بیش پاسخی به تحریک معمول گردد.
۳ـ اختلال (افزایش ـ کاهش ـ یا عدم توازن) در سیستم رسپتور (۵HTهیدروکسی تریپتامین).
در یک مطالعه ای که بر روی یک دسته از مردان دچار مشکل انزال زودرس انجام شده مشخص شده که ۵/۱۳% این افراد معتقد بودند که این مسئله تأثیری بر زندگی زناشویی آنها نداشته، ۴/۳۶% تاثیر اندک بوده و ۵۰% موارد تاثیر متوسط تا بالایی داشته است.

درمان زودانزالی

زود انزالی در اصل مشکل یا بیماری محسوب نمی شود و می توان گفت که این وسواس فکری افراد و اضطراب آنها از داشتن یک رابطه با کیفیت است که منجر بروز این امر می شود، لذا کاهش اضطراب و حفظ آرامش در کنار کنترل بدن و احساسات با تمرین بیشتر بهترین راه کار برای پیشگیری و درمان این مشکل اند.
همانطور که گفتیم اگر عوارضی همچون خود ارضایی و یا عدم آمادگی جنسی در انسان ها وجود نداشته باشد به صورت طبیعی زود انزالی وجود نخواهد داشت و در صورت ابتلا به عادت خود ارضایی با ترک این عادت مشکل حل خواهد شد و در صورت عدم آمادگی جنسی نیز راه کار هایی متناسب بااین مشکل وجود دارد.
اختلال انزال زودرس اگر مورد درمان قرار نگیرد ممکن است در طول زمان منجر به سوار شدن اختلالات روانی دیگر از جمله اختلالات اضطرابی، افسردگی، اختلالات تطابقی، افت کارآیی، سوء مصرف مواد و داروهای روانگردان، در مورد فرد ممکن است شود. پس باید به جدیت بدنبال رفع این مشکل بود.

درمان های موضعی

استفاده از کرم های بیحس کننده مانند ژل لیدوکابین ۲% و اسپری های بیحس کننده می تواند در بهبود انزال زودرس موثر باشد.

ژل ۲% لیدوکابین + کرم پریلو کابین ۲.۵% + کشیدن کاندوم بر روی آلت تناسلی باعث افزایش زمان انزال می شود و استفاده از اسپری های بیحس کننده به دلیل ایجاد حالت تکرر بعد از مصرف زیاد توصیه نمی شود.

اسپری بعد از چند بار استفاده به تدریج خاصیت خودش را از دست میدهد و آلت خودش را با این وضع جدید وفق داده و برگشت میکند به جای اول خود

درمان های دارویی

دارو های مهار کننده بازجذب سرتونین و ضد افسرده گی در درمان انزال زودرس موثر اند، بر فرض مثال میتوان به داروهای خانواده اس اس آر آی، اشاره کرد که شامل داپوکستین، فلوکستین، پاروکستین و سرتالین میباشند و همچنین گه گاه داروی ویاگرا را توصیه میکنند.

درمان های دارویی را در مراحل حاد بیماری که بیماری از فاز پزشکی وارد فاز روانی شدید شده و موجبات مشکلات عدیده در روابط فرد شده است، تجویز می شوند و استفاده بدون نظر پزشک از این داروها به دلایل ماهیت های اعتیاد آور و شرطی کننده و گه گاه تکرر جنسی و همچنین آمار بالای خودکشی در اثر استفاده از داروهای ضد افسرده گی، توصیه نمی شود، لذا در صورت تمایل به استفاده از این روش حتما قبلا با یک متخصص سایکوتراپ یا روانکاو مشورت کنید

داروی گیاهی: معجون جالینوس

خواص این دارو: کسانیکه دچار بیماری انزال زودرس هستند (همیشه این مشکل را دارند) باید اولا رژیم غذایی مناسبی داشته باشند یعنی رژیمی با طبیعت گرم.

ثانیا دوره کامل این دارو را مصرف کنند.

اما کسانی که دچار این بیماری نیستند و فقط میخواهند زمان انزال را افزایش دهند یک نسخه از این دارو کافی است. (افرادی که غلظت خون دارند بهتر است که از این دارو استفاده نکنند)

درمان های رفتاری

این نوع درمان ها از موثر ترین و سالم و بدون عارضه ترین نوع درمانها می باشند و بر طبق آنها فرد به جای استفاده از دارو یا مواد مصنوعی با استفاده از روش های آموزشی رفتاری، سعی می کند که رفتار و احساسات جنسی خود را کنترل کند (در بیشتر مواقع این روشها اولین پیشنهاد برای درمان می باشند):

تکنیک ماستر و جانسون

این روش شامل یادگیری، تشخیص و کنترل احساسات و رفتارهایی است که منجر می شود فرد به اوج نقطه لذت جنسی برسد و انزال صورت گیرد، این روش نیاز به اراده و تمرین زیاد دارد، اما از جمله موثرترین روشهای درمانی است که تاکنون برای درمان انزال زودرس شناخته شده است، بر طبق آن فرد در ابتدا توسط خود یا شریک جنسی اش، تحریک می شود و هر بار که به نزدیکی نقطه اوج لذت جنسی می رسند.

عمل تحریک را متوقف و بعد از چند لحظه که احساسات فروکش کرد، دوباره اقدام می نمایند، بعد از چند روز تمرین اولیه، سکس به روشی که مرد در زیر و زن در بالا قرار میگیرد عمل تکرار می شود به این صورت که مرد در زمان نزدیک شدن به اوج نقطه جنسی با آگاه کردن زن که در اینجا کنترل عملیات جنسی را در دست گرفته، او را باخبر میسازد تا رابطه را کنترل کند.

بر طبق این روش که از جمله بهترین روشهای درمانی است، فرد بعد از چندین هفته تمرین و ممارست، به مرحله ای میرسد که کنترل رابطه جنسی برایش شرطی می شود و می تواند با کنترل احساسات سکسی خود، هم زمان رابطه جنسی اش را زیاد کند و هم شریک جنسی اش را ارضاء کند.

(کلیه اصول این روش بر پایه تحریک و توقف قبل از نقطه اوج لذت جنسی می باشد، لذا از جمله بهترین روشها برای افزایش مهارت جنسی محسوب می شود)
ب. تمرین ماهیچه های کف لگن
این تمرین روی ماهیچه هایی کار می کند که مسئول نعوظ و انزال در مردان هستند.

برای پیدا کردن آن ها در حین ادرار کردن، ادرار خود را نگاه دارید و سپس رها کنید. ممکن است مدتی طول بکشد تا این عضله ها را پیدا کنید و بتوانید آنها را کنترل کنید.

بعد از شناسایی این ماهیچه ها حتی در حالت عادی هم (در حین دیدن تلویزیون، کار و غیره) می توانید مرتبا آنها را منقبض کرده برای چند ثانیه نگاه دارید و سپس رها کنید.

پس اول مدتی وقت صرف کنید تا این عضلات را پیدا کنید. بعد که دیگر بدون ادرار کردن هم آنها را تحت کنترل داشتید میتوانید از دو سری ۱۰ تایی صبح و شب یعنی ۲۰ تا صبح و۲۰ تا شب شروع کنید و عضلاتتان را منقبض کنید، برای چند ۱ تا ۳ثانیه نگهدارید و بعد رها کنید.

هر هفته ۱۰ تا به این تمرینها اضافه کنید زمانی که تعداد آنها رسید به ۵۰ یا ۶۰ تا صبح و۵۰ تا ۶۰ تا شب همین عدد آن را نگهدارید.

وقتی که به انجام تمرینها عادت میکنید دیگر حتی لازم نیست که فقط صبح آنها را انجام دهید میتوانید در طول روز آنها را به مرور انجام دهید.

در ضمن اگر عضلات کف لگن قوی داشته باشید دچار عوارض بالا رفتن سن هم نخواهید شد چون اکثرا در افراد کهنسال قدرت نعوظ کم میشود وزاویه آلت به سمت پایین تغییر میکند اما با داشتن عضلات کف لگن قوی این عوارض بسیار کمتر میشوند.

این را تاکید کنم که نتیجه این تمرین ها حداقل پس از شش ماه اگر بطور مرتب انجام شوند بروز می کنند. توقع تاثیر یک شبه نداشته باشید.

روش start & stop (تحریک و توقف) در سکس

یکی از روشهای موثر برای رهایی از انزال زودرس روش start & stop نام دارد.

در این روش شما به فعالیت جنسی پرداخته و بعد از آنکه تحریک شما به حداکثر رسید و درست پیش از آنکه ارگاسم شوید، دست از فعالیت برداشته و برای مدت کوتاهی هیچ تحریکی انجام نمی دهید.

هر چند در ابتدا ممکن است مشکل به نظر برسد ولی به مرور زمان شما از لذت جنسی زیادی بهره مند خواهید شد. یکی از بهترین راههای انجام این روش آنست که در ابتدا از روش ۴ به ۱ شروع و بعد به تدریج آنرا افزایش داده و به ۹ به ۱ برسانید. یعنی در آمیزش های اول چهار بار آلت خود را وارد واژن نموده و بعد مکث کنید و دوباره چهار بار وارد نموده و مجددا چند ثانیه صبرکنید و همین طور ادامه دهید تا نهایتا به انزال برسید.

بسته به وضعیت بدنی خود میتوانید در طول چند هفته یا چند ماه تعداد دفعات تحریک را بتدریج افزایش داده و در نهایت به بهترین حالت آن یعنی نه بار ورود آلت تناسلی و یکبار توقف(۹ به ۱) برسانید.

این تمرین برای همسرتان ممکن است کمی سخت باشد چون مراحل پیوسته نیست بنابراین حتما قبل از آن با هم صحبت بکنید. بعد از شش ماه این تمرین را بطور پیوسته انجام نتیجه آن را خواهید دید.
پس در این متد مرد درمرحله نزدیک انزال حرکات جنسی را متوقف و پس از فروکش کردن احساس انزال حرکات را ادامه می دهد و این کار را چند بار تکرار می کند و سپس اجازه می دهد انزال صورت گیرد با این روش فرد پس از مدتی می تواند زمان انزال خود را بالا ببرد.

روش معاشقه در درمان انزال زودرس

یکی از دلایل انزال زودرس این است که آقایان تشریفات آغازین یک رابطه را برای خانم ها به جا نمیاورند مانند معاشقه و بوسیدن.

اگر این تشریفات انجام بگیرد آقایان به مشکل زود انزالی برخورد نمی کنند، این هم به این دلیل است که زمان انزال در خانم ها طولانی تر از آقایان هست و بدین ترتیب زمان بیشتری طول میکشد که آقایان به انزال برسند و زمان انزال آقایان به زمان انزال در خانم ها نزدیکتر می شود و بنا به تعریف زود انزالی اتفاق نمی افتد.
بعضی وقتها زمان انزال جنسی در خانم ها بسیار طولانی هست و در این صورت باید تشریفات مفصل تری انجام بگیرد. بعضی از اوقات خانم ها در حین یک رابطه جنسی حواسشان به جاهای دیگر هست ولی مردها همیشه حواسشون کاملا متمرکز می باشد و این باعث میشود که مردها زودتر از خانم ها به انزال برسند.
حضرت محمد (صل الله علیه و آله) میفرمایند: «چون کسی خواهد که با زن خود جماع کند به روش مرغان به نزد او نرود، بلکه اول با او دستبازی و خوش طبعی کند و بعد از آن جماع کند». حضرت علی (علیه السلام) میفرمایند: «هرکسی که میخواهد با زن خود نزدیکی کند، تعجیل نکند که زنان را کارها می باشد».
اگر شما به این مشکل دچارید تا زمانی که معالجه شوید سعی کنید قبل از دخول و تحریک آلت، با معشقه، بوسیدن و نوازش نواحی حساس مثل لاله گوش و سینه ها و نواحی گردن و… به ویژه تحریک کلیتوریس (چوچوله) که بنا به اعتقاد بسیاری از اهل فن حساسترین نقطه زن و در حقیقت آلت جنسی اوست که بسیار حساس می باشد و نباید با آن خشن رفتار نمود زن را ارضا نمود.

می توانید در صورت ارضا شدن با توسل به این اعمال موقتا شریک جنسی تان را ارضا نمایید تا درمان شوید. پس می توانید از این به بعد شبی را برای شب مورد نظر از قبل مشخص کنند.

این مسئله این خوبی را دارد که اولاٌ از قبل طرفین آمادگی این شب را دارند و می توانند خود را مهیا کنند. (لباس مهمانی بپوشند و خود را تمیز کنند و شام عاشقانه ای را در کنار همسر و حتی بچه ها داشته باشند و تغییراتی که می توان به آن فکر کرد و هر سری با انجام آن تجربه شیرین تری داشت) از طرف دیگر این روش نمی گذارد که تنور روابط عاشقانه و جنسی به سمت مکانیکی شدن پیش برود.

در روزهای دیگر معاشقه زمان طبیعی خود را طی خواهد کرد و صرفاٌ معاشقه های عاشقانه خواهد بود و نه رابطه. فایده دیگر این است که در طول روزهای دیگر مرد و زن هرکدام زمان دارند انرژی از دست رفته را از طریق غذا و ورزش به بدن برگردانند.

تکنیک فشار

بر طبق این روش با فشار دادن انتها یا سر آلت تناسلی قبل از انزال، از انزال جلوگیری میشود که دلیل جلوگیری کردن آن این است که با فشار آوردن به این نقاط فشار خون در این نقاط کم میشود و درنتیجه نعوظ یا ارکشن کم میشود و انزال دیر انجام می پذیرد.

پوزیشن خوب هنگام مقاربت

روش های معمول (مرد در بالا) کمک خیلی زیادی به درمان انزال زودرس نمی کند، برای درمان می بایست از روشهای جنسی که در آن مرد به پشت خوابیده و زن در رو عملیات جنسی را با فعالیت زیاد کنترل می کند از جمله بهترین روشها برای درمان می باشند.

تعدد مقاربت

زیاد کردن تعداد سکس در طول هفته و روز می تواند به در مان زود انزالی کند به طوریکه اگر هفته ای دو بار سکس دارید و آن را تبدیل به هفته ای ۴ الی ۶ بار برسانید، بعد از چند هفته مشکل زود انزالیتان تا حدودی رفع می شود.

استفاده از کاندوم

استفاده از کاندوم و بخصوص از نوع بیحس کننده یا تأخیری آن که در بازار به فراوانی موجود است، می تواند به دلیل کمتر کردن میزان تماس آلت جنسی مردانه، باعث رفع زود انزالی شود.

درمان های روانی –عاطفی

یکی از بهترین ها و موثرترین روشها برای رفع انزال زودرس و افزایش لذت در روابط زناشویی، عشق بازی در رابطه جنسی است، بدیهی است که در زمانیکه عشق بازی در رابطه جنسی برقرار باشد و دو طرف در حال عشق بازی بایکدیگر اند، دیگر زود انزالی معنی خود را از دست می دهد !

کارهایی مثل نوازش، تحریک کلامی و بدنی زن قبل از دخول و کارهایی مانند توجه و دادن احساس قدرت به مرد در رابطه، میتوانند به این مهم کمک کنند.

(به طور خلاصه اگر زن و مرد در هنگام سکس مشغول عشق بازی باشند به دلیل اینکه رضایت جنسی هر دو طرف ایجاد می شود، زود انزالی به طور کلی برطرف می شود)
از جمله درمانهای روانی، تمرکز بر اموری به غیر از سکس مثل یک موزیک آرامش بخش و…. به جای تمرکز بر اندام طرف مقابل و یا حالات سکس است.

این روش روشی کارآمد است. بر اعصاب خود مسلط شوید و اصول آرامش را تمرین کنید.

از دورانه دوستی تا الان که ازدواج کردیم مشکل کم حرفی داشتیم.

من ۲۴ سالمه و دوماهه که عروسی کردم و سه سال با همسرم دوست بودم .
از دورانه دوستی تا الان که ازدواج کردیم مشکل کم حرفی داشتیم.
من خودم کم حرف هستم شوهرمم وقتی میاد خونه با تلویزیون مشغول میشه. هم من و هم همسرم از این قضیه ناراحتیم. اما دو طرف حرفی برای گفتن پیدا نمیکنیم.

لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ

با سلام .وقتی هر دو کم حرف هستید بهتره وقتی هردو در منزل هستید ار وقایع روزمره هر چند پیش پاافتاده صحبت کنید گاهی هر کدام از خاطرات قدیمی بگویید مخصوصا مردان دنبال گوش شنوایی هستند برای مرور وخاطرات گذشته و این مساله بسیار براشون حائز اهمیت است.

شما خودتون در طی روز فرضا خریدی داشتید یا در منزل اتفاقی هر چند ساده افتاده شروع کننده باشید کم کم این ااگو باعث افزایش تعاملات می شود اجازه ندهید فاصله و دوری ایجاد شود.

برای هم وقت بگذارید حتی در حد پیاده روی بسیار ساده این ها همه موثر خواهند بود تا الگری تعاملی شما تغییر کند .

امیدوارم خوشبخت باشید.

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵
موفق باشید

نوجوان ۱۷ سالم متاسفانه از ۱۵ سالگی درگیر خود ارضایی شدم

من یه نوجوان ۱۷ سالم متاسفانه از ۱۵ سالگی درگیر خود ارضایی شدم می خواستم بدونم آیا هفته ای یکبار عوارض دارد یا خیر؟
و اینکه من دچار دیر انزالی هم هستم می خواستم بدونم این مشکل است یا خیر

پاسخ

با سلام خودارضایی هر تعداد دفعه که باشد ایجاد مشکل می کند و عوارض جسمی و روحی دارد که باید به ان توجه شود .

و کم کم مشکلات تمرکز افسردگی ریزش مو گودی چشم و حتی تیرگی الت تناسلی مشکلات انزال زودرس و ..ایجاد خواهد شد دلیل خودارضایی افزایش تنش ها و اسیب ها است و همچنین دیدن فیلم های پورن و تصاویر مبتذل حتی پیا م هایی که در فضای مجازی وجود دارد و همه این مسائل باعث ایجاد مشکل خواهد شد.

که باید به ان پرداخته شود.

ادامه دادن این رفتار باعث کاهش اعتماد به نفس و عصبیت و پرخاشگری خواهد بود که امیدوارم به ان توجه کنید
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/ تخصصی داشته باشید
دفتر قیطریه:
۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸

آدرس مراکز مشاوره که به غرب تهران(آریاشهر)نزدیکه

آدرس یکی از مراکزتون که به غرب تهران(آریاشهر)نزدیکه برای مشاوره حضوری میشه معرفی کنین؟

پاسخ

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
دفتر سعادت آباد:
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه

بشدت مرتب و وسواسی و زودرنج هستم

سلام، منو همسرم ۶ماهه ازدواج کردیم قبلش ٣سال باهم دوست و همخونه بودیم.

مشکل از اونجا شروع شد که ما هردو خانوادهامون شهرستان زندگی میکنن، مادرش هر سری به هر بهونه ای حالا شده حتی ١شب هم میااد خونه ما و من هم بشدت مرتب و وسواسی و زودرنج هستم و هرسری بین ما اختلاف میندازه.

تا جایی که من دیگه در زندگی احساس امنیت نمیکنم ، هر ان میترسم اونو به من ترجیح بده.

واقعا هم من و هم شوهرم نمیدونیم راه حل این قضیه چیه؟ چون همسرم هم نمیتونه به مادرش بگه نیا.

پاسخ

خب دوست عزیز ظاهرا فراموش کردید ایشون مادره و باید چنین حساسیت هایی رو داشته باشه
به همین خاطر باید کاملا آرام باشید و به ایشون محبت کنید تا بتونید اعتمادش رو جلب کرده و خیالش رو راحت کنید از این بابت که پسرش همسری مناسب دارد
پس صبور باشید و سعی نکنید با تحت فشار قرار دادن شوهرتون اونو رودروی مادرش قرار بدید چون میتونه نتیجه عکس داشته باشه

پاسخ

با سلام دوست گرامی برای یک زن و شوهر تازه ازدواج کرده که خوب احتیاج به حریم خصوصی دارند رفتار ایشون قطعا ازاردهنده است.

ولی باید دید ایشون چون روی فرزند خودشون حساسند نیاز می بیننند که مدام کنترل کنند .

و خوب با این ازدواج راضی بودند یا خیر ؟

بینیدچون این رفتار دلیل ندارد که تا این حد با اینکه شهرستان هستند به منزل شما بیایند و البته که اگر شما حرفی بزنید دال بر اینکه عروس هستید می گذارند و ممکنه دلخوری هایی ایجاد شود.

ولی اگر همسرتون درست در شرایط مناسب بدون اشاره به اینکه شما از این رفتار به ستوه امده اید مساله را مطرح کنند و مثلا عنوان کنند که دلشان می خواهد حضورا شهرستان بیایند و خوب سایر افراد را هم ببینند.

ولی خوب اومدن مداوم ایشون دیگه نیازی به امدن رو بهشون نمیده وضمن اینکه نگران ایشون هستند که خوب در این مسیر اذیت نشوند به همین خاطر شما تلاش می کنید از فلان موقع به بعد بیشتر حضور داشته باشید.

البته با شناختی که از مادرشون دارند و دلیل اینکه ایشون تا این حد میان رو بدونند و این وابستگی نباشد که از مجردی بوده چون تغییرش منوط به مراجعه مادر شوهر شما به روانشناس است در هر حال خوشبخت باشید و امیدوارم مساله رفع شود.
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
موفق باشید

منبع: com.مرکزمشاوره


صفحه اصلی سایت مرکز مشاوره

administrator

مقالات مرتبط

361 نظرات

  • نازنین , ژانویه 22, 2016 @ 12:39 ق.ظ

    سلام دختری هستم ۱۹ساله دوسال پیش با پسری متولد۶۶اشنا شدم که از همه لحاظ شرایط مناسب و خانواده خوبی داره من عددی شاید سنم کم باشه ولی از لحاظ فکری و برخوردی دقیقا مثل یک ادم ۳۰ساله تصمیم گیری میکنم از کودکی با هم سن و سال های خودم ارتباطی نداشتم چون احساس میکردم بیش از حد بچه به نظر میرسن الان برای ازدواجم سر اختلاف سنی با خانواده به مشکل خوردم ولی از لحاظ فکری و برخوردی با این آقا کاملا تفاهم داریم خیلی خسته شدم از این بگو مگو های خودم و خانواده که اصلا توجه ندارند.نمیدونم چیکار کنم

    • ◄Responder► , ژانویه 22, 2016 @ 12:35 ب.ظ

      دوست عزیز سن شما به هر حال کمه و باید صبور باشید چون شما در بین ۲۱ تا ۲۵ سالگی به بلوغ عاطفی میرسید و اون موقع با امروزتون خیلی تفاوت خواهید داشت
      و خانواده ورای این احساسات رو میبینه و شما امروز رو … پس بهتره به جای این همه بی قراری کمی هم صبور باشید و واقع بین

  • sanaz , مارس 5, 2016 @ 12:15 ب.ظ

    سلام دختری ۲۳ ساله هستم با کسی دوست هستم که واقعا دوستش دارم ۲۶ سالشه ارشد میخونه کار نداره سربازی هم نرفته باهاش کلی خاطره دارم وابسته شدیم به هم آدم کاری هم هست میتونه زندگیمو بسازه اما دیر الان موقعیت برای ازدواج ما مناسب نیست الان هم یک خواستگار خیلی خوب دارم خونه داره ماشین داره از یک خانواده خوب فشار خانواده خودم هم زیاده موندم چیکار کنم؟؟اگر خانواده با ازدواج منو دوستم مخالفت کنن این خواستگارم هم از دست میدم.بگید چیکار کنم؟؟

    • راهنما , مارس 5, 2016 @ 6:38 ب.ظ

      بهتره تصورات خاطره خوب داشتن رو کنار بگذارید و منطقی و واقع بین برخورد کنید
      چیزی که در وهله نخست بسیار مهمه داشتن شرایط زندگی مناسبه
      اینکه شما چه تصمیمی میگیرید به خودتون بستگی داره ولی هیچ وقت خودتون رو به خاطر یک رابطه ساده دوستانه از سایر امتیازات محروم نکنید

  • مریم , آوریل 10, 2016 @ 5:02 ب.ظ

    سلام.من خانمی ۲۶ ساله هستم.۳سال ازدواج کردم ولی از لحاظ روابط جنسی با همسرم مشکل دارم اوایل خجالت میکشیدم بگم مه لذتی نمیبرم ولی همسرم همیشه لذت میبرد ولی از وقتی که باهاشون راجبع ش صحبت کردم اونم کاری نکرده هرزگاهی میگه منم لذت نمیبرم ولی ب نظر من ایتطوری نیست من کلا دیگه قید رابطه با لذت زدم.شما کمکم کنید؟؟؟؟؟؟

    • راهنما , آوریل 10, 2016 @ 9:31 ب.ظ

      ک رابطه جنسی خوب رابطه ای است که در آن مسایل عاطفی و احساسی لازم برای یک رابطه دو سویه بوجود آمده باشد و زن و مرد نیازهای عاطفی یکدیگر را برطرف نموده باشند و تمامی اختلافات فیمابین را به سرانجام رسانده باشند تا در هنگام رابطه به خواستها و انتظارات طرف دیگر رابطه و نیازهای خویش توجه لازم را داشته باشند.

      چرا از دخول لذت نمیبرم،چرا از رابطه جنسی لذت نمیبرم،چرا از دخول ارضا نمیشم ؟ سوالاتی هستند که در ذهن برخی خانم ها شکل میگیرد
      لازم است در ابتدا بین لذت جنسی و ارگاسم در زنان تفاوت قائل شویم و در نظر داشته باشیم حسگرهای جنسی در سراسر بدن زنان گسترده شده است ، نباید کانون لذت جنسی زنان را تنها درا ندام تناسلی آنها بدانیم

      چرا برخی زنان از رابطه جنسی دخولی ارضا نمیشوند و لذت نمیبرند

      نقش عوامل روحی و روانی در ارضا نشدن از مقاربت

      لازمه ارضای جنسی زنان پیشنوازی و معاشقه است ، اگر به اندازه کافی پیشنوازی نداشته باشید اساسا تحریک جنسی کامل نخواهد شد،اما برخی از زنان هستند که علیرغم داشتن یک معاشقه طولانی مدت از رابطه دخولی به ارگاسم نمیرسند و ناچارند با مالش ناحیه کلیتوریس به ارگاسم برسند ، علت آنست که حساسیت این ناحیه نسبت به ناحیه درونی واژن بیشتر است ، فراموش نکنیم دختران باکره ای که به خودارضایی اعتیاد داشته اند برای حفظ بکارت ، اولین بار حس لذت جنسی را از ناحیه کلیتوریس تجربه کرده اند شاید یکی از دلایلی که باعث میشود آنها در آینده از رابطه جنسی دخولی لذت نبرند همین عامل باشد ، نکته قابل توجه دیگر اینکه اگر تحریک جنسی زنان ناقص باشد رابطه جنسی برای آنها مصداق یک عمل ورزشی خواهد بود.

      لذت نبردن زنان از دخول

      برخی محققان معتقدند با این فرض که در اثر مقاربت در رابطه جنسی، سطح داخلی بافت کلیتوریس تحریک شود.در نتیجه دیواره واژن همان کلیتوریس است. ضمنا در برخی از زنان ناحیه کلیتوریس وسیع تر بوده و لذا شدت تحریک این دسته از زنان باید شدید تر از سایرین باشد یعنی این دسته از زنان نیاز دارند تا در هنگام ارتباط زناشویی با همسرشان، برای رسیدن به مرحله ارگاسم بیشتر مورد تحریک قرار گیرند. این در حالیست که زنانی با بافت طبیعی و معمولی نیازی به تحریکات شدید تر و بیشتر ندارند. شناخت این مساله در بهبود کیفیت رابطه زناشویی در زوجین کمک شایان توجهی خواهد کرد.

      برخی ا ز عوامل که میتواند مانع لذت جنسی از ناحیه دخول باشد عبارتند از :

      ترس از بارداری :

      این ترس در زنانی که شوهر آنها حاضر به استفاده از کاندوم نمیباشد و آنها نیز نمیتوانند از قرصهای خوراکی برای پیشگیری استفاده کنند بیشتر است در نتیجه در طی دخول مدام فکر خود را به این موضوع هدایت میکنند در نتیجه از لذت جنسی محروم میشوند

      احساس درد و سوزش :

      برخی از زنان بعلت ترس از دخول ناحیه لگن خود را منقبض کرده که باعث احساس گرفتگی و درد میشود در نتیجه دخول را ناممکن میکندیا با درد همراه میکند مسلما یک رابطه درآور در یک فرد معمولی نمیتواند لذت جنسی بهمراه داشته باشد

      سابقه اعتیاد به خودارضایی :

      زنانی که در دوران قبل از ازدواج به عمل خودارضایی اعتیاد داشتند ، وخود را از طرق مالشی،فشار آب و … ارضا میکرده اند ، بیشتر جزء افرادی هستند که از رابطه دخولی به ارگاسم نمیرسند ، این افراد در نهایت ناچارند برای ارضای شدن مجددا از طریق ناحیه کلیتوریس ارضا شوند

      اختلالت هورمونی و جنسی :

      تغییرات هورمونی ناشی از قاعدگی یا اختلالت هورمونی که میتواند بر ترشحات و میل جنسی زنان تاثیر گذار باشد طبیعا میتواند مانع از لذت جنسی شود

      عدم همراهی شوهر :

      فقدان اطلاعات جنسی مردان باعث میشود تا براین باور باشند زنان باید همانند آنها ارضا شوند و کانون توجه آنها صرفا به اندام تناسلی معطوف میشود این در حالیست که مسائل جنسی زنان پیچیده تر از مردان است و ارضای جنسی زنان فقط نیازمند توجه به یکی دو قسمت از بدن آنها نمیشود.

  • شهلا , می 1, 2016 @ 12:39 ب.ظ

    سلام
    من ۲۸ سالمه، ۴ ساله که ازدواج کردم، با پسری که توی دانشگاه با هم دوست و همسن بودیم. در خیلی موارد مشکلی نداریم ولی رفتاراش در جمع با وقتی که تنهاییم فرق داره. وقتی خودمون دو نفریم، خیلی خوش برخورد و دوست داشتنی، وقتی توی جمع فامیل هستیم، عبوس، منزوی، ناراحت.طوری که همه میپرسن چی شده؟!! این رفتار واقعا منو آزار میده و بارها بخاطر این موضوع دعوا کردیم. هر وقت هم به هر دلیلی بخوام مهمونی بگیرم اصلا استقبال نمیکنه و به بهونه های مختلف دوست داره یه کاری کنه کنسل بشه. کلی حرف زدیم دعوا کردیم ولی به جایی نرسیدم. کاملا سرد شدم.

    • راهنما , می 1, 2016 @ 5:31 ب.ظ

      رفتار ایشون به خاطر تربیت و رشدی که داشته عامل اصلی به حساب میاد
      ایشون نمیتونه جلوی جمع ابراز احساسات کنه و شما اگر قراره با ایشون زندگی کنید باید این خصیصه اخلاقی ایشون رو کاملا” درک کنید و گرنه نمیتونید امیدوار باشید که تغییری در ایشون به وجود بیاد

  • جواد , می 23, 2016 @ 5:33 ب.ظ

    سلام خسته نباشید
    من ۳۰ ساله هستم.۸ ماه که ازدواج کردیم با خانمی که مادرم معرفی کرد، خانمم هم شاغل هستن.من تازه متوجه شدم خانمم قبل از با کسی دوست بوده و این قضیه رو من متوجه شدم.با اون آقا یه قرار گذاشتم و ازش خواستم که دیگه کاری با زندگیه من نداشته باشه. خانمم از قرارمون مطلع شده.بحران داره زندگیمو از هم داغون میکنه. لطفا راهنمایی کنیید کجا باید برای یه مشاوره خوب ودحل این بحران برم هرچه زودتر اقدام کنم.
    با سپاس فراوان

    • راهنما , می 24, 2016 @ 7:10 ق.ظ

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      دفتر قیطریه:
      ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸ خط ویژه
      دفتر سعادت آباد:
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه
      دفتر شریعتی:
      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵ خط ویژه

  • بهار , ژوئن 10, 2016 @ 6:28 ب.ظ

    سلام خسته نباشید من برادری دارم که ۱۴ ساله است به تازگی متوجه شدم دوستان نابابی دارد و از آنجایی که توانایی نه گفتن را ندارد برایش مشکلی ایجاد شده لطفا مشاور نوجوان خیلی خوب در تهران معرفی نمایید متشکرم

    • راهنما , ژوئن 11, 2016 @ 9:51 ق.ظ

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      دفتر قیطریه:
      ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸ خط ویژه
      دفتر سعادت آباد:
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه
      دفتر شریعتی:
      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵ خط ویژه

      • بهار , ژوئن 11, 2016 @ 12:24 ب.ظ

        سپاسگذارم از لطفتان

  • سمیه , ژوئن 15, 2016 @ 12:05 ب.ظ

    سلام از سایت خوبتان
    من یه مشکلی دارم که ۱۴ ساله با همسرم دارم زندگی می کنم و دارای یه دختر ۷ هفت ساله هستم متاسفانه ایشون از نظر مالی وضع خوبی دارن ولی به من و دخترم راضی نیستن پول و خرجی بدهند و بسیار در این مورد سرسختی می کنند من قبلا کار میکردم الان یکسال است که خونه نشین شدم و رفتار ایشون واقعا منو آزار میده و علاوه بر آن طعنه و کنایه های ایشون برای من غیر قابل تحمل شده لطفا من رو راهنمایی کنین که چیکار کنم؟

    • راهنما , ژوئن 16, 2016 @ 3:57 ب.ظ

      کنترل دخل و خرج و آینده‌نگری اصلاً صفت بدی نیست اما بعضی از ما مثل میرزا نوروز – که به کفش‌های پاره و زهواردررفته‌اش چسبیده بود – چنان به پول می‌چسبیم که جداشدن از آن محال است.
      روان‌شناسان خساست را یک نوع مشکل «روانی» می‌دانند چون معتقدند افراد مبتلا به این اختلال روحی- روانی در همه رفتارهایشان دچار خست و امساک هستند؛ حتی در ابراز احساسات و نشان‌دادن محبتشان به همسر، فرزندان و اقوام نزدیک.

      در این شماره، تلاش کردیم تا با خساست به‌عنوان یک مشکل روحی- روانی و تاثیر آن بر روابط زوج‌ها و شیوه رفتار با همسر مبتلا به این اختلال روحی – روانی آشنا شویم.

      خسیس‌ها از دیدگاه علم

      از نظر علم روان‌شناسی «سخاوت روح» یکی از ویژگی‌های مثبت روحی – روانی و رفتاری است که تقریبا در همه افراد- با اندکی تفاوت در میزان آن- وجود دارد. اما در برخی افراد این ویژگی رفتاری اجازه یا فرصت بروز و ظهور پیدا نمی‌کند و همین ناتوانی ، آنها را به فردی خسیس(اسکروچ) تبدیل می‌کند.

      خساست در شیوه خرج و پس‌انداز کردن، رفتارهای فردی و اجتماعی، ناتوانی در برقراری ارتباط با دیگران، گوشه‌گیری، امتناع از حضور در جمع، توجه بیش از حد به رفتارهای دیگران و بررسی رفتارهای آنها به قصد انتقاد و … مشاهده می‌شود.

      آنها حتی در ابراز احساسات هم خساست می‌کنند! به این مثال توجه کنید؛ مدیر مؤسسه‌ای از اینکه کارمندان‌اش به خوبی کار می‌کنند، آگاه است اما خساست او اجازه نمی‌دهد تا با پاداش مالی یا حداقل تشویق زبانی از همکاران‌اش تشکر و تقدیر کند.

      در واقع «سخاوت» به صورت بالقوه در این فرد وجود دارد چون متوجه تلاش کارمندانش می‌شود ولی خسیس بودن او مانع از آن می‌شود که سخاوتمندی‌اش را نشان بدهد. این نمونه یکی از هزاران نمونه ناتوانی در برقراری ارتباط با دیگران به دلیل خساست است.

      خانواده در سایه خست

      شاید زمان مجردی، خساست مشکلات فراوانی را برای فرد خسیس ایجاد کند که مهم‌ترین آن، جدا ماندن از جمع و تنها ماندن است. در واقع خساست اجازه نمی‌دهد اندکی از درآمد شخصی‌مان را صرف رفت و آمد یا خرید هدیه برای دیگران کنیم و در برنامه‌های دسته‌جمعی حاضر شویم. به این ترتیب، هر لحظه بیش از قبل از جمع فاصله می‌گیریم و در نهایت به فردی منزوی تبدیل می‌شویم. تا اینجای قضیه، فقط خودمان ضرر می‌کنیم؛ ولی بعد از ازدواج، وضعیت کاملا فرق می‌کند چون پای نفر دیگری هم در میان است.

      بعد از تشکیل خانواده، خسیس بودن یکی از طرفین، به شدت بر روابط زوجین و رابطه آنها با یکدیگر تاثیر می‌گذارد؛ تا حدی که شاید به جدایی بینجامد؛ مگر آنکه هر دو نفر (زن و شوهر) مبتلا به مشکل خساست باشند تا بتوانند از بودن در کنار هم لذت ببرند. از مهم‌ترین مشکلات زندگی افراد خسیس با خانواده (همسر و فرزندان) می‌توان به این موارد اشاره کرد:

      – ناتوانی در برقراری ارتباط عاطفی؛ این افراد حتی نمی‌توانند از ساده‌ترین کلمات محبت‌آمیز برای بیان احساسات خود استفاده کنند. جالب اینکه اگر هم از این کلمات استفاده کنند، آزادی و آرامش در رفتارشان دیده نشده و همیشه حالتی از گرفتگی و ناراحتی در رفتار آنها مشاهده می‌شود.

      – به نظر آنها خرید هر چیزی غیر ضروری است و بهتر است به جای آن در بانک پول پس‌انداز شود. خرید هدیه هم که اصلا محلی از اعراب ندارد و دور ریختن پول به حساب می‌آید. در مواقع اجبار هم پرداخت نقدی، بهتر از هر هدیه‌ای است.

      – فاصله عمیقی در روابط زن و شوهر دیده می‌شود؛ سایه دائمی خساست در زندگی مشترک، باعث جدایی آنها از هم می‌شود چون یکی از طرفین نمی‌تواند نیازهای عاطفی و روحی- روانی طرف مقابل را برآورده کند. بگذریم از اینکه رفع نیازهای دیگر به طور کامل از یاد رفته است.

      – ارتباط زن و شوهر به بحث‌ها و رفع نیازهای مالی محدود می‌شود. در نهایت نیز برای رفع هر نیاز- پس از یک جدال طولانی – باید همه افراد خانواده از چهارچوبی که فرد خسیس تعیین می‌کند، پیروی کنند.

      – والد یا والدین (بسته به اینکه کدام‌یک به بیماری خساست دچار باشند) همواره از رفتارها و تلاش‌های فرزندشان در هر زمینه‌ای ناراضی هستند. این نارضایتی از مسائل درسی تا کارها و رفتارهای روزمره آنها را شامل می‌شود. اما این والدین برخلاف والدین کمال گرا – که برای موفقیت فرزندشان هزینه کرده و آنها را همراهی می‌کنند – هیچ تلاش و کمکی برای پیشرفت بیشتر فرزندشان نمی‌کنند و فقط توقع دارند.

      – مردان یا زنان خسیس هر مسئله‌ای را با مسائل مالی می‌سنجند و «پول و درآمد» مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده در زندگی آنهاست. مثلا معیار محبتشان، مبلغ، کیفیت یا نوع هدایای خریداری شده است، نه زیبایی این کار.

      – تصمیم‌گیری برای خرید هر وسیله ساده‌ای برای منزل باید با اجازه زن یا شوهر خسیس باشد. برای صدور این اجازه هم باید همیشه دلیل قانع‌کننده‌ای وجود داشته باشد؛ دلیلی که بتواند فرد خسیس را قانع کند. به این ترتیب، طرف مقابل از هر خریدی منصرف می‌شود.

      به نظر شما زندگی‌ای که یکی از طرفین اختیار کامل دارد و دیگری هیچ اختیاری ندارد، به زندگی در زندان شبیه نیست؟

      – رفتارها آزادانه نیست؛ ترس از بروز واکنشی نامطلوب از سوی فرد خسیس بر همه رفتارها و روابط سایه افکنده و آزادی عمل را از همه افراد خانواده – به ویژه همسر – سلب کرده است.

      – این افراد در برآوردن نیازهای فردی‌شان هم امساک می‌کنند؛ تا حدی که سلامتی‌شان هم در معرض خطر قرار می‌گیرد.

      روح و روان، اسیر امساک

      بررسی‌ها نشان می‌دهد «افسردگی» یکی از مهم‌ترین اختلالات روحی- روانی است که فرد خسیس به آن دچار می‌شود. روان‌شناسان دلیل اصلی بروز این حالت را منزوی‌شدن آنها می‌دانند.

      از طرفی عناد دائمی آنها با جمع، باعث تنها ماندن‌شان می‌شود و همین امر باعث تشدید افسردگی خواهد شد. در واقع عقاید آنها باعث می‌شود تا همیشه تنها بمانند؛ حتی اگر به ظاهر، دیگران آنها را طرد نکنند.

      یکی دیگر از مشکلات روحی- روانی این افراد، «بی‌تابی و بروز حالت‌های هیجانی» است. نگرانی درباره همه چیز، به‌ویژه مخارج ( فقط فکرکردن به مخارج و نه خرج‌کردن واقعی)، آنها را به افرادی بهانه‌جو، بی‌تاب، ایرادگیر و… تبدیل می‌کند. این نکته را هم فراموش نکنیم که حالتی «تهاجمی و عصبی» در رفتارهای آنها دیده می‌شود که هم باعث آزار خانواده و هم باعث آزار خودشان می‌شود.

      رفتارهای دیگری مثل حرص و ولع دائمی برای همه چیز، شک و تردید، حسابگری و خود‌محوری از دیگر اختلالات روحی- روانی افراد مبتلا به بیماری خساست است. این افراد فراموش کرده‌اند که تیر تیز رفتارهای نامطلوب و تهاجمی آنها، بیش از همه، روح و روان همسر و فرزندان‌شان را زخمی می‌کند.

      با آنها چه کنیم؟

      اول از همه به‌خاطر بسپاریم که بیماری همسر خسیس ما هیچ گاه درمان نمی‌شود؛ بنابراین فقط باید تلاش کنیم تا رفتار او را تعدیل و ترمیم کنیم. درمان قطعی‌ای برای این بیماری وجود ندارد؛ فقط با این شیوه‌ها می‌شود با او مدارا کنیم:

      – طبیعت افراد خسیس را باور کنیم و بپذیریم که به بیماری امساک و خساست بیمارگونه دچار هستند. این باور باعث می‌شود تا رفتارهای او برایمان قابل تحمل باشد.

      – مقابله به مثل نکنیم؛ این مقابله هیچ اثری جز تکرار رفتارهای نامطلوب او ندارد. حتی این رفتارها می‌تواند با شدت بیشتری تکرار شود.

      – پیش از خرید هر وسیله‌ای برای منزل با همسرمان مشورت کنیم. با وجود اختلاف‌نظر، مشورت‌کردن ضروری است تا پس از خرید با لجبازی او روبه‌رو نشویم. به این ترتیب، مانع از جنجال شده و زمینه‌سازی کرده‌ایم.

      – برای خرید‌های شخصی تنها برویم ولی قبل از بیرون‌رفتن از منزل، حتما به همسرمان اطلاع بدهیم تا احساس کنارگذاشته‌شدن به او دست ندهد. توافق کنیم که این تصمیم برای سلامت روحی- روانی هر دوی ما لازم است.

      – بعضی افراد مبتلا به خساست، تلاش می‌کنند تا این صفت نامناسب را اصلاح کنند. در این صورت با درک مشکلشان و تلاشی که برای ترک این صفت می‌کنند، به آنها کمک کنیم.

      فراموش نکنیم نباید این افراد را مسخره کنیم یا دائم از آنها ایراد بگیریم. کنارشان باشیم تا با کمک هم به تدریج بر مشکل غلبه کنیم.

      – زمانی که از رفتار همسرمان غمگین و عصبی می‌شویم، ناراحتی‌مان را ابراز کنیم؛ البته نه با دعوا و جنجال بلکه به او توضیح بدهیم که از رفتارهای او ناراحت می‌شویم و خجالت می‌‌کشیم. این توضیح و ابراز ناراحتی ما به شکل منطقی، تلنگری برای تجدیدنظر در رفتارهای نامناسب اوست.

      – همان‌طور که اشاره کردیم، این افراد در ابراز احساسات نیز ناتوان هستند. در مقابل این ناتوانی، لجبازی و بی‌اعتنایی نکنیم اما طوری رفتار کنیم که طرف مقابل هم با کمی کم‌اعتنایی ما روبه‌رو شود. با کمی تغییر در رفتارهای گذشته خود می‌توانیم به راحتی تغییراتی در رفتار همسرمان ایجاد کنیم.

      – اگر فرزندمان از رفتار همسرمان رنجید، مقابله به مثل را به او یاد ندهیم. فقط به فرزندمان توضیح بدهیم که این عقیده پدر یا مادر توست و باید به عقیده آنها احترام بگذاری. فقط دفعه بعد طوری رفتار کن که با سرزنش او روبه‌رو نشوی.

      – افراد خسیس با وجودی که ممکن است سلیقه خوبی داشته باشند اما برای خرید هر چیزی، ابتدا به مبلغ آن توجه می‌کنند؛ بنابراین به جای دلخورشدن یا مسخره‌کردن همسرمان از او تشکر کنیم. همین که او هزینه‌ای را بابت خرید چیزی پرداخت کرده، کافی است. تشکر ما نوعی تشویق برای تکرار این رفتارهای مثبت و از بین رفتن برخی مشکلات رفتاری همسرمان است.

      – برای تقسیم دخل و خرج منزل، همفکری کنیم تا به تدریج تغییراتی در شرایط ایجاد شود.

      – با دوستان و آشنایان قطع رابطه نکنیم؛ این راه چاره نیست. با حفظ تعادل در رفت و آمدها این مشکل به تدریج برطرف خواهد شد.

      – از روانپزشک، روان‌شناس یا مشاور کمک بگیریم.
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      دفتر قیطریه:
      ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸ خط ویژه
      دفتر سعادت آباد:
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه
      دفتر شریعتی:
      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵ خط ویژه

  • سمیه , ژوئن 15, 2016 @ 12:08 ب.ظ

    در ضمن من دوران کاری که داشتم به ایشون در مخارج زندگی خیلی کمک می کردم. ولی الان که درآمدی ندارم ایشون با من رفتار مناسبی ندارند و مدام این واژه رو تکرار می کنند که خودت برو خرج خودتو در بیار به همین صراحت
    واقعا من و دخترم را عصبی کرده رفتار شون تورو خدا بگین با این افعی من چطور میتونم زندگی کنم؟
    در ضمن ایشون در مقابل دخترم رفتار های غیر اخلافی از خودش نشون داده که واقعا برای من زجر آور است

  • مهشید , ژوئن 19, 2016 @ 1:25 ق.ظ

    سلام دختری ۲۰ ساله هستم که از سال دوم دبیرستان با پسری رابطه برقرار کردم در واقع اون اولین و تنها پسری هست که تا الان تو زندگیم بوده و هست من ایشون زو خیلی دوست دارم و واقفا واسه زندگیم انتخابش کردم اونم میگه همین حس رو نسبت به من داره و هرروز کلی به من زنگ میزنه و هر روز میگه که چقد دوستم داره و این علاقه یک عو به وجود نیومده بلکه تو این ۴ سال وابستگی و علاقش به مرور زمان روز به روز نسبت به من بیشتر شده اما مشکل اینجاست که با وجود ااینکه ما همو دوس داریم اما خیلی دعوا میکنیم بخاطره اینکه ایشون اصلا به نظرات من اهمیت نمیده و تو دعواها همیشه منو مقصر میدونه و در آخرم این خودش هست که عذر خواهی میکنه و دعوارو ختم به خیر میکنه اما همیشه سر اینکه زیاد شبا واسم وقت نمیزاره ک پی ام بدیم چون از صب سره کاره و شبام خستس ادعوامون مبشه البته هر شب پی ام میده ولی خب دوس داره زود تموم شه که بخوابه و اینکه ما وضع مالی خیلی خوبی داریم و من سعی کردم هر کشوری ک میرم یه تیکه سوغاای براش بیارم یا تو مشکلاته مالی پشتشو خالی نکنم و در حد توانم کمکش باشم ولی این آقا تا حالا هیچ هدیه ای واسه من تو این ۴ سال تهیه نکرده

    یه بار غیر مستقیم بهش گفتم گفت بخدا که نداشتم اگه داشتم بهترینارو میگرفتم منم چون نمیخواستم غرورش بشکنه ادامه ندادم اما الان دیگه خستم چون دارم خاستگارامو رد میکنم و به پای این آقا نشستم و جفتمونم همو دوس داریم اما همش دعوا همش دعوا دیگه دارم تو این جهنم میسوزم دوسش دارم اما ولافم از دوس داشتتم از این وضعیت لعنتی مثلا الان من تا ساعت ۱ شب منتظرش موندم که بیاد خونه حرف بزنیم با تلگدام اومده بعد ۱۰ دقیقه میگمه من بخوابم؟ خب من این همه منتظرت بودم توام ۳۰ مبن بیدلر بمون حرف بزنیم چرا زارت میری سراغ خواب ؟ویتیم میگم که میخوام گوشیمو خاموش کنم که یه مدت حرف نزنیم مقاومت میکنه و نمیزاره پاک گیج شدم همیشه ساکته کم حرفه خودخواهه اینکه من انفد بهش وفادارمو میخوام فقط با اون حرف بزنم اینکه میخوام باهام حرف بزنه توقع زیادیه؟

    • راهنما , ژوئن 20, 2016 @ 1:25 ب.ظ

      این علاقه شما در این مدت ۴ سال مثل قرصی شده که به موقع قورت داده نشده و الان شیرینی روی قرص در حال از بین رفتنه … باید بدونید اگر قرار باشه با همین منوال گذران کنید فقط وفقط باید از این رابطه در حد یک رابطه بسیار ساده دوستانه انتظار داشته باشید و گرنه برای خواستگاری و ازدواج باید اقدام کنید … که با اختلاف سطح تحصیلات که وجود داره ممکنه خانواده شما مخالفت کنن … در ضمن سن شما برای ازدواج کمه به همین خاطر با احساسات تصمیم گیری میکنید چون تازه بعد از ۲۵ سالگی به بلوغ عاطفی میرسید
      پس در این مورد حتما” مشاوره ای حضوری داشته باشید

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵

  • نازنين , ژوئن 20, 2016 @ 11:36 ب.ظ

    ببخشید من دختری ١٨ ساله دارم که تقریبا دو سه ساله میگه من از جنسیتم راضی نسیتم و مدام ادای پسرا رو در میاره تو حرف زدن لباس پوشیدن و حتی حرکات پسرونه انجام میده
    و ترجیح میده با دخترا ارتباط برقرار کنه تا با یک جنس مخالف و میگه آدم باید با همجنس خودش باشه و تمایل به دخترا نشون میده
    لطفا منو راهنمایی کنید

    • راهنما , ژوئن 23, 2016 @ 8:14 ب.ظ

      در این مورد حتما” با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵

  • ندا , جولای 5, 2016 @ 5:41 ب.ظ

    سلام.دختری هستم ۲۶ساله.ب مدت یکسال با پسری دوس بودم و هستم و طی این مدت خانواده ها هم در جریان دوستیه ما قرار داشتن.قبل از اینکه از رابطه ی خودم بگم لازم ب ذکر است ک در طول این یکسال بر اساس اختلافات پدرو مادرم باعث شد ک من و برادرو مادرم باهم زندگی کنیم و پدرم هم جداگانه در یک خانه ی دیگر.این یکسال گاهی اوقات با مادرو برادرم و دوست من ب بیرون میرفتیم.مادرم از پسره خیلی راضی بود اما سر ی اختلافی ک بین من و دوست پسرم ب وجود اومد از شدت عصبانیت مادرمو دخالت دادم و الان ب مشکل برخوردم.با دخالت بی جای مادرم زندگیم بهم ریخت.الان نزدیکه ۴ماهه ک با پدرم آشتی کرده و ۴تایی زیر ی سقفیم اما از اون روزیه ک پدرم برگشته مادرم دیگه اجازه رابطه برقرار کردنو با عشقم نداد و وقتی اون خاستگاری کرد مادرو پدرم گفتن ن.چون مادرم دیدش ب کل عوض شده بود.و حتی من الان هم نمیتونم دیگه با مادرم صحبت کنم.ما هنوزم ارتباط یواشکی داریم و خواسته ی جفتمون اینه ک بریم زیر ی سقف اما مادر من مخالفه.این نکته رو هم اضافه کنم ک مادر من زندگیه خودشو داره با زندگیه مقایسه میکنه و چون طی این یکسال همش درگیره دادگاه بوده ب منم میگه ک اگه با این پسر ازدواج کنی فردا این دادگاه اون دادگاه و میگه ک من نمیتونم ناراحتیه تورو ببینم در صورتی ک من و دنی خیلی بهم علاقه مندیم.لطفا راهنماییم کنید ممنون

    • راهنما , جولای 6, 2016 @ 11:58 ب.ظ

      مادران بوی خطرو از فرسنگها حس میکنن و بهتر از هر کسی میتونن فرد مقابل رو توصیف کنن
      ولی شما چنان وابسته شدید که بعید به نظر میرسه به چنین مشکلاتی حتی فکر کنید … پس بهتره مدتی صبر کنید و از طریق یکی از افراد قابل اعتماد در خانواده و یا فامیل با مادرتون صحبت کنید و بدونید که قبول خواهند کرد ولی ممکنه باعث ترد و دلخوری شما از خانواده بشه

      • ندا , جولای 7, 2016 @ 2:59 ب.ظ

        سلام.مادرم حرف هیچ کس رو قبول نداره و فقط حرف خودشو میزنه.چون از زندگیه خودش آسیب دیده میترسه من هم آسیب ببینم بد بین شده.حتی برادرمم هم میگه مامان غیر قابل کنترل شده.
        این قضیه داره دیوونم میکنه هم منو هم همسر آیندمو.جفتمون داریم آب میشیم.خواهش میکنم ی راهی پیش رمو بذارین تا این مشکلو بتونم حل کنم

        • راهنما , جولای 9, 2016 @ 1:01 ق.ظ

          پس حتما با شماره هایی که گفته شده تماس بگیرید

  • مریم , جولای 18, 2016 @ 5:48 ق.ظ

    سلام مادری ۳۵ساله هستم دختر بزرگم دوسال و هفت ماهه است ودختر کوچیکم هشت ماهه از وقتی دختر کوچیکم به دنیا اومد واز اواخر دوران بارداری خیلی عصبی شدم و رفتارم کم کم با دختر بزرگم تغییر کرد من مادری صبور و باحوصله بودم که خیلی براش وقت میذاشتم وخیلی با هم دوست بودیم و مدام با هم بازی میکردیم و بهش می اموختم همه چیز خوب بود تا ماههای اخر بارداریم که بدرفتاریهای من شروع شد وادامه دار تا همین الان که دقیقا تو سن شیطنت و بازیگوشی بچه ها دو تا سه سالگی ..بیشتر وقتا هم دستم روش بلند میشه از شدت عصبانیت واینکه نمیتونم خودم و کنترل کنم نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم اما هربار به خودم میگم اینبار خودم و درست میکنم خودم و کنترل میکنم بازم فایده نداره بچه هم هرروز شیطون تر و حرف گوش نکن تر میشه…از طرفی هم بچه کوچیکم احتیاج به من داره ..خیلی خستم از رفتار خودم از حرف گوش نکردن و شیطنت زیاد دختر بزرگم نمیدونم اگه از همین الان تصمیم بگیرم تو رفتار خودم تغییر ایجاد کنم ومثل اول بشم چقدر طول میکشه دخترم هم رفتاراش بهتر بشه اصلا تاثیری داره رفتار بد و بداخلاقیای من تو این یک سال اگه خودم و درست کنم تاثیرات بدش از بین میره یا دیگه فایده نداره چقدر زمان میبره که بتونم رابطم و با دخترم خوب کنم چه جوری اون و اروم کنم

    • راهنما , جولای 18, 2016 @ 10:45 ق.ظ

      در این مورد حتما” با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

  • پریسا , جولای 18, 2016 @ 12:53 ب.ظ

    سلام من سه ماهه نامزد کردم نامزدم هیچ مسئولیتی قبول نمیکنه نه بیرون میریم نه رابطه ی احساسی و عاطفی داریم حتی کلامی هم نه …فقط روزی دوبار حرف میزنیم و در هفته چند بار میاد خونمون حرف میزنیم حرفای عادی و میگه سه سال دیگه عقد و عروسی
    من انتخاب خودشم و به لحاظ موقعیت بهترین موقعیت رو داره شبا با دوستاش میره بیرون میگه اون موقع مناسب تو نیس ما با ماشین میچرخیم و اهنگ گوش میدیم من با این آدم چ کنم؟

    • راهنما , جولای 19, 2016 @ 11:08 ق.ظ

      خب دوست عزیز دوران نامزدی دوران طلایی شناخته … شما در این دوره میتونید همدیگرو بهتر بشناسید
      پس مشاوره کنید و خوب رفتارهای ایشون رو بسنجید تا بتونید در پایان این دوره انتخاب درستی انجام بدید

  • پریسا , جولای 18, 2016 @ 1:57 ب.ظ

    در ضمن اینکه باید بگم پسرعمومه و ۲۷سالشه و من ۲۴ میگه رابطه ای ک تو خیابون شکل بگیره دوامی نداره و من بیرون نمیرم اینا کارای دوست دختریه
    خودش،همه ی این دوره ها رو گذرونده حالا ب من ک رسیده اینجوری میکنه

  • حسن , جولای 28, 2016 @ 1:50 ب.ظ

    با سلام و احترام

    من ۲۹ سالمه و کارمند هستم عاشق دختری ام که متوجه شدم ۲۰ ساله هستن. سن ایشون باعث نگرانی من شده و اینکه آیا تصمیم من برای خواستگاری و ازدواج با ایشون کار عقلانی هست یا خیر؟ خواهش می کنم راهنمایی فرمایید.

    باتشکر…

    • راهنما , جولای 30, 2016 @ 5:46 ب.ظ

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

      بیشتر منابع موجود در روانشناسی تفاوت سنی ۴ تا ۵ سال را مناسب دانسته اند و در برخی منابع ۵ تا ۷ سال نیز مناسب شمرده شده است. علاوه بر این، عامل مهم دیگری که در کنار سن و تفاوت سنی زوجین مطرح می شود بلوغ فکری و پختگی اجتماعی هر کدام از زوجین است.

      به طور کلی می توان گفت یک ازدواج مناسب عموماً ازدواجی است که در دهه سوم زندگی شخص صورت بگیرد و آقا از لحاظ سنی بزرگتر از خانم باشد و اختلاف سنی آنها بیش از ۷ سال نباشد، همچنین هر دو نفر به بلوغ جسمی و فکری رسیده باشند و از سلامت لازم برخوردار باشند. اما واقعیتی که وجود دارد این است که ممکن است همه اشخاص نتوانند چنین ازدواجی را داشته باشند و به خصوص ممکن است در روابطی قرار بگیرند که شرایط ازدواج و اختلاف سنی آنها از حالت نرمال و طبیعی خارج باشد.

  • سپیده 65 , جولای 30, 2016 @ 10:11 ب.ظ

    سلام. دختری هستم ۳۰ ساله تا بحال بیش از یکماه با جنس مخالفی دوستی نداشتم چون از لحاظ شخصیتی نمیتونم یسری مسائلو قبول کنم. در عوض حدود ۷ سال از جوونیمو که باید خوشی میکردم بشدت مشغول کار بودم. توو شرکتی هستم که بعد این مدت مسئولیتهای خیلی خیلی خیلی زیادی بعهده من گذاشتن و در عوض قولهایی رو ک بهم داده بودن رو عملی نکردن از فشار کاری دارم له میشم از طرفی چون کارمند خوبی هستم راضی ب از دست دادنم نیستن از طرف دیگه بقولهاشون عمل نمیکنن. ۲۳۰۰ حقوق میگیرم ک بهم میگن خیلی خوب حقوق میگیری ولی خودشونم خوب میدونن در برابر کار من مبلغ کمیه. دارم دیوونه میشم . میبینم از یطرف جوونیمو گذروندم بدون اینکه هیچ رابطه احساسی با کسی برقرار کنم از اینطرف فشار کار داغونم کرده
    توروخدا راهنماییم کنید.

    • راهنما , جولای 31, 2016 @ 6:08 ب.ظ

      شما هنوز هم جوان هستید و بیشتر این عصبی بودن مربوط به کار شماست که میتونه مقطعی باشه
      به شما توصیه مشاوره میکنم … لازمه فردی متخصص حرفهای شمارو بشنوه تا بتونید برای زندگیتون برنامه ریزی کنید
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      دفتر سعادت آباد:
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه

  • نسرین , آگوست 2, 2016 @ 9:25 ب.ظ

    سلام من ۲۹ ساله هستم و یک ازدواج ناموفق داشتم و الان خواستگارهایی دارم که از من کوچکتر هستند که یکی از انها که خانواده هم موافق با ازدواج من با وی هستند ۴سالاز من کوچکتر است و قبلا هم ازدواج نکرده لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر

    • راهنما , آگوست 3, 2016 @ 10:48 ق.ظ

      قبل از هر اقدامی مشورت و مشاوره انجام بدید
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴

  • زهرا , آگوست 3, 2016 @ 1:52 ب.ظ

    سلام من یه خانوم ۳۰ هستم و ۱۰ سال ازدواج کردم ..تو خانواده ما رابطه ها خیلی گرمه و غر و لند و اعتراض خیلی کمه ..اما متاسفانه تو خانواده شوهرم همش اعتراض.
    ِهر حرکتی که مسکنی باید حواست جمع باشه. و پاسخگو باشی ..من خانواده مذهبی دارم اما خانواده همسرم اول با ظاهر مذهبی وارد شدند ولی بعد دیدم که خبری از اصول دینداری نیست تو خانوادشون ..و پسرشون هم اصلا زنداری بلد نیست ..عطوفت و محبت زنداری کادو گرفتن ..تو کارش نیست و سر هر نیاز طبیعی که من دارم به اختلاف میخوریم چون شوهرم میگه اصن درخواست نداشته باش.من دوتا پسر ۶ ساله و دو ساله دارم و ناخواشته باز باردار شدم ..شوهرم میگفت بچه رو از بین ببریم ولی من نمیخوان این کارو بکنم ..الان به نقطه ای رسیدم که برام سخت شده ادامه این زندگی و دلم نمیخواد با خانواده همسرم دیگه رفت و امد داشته باشم ..پدرم یک جلسه گذاشت با همسرم و والدینش و او هم تعجب کرده بود که اونا هیچ حقی برای من قائل نیستن و اونو توقع میدونن

    • راهنما , آگوست 4, 2016 @ 12:43 ق.ظ

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵

  • سامی , آگوست 16, 2016 @ 8:31 ق.ظ

    سلام من پسری ۲۶ ساله هستم با یه دختر ۱۹ ساله ای دوست بودم ۵،۶ ماه مادر این دختر از ارتباط ما باخبر شده و اجازه نداد باهم باشیم یه روز با مادرش قرار گذاشتم و از دخترش خواستگاری کردم و گفتم باهاش ازدواج کنم و ایشونم خواست با خانواده من آشنا بشه ، حالا من مشکل اصلیم اینه که نمیدونم میتونیم هر جفتمون این مسولیت رو قبول کنیم شرایط ازدواج رو داریم در آینده به مشکل بر نخوریم ؟

    • راهنما , آگوست 16, 2016 @ 2:54 ب.ظ

      اگر شرایط ازدواجو رو دارید پس اقدام کنید ..حداقل این شرایط داشتن استقلال مالی برای شماست

  • عاطفه , آگوست 17, 2016 @ 11:17 ق.ظ

    سلام دوستی دارم که با پسرعمه اش ۵سال دوست هست ..دوست من عاشقانه این پسر رو میپرسته ولی پسر عمه اش گاهی هیچ ابراز علاقه به اون از خودش نشون نمیده البته این را بگم که پیشنهاد دوستی از طرف پسر ووقتی برای دوست من خواستگار امد پیشنهاد شد و چون دوست من به این اقا علاقه شدید داشت این پیشنهاد رو پذیرفت …الان این اقا هیچ ابراز گاهی علاقه ای نشون نمیده ودوست من بسیار در رنج و عذابه وبه تمام خواستگارانش جواب رد میده خواهش میکنم از هیچ کمکی دریغ نکنید

    • راهنما , آگوست 20, 2016 @ 2:28 ب.ظ

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      دفتر سعادت آباد:
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *