مرکز مشاوره

مشاوره شغلی

مشکلات شغلی و دغدغه جوانان امروز

یکی از دغدغه هایی که جوانان امروزی بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه دارند، صاحب یک شغل مناسب شدن و استخدام در یک شرکت خوب می باشد. متاسفانه آمار بیکاری در کشور بسیار بالا می باشد و کسی پیروز این مبارزه برای به دست آوردن کار و موفقیت در مصاحبه میباشد که بتواند خود را به خوبی نشان داده و از توانایی های خود پرده برداری کند. اما چه می شود که افرادی با وجود ویژگی های خوب و استعداد های عالی برای یک شغل انتخاب نمی شوند؟!

استرس و اضطراب اصلی ترین عامل عدم استفاده از تمام توانایی های یک فرد می باشد.

مشاوره شغلی و مصاحبه شغلی کارآمد

بسیاری از کسانی که متقاضی حضور در یک شرکت خوب میباشند تنها بدلیل عدم اعتماد به نفس کافی انتخاب نشده و نمیتوانند مشغول به کار شوند. باید بدانید که اگر نتوانستید در یک مصاحبه شغلی و یا در یک آزمون جهت استخدام در یک شرکت موفق عمل کنید دنیا به آخر نمی رسد و شما تنها شناس خود را امتحان کرده اید. بنابراین خود را از قبل باخته ندانسته و اتفاقاً خود را پیروز آن مصاحبه دانسته و فکر کنید که درآن شکرت استخدام شده اید بنابراین بدون هیچگونه استرس وبا آمادگی علمی کامل در این جلسات شرکت کنید.

مشاوران ما در مرکز مشاوره باارائه خدمات مشاوره شغلی این کمک رابه شما می کنند که با اعتماد به نفس کافی بهترین شغل راانتخاب کرده وخود را صاحب آن بدانید. بنابراین با ارائه مشاوره مصاحبه شغلی به متقاضیان این امر شما را آماده حضور در مصاحبه شغلی و آزمون های استخدام شرکت ها می کند. بنابراین جهت موفقیت در محصاحبه استخدام شرکت باید به خود مسلط بوده و از همه توانایی های خود استفاده کنید. همچنین جهت مصاحبه استخدام باید با اعتماد به نفس کافی حاضر شده و در عین برخورد رسمی در جلسه ، درآن راحت باشید. لبخند به همراه داشته باشید و با جواب های کوتاه وبلند خود بدون هیچ حرف وتوضیح اضافی مخاطب خود را باویژگی های مثبت خود آشنا سازید. بدین ترتیب شما می توانید علاوه بر تاثیر مثبت بر روی مصاحبه کننده این اطمینان را به خود بدهید که شما تمام توانایی های خود را به معرض نمایش گذاشته اید.

ویژگی های یک شغل خوب

دائمی باشد

چالش داشته باشد

حقوق مناسب داشته باشد

مزایای کاری داشته باشد

جایگاه اجتماعی داشته باشد

منبع: مشاورکو


صفحه اصلی سایت مرکز مشاوره

administrator

مقالات مرتبط

518 نظرات

  • معصومه , سپتامبر 20, 2017 @ 1:27 ب.ظ

    سلام وقت بخیر.من لیسانس معماری دارم میخواستم بدونم چجوری میتونم با این مدرک تو مدرسه کار کنم و اگه نیاز باشه که برم آموزش و پرورش کدوم بخش باید برای این کارم برم. ی سوال دیگه اگه به فتوشاپ مسلط باشم کجاها میتونم کار کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

    • مشاور , سپتامبر 20, 2017 @ 9:55 ب.ظ

      با سلام

      دوست عزیز شما با لیسانس معماری باید به بخش فنی و حرفه ای مراجعه کنید فکر می کنم کمک بیشتری
      به شما بشود و حتی مراکز علمی -کاربردی که فوق دیپلم رشته های فنی را دارند شاید به عنوان مدرس نیاز داشته باشند البته که علاوه بر این مراکز اینکه شما فتوشاپ را بیاموزید کمک زیادی به شما خواهد کرد .و هر جایی که بخواهید مشغول شوید این مهارت کمک زیادی می کند .
      در هر حال امیدوارم شرایط کاری مناسب را پیدا کنید .
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
      موفق باشید

  • رضا , سپتامبر 29, 2017 @ 12:42 ب.ظ

    سلام من الان دانشجوی مهندسی مکانبک هستم واز الان بیشتر شهر هارو واسه کار گشتم و از خیلی از افراد تو شهر های دیگه که هم رشته ای خودم بودن و لیسانس مهندسی مکانیک داشتن دیدم و برخورد داشتم و پرسیدم و دیدم بیشترشون وارد کار ازاد شدن یا سوپر مارکت یا نساجی و… الان میخوام بدونم من که درسمو میخونم تلاشمو مبکنم ایا واسم کار هست ایا تلاشم فایده ای داره
    و وارد چه کار هایی باید بشم و کجا باید برم دنبال کار ممنون میشم بگید چکار کنم.

    • مشاور , سپتامبر 29, 2017 @ 1:42 ب.ظ

      با سلام
      دوست عزیز ببینید در هر شرایطی داشتن علاقه به رشته خلاق بودن تحمل سختی و ناکامی داشتن بسیار اهمیت دارد خب طبیعی است که باشرایط فعلی
      خب کار دولتی رو کلا باید منصرف شوید ولی اینکه در مورد حوزه خودتون اشتغال داشته باشید بایددید شما چقدر مایل به ادامه تحصیل هستید و چقدر می توانید در زمینه رشته خود حرف جدیدی برای گفتن داشته باشید به هر حال اکنون ممکنه فردی با لیسانس مکانیک در شرایط خوبی به سر ببرد ولی فردی با دکتری همچنان در تقلای کار باشد یعنی همه چیز کاملا بستگی به خود شما دارد و خب وقتی حس کردید در حوزه خودتون نمی توانید موفق باشید طبیعتا دنیا به اخر نرسیده و حوزه های زیادی هستند که شما می توانی د فعالیت داشته باشید امیدوارم به زودی شرایط کاری ایده ال فراهم شود البته با تلاش خودتون
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
      موفق باشید

  • بهزادی , اکتبر 6, 2017 @ 9:40 ب.ظ

    سلام من ۲۵ سال دارم دارای مدرک مدرک لیسانس عمرانم و الان مشغول کار در یک دهیاری میباشم. به صورت قرارداد یک ساله الان یه کار به هم پیشنهاد شده که باید در هر ماه ۲۲ روز برم به یکی از شهرستان های کشور یه سامانه دولتی رو به کارمندان شهرداریا اموزش بدیم و در ضمن تمام هزینه های غذا مکان رفت امد به عهده شرکته . نظرتون چیه کارمو ترک بکنم برم اینجا

    • راهنما , اکتبر 7, 2017 @ 1:42 ب.ظ

      در این مورد فقط خود شما باید تصمیم گیری کنید
      ولی کم با دوام بهتره از زیاد بی برکته

  • بهزادی , اکتبر 7, 2017 @ 1:55 ب.ظ

    ببخشید منظورتون چیه؟

    • مشاور , اکتبر 7, 2017 @ 11:04 ب.ظ

      عوامل موثر بر انتخاب شغل

      عوامل مؤثر در انتخاب رشته را به دو دسته عوامل فردی و درونی و عوامل اجتماعی و بیرونی می‌توان تفکیک کرد. با توجه به این تقسیم‌بندی، در این‌جا پیرامون هر یک از عوامل مشخص شده توضیح مختصری ارائه می‌گردد:

      الف- عوامل فردی و درونی

      ۱ – انگیزه) انگیزه به عاملی تعبیر می‌شود که اساس رفتار آگاهانه افراد را تشکیل می‌دهد. معمولاً فراهم آمدن مجموعه‌هایی از شرایط و مقتضیات که موجب انگیزش فرد برای وصول به هدفی می‌شود، مبنای شکل‌گیری و ایجاد این عامل، یعنی انگیزه می‌گردد. بسته به نوع شرایط و مقتضیات انواع مختلفی از انگیزش و محرک‌ها را می‌توان برشمرد.
      انگیزه واقعی مبین نیروی درونی است که مشوق و محرک فرد برای حرکت به سوی مطلوب است. البته عامل این شوق و حرکت تنها نیروهای نهایی و درونی نیست، بلکه محیط بیرونی فرد بر ایجاد آن اثر می‌گذارد. این تأثیرات محیط بیرونی (خانواده، مدرسه، دوستان، جامعه) است که می‌توان موجب ایجاد انگیزه کاذب شود. لذا، داوطلبان ورود به دانشگاه به یک بررسی درونی همه جانبه، تأمل در خواسته‌ها و عواملی که موجب می‌شود آن‌ها به زمینه خاص علمی بگرایند، نیازمندند. انتخاب رشته‌ای که در راستای انگیزه واقعی فرد صورت بگیرد به عنوان انتخاب رشته اصلح مطرح است.

      ۲ – علاقه) علاقه را می‌توان به ترجیح میان اشیاء مختلف هنگام انتخاب تعبیر نمود. گرچه انگیزه و علاقه ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند و شاید بتوان علاقه را نوعی انگیزه بالفعل قلمداد نمود، ولی بهتر است در مسائل حساسی مانند انتخاب رشته که به آینده داوطلب مربوط می‌شود، هر کدام را در جایگاه ویژه خود قرار دهیم، بدون آن‌که ربط مستقیم آن‌ها را نادیده بگیریم. داوطلب نمی‌تواند در کنکور سراسری و در هدف ورود به دانشگاه بدون انگیزه باشد و احتمالاً پذیرش دشواری این رقابت سنگین باید به معنای وجود انگیزه قوی برای ادامه تحصیلات دانشگاهی باشد، اما ممکن است که هنوز علائق وی شکل واضحی نیافته باشند و داوطلب از میان رشته‌های متنوع دانشگاهی به علاقه واقعی خود دست نیافته باشد. به هر حال، احتمالاً هر داوطلبی باید به یک یا چند رشته تحصیلی علاقه داشته باشد. در این‌جا علاقه به معنای خواستن و دوست داشتن شفاف است بدون این‌که عوامل خارجی این خواستن را کدر نموده باشند. انگیزه کاذب می‌تواند ایجاد علاقه کاذب کند. بدین ترتیب که ممکن است داوطلب در فضایی قرار گیرد که دیگران همواره از رشته‌های خاص دانشگاهی برای وی بتی را ساخته باشند و با صدها دلیل (فهمیده و نفهمیده) رشته‌های مطلوب خود را برای داوطلب بیارایند، و به تدریج علاقه کاذبی را در وجود او بنشانند. در اینجاست که خانواده داوطلب و نیز دوستان واقعی او باید به وی کمک کنند تا او علائق واقعی و اصیل خود را از علائق کاذب باز شناسد. علاقه واقعی در راستای انگیزه واقعی است. چنانچه علاقه براساس انگیزه واقعی شکل بگیرد، از آن باید به عنوان یکی از مهمترین عوامل مؤثر در انتخاب رشته یاد کرد.

      ۳ – شناخت) عامل بعد، شناخت کافی داوطلب از رشته‌های دانشگاهی است. شناخت مبیین آگاهی معرفت کافی از موضوع مورد بررسی و انتخاب است. علاقه بدون شناخت نمی‌تواند واقعی باشد. ممکن است که داوطلب بدون شناخت رشته‌های دانشگاهی در خود انگیزه قوی برای تحصیلات عالیه بیابد. ولی نمی‌تواند نسبت به رشته‌ای که هیچ شناختی از آن ندارد، علاقه‌مند باشد. لذا، داوطلب باید تلاش کند که از هر طریق ممکن شناخت کافی از رشته‌های دانشگاهی را به دست آورد. بعضی از منابعی که هم اکنون در دسترس اند عبارتند از: دفترچه معرفی رشته‌های تحصیلی گزینه دو که مطالب آن به معرفی و توضیح رشته‌های دانشگاهی می‌پردازد و همچنین، مطالبی که در این خصوص در نشریات پیک‌ سنجش و راه دانشگاه منتشر شده است، قابل استفاده می‌باشد. علاوه بر این «آشنایان و دوستانی که دانشجو یا فارغ‌التحصیل رشته‌های دانشگاهی هستند»، «مطالبی که مشاوران خبره در دبیرستان یا از طریق رسانه‌های گروهی مطرح می‌کنند»، «تماس با دانشگاه‌هایی که مجری رشته‌ها ی مورد نظر هستند»، «بروشورهای مختلفی که در زمینه رشته‌های تحصیلی یا مشاغل گوناگون وجود دارد»، می‌تواند اطلاعات لازم را برای کسب شناخت لازم در اختیار بگذارند.

      ۴ – توان علمی) مسئله توان علمی متفاوت از انگیزه و علاقه است. می‌توان انتظار داشت که هر صاحب علاقه‌ای لزوماً برای ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه‌اش توانمند نیز باشد. قدرت علمی داوطلب در خلال تحصیلات دبیرستانی و نتایج علمی حاصل از شرکت در کنکور سراسری ارزیابی می‌شود. توان علمی گرچه به استعداد تحصیلی ربط می‌یابد، ولی سخت‌کوشی و پیگیری مستمر در فراگیری نقش اصلی را در بالا بردن بنیه علمی داوطلب ایفا می‌کند. به هر حال برای ورود به هر رشته تحصیلی در دانشگاه فرد باید از توان و بنیه علمی لازم برخوردار باشد. منتها در این جا منظور توان علمی داوطلب به صورت مطلق نیست، بلکه آمادگی علمی داوطلب در دروسی است که پایه‌های تخصصی رشته دانشگاهی را شکل می‌دهند. به عنوان مثال، در رشته داروسازی داوطلب باید در دروسی مانند شیمی و زیست‌شناسی قابلیت علمی خوبی داشته باشد. برای رشته مهندسی الکترونیک باید در زمینه‌های ریاضی فیزیک قوی بود. برای رشته معماری علاوه بر ریاضی خود باید هندسه و قدرت تجسمی مناسبی داشت. در مهندسی شیمی علاوه بر ریاضی و فیزیک به توانایی ویژه در شیمی نیز نیاز است. پیش نیاز رشته اقتصاد یا حسابداری فقط دروس علوم انسانی نیست بلکه دروسی مانند ریاضی و آمار نیز نقش مهمی را دارند.
      در رابطه با سطح توانمندی علمی لازم برای ورود به رشته دانشگاهی باید به دو نکته توجه کرد. یکی آن‌که قدرت علمی در دروس متناسب با رشته مورد نظر مهمتر از توان علمی عمومی است. دیگر آن‌که شرط توفیق در دانشگاه (پس از قبولی) وابسته به میزان تسلط بر دروس فوق‌الاشاره است. به عبارت دیگر ممکن است که فردی در ورود به رشته خاصی توفیق یابد منتها این قوت علمی فرد در دروس اختصاصی رشته است که ضامن ادامه تحصیل موفقیت‌آمیز وی در آن رشته می‌باشد.
      به‌طور خلاصه باید گفت که برای ورود به یک رشته مشخص دانشگاهی باید از توان علمی لازم برخوردار بود. سوابق تحصیلی و نتیجه کنکور مناسب‌ترین ملاک‌های در دسترس برای ارزیابی این توانایی هستند. از این مطلب می‌توان به لزوم تناسب توان علمی با سطح دشواری رشته تحصیلی یاد کرد.

      ۵ – استعداد تحصیلی) در این‌جا استعداد تحصیلی متفاوت از بنیه علمی لحاظ شده است. منظور از استعداد، توانایی ویژه در انجام دادن بعضی از فعالیت‌ها و اموری است که فرد را از افراد مشابه متمایز می‌سازد. ممکن است که فردی به لحاظ استعداد متوسط باشد، اما در سایه تلاش و سخت‌کوشی از بنیه علمی بسیار بالایی برخوردار گردد و بالعکس. ممکن است فردی با استعداد باشد اما به علت کاهلی و تنبلی نه تنها بهره‌ای از استعداد خود نبرد بلکه در مسابقه با افراد پر تلاش و با استعداد متوسط هیچ‌گونه توفیقی نیابد. به هر حال بهترین حالت آن است که استعداد تحصیلی با تلاش سخت و مستمر برای کسب علم توأم شود تا این استعداد‌ها در صحنه جامعه بدرخشند و بدیهی است که این‌گونه افراد در همه صحنه‌های رقابت علمی پیروز خواهند بود.

      در این‌جا به نکته‌ای باید اشاره کرد که مستقیماً به انتخاب رشته تحصیلی مربوط می‌شود. معمولاً استعداد در زمینه یا درس خاصی ظهور و بروز بیشتری دارد تا در همه زمینه‌ها. به‌عنوان مثال، دانش‌آموزانی هستند که در ریاضی از استعداد بالایی برخوردارند. اما در درس شیمی، در مقایسه با دیگران، متوسط ارزیابی می‌شوند. یا در زمینه نقاشی از استعداد سرشاری برخوردارند اما در دروس عمومی (و یا تخصصی) نظری با ضعف مواجه‌اند. شناخت این استعداد بسیار مهم است. داوطلب باید به استعداد علمی نسبی خود دقیقاً توجه کند. منظور از نسبی در اینجا آن است که تمام افراد از نوعی استعداد برخوردارند. منتها در زمینه‌های مختلف علمی و عملی این استعداد در افراد مختلف از شدت و ضعف برخوردار است. در انتخاب رشته تحصیلی به تناسب بین استعداد علمی و محتوای رشته دانشگاهی باید توجه داشت. بهترین رشته تحصیلی برای داوطلب آن است که وی استعداد خود را همسو با آن بیابد. بسیاری از ناسازگاری‌های درون دانشگاهی و فشارهای روانی ناخواسته که به برخی از دانشجویان وارد می‌شود، در انتخاب غلط رشته تحصیلی به علت غفلت از عوامل فوق‌الذکر ریشه دارد. هجوم دانشجویان برای تغییر رشته فعلی آنان از عدم انگیزه و علاقه به رشته تحصیلی حکایت دارد. بسا با استعدادترین داوطلبان کنکور که در رشته خاصی پذیرفته شدند ولی نه تنها در دانشگاه از برجستگی‌های علمی مطرح در دبیرستان و در سطح کنکور خبری نبود بلکه واهمه عدم توفیق در اتمام دوره دانشگاهی نیز وجود داشت.
      در انتهای این قسمت باید متذکر این نکته مهم شد که محور کردن فقط یک عامل (مثلاً علاقه) و لحاظ کردن بعضی عوامل به صورت کم اثر و اقماری منجر به انتخاب رشته خوب و مفیدی نخواهد شد.

      ب- عوامل بیرونی و اجتماعی

      ۱ – محیط بیرونی) منظور از محیط بیرونی، کلیه عوامل و افرادی است که با داوطلب در تماس و مراوده بوده و به نوعی در تصمیم‌گیری‌های وی در ارتباط با انتخاب رشته تأثیر می‌گذارند. در این خصوص از خانواده، مدرسه، دوستان و جامعه‌ای که داوطلب را مستقیماً احاطه کرده و با او برخورد دارند، می‌توان نام برد. محیط بیرونی می‌تواند در دو جهت مختلف عمل کند. جهتی مثبت که عبارت از کمک به داوطلب برای کاوش درونی، کشف علاقه واقعی و میزان استعداد تحصیلی و دور ساختن داوطلب از تصمیم‌گیری‌ براساس احساس بدون شناخت می‌باشد و جهت منفی که القاء علایق و برداشت‌های شخصی خود به داوطلب است بدون آن‌که انگیزه، علاقه، توان علمی و استعداد داوطلب چندان مورد توجه قرار گیرد.
      داوطلبان کنکور سراسری که مبادرت به انتخاب رشته می‌کنند باید دقت کامل مبذول دارند تا از محیط بیرونی فقط در جهت اثرگذاری مثبت آن بهره ببرند و خود را تا حد امکان از تأثیرات نامطلوبی که منجر به انحراف آن‌ها از مسیر صحیح می‌گردد، دور نگه دارند.

      ۲ – اشتغال) عامل اشتغال در انتخاب رشته دانشگاهی، نقش دوگانه‌ای را ایفا می‌کند. برای برخی هدف ورود به دانشگاه اصولاً تصدی شغل‌های خاص است که بدون قبولی در آن رشته دانشگاهی، وصول به آن امکان‌پذیر نیست. برای برخی دیگر قبولی چنان مهم است که اصولاً در زمان انتخاب رشته به مسأله اشتغال مرتبط با آن رشته توجه نمی‌کنند. در ارتباط با مسأله اشتغال نکات زیر به اختصار مطرح می‌شود:
      کلیه داوطلبان به شغلی که آن رشته دانشگاهی منتهی به آن می‌شود (یا می‌تواند بشود) حتماً توجه کنند هر چند که هدف ورود به دانشگاه به هیچ‌وجه نباید فقط به مسأله اشتغال محدود شود.
      داوطلب از نظر روحی و روانی باید آمادگی لازم برای پذیرش کار مرتبط با رشته مورد نظر را داشته باشد. به عنوان مثال کسی که مشاهده خود برای او غیر قابل تحمل بوده و حتی از آن می‌هراسد، نباید رشته‌ای را انتخاب کند (مانند پزشکی و دامپزشکی) که در زمان اشتغال همواره امکان این برخورد وجود دارد. اشتغال در برخی از رشته‌ها، عمدتاً به معنای کار در آزمایشگاه است، مانند رشته‌های علوم آزمایشگاهی، شیمی کاربردی و نظایر این‌ها. برخی از رشته‌ها در نهایت منجر به شغلی می‌شوند که غالباً باید خارج از شهرها صورت پذیرد مانند رشته استخراج معدن، تعدادی از رشته‌های کشاورزی و غیره. رشته دامپزشکی همواره برخوردهای خاصی را با دام و طیور دارد. رشته حقوق نوع ویژه‌ای از آمادگی روانی را می‌طلبد. رشته مشاوره و شاید روان‌شناسی نیاز به آمادگی خاص درونی دارند، همچنین است رشته‌های معلمی و دبیری که باید توأم با عشق و علاقه ویژه به امر آموزاندن باشد. به‌هر حال فرد باید آمادگی روحی و روانی لازم را برای تصدی شغلی که رشته دانشگاهی منتهی به آن می‌شود، حتماً داشته باشد.
      علاوه بر آمادگی روحی و درونی، باید داوطلب آمادگی بدنی برای اشتغال در شغل ذیربط را داشته باشد. مثلاً، استخراج معدن، نقشه‌برداری، تکنسین اتاق عمل، حتی رشته‌های دبیری نیاز به نوعی آمادگی بدنی دارند. در این ارتباط داوطلبان دختر باید توجه بیشتری داشته باشند. اگر شغل مرتبط با رشته‌ای، آمادگی خاص بدنی و کار در محیط ویژه‌ای را می‌طلبد که آمادگی لازم برای این مهم در آن‌ها وجود ندارد، لذا نباید چنین رشته‌ای را انتخاب کنند.
      توجه به زمینه اشتغال نیز مهم است. برای تعدادی از رشته‌ها زمینه اشتغال به مراتب بیشتر فراهم است تا رشته‌های دیگر. لذا اگر برای داوطلبی تضمین اشتغال مهم است باید عمدتاً در پی رشته‌هایی باشد که زمینه کار مناسبی دارند. در این ارتباط داوطلب باید از افراد و مراجع آگاه، اطلاعات لازم را به دست آورد.

      ۳ – عنوان اجتماعی، برداشت اجتماعی) عنوان پاره‌ای از رشته‌ها و همین طور عناوین اجتماعی که تعدادی از شغل‌های مرتبط با رشته‌های دانشگاهی به دنبال خود دارند، برای برخی از داوطلبان مهم است. حال این اهمیت به معنای علاقه و توجه است یا به معنای عدم علاقه و دوری جستن از آن. به نظر می‌رسد که تعدادی از رشته‌ها دارای عناوین جذاب اجتماعی هستند و همین عناوین است که می‌تواند یک کشش کاذب در داوطلب ایجاد کند و او را از مسیر صحیح تصمیم‌گیری منحرف سازد. به هر حال، داوطلب باید میزان اهمیت عنوان اجتماعی را که فارغ‌التحصیلان رشته مورد نظر به دوش می‌کشند، برای خود تجزیه و تحلیل کند.

      ۴ – محیط ویژه دانشگاهی) بر تعدادی از دانشگاه‌ها شرایط خاص آموزشی حاکم است. حتی در برخی از آن‌ها، دانشجو باید تحت انضباط و رفتار ویژه‌ای قرار گیرد. به‌عنوان مثال کسی که یک رشته دانشگاهی مربوط به نیروهای نظامی، انتظامی یا صنایع دفاع را انتخاب می‌کند باید توجه داشته باشد که در داخل دانشگاه باید از مقررات خصوصی تبعیت کند. بعضاً باید لباس فرم بپوشد. گاه علاوه بر دروس علمی دوره، باید دروس مورد نیاز شغل آینده را بگذارند. تمرینات بدنی و آمادگی‌های رزمی و آشنایی و کار با سلاح‌های جنگی نیز در برنامه دانشجو قرار می‌گیرد. لذا فردی که این قبیل رشته‌ها را انتخاب می‌کند، حتماً باید تناسب روحیه خود را با شرایط و مقتضیات محیط آموزش در نظر بگیرد. البته این سخن به این معنا نیست که این رشته‌ها را نباید انتخاب کرد، بلکه بیشتر عکس آن مدنظر است و آن به این که علاوه بر رشته‌های بسیار خوبی که در این دانشگاه‌ها عرضه می‌شود، نوعی زمینه اشتغال آتی نیز برای داوطلبان فراهم می‌شود و نباید بیم مبهمی که داوطلب از این گونه محیط‌ها دارد وی را از انتخاب این‌گونه رشته‌ها باز دارد.
      هدف اصلی از مطالب طرح شده در این بخش ابلاغ این پیام است که داوطلب نباید به هیچ وجه موضوع انتخاب رشته را به دست تصادف تحت عنوان بخت و تقدیر و سرنوشت بسپارد و یا خود را دست و پا بسته تسلیم نظرات دیگران کند و افسار انتخاب رشته را به دست دیگران بسپارد. بلکه داوطلب باید به صورت فعال و تعیین کننده در فرآیند انتخاب رشته حضور و بروز داشته باشد. فعال شدن داوطلب در فرآیند انتخاب رشته یکی از تمرین‌های مهم زندگی وی در زمینه بروز قدرت ارزشیابی مسایل، ظهور مؤلفه تصمیم‌گیری در زندگی، قبول مسئولیت تصمیم‌های اتخاذ شده، اعلام داشتن رأی و نظر در کنار آراء و نظرات دیگران و در نهایت تحریک و تقویت حس اعتماد به نفس، می‌باشد. چنین فردی هرگز بی‌هدف وارد دانشگاه نمی‌شود و در نتیجه دچار سردرگمی و سلب انگیزه در ادامه تحصیل نمی‌گردد.

      برنامه‌ریزی شغلی مناسب گامی بسیار مهم در دستیابی به موفقیتهای شغلی و حرفه‌ای است. با انجام یک برنامه‌ریزی شغلی صحیح، درک و شناخت فرد از خصوصیات و ویژگی‌های شخصیتی خود و همچنین فرصتهای موجود افزایش یافته و با دقت و آگاهی بهتری درباره آینده شغلی خود تصمیم می‌گیرد. در حال حاضر بسیاری از افراد به دلیل عدم اطلاع از شغل متناسب با ویژگی‌ها و خصوصیات خود، در انتخاب مسیر شغلی مناسب و پیشرفت در آن دچار سردرگمی می‌شوند. این افراد از فرصت‌ها و منابع پیرامون خود بهره‌برداری صحیح و مناسبی نداشته و اغلب در زندگی حرفه‌ای خود احساس نارضایتی می‌کنند. در دوره برنامه‌ریزی شغلی فعالیت‌ها و تمرین‌های متنوعی وجود دارد که می‌تواند فرایند تصمیم‌گیری شغلی را برای افراد دقیق‌تر و آسان‌تر کرده و زندگی شغلی هدفمندتری را برای آنان فراهم آورد در اینجا به معرفی برخی مباحث این دوره می‌پردازیم

  • محمدرضا , اکتبر 28, 2017 @ 1:22 ق.ظ

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من ۲۴ سالم هست و تحصیلاتم دیپلم کاردانش دارم و به کار کردن در آژانس هواپیمایی به عنوان کارمند علاقه دارم ولی هیچ اطلاعاتی راجع به این شغل ندارم و اصلا نمیدونم که به چه صورت باید وارد این شغل بشم. اول باید برم آموزش ببینم جایی یا نه؟ تو چندتا آژانس هواپیمایی به عنوان کارآموز رفتم فرم پر کردم ولی هیچ تماسی باهام نگرفتند که برم یاد بگیرم. میخواستم که شما من رو راهنمایی کنید که چطور میتونم کارمند آژانس هواپیمایی بشم؟

    با تشکر فراوان از شما

    • مشاور , اکتبر 28, 2017 @ 11:10 ق.ظ

      با سلام در زمینه کار در آژانس هواپیمایی باید دید چه پستی مد نظر این اکثرا چون افراد امروزه تحصیلات تکمیلی هستند انها در اولویتند مثلا رشته حسابداری مدیریت و حتی مدیریت جهانگردی و اگر صرفا به عنوان فردی که اصطلاحا اپراتور است و منشی خوب مساله دیگری است بسته به شغل رشته و تخصص خاصی مد نظرشون خواهد بود و اینکه شما بهتره ابتدا به یک دفتر مراجعه و با توجه له تحصیلات و ..بگید برای چه شغلی می توانید انجا موثر باشید اگر لازم باشد نیرویی جذب کنند که صرفا با اموزش از عهده کادها بر می اید منظورم بدون دانش اکادمیک خوب طبیعتا شما را در جریان قرار خواهند داد.امیدوارم به زودی به هدفتون برسید ولی شاید داشتن تحصیلات شما را به هدف نزدیکتر کند

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
      موفق باشید

    • مشاور , اکتبر 28, 2017 @ 11:13 ق.ظ

      کار کارمند آژانس مسافرتی چیست؟

      به طور کلی، کار کارمند آژانس مسافرتی فروش تورها و بلیط های داخلی و خارجی است. در واقع او اطلاعات لازم درباره انواع بلیط ها، تورها و سایر امکانات موجود در آژانس مسافرتی برای سفرهای کاری و تفریحی را در اختیار مشتریان قرار می دهد و به نوعی در برنامه ریزی سفر به آنان کمک می کند. گاهی کارمند آژانس مسئول تهیه و برنامه ریزی تورهای مسافرتی و بسته های تفریحی برای تعطیلات نیز می باشد .

      بهتر است کارمند آژانس با شهرها، کشورها و سایر مناطقی که تورها برای آنجا برنامه ریزی می شوند، آشنا بوده و اطلاعات کافی درباره آنها داشته باشد. حتی اگر لازم بود از طرف مدیر آژانس یکبار همراه هر تور برای آشنایی به سفر فرستاده شود. جنسیت در این شغل تا حدی اهمیت دارد و در بسیاری موارد خانم ها متصدی این شغل در آژانس ها هستند.

      ساعت کار و ویژگی حضور در محیط کار

      ساعت کار کارمند آژانس مسافرتی معمولا به صورت تمام وقت است در اکثر آژانس های مسافرتی، کارمندان باید با لباس های متحد الشکل و مخصوص در محل کار حاضر شوند.

      وظایف کارمند آژانس مسافرتی

      دادن اطلاعات لازم و کمک به مشتریان در یافتن و برنامه ریزی سفرهای مناسب با شرایط آنها برای تعطیلات و همچنین سفرهای کاری

      توضیح کامل شرایط و امکانات برنامه های مسافرتی انتخاب شده توسط مشتری به او

      رزرو برنامه های مسافرتی با استفاده از سیستم کامپیوتری

      دریافت مبلغ پیش پرداخت برای رزرو کردن

      دادن اطلاع به مشتری پس از رسیدن بلیط ها و دریافت مابقی هزینه از وی

      اطلاع رسانی در خصوص هرگونه تغییرات احتمالی از جمله پروازهای لغو شده و یا موارد جایگزین شده

      کارمند آژانس مسافرتی همچنین در خصوص پاسپورت ها، بیمه سفر، ویزا، تورها و… به مشتریان اطلاعات لازم را می دهد. همچنین گاهی بر بازپرداخت ها نظارت و به شکایت ها رسیدگی خواهد کرد.

      شخصیت شناسی شغل کارمند آژانس مسافرتی

      در یک انتخاب شغل صحیح و درست، عوامل مختلفی از جمله ویژگی های شخصیتی، ارزش ها، علایق، مهارت ها، شرایط خانوادگی، شرایط جامعه و … برای هر فرد باید در نظر گرفته شوند. یکی از مهم ترین این عوامل ویژگی های شخصیتی می باشد. شناخت درست شخصیت هر فرد فرآیندی پیچیده و محتاج به تخصص و زمان کافی است. البته هر فردی ویژگی های منحصربه فرد خود را دارد، حتی افرادی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه دارند، باز هم در برخی موارد با یکدیگر متفاوت هستند.

      به طور کلی همیشه افراد موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام مشاغل هستند و نمی توان دقیقا اعلام کرد که فقط تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در این شغل موفق می شوند. اما طی تحقیقاتی که صورت گرفته تیپ های شخصیتی ای که برای این شغل معرفی می شوند، عموما این کار را بیشتر پسندیده و رضایت شغلی بیشتری در آن داشته اند.

      شخصیت شناسی شغل کارمند آژانس مسافرتی بر اساس تست MBTI

      ENFJ این تیپ شخصیتی استقلال کاری و داشتن ارتباط با دیگران را دوست دارد.

      ESFJ این تیپ شخصیتی از کارهای خدماتی لذت می برد و دوست دارد با مردم در تماس باشد و به آنها کمک کند. او در زمان سختی فردی قابل اعتماد است.

      ESFP این تیپ شخصیتی دوست دارد با مردم در ارتباط باشد. او به مسافرت و کار در این حوزه علاقه دارد و می خواهد حداکثر تلاش خود را برای رفع خواسته های مشتریان انجام دهد. این تیپ شخصیتی از واسطه شدن لذت برده و از کارهای فروش که ساختار کمتری دارند، استقبال می کند.

      ISFP این تیپ شخصیتی از ارائه خدمت به دیگران و رفع نیازهای آنها لذت می برد

      • محمدرضا , اکتبر 30, 2017 @ 3:30 ب.ظ

        با تشکر فراوان از شما بابت پاسخگویی سریع و دقیقتون.

        ببخشید یک راهنمایی دیگه هم اگه امکانش هست به من بفرمایید. راجع به مشاور املاک؛ به کار کردن در این شغل هم علاقه دارم ولی در این زمینه هم هیچ اطلاعاتی ندارم، به سراغ مشاورین املاک نرفتم برای کار و با این که کلی آگهی دادن تو روزنامه به این عنوان که “آموزش حین کار” ولی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که کسانی که مثل من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارن و به سراغ کار کردن در مشاورین املاک برن اول که کلی ازشون بیگاری میکشن بعدشم که بذارن کار کنیم چون وارد نیستیم یا حقوق نمیدن و یا این که خیلی کمتر از اون چیزی که تو آگهیشون زدن حقوق میدن و من به این نتیجه رسیدم که اول از صفر آموزش ببینم در این زمینه و بعد برم در یک مشاور املاک به عنوان فروشنده کار کنم. میخواستم از شما مشاوره بگیرم که از کجا باید شروع کنم؟ و این که موسسه ای برای تدریس در این زمینه هست که مدرک هم بدن تا بتونم با موفقیت پا در این شغل بذارم و بتونم راحت در یکی از مشاورین املاک مشغول به کار شوم؟

        با تشکر مجدد از شما

        • مشاور , اکتبر 30, 2017 @ 6:42 ب.ظ

          با سلام
          دوست عزیز در مورد شغل مشاور امکلا ک بیشترین چیزی که کمک کننده است هوش هیجانی شماست افرادی که اصطلاحا خوش سر و زبان هستند ارتباطات اجتماعی خوبی دارند و کاملا می توانند افرد را به سمت یک ملک جذب کنند البته اشنایی با مناطق اشنایی با خود ساختمان و مسائل مربوطه هم نیاز دارد اگر واقعا تمایل دارید خوب دروه اموزشی را بروید و کار را شروع کنید به هر حال هیچ کس از ابتدا کاملا موفق نبود ه و پیشرفت کم کم ایجادشده البته هم انگیزه مهم است و هم اینکه شما چقدر فر توانمندی باشید و اطلاعات خود را به روز کنید .به هر حال امیدوارم وارد هر کاری شدید موفق باشید و تا انتها ی مسیر پیش بروید و البته سختی ها را تحمل کنید

          در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
          ۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
          موفق باشید

        • مشاور , اکتبر 30, 2017 @ 7:14 ب.ظ

          مشاور املاکی کار ساده‌ای نیست، درواقع تخصصی است که برای داشتن آن لازم است در این راه آموخته‌های بسیاری داشته باشید؛ اما به‌عنوان یک مشاور املاک موفق برای رسیدن به موفقیت در یک روز کاری لازم است این ۵ کار را انجام دهید:

          مشتریان آنلاین را بررسی کنید

          هرروز تکنولوژی بیشتر پیشرفت می‌کند و ارتباط مردم با فضاهای مجازی نیز بیشتر می‌شود. هر فرد برای شما یک فرصت به‌حساب آمده و باید از آن بهترین استفاده را ببرید. از فضاهای مجازی بیشترین استفاده را کرده و برای پیشبرد هدف‌هایتان از آن بهره بگیرید. هرروز آنلاین باشید، ایمیل‌هایتان را چک کرده و سعی کنید مشتریان احتمالی خود را به فهرست ایمیل‌های گروهی اضافه کنید تا از این طریق بتوانید بخش بسیاری از مشتریان خود را از تغییرات و اطلاعات روز املاک باخبر کنید.

          پاسخ تلفن‌هایتان را داده و پیگیری تلفنی داشته باشید

          تصور اینکه آژانس‌های املاک پاسخ تلفن‌های خود را نمی‌دهند را از ذهن مشتریانتان حذف کنید. با مشتریان خود در ارتباط باشید و با جواب دادن به تماس‌های تلفنی و پیگیری، مشتریان احتمالی را تحت تأثیر قرار دهید.

          رسانه‌های اجتماعی را فراموش نکنید

          یک واقعیت این است که هر شخصی قبل از تماس و برقراری ارتباط با شما، سری به گوگل زده و درباره کاری که قصد انجامش را دارد در دنیای مجازی جستجو می‌کند. حال باید اشخاص بتوانند در جستجوهای اینترنتی خود چیزی درباره شما کسب کنند تا به‌سوی شما جذب شوند. شما به‌عنوان یک مشاور املاک باید با حضور فعال در رسانه‌های اجتماعی نتایج این جستجو را به نفع خود تغییر دهید. هرروز بخشی از وقت خالی خود را برای بررسی کانال‌های اجتماعی، ارسال پیام، برقراری ارتباط جدید و نوشتن پستی جالب بگذارید.

          در دنیای واقعی با دیگران نیز ارتباط برقرار کنید

          درست است که ارتباط با مشتریان آنلاین کاری سودمند است، اما فراموش نکنید ارتباط رودررو برای برند سازی کارتان یکی از مهم‌ترین اقدامات شما به‌حساب خواهد آمد. روزی یک‌بار از دفتر خود بیرون زده و با صاحبان کسب‌وکار محله خود ارتباط برقرار کنید. قرار ملاقات با دیگر حرفه‌ای‌های کسب‌وکارتان یا دیگر صنایع می‌تواند راهی باشد تا شما اثری مثبت در دیگران ایجاد کرده و احتمال رجوع افراد به شما بیشتر شود، چه کسی می‌داند که مشتری بعد شما از کجا می‌آید…؟

          همواره در حال یادگیری باشید

          موفق‌ترین‌ها در این کار کسانی هستند که همواره در حال یادگیری هستند. هر چیز جدیدی که برای مشتریان شما و کسب کارتان می‌تواند مفید واقع شود یاد بگیرید. هیچ‌کس با اتکا بر دانسته‌های پیشین خود نمی‌تواند در دنیای امروز موفق باشد. ازاین‌رو هر اطلاعاتی که می‌تواند سرمنشاء یک ارتباط خوب و پایدار بین شما و مشتری باشد را یاد بگیرید، این اطلاعات می‌توانند اخبار روز دنیا باشند و یا قوانین خریدوفروش ملک و

  • نسرین , اکتبر 30, 2017 @ 10:01 ق.ظ

    سلام خسته نباشید
    من ۳۲ سالمه و لیسانس حسابداری دارم و چندسالی هست که کارمیکنم اما دوست دارم یک کار دیگه ای رو شروع کنم بطور شغل آزاد که بتونم از حسابداری یکم فاصله بگیرم اما هر کاری که در نظر میگیرم اطرافیان و کسانی که تو کار آزاد هستن میگن به درد نمیخوره واقعا نمیدونم چیکار کنم اگر میشه راهنمایی کنید.
    ممنون

    • مشاور , اکتبر 30, 2017 @ 7:30 ب.ظ

      با سلام
      دوست عزیز اگر کارمند جایی هستید و استخدام هستید و خوب مزایایی دارید در این شرایط بازار کار جامعه ما به هیچ وجه کارتون رو رها نکنید ولی به هر حال برای تنوع می توانید فرضا کار دومی را تجربه کنید حداقل مدتی و یا در برای تفریح تایمی را قرار دهید که خوب کمی از کار صرف فاصله گرفته باشید به هر حال شرایط حسابداری به خاطر کمی خشک بودن کار ممکنه بعد ازمدتی فرد رو دچار فرسایش کند ولی خوب شغل ازاد نوسان زیاد دارد باید خیلی کار کشته باشید که بتوانید شرایط و جو رقابتی را تحمل کنید همچنین اماده هر جیزی باشد چون در ایران چیزی به نام ثبات قیمت ها و سایر مسائل وجود ندارد به همین خاطر خودتون ممکنه اذیت شوید و حتی انگیزتون رو از دست بدهید در هر حال موفق باشید
      این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
      موفق باشید

  • ناصر , نوامبر 11, 2017 @ 8:04 ب.ظ

    سلام
    در کلاس های سیم کشی ساختمان فنی و حرفه ای ثبت نام کردم و بعد از سه ماه دوره ی آن تموم میشه از طرفی هم استادکاری هست که شاگرد میخواد برای کار تاسیسات حرارتی.
    سوالم اینه که آینده ی کاری،بازار کار و درآمد کدام یک بهتر است؟؟؟؟
    لطفا اگه میشه جواب را به ایمیل خودم ارسال کنید.

    • مشاور , نوامبر 12, 2017 @ 7:09 ق.ظ

      با سلام امکان ارسال ایمیل نیست .دوست گرامی هر دوی این کارها اینده کاری و درامد قابل توجهی دارند البته باید دید شما درکدام کار مهارت و علاقه بیشتری دارید عامل مهم موفقیت در یک کار علاقه و خلاقیت خود فرد است که اصولا توجهی نمی شود و البته اینکه وقتی فردی فعلا به شاگرد نیاز دارد شاید تجدربه خوبی باشد تا بخواهید مستقلا اقدام کنید چون قطعا اون فرد بهتر می تونه امکانات رو فراهم کنه که رشد بیشتری داشته باشید و اگر خودتون فرد باهوشی باشید کار کنار یک استاد کار به مراتب بهتر از شروع به یک باره است چون ایشون قطعا تجربیات بسیاری دارند که در اختیار شما قرار دهند .البته باز خودتون باید شرایط و جوانب و مخصوصا مهادت خودتون رو بسنجید امیدوارم هر یک را انتخاب کردید موفق باشید .در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
      موفق باشید

  • Mikhaki , دسامبر 10, 2017 @ 1:30 ب.ظ

    سلام.روزتون بخیر. میخوام بدونم که بازار کار فتوشاپ در چه حدی هست و اینکه رشتم اصلا به گرافیک مربوط نیست و سعی کنم فتوشاپ مسلط بشم تو چه جاهایی میتونم کارمناسب برای خودم پیدا کنم کلا فتوشاپ یاد بگیرم چه کارهایی میتونم کنم☺ اگه بخوام تو اموزشگاها تدریس کنم شرایط خاصی داره

    • راهنما , دسامبر 10, 2017 @ 9:43 ب.ظ

      دوست عزیز خودتون بهتر میدونید بازار کار امروز در چه وضعی قرار داره … شما میتونید این کارو در کنار رشته اصلیتون ادامه بدید
      ولی اگر در این رشته تسلط کافی پیدا کنید میتونید برای پروژه های اینترنتی و … کسب درامد کنید
      کمترین کارش اینه که سایت بزنید و طراحی کنید. عکس های مشتریها رو تبدیل به عکس آتلیه ای کنید
      ( امروزه برای عکسهای کودک خیلی استقبال میشه ) ، تقویم طراحی کنید و همچنین طراحی تم تولد و کار تو عکاسی

    • مشاور , دسامبر 10, 2017 @ 10:28 ب.ظ

      با سلام
      دوست عزیز اگر شما در زمینه فتوشاپ فرد با استعدادی باشید و البته قوی کار کنید مطمئن باشید که علاوه بر شرایط تدریس به عنوان فردی که بتوانید در شرکت های خصوصی و تبلیغاتی کار کنید استخدام می شوید و خب درامد خوبی دارد مخصوصا برای فردی که ایده های ن و جدیدی داشته باشد چون این ایده ها به کار تبلیغ و رونق شرکت کمک خواهد کرد .به هر حال برای این حرفه در عصر امروز مخصوصا در شهرهای بزرگ کار بسیار است و بسته به سطح مهارت و تخصص شما دارد .در هر حال امیدوارم موفق باشید

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۴۴۰۳۴۴۹۰
      موفق باشید

  • Masoumeh , دسامبر 20, 2017 @ 6:39 ق.ظ

    سلام من با مدرک لیسانس میخوام برم آموزش پرورش برای کار پیدا کردن .برای کار تو آموزش و پرورش باید آزمون بدم یا با این مدرک قبولم میکنن؟

    • راهنما , دسامبر 20, 2017 @ 10:58 ق.ظ

      استخدام:
      دوست عزیز اینکه شمارو قبول کنند بستگی به نظر مدیریت مربوطه داره .
      ولی معمولا برای استخدام از آزمونهای استخدامی سراسری استفاده میشود.

    • مشاور , دسامبر 20, 2017 @ 1:37 ب.ظ

      با سلام دوست عزیز این روزها به قدری مدرک کارشناسی و مقاطع بالاتر زیاد شده که حتی برسر مدارس غیر انتفاعی و خصوصی هم رقابت شدید برای جذب حتی ساعتی و حق التدریس بسیار شده است بنابراین اگر در ازمون رشته شما رو درخواست دادند می توانید منابع رو مطالعه کنید و خب امیدوارم موفق باشید در غیر این صورت به هر حال یا شغل دیگری یا ادامه تحصیل را در نظر بگیرید در هر صورت امیدوارم موفق باشید
      واقع بینانه اینکه خیلی نمی شود در مورد مشاغل دولتی و جذب این روزها اظهار نظر کرد چون واقع علاوه بر افراد متقاضی شرایط پذیرش هم بسیار سخت شده است .

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۴۴۰۳۴۴۹۰
      موفق باشید

      • Masoumeh , دسامبر 22, 2017 @ 9:48 ق.ظ

        اینجور که من متوجه شدم کلا سمت آموزش پرورش نرم یعنی بهتره،تو این اوضاع کار که تو جامعه هست اصلا نمیدونم چیکار باید کنم،دوست دارم حرفه ای یاد بگیرم که آینده خوبی داشته باشه شما پیشنهادتون چیه؟البته به رشتم اصلا مربوط نباشه.

        • راهنما , دسامبر 23, 2017 @ 10:27 ق.ظ

          بهترین توصیه به شما و تمام دوستانی که چنین سوالی دارند.
          این هست که اول علاقه خودتون رو بر اساس توانایی که دارید بسنجید .
          و یکی از مسیرهایی که میتونید کسب مهارت کنید .
          استفاده از مهارت های فنی و حرفه ای و یا اموزشهای تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهیه .
          در این صورت میتونید در کنار رشته اصلیتون چنین فعالیتهایی داشته باشید .

        • مشاور , دسامبر 26, 2017 @ 8:25 ق.ظ

          با سلام
          ببینید هر موقعی استخدامی داشته باشد می توانید اقدام کنید برای مداری غیر انتفاعی و حق التدریس هم رزومه می برید وقتی پذیرفتند طبیعتا ادامه می دهید ولی به طور کل نمی توان گفت که شما خیلی راحت می توانید جذب سیستم های دولتی شوید .
          به هر حال بتید ابتکار عمل داشته باشید و بتوانید شرایط را درست مدیریت کنید اموختن حرفه های مورد علاقه و قرار گرفتن در غالب کارافرین بسیار زیاد می تواند به شما کمک کند.
          در هر حال تصمیم با خود شماست ادامه تحصیل یادگیری حرفه و ایجاد اشتغال حتب تغییر رشته منتهی باید در هر مورد هگه جوانب را بسنجید و بعد اقدام کنید امیدوارم موفق باشیددر این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید

          ۹۸۲۱۲۲۳۵۴۷۹۰
          موفق باشید

          • Masoumeh , ژانویه 3, 2018 @ 4:35 ب.ظ

            سلام کارآفرینی مثلا در چه موردی؟میشه بیشتر راهنمایی کنید ممنون

  • Mikhaki , ژانویه 9, 2018 @ 9:51 ق.ظ

    سلام.ببخشید جهاد دانشگاهی برای دوره تربیت معلمی غیرانتفاعی ابتدایی،ثبتنام گذاشته میخواستم بدونم که این دوره ها مطمئنن من بعدش میتونم راحت با این مدرک کار پیدا کنم؟

    • مشاور , ژانویه 10, 2018 @ 11:20 ق.ظ

      با سلام
      ببینید دوست عزیز عموما مراکز جهاد و دانشگاه با گرفتن مجوز اقدام به برگژاری دوره می کنند البته باید خودتون هم مراجعه داشته باشید و از مسبولین در مورد صحت و سقم دوره و اعتبار مدرک جویا شوید منتهی بحث دوم اینکه که بدونید به هر حال به فرض معتبر بودن اینکه شرایط کاری هم تضمین شده باشد نیست مخصوصا کار دولتی که در شرایط فعلی امکان ان وجود ندارد که فرد به راحتی کار پیداکند و از جهتی کاری متناسب با شرایط خودش و رشته تحصیلی داشته باشید اینجا تا حوی شانس و تقاضا های جذب و استخدام نا حدی مهم است و از جهتی هم مساله دیگر این است که خود فرد چقدر می تواند خلاق و کارافرین باشد به هر حال این مساله مهمی است در عین حول امیدوارم موفق باشید و شرایط کاری مناسبی پیدا کنید
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
      موفق باشید

  • خشایار , نوامبر 10, 2019 @ 2:10 ق.ظ

    سلام خسته نباشید
    من برنامه نویس هستم و خب بخاطر این که بتونم برنامه نویس بشم و توی این زمینه فعالیت کنم چندین سال خیلی زیاد تلاش کردم و الان از کارم راضی هستم ولی مشکل اینجاست که کفاف زندگیم رو نمیده و درآمد کمی داره از طرفی هم شغلیه که عاشقشم یعنی حاظرم روزی ۲۰ ساعت پشت سیستم کد بزنم ولی مثلا یک ساعت فروشنده یک مغازه نباشم حالا با تمام این موضوعات تصمیم گرفتم که کنار برنامه نویسی که کارمند یک شرکت هستم توی خونه هم کار کنم ولی نمیتونم کاری پیدا کنم که با وجود خستگی ذهن و ساعت کاری زیادم پشت سیستم بتونم انجام بدم. پیشنهاد شما برای شغل دوم چیه؟

    • مشاور , نوامبر 10, 2019 @ 9:43 ق.ظ

      با سلام خدمت شما دوست عزیز
      قابل درک می باشد که در کنار علاقه به رشته و شغل درآمد اقتصادی نیز از اهمیت برخوردار می باشد با توجه به توضیحات شما نیاز است که یا به سراغ کار دومی بروید که در این صورت نیاز است مهارت های خودتان را مورد بررسی قرار بدهید و یا در کنار فعلا داشتن این کار فعلیتان سعی کنید به دنبال کاری با مزایای بهتر باشید تا در صورت پیدا کردن کاری بهتر از این شرکت استعفا بدهید .
      برای داشتن شغل دوم نیاز است که مهارت های مختلف خودتان را بشناسید و در کنار آن به توانایی بدنیتان برای اینکه بتوانید کاری را در تایم خالی آنجام بدهید توجه کنید تا به جسمتان و شرایط روحیتان آسیب وارد نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.